Új privát üzeneted érkezett!

sOSI!

Te mikor méred és hol és mennyi ideig??és hagyományossal??
zsuzska80
Szombathely

monyoka: dehogynincs természetes menete... különben nem lett volna PÉ-m az előző hónapban... és a kettővel azelőttiben is volt... ráadásul a legutóbbinál már a 22 nap körül volt a PÉ... tehát javul a tendencia...

Nekem pont ez a bajom a nőgyogyókkal, hogy el se tudják képzelni, hogy rendbejöjjön az ember szervezete ha az ok (tehát a probléma gyökere - ami nálam az inzulinrezisztencia) kezelődni kezd...

a HSG-nek meg csak akkor van értelme, ha már ott a PÉ-s ciklus és nem lesz baba... ha ugyanis nem jönnek rendbe a hormonjaim, hiába derülne ki, hogy nem vagyok átjárható, max. túlstimulálnának stb. egy lombik progiban... szóval az első, hogy rendbeszedődjön a hormonháztartásom... a clostyl meg sajna nem rázza helyre... max. megerőszakolja... szerintem (bár ezzel a legtöbben nem értenek egyet)
Vendég

Nekem már vagy fél éve 29-30 napos ciklusaim vannak és a nyákom is a 14 nap körül volt olyan, de mondom, hogy az üres karikák értékei nem valósak. Ha a szokott időben mértem volna lehet, hogy sokkal fentebb lennének. A 21. nap körül kezdtem megszokni, hogy ott alszik a lányom velünk és akkor már jól aludtam és jókor ébredtem, szerintem ez zavarja meg a fertyt. De a 13. napi pé, még nem azt jelnti, hogy akkor volt a megtermékenyülés, lehetett egy nappal később is, nem? Nem sokára kiderül. Hülyeség volt tesztelni, de a múlt hónapból volt egy tesztem és nem bírtam ki, biztos voltam benne, hogy negatív, azért csináltam meg, mert azt hittem, akkor nyugodtan várom a mensit. Általában negatív teszt után nekem pár óra múlva meg is jön, de nem. Most még többet agyalok rajta.

Kép
Kép
sosi

Zsuzska!
Szájban mérem, digitális hőmérővel reggel kb negyed hétkor 5 hónapja.

Kép
Kép
sosi

Zsazsó, drága :cry: :cry: :cry:
Nem ilyen híreket vártam... :(

Sosi,
én ugyanígy csináltam csak higanyossal. Épp 5 hónap után dobtam el a francba! :mrgreen: (ja, vagy ez egy hőmérős topic? :shock: )
angel37

Zsóka
:( :( :( Pedig én annyira hittem benne,nem jön már meg neked! :cry:

Sosi
Hát igen,a negatív tesztnél nincs is jobb mensihozó! :(
Remélem korai volt még a tesztelésed!Drukkolok,hogy pár nap múlva kétcsíkod legyen végre! :lol:
Ja,nálunk a gyermek kezdetek óta velünk szunyál. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Nagyon aranyosak vagytok! :wink:
Köszönöm az együttérzést!
Hátha a szülinapomra ( június ) megajándékoz a természet :?: :?:

Angel! :wink:
Holnapra drukk neked!!!!!
Nem tudok mail-t írni és nem tudom, jössz-e még addig!
zsazsóka73

Zsazsó! :)

Reméljük meglesz a szülinapi ajándék! :) :)

És köszi a drukkot holnapra! :) Elvileg előtte még benézek :wink:

A freemail nálam se szuperál! :evil:
angel37

Zsazsóka!
:( :( :(

Angel!

Hányra mentek? jajjj, ez nagyon izgi.... :)
bali78

Bali :D
de rég találkoztunk! Mizújs? Jól vagytok?

Délre! Ez több, mint izgi! :shock:
angel37

:cry: 1ütt érzek azokkal akiknek megjött ,sajnálom, pedig olyan jó lenne sok ilyen kétcsíkost látni! :cry:
Tontica , tedd fel megint ha tesztelsz.

Angel! Nagyon szorítok neked holnap! :wink:

Anyapoc
A spermákra írtad hogy érniük kell, és hogy ezért nem jó a túl gyakori sex.Erre vonatkozott a kérdés hogy mennyi ideig kell érlelni őket? :oops:
katica_75

Gigamgeamennyiségű munka szakadt a nyakamban, úgyhogy csak két dolog:

Zsazsó!
:( és :( és még egyszer :(.
Na majd nyáron belehúzunk. :)

Angyalom!

Holnap csak ügyesen. Addig föl ne álljatok, míg minimum egy ikerpárt be nem ígér a doki. :)

j.
Vendég

Angyal
Holnap veled leszünk gondolatban!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
Nekem kimaradt, hogy mikor is jött össze a baba, mert nem úgy volt , hogy Apa foggal, körömmel védekezett. Sikerült kicselezni? :lol:

Kép
Kép
sosi

Angyal varunk am a hirekkel!!!

Sosi: nem tudom emlekszel-e az elozo ciklusomra hogy akkor mindent bevetettem es nem jott ossze aztan azt mondtam hogy most abbahagyom, nem erdekel, nem is mertem a homet. Ugyanugy csinaltunk mindent, a 10. cn-en voltunk egyutt "elesben" de ugy latszik a termeszet akarata hogy valoszinu a 12. napon volt pe-m. :lol:
Igy nem kellett boszorkanykodnom es ennek nagyon orulok, szoval igy kellett tortennie, ez meg volt irva (bar meg mindig nem hiszem el hogy ilyen szerencses lennek :roll: )

Valoszinu nagyon bezavart a tabladba a koran keles es en a ferty altal bejelelolt pe-t nagyon kesoinek tartom ha 29-30 naposak szoktak lenni a ciklusaid szoval szerintem elobb volt valamikor de mikor? :)

Lanyok teljesen lemaradtam a tablaval, nem tudom ki hol tart, szerintetek csinaljam tovabb vagy nincs ra szukseg?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Remélem, azért nem hagysz el bennünket!
És a táblát is csináld légyszi! :wink:
Nálam 1. cn a mai, ez tuti!
zsazsóka73

Sziasztok!

Monyoka!
Nagyon sajnalom!!!! :cry:
Nem mesz ahhoz az orvoshoz akit ajanlott a masik doki?

Tontica!
Eddig vartam,de mar nem tudom magamban tartani! :D
Annnnnyira orulok nektek!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ugy szeretnek mar gratulalni,mikor mesz dokihoz????

Angel!
Remelem sikeres lesz a megbeszeles holnap!Drukk-drukk!!!!
Mikor jossz a hirekkel??

Tontica!
En is orulnek ha csinalnad meg a tablad!Persze csak ha van kedved hozza!Egy jo tanacs mielott neki allsz probald meg hogy sikerul-e egyaltalan feltenned,mert ez az uj modszer bonyolultabb!

Kép
Kép
ancsa81

Zsazsoka!

Isten ments hogy elhagyjalak Benneteket de meg tenyleg nem vagyok biztos ebben az egeszben.

Ancsa!

Nagyon, nagyon koszonom, nagyon aranyos vagy!!! :D
Ugy tervezem hogy szombaton csinalok megegy tesztet es ha eros pozitiv akkor jovo heten bejelentkezek a dokihoz. Ha negativ akkor :cry: nem is akarok erre gondolni!!!

Kép
Kép
Kép

Biztos rengeteg hiba van benne, javitsatok ki legyszives!
A kerdojeleseket nem talaltam.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok

Tontica nekem 3. clostis ciklus .... sajnos. A többi stimmel. Én is szeretném ha menne tovább a tábla ...
kokusz

Sziasztok!

Egyik csendes olvasótok-drukkolótok vagyok. Sajnos nem tudok online hőgörbét csinálni, de szükségem lenne
a segítségetekre.
Eddig nem mértem a hőmet, most egy időben kezdtem az első Clostis kúrámmal. A 15ik cn-on leesett
az addigi 36,7-ről 36,4-re, örültem is, de azóta (4 napja) egyfolytában ott van. Tegnap Uh-ra is
elmentem, volt is egy érett tüszőm, 22mm-es, szúrogatott is este, de reggel megint 36,4 volt a hőm.
Szerintetek most nem tud megrepedni a tüsző? Vagy ez normális, hogy ilyen sokáig lent van a hő?
A késői peteérés nem lenne furcsa tőlem, hosszúak a ciklusaim, de azt hittem, a hő csak egy nap megy le peteérés előtt,
és nem négyig. Kérdeztem a dokitól az Lh szurit, de azt mondta, feleslegesen nem ad. (??) Igazából nincs
dokim, ez egy sztk orvos volt, aki örültem, hogy megnézett uh-n.

Van valakinek ilyen tapasztalata, hogy ilyen sokáig lent van a hő? Már kezdek ideges lenni, igazából attól félek, hogy
a Closti bekevert, és készül betokosodni-cisztásodni a tüsző.

Köszi

Szilvi
szilvih

szilvi: hűha... most jól megijesztettél... lehet, hogy nekem is épp tokosodik?

skacok: a méhszájam még mindig magasan van és kifejezetten puha...

NEM ÉRTEM!

A hőm meg béka feneke alatt... most csináltam egy LH tesztet és az megint halványan pozitív...

semmit sem értek :(
Vendég

Sziasztok!

Tontica halk gratula (bár sztm. lehet hangos is)

Mindenkinek drukk és puszi.

Ildi
Vendég

Tontica!
:D Biztosan minden rendben van!Ha jovoheten jelentkezel be akkor egy heten belul kapsz idopontot????
En csak annyi javitast kernek hogy meg csak a 18.napon vagyok!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ildi!
Jobban vagy mar? :(

Kép
Kép
ancsa81

Lanyok lehet gratulalni hangosan, most van az hogy 100 %-ban elhiszem terhes vagyok. Valami tejszeru folyadek jon a cicimbol. :D
Szerintem ez egyertelmuen terhessegi jel, nem?
Olyan boldog vagyok!

He, biztos szeretnetek hogy maradjak? Nem fogjatok Ti megunni az omlengesemet? :mrgreen:

Ennek a terhessegnek minden masodpercet ki akarom elvezni mert nagyon valoszinu nem lesz tobb.

Kepzeljetek apa orul es buszke, hat ki hitte volna??? Paciztunk a hatan a Rateval es apa megjegyezte hogy most mar 3-an vagyunk rajta nem bir el minket. :lol:

Tlidi mi van Veled??? Remelem jol vagy!!!

Ancsa kijavitottalak, koszike!!!

Csakegy: hu, ez tenyleg rejtely!!!

Szilvi: szerintem lehet 4 napig folyamatosan lent, azt hiszem pont nemreg tettem fol egy ilyen tablamat, az 5. napon folment.

KépKép
KépKép
tontica

Ancsa, nem tudom a dokit, szerintem csak par napot kell varni.

KépKép
KépKép
tontica

SZiasztok!

Nahát, ma még senki? :shock: Vagy a babanet szórakozik? :evil:

Benéztem, és már csak három óra van hátra a találkozásig, ááááááá!
angel37

JO Reggelt!

Ma senki nem csinalt tesztet?

Angyal hu, mar nagyon kozel vagy!!! Aztan beszamolni minnel elobb!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok.

angel.Megadrukkokat kuldok ma delre.sikerulni fog ne felj,most ugyis csak a szovegresze lesz,nem?

csakegy.hat ez erthetetlen.Tegnap mondtad hogy elmennel egy uh-ra hogy megtudd mi van.Nos?lehet hogy megerne.

sziévih.Udv itt.En sajna nem ertek ehhez.nekem meg nem volt ilyen.

ancsa81.nem meg varok.Kulomben is ez a honap utan(majd az uj ciklus utan)megyek dokihoz,csak akkor mar szertnek valami tobbet tudni.Igy beszeltuk meg a parommal.Remelem addigra megenyhul es belemegy a spermavizsgalatba.
tegnap kaptam a ferjemtol gyumolcsjogurtot:)vigasztalaskent.
Aztan meg elojott azzal hogy miven ha teves a teszt.asszittem leutom.Szerinte nem artana meg egyett tesztelni zgyanazzal a fajata tesztel amelyikkel halvany pozitiv lett.
ez a teszt kicsit bizarr volt(amit a parom vett)ilyet meg sose hallottam hogy a pisit le kell huteni 4c fokra,meg racsepegtetni meg utanna meg 3 cseppet szoval irto komplikalt volt.
ja ez amivel teszteltem ,valami korhazi teszt volt.Hallotatok mar ilyenrol?me en meg nem.

Kép
monyoka

monyoka: úgy döntöttem, nem megyek UH-ra... az úgysem változtat semmin... úgyhogy kihagyom:)
Vendég

Köszi Csajok! :) :)

Monyó,
ilyen tesztről most hallok először! :o

Igen, ma csak szöveg lesz! :wink:
angel37

Sziasztok!

Hóvége...zárás.... tömény diliház :cry:

Már megint január 31-ére csöppentem be ide a topicba! Gratulálok Babanet!! :twisted:

Junkó! Pihenj nagyon-nagyon sokat!! Én meg irigy-irigy-irigy rád! :)
Olaszország nálam a námberván!
Hát igen, bele kéne húzni nekünk is. Csakhogy már két napja nem láttam életem párját! De majd ma! :wink:

Angel! Küldök drukkot, gondolok rád! Majd kérjük a beszámolót! :)

Csakegy! Nyugi, nyugi, nyugi! Neked most kéne min. két hét hőmérőnélküliség. :) Női szervezeted a gyógyulás útjára lépett, azt hogy mit mutatatt a LH teszt, azt tudod, hogy nem mérvadó a PCO-soknál. Lehet hogy túl sokat ittál mikor mérted! Egyre kevesebb a cakk a görbéden!

Monyo :(

Zsazsóka! Igazad van! Nyári fogantatás, tavaszi baba! :)

Üdv az újaknak!

Mééék vissza gályázni!

Bee
beebeey

Sziasztok!

Tontica!
Köszi, hogy feltettél a táblába. Hivatalosan dec.29-re vagyok kiírva, de mivel tuti császár lesz, és a doki szilveszterezni szeretne, azt mondta, karácsonyra otthon leszünk. Tehát vagy dec.19-én, vagy 20-án programozott csaszi lesz.

Ja, és Zsolti 10,5 hónapos.

Köszi

Mesi

Kép
tücsök13

Monyo!

Te jó ég! És bizti, hogy pont 4 fokos volt a pipi? :D ha jól értem, nem jött meg és van egy halvány pozitív teszted, abból a fajtából, amit az egyszerű ember is használhat! Jobb lenne, ha magad mennél el vásárolni :D Had reménykedjünk még, légyszi-légyszi!

Tontica!

Akkor jobban alakulnak a dolgok, mint reméltük! Annyira örülök!!!!!!! :D ...nekem is kellene olyan cicis cucc, Gergővel attól éreztem igazán anyának magam, de most nincs... Viszont nagyobbak a dudáim, mint a fejem lassan... :)

Húúúú, Angel most szorongatja apus kezét.... Vajon mit csinálhatnak? Remélem, fel lesz dobva utána és elhiszi végre, hogy neki is lesz babája!

... a fene már megint jönnek....

Puszi
bali78

Sziasztok!

Katica

Értem már :oops:...Hát ha megnyúztak volna sem jöttem volna rá,hogy ezt kérdezed :lol: !
Szóval ahogy én tudom,legalább 2 nap kell az éréshez,mert ugye folyamatos a termelődés.De olvastam már 72 órát is.Szt az sok.2 naponta biztos jó,mert nűlunk is így készült ketteske.Minden esetre a folyamatos mindennapozás hosszú időn keresztül nem vezet szt eredményre.egy-egy kivétel persze gondolom nem probléma :D!

Tontica

:):)...látom,jönnek a jelek :D!
De én még kivárok,gyűjtöm a gratulációt :D!
Táblában nálunk Villő 9 hónapos ,Bulcsú 3 év kilenc hónapos :).
Apa :):)...a kis édes :)!

Pusz

anyapoc

Sziasztok!

Hat, akkor most arra hajtok hogy hivivjam Anyapoc gratulaciojat! :D De arra meg varni kell mert 16-ara kaptam idopontot. :( Tudom az pont jo mert 6 hetes leszek de meg KET het!!! :roll: Meg fogok orulni addig!!!

16 dpo 37 a reggeli ho! :)

Monyoka hat ez tenyleg nagyon furi teszt, szoval akkor mar kesik a menzeszed de a teszt nem mutatott ki semmit, furi!

Bali en is varom mar hogy nagy dudas legyek :) a fiamnal nem volt ilyen folyas de most nagyon orulok neki mert igy tenyleg terhesnek erzem magam. :)

Legyszives segitsetek hogyan lehet alairasnak foltolteni ilyen vonalzot vagy micsodat?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Tenyleg nagyon sok az a ket het!! :(
Megcsinalod a tickert es bemasolod az url kodjat a profilban az alairashoz!

Kép
Kép
ancsa81

Kép
Kép
ancsa81

eloszor is bali :P nem tudom hany fokos volt a pisim,vartam vele hogy kihuljon :)
ja azt irja a teszten hogy a pisit le lehet fagyasztani :!: utanna felmelegiteni osszekeverni es ugy is lehet tesztelni.
na erre varjatok gombot,jo mi? :D
gondolkodom meg a teszt dolgon. :roll:

hajra angel,hajra angel,hajra angel :!: :!: :!: :!:

Tontika.Ket het :cry: az nagyon sok ido.
ja lecsekkoltam a mehszajam.lenne egy par kerdesem.
Ha elkezdett nyilni,akkor mennyi ido meg kinyilik?par nap?
kitapogattam.Olyan mint egy dudor es azon van egy pici res.mint egy vagas.
nos oda kene hogy beferjen az ujjam?
remelem nem irok hulyeseget de nem abba a lukba megy be a tampon???
mert nekem oda most bizti nem fer be semmi.az ujjam tuti nem.

Kép
monyoka

Monyokam! :D

Pontosan! Az a mehszajad, en a legjobban a fiuk futyijenek a nyillasahoz hasonlitanam csak egy kicsit nagyobb. :mrgreen:
Ha (nem az ujjad) hanem az ujjbegyed befer akkor nyitva van, amikor zarva van az olyan mintha zart ajkak lennenek. :) Tiszta? A tied milyen? Nekem egy nap alatt kinyillik.
Hanyadik napon vagy?

Nem, oda nem megy be a tampon, Isten ments, viszont szulesnel alaposan kitagul, el sem tudom kepzelni hogyan fer ki ott egy gyerek. :lol:

Hat, igen, ket het de a paromnak nincs kedve kiadni 70-80 eurot egy magandokira ugyhogy varnom kell. Mondjuk nagyon jo jel az is ha addig nem jon meg. :)

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica

Gratulálok!!
Jó olvasni ahogy örülsz,sugárzik a boldogság belőled!!

Én most csak szorgalmasan hőmérőzök.Ebben a hónapban még le vagyunk tiltva, de júni 24-től szabad a pálya!

málna2162

Keditke

Basszus,tegnap úgy örültem,hogy olvastam a hozzászólásodat és úgy megfeledkeztem a válaszról... :(:(Ne haragudj!!!! :oops:
Persze,hogy emlékszem Rád és nagyon-nagyon örülök,hogy a párod rászánta magát ,hogy a tettek mezejére lépjen! :)
Így megint egy lépéssel előrébb lesztek! :)A nyár meg hamar elmegy :)!
Annak meg főként örülök,hogy jól érzitek magatokat a kis fészekben!!!! :)
Puszi!!!

Tontica

Pedig 16.-áig nem kapsz tőlem semmit :lol: !Legfeljebb fityiszt :D!
Egyébként meg nyugodj meg,jobb,ha nem mész előbb.Nekem elég hosszúak voltak a ciklusaim.Bulcsúval szinte aznnal elrohantam és mivel korai volt a terhesség,még azt is megkaptam,hogy akár méhen kívüli is lehet,így 1 hét múlva a kórházba kellett mennem UH-ra.Szerencsére ott már minden rendben volt. :)
Másodjára nem siettem,de még ott is picike volt Villő :).Szóval ez pont jó :).Amúgy a kórházi protokoll szt nűlunk elég először a 8. héten menni :).Akkor már van szívhang is,meg mérhető eredmények :).Szóval türelem-türelem :)!

Angel

????? :roll:

anyapoc

Koszonom Malna! Olyan boldog vagyok mind majd Ti lesztek nemsokara amikor Nektek jon a baba!

Anyapoc azert remelem legalabb a szulesnel gratulalsz majd! :mrgreen:

KépKép
KépKép
tontica

Hahó! :lol:

Túlvagyunk! :wink:

A doki nagyon bejött! :D Hú, annyira tele van a fejem infókkal! :shock:

Első lépés egy 2-5. napi hormonvizsgálat lesz és chlamydia teszt, ezekkel kell majd visszamenni, és ha minden okés, akkor augusztusban a lovak közé csaphatunk! :D
angel37

Helló Lányok!

Angel ez remek!!!

Tontica olyan jó, úgy feldobtad a topic hangulatát végre!
Körülöttem is beindult a nagy baby bumm! Tegnap találkoztam a csajszival aki a csokromat elkapta az eskinken augusztusban szül( pedig 1 éve még singli volt).Reggelre megjött az sms hogy 1 netes barátnőm megszűlt ,erre ma bejött elköszönni a kolleganőm (aki sajna kirúgtak,de kiharcolt magának 2 hó felmondási időt így jól jár) és odasúgta hogy tegnap 2 csíkosat tesztelt! Ha most megint megjön felkötöm magam! Kezdek kicsit az önsajnálatba esni! HELP!!!
Ja a görbém egész szépen alakul csak sajna feltölteni nem tudom innen a melóból
:evil:

Anyapoc köszi a választ!
katica_75

angel! tökjó, h ilyen szépen beindulnak a dolgok, gratula!

monyoka! nem akarlak én is ezzel idegesíteni, de ha nem jön meg, akkor csak kéne egy "hagyományos" teszt is, nem? 4 fokos pisi?? ha csak simán kihűl, akkor is szobahőmérsékletű csak, nem? és én is kérdezném, h hanyadik napon vagy?

katica! én itt a babaneten olvastam vlhol (nem fórumban), h egy egészséges férfinál a 24 óránkénti szex nem gáz, de hosszútávon a 48 órás a biztosabb (merthát senki se tudhatja, h épp milyen állapotban vannak a kisfickók)

üdv! pt

Kép
ptnd

Köszi Csajok! :) :)

Katica,
hú, ne ess önsajnálatba, max arra a napra míg megjön! :)
A baby boom az sajna nálam is csak a környezetemben tarol! :roll:

Ptnd,
nem szólíthanánk valami néven? :wink:
angel37

Angel! :D
Ezek jó hírek nagyon!
Nagyon drukkoltam neked! :wink:

Baby bumm: állandóan kismamák, kisbabák jönnek velem szembe... :mrgreen:
zsazsóka73

Sziasztok

Angyal.:)
Akkor hát nincs mit tenni mint előre. Király.

Csajok most szaladok, pusszancs.

j.
Vendég

Zsazsó! :D
Köszi, köszi!

Engem is üldöznek az idegen terhes hölgyek! :mrgreen: Vagy csak a képzeletem játszik? :shock:

Junko,
Bizony, ráálltam a sínre és valaki meglökött! :lol:
Szia! :)
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?