Sziasztok!
Norka, én legközelebb kedden jövök, úgyhoigy nagyon gondolok rád, és izgulok is, hogy vajon még egészben leszel-e, vagy ketten?
Drukkolok Nektek!
Szia Szilvi!
Üdv nálunk!
A Clostylra nem az van írva, hogy csak nőgyógyászati elenőrzés mellett? Ha jól tudom nagyon kicsi százalékban ugyan, de a clostyl is okozhat túlstimulálást.
Szerintem mindeképpen keress egy nőgyógyászt, még akkor is ha jársz endokrinológushoz. Ki az endokrinológussod? A pco határterület, debiztos hogy szükséged lesz egy olyan orvosra, akiben megbízol. Szerintem ez a legfontosabb. Na és a legnehezebb.
Nem tudom, régen én is jártam endokrinológushoz (3hoz is), és mindegyik egy oradexon nevű szteroidot akart adni. Az elsőre még hallgattam, szedtem 1 évig, és tönkrementem. Azt soha többet, akkor se ha nem lesz baba. Na utána meg mindenki csodálkozott, hogy miért kaptam ezt.
A mozgás meg a diéta szerintem mindig jó. Egy tuti: ártani nem fog.
Azt, hogy mikor érdemes babaprojektbe kezdeni. Nézd sose tudhatod. Ismertem makkegészségest, akinek 5. hónapban ment el, és olyat is, akiről lemondtak, és rá egy hónapra terhes lett, és gyönyörű kisfiút szült. Szerintem egy kicsit rá kell bízni az életre is a dolgokat.
Pre menst szednek többen is. Az mire jó? Nekem is mondta a nőgyógyász (ez egyik anno) korábban, szedte egy hónapig, de semmi hatását nem láttam.
Ilyen fürdősókat én is nézegettem. Iszonyú drága mulattság. Mondjuk egyébként szerintem is egy jó nagy üzlet, sima só is megsteszi, vagy gyógyfürdős a legjobb persze, ahogy Rambóka írta. Hányadik nap körül kell fürdőt venni? Milyen gyakran?
Mértem egy hőt reggel: 36,8. Tegnap este 37 voltam.
Passz hogy mitől. A hasam még mindig fáj. Hétfőn ettem sok cseresznyét, lehet, hogy permetes volt. De akkor se kéne ennyi ideig tartani. Ettem este sok szenet, meg hashajtó teát, egy nagyon kicsit jobb. A köldökömtől lefelé ilyen égő érzés az egész alsó hasimban, szinte egész nap, nem vészes, de érzem. A görcsök elmúltak.
Ez lehet a permettől? Nem valami gyulladás? Hőemelkedésem is van (na persze ez megint kérdés, mert én 36.5-6 alatt még sose mértem), a petefészek szurkálásaim meg már 1 hete elmúltak.
Bocs, hogy ennyit foglalozom ezzel, de utazunk vidékre, és nem tudom mire számítsak, na meg 3 napos ünnep jön.
Bocsánat a szájmenésért.
cs