Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajok, látom, ma még nincs senki. Felkeltem 5.40-kor, tanulni :cry: . Szerintetek sikerült??? Itt ülök azóta, olvasgatok, no tanulás. ÚÚÚÚtálom, de túl kell lenni rajta. Na mindegy.

Bea! Dec 11-én születtem, bár már írtam, kibírhatnád addig. Garantálom, hogy gyönyörű, okos, tehetséges, GAZDAG kis utód születne aznap :lol: (Kihagytam volna valamit? Mi is jellemző még rám??? Ja, a szerényet kifelejtettem :oops: ) Nekem nincs nagy szerszámom, de ha fiú lennék, biztos hatalmas lenne...

Rohanok vizsgáztatni, este jövök

Kata
hoppá

Halihó!
Be kell köttetnem otthon is az internetet mese nincs, így lemaradok minden jóról! Azért a fiúk otthon mindenkinél igen türelmesek, hogy bírják a netfüggőségünket! :wink:
Tényleg, mit szólnak a Pasik ehhez a csevegéshez? Az enyém, csak elnézően mosolyog, mint hülyegyerekre az Anyja :roll: .
Plútó :cry: , de biztosan jobb lesz egészségesen végigcsinálni az első időket, mint így betegen!
Hoppá: kemény kezű vagy vizsgáztatásban? És miből vizsgáznak?
Málna: holnap lesz vizsganaP? Ti nagyon huncutok vagytok Beával, néha nem is értem miről csevegtek, tessék lassan, tagoltan írni, hogy az ilyen gyengébb képességű öreglányok is megértsék, mint én :?
Jégkorszakot, lassan kint is látni, nálunk is 5 fok volt 3.-kor reggel / akkor tettem ki a cicámat /, de legalább a virágok nem fáztak meg.
Rh ellen anyagot egyébként első gyerek születése után adják, sőt ha valakinek abortusza volt ott is be kell adni! Na ezt szokták néha elfelejteni. Barátnőmnél így volt. 2 év múlva egy másik orvos adta be neki, így nem lett baj a terhességénél! :o
Icussal mi van? És Vikike? Hallottatok róluk valamit?
Muszkuru: milyen volt a kínai? Nekem tudjátok mi a kedvenc kínai kajám? A disznófül saláta. Az a baj,hogy mostanában nem csinálják! :?
Megyek sámlit festeni az unokahugimnak!
Apropó: Sziszi, mi újság?
Meli?

Andi
candi

Sziasztok, jó reggelt!

Olyan hideg van az irodában, mindjárt megfagyok.
És a hőm is 36,1 :cry: :cry: :cry: :cry: :?

Ebben a hónapban sem lesz baba, szerintem.

Ja, és ma iszonyú vizes voltam. Apa azt mondta most lesz pé-m, gyúrjunk rá este. Ma a 28. nap van. Eddig 31 napra jött meg.
Mi ez lányok????
Vendég

Bea,
én nulla RH - vagyok, a férjem nulla RH +. Tomi nulla (milyen meglepő :) ) RH + lett. A szülés után kaptam ellenanyagot.
Vendég

Sziszi: soha nem lehet tudni, van akinek ilyen későn volt pé és már meg sem jött, hátha! Gyúrjatok! Lehet, hogy a hőd is ezért ilyen alacsony most. :wink: :roll:

Andi
candi

Sziasztok,nem voltam egy napig és mennyit írtatok!!!!!Bea,Málna mi ez a gazdag-szegény,olcsó-drága??!!Lemaradtam valamiről!A kínait imádom,különösen,ha jó csípős!!Tegnap ebédre mézes chilis csirkeszárnyakat sütöttem,olyan csípős lett,hogy csak én tudtam megenni!!!

Gabi,Sziszi sajnálom!!!Nekem ma barnás cucc érkezett,szerintem holnap megjön a rusnya lány :twisted: :twisted: :twisted:
Egyébként viszont még fenn van a hőm,de ez csak ideiglenes lehet...Szomorú vagyok kicsit,de majd legközelebb!!
Candi,te hogy állsz?Neked és Sziszinek(az alacsony hő ellenére)még van esélyetek!!Nekem már nincs,ez valószínű!!

Vikike hogy van?Neki ott van a babó,látta már a doki??
Muszkuru,nekem is csalódás,hogy nincs bennem senki,különösen,hogy ha most terhes lennék,akkor febr.10-e körül szülnék...aznap született az öcsém!!

Bea,nekem alapjáraton sok a savam,hónapok óta iszok Mira gyógyvizet,terhesen is lehet inni,jót tesz a gyomornak és még az emésztésnek is jót tesz!!!
Azt hiszem Málnácska holnap én is új időpontot kapok a tábliban :cry: :cry: :cry: Majd jelzek holnap!!!
Puszi mindenkinek,szép napot mára

Kép Kép
meli1118

Meli: én is úgy vagyok, mint te! Holnap ramdi pirikével, sajna :evil:

Andi
candi

A fene..ez a hónap kimarad mindenkinek...pedig szépen indult a dolog,quartett lehettünk volna!!!Többiek,húzzatok bele!!Hoppá,Icus,ti jöttök!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Nekem a vércsoporton 0 RH + a páromé A RH+.
érdekesség, hogy ha nem azonos a vércsoportotok akkor lehet ellentétes nemű gyereketek. Azt nem mondták, hogy a 4.gyerek vagy a 3. gyerek lesz ellentétes nemű :)
Ezt a felmérést elvégeztük az ismerős között s olyat nem találtunk akinek azonos a vércsoportjuk, s ellentétes nemű a gyerekük. Ti tudtok ilyet?

Sziszi!
Tegnap én is nagyon fáztam az irodában. Féltem is, hogy megfázok.

Candi!
Nálunk is 4 fok volt. Elkeserítő. Most süt a nap nem esik.
Apa is mosolyog rajta pont tegnap kérdezte, hogy ti tudjátok-e hírt, mert ugye nálunkcsak a szűk család tudja és ti. Megkértük a családot, hogy a 12.hét elött ne híreszteljék.
Válaszoltam neki, hogy ti előbb tudtátok a gyanújelekből, mmint ő, sőt ti bíztatatok engem. Köszi még egyszer.

Bea!
kedden megyek védőnőhöz 8-ra. Majd én is tartok élmény beszámolót.
Csütörtökön ismét doki.

Takido többiek mi a helyzet?
Vikinek nem most kellett valamikor dokiihoz menni?

Ki tesztel a hétvégén?

Málna!
Kína összes termését kívánom a vizsgádra. Nehogy megköszönöd, mert akkor nem hoz szerencsét. Kitartást!

Kis_plutó!
Jobbulást neked. Nagyon jók a képek.

Bálna: uncsi tesó s így hívta a feleségét. Kedves :)

Tegnap tornáztuk jó bírtuk, persze óvatosan. Megszeretném vásárolni a Rubint Réka Légy bomba jó kismama kaziját. Szerintetek milyen lehet? Ismeritek?

Jó munkát mindenkinek! (otthon cégnél egyaránt)
nika04

Sziasztok!!!!
Ittvagyok egy kicsit!!
Én is azthittem ám,hogy meg fog jönni!!A tüneteim is tökre olyanok voltak!!Azt ajánlom mindenkinek,hogy bizzatok benne,hogy nem fog jönni ez a hülye csaj /PIRI/ :!: :!: :!:

Kép
bea27

Nika!!Nehargudj,de tökra levagyok maradva!!
Veled most mi van??Azt látom,hogy 7 hetes terhes vagy,de hol tartassz??Mármint eddig miken vagy túl??
Egyszer már voltál a Nő dokinál ugye?
Csak nemlátott semmit,vagy mi volt??Neharagudj,hogy nemvagyok képbe,de...........................!Azthiszem el kell ezdenem jegyzetelni,mert kezdek TÚÚÚÚÚÚÚÚl feledékeny lenni!!SORRY!! :oops:

Kép
bea27

Azért meg,hogy néha kihagyok egy-két betüt egy szóból külön elnézést kérek,de mindig annyira kapkodok!!
Lassan lépnem kell,mert mindjárt jön Apa,és megyünk a Bankba!

Kép
bea27

Kép

Szóval elszállt amit az elöbb írtam...

Jó reggelt!

Bea

A frászt hozod rám!!Kétszer olvastam ela mit írtál mire rájöttem hogy te a múltról beszélsz.Azt hittem most akar megjönni... :o

Nika

Nálunk nem a vércsoport érdekes,hanem Máté szeme :kékes szürke.
Senkinek nem kékes szürke a szeme a családban .
Viszont a genetika azt modja,hogy egyforma szemű szülőknél(barna,vagy zöld) 4 gyerekből valamelyik biztos hogy kék szemü lesz.
A párom apukájának szürke anyukámnak meg zöld...
Ki tudja hogy a dédszülőknél mi volt?!
Bocsi de ezt a Kínás dolgot nem értem.Vagy egy talácska izére gondolsz? :lol:
Rubint R.kismamtornája nekem is megvan és szerintem jó.Én azzal "gyúrtam".

Meli

Szerintem akinek ebben a hónapban megjön csak szolidalitást vállal velem :wink:
Mi együtt fogunk csíkosodni!!

Anyusziszi

:roll:
Nem tudom.De ne hagy ma apát,hátha most sikerrel jártok

Hoppá

Ne légy szigorú :? Nem akarsz holnap engem vizsgáztatni?!

Kis_plutó

Nagyon aranyosak a képek.
Előkotrom a cd-tt amin a kórházas képek vannak és rakok fel én is .De csak vizsga után.Át kell méreteznem a képeket és most erre nem nagyon van időm.

Icus?Takido?Vikike és a többiek merre?

Mókuska

Üdv nálunk!!
Ti gyúrtok a harmadikra :!: :?:

málna2162

Napsütéses,meleg napot mindenkinek!

Elkezdtem visszaolvasni,de sajna nincs időm a végére érni,annyit termeltetek.Csak egy gyors bejelentkezésre futja,mert mindjárt indulnom kell.Sajna ez az ovihét elég pörgös :?

Bea!
Tök jó,hogy már nődögél a pocid.Én is nézegetem,de még nem nagyon akar :cry:

Kis_Plutó!
Jobbulást,és sajnálom,hogy megjött.

Candi!
Remélem,még nem jött meg :)

Zsizsik!
Én is röplabdáztam,igaz,én NBII-be,aztán a fősuli alatt szépen elváltam a csapattól,mert kissé nagy volt a távolság.Azóta is nagyon hiányzik.Labdát látok,egyből megbolondulok.Férjem csak nevet ezen :D

Bocsi,akit most kihagytam,sajna csak ennyire futotta most,majd este megpróbálok többet itt lenni. :D
Szép napot! :D

KépKép
takido

Nálunk apa mindig sompolyog,ha leülök gépezni és kedvesen megkérdezi:Na mi a hír Candiéktől?Egyszer,amikor olvasgattam megakadt a szeme a Te neveden és megragadt benne...azóta ő is elnézően mosolyog rám....Nika,csak nehogy féltékenyek legyenek a kedveseink...de Ti tényleg több mindent tudtok a jelekről,mint bárki...Kálmánt nem terhelem naponta azzal,hogy viszket a bal mellbimbóm :oops: :oops:
Na puszi

Kép Kép
meli1118

Málna Drágám!!Nálad még korán van :?: :?:
Isten Őrizz,hogy megjöjjön! :evil: :evil:
Ja!!Én nemakarok több gyereket!!
Mikortól lehet ilyen 3d,vagy4d-és UH-ra menni??
Tényleg csak a 20.héttől??

Kép
bea27

Málna,benne vagyok,csíkosodjunk együüt,csak minél hamarabb...lécci....Az örjöngő figura nagyon állat,akkorát nevettem!!!!Jó vizsgázást,legyél ügyi!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Bea,tényleg nem akarsz több gyereket?Erről még nem írtál!Puszi

Kép Kép
meli1118

Bea

Mi ez a negatív hozzá állás?!
Karrierista lettél :lol: :lol: :lol: :lol: lhihihi
Én még vagy kettőt biztos akarok :wink:

3d és 4d -re fölösleges korábban menni.Nem fog látszódni igazán semmi.Az akkor jó amikor már nagyobb!!

Meli
:lol: :lol: :lol:

Apa nálunk mindig mondja máténak:Anyád billentyű ujjúvá változott :lol: :lol:

málna2162

Bea

Mi ez a negatív hozzá állás?!
Karrierista lettél :lol: :lol: :lol: :lol: lhihihi
Én még vagy kettőt biztos akarok :wink:

3d és 4d -re fölösleges korábban menni.Nem fog látszódni igazán semmi.Az akkor jó amikor már nagyobb!!

Meli
:lol: :lol: :lol:

Apa nálunk mindig mondja Máténak:Anyád billentyű ujjúvá változott :lol: :lol:

málna2162

Dóri!!Viszont azt is észrevettem,hogy mindig az ÉPP aktuális mensimnél /mint pl.MOST/ ugyanugy rengeteget járok pisilni,és a hasam is felpüffed,ahogy az minden mensinél szokott lenni!!
Igaziból a Védőnő aztmondta,hogy ez a pocinövekedés beindulhat egyik pillanatról a másikra!!Aztán onnantól fogva nincs megállás!!
Szerintem Neked is be fog egy pár napon belül indulni!! :lol: :lol:
a tavaszi nadrágjaimon én sem vettem észre,hogy növöget,ár azok csipőnacik,de a farmeromon tegnap egyből észrevettem,mert se begombolni,sem a sliccet nemtudtam fehúzni!Na mindegy..............!
Azért jó lenne,ha egy kicsit SŰRŰBBEN jönnél!! :lol:

Kép
bea27

Kép

Meli
csak neked csak ma mégegyszer

málna2162

De mikortól lehet menni :?: :?: :?:
Nincs negativ hozzáállás,de én olyan szarul voltam eddig!!Hogy nemakarom ÚJRA ezt végigcsinálni!!! :?
Lassan tényleg mennem kell,mert nemfgok odaérni!!Most randizunk eggyet Apával :oops: :!:
Nem is tudom,megmondjam neki,hogy pozitiv lett a teszt??
Közöljem vele,hogy terhes vagyok??
Tesóm mennyit hülyéskedett ezzel,amikor már nagy volt a hasa!"LEHET,HOGY TERHES VAGYOK?" mindig ezt mondta.Na jó,nem mindig,de alkalomszerűen előhozta a témát!!HÁT IGEN,A MI KIS VICCES CSALÁDUNK!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Jó reggelt Mindenkinek! :wink:
Vendég

Bea

Lehet hogy nálam korán van ,de én kurvára nem értem hogy mit írtál.Hőgutát nem kaphattál.Lefagyott a szervered?! :wink: :lol:

málna2162

Bea

Lehet hogy nálam korán van ,de én kurvára nem értem hogy mit írtál.Hőgutát nem kaphattál.Lefagyott a szervered?! :wink: :lol:

málna2162

MÁLNA........................................! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
bea27

Csak viccből irtam,hogy megmondjam-e Apának,hogy pozitiv lett a teszt!!!Mit nemértessz :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
bea27

Na azt hiszem mennem kell :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

málna2162

Apával fogok randizni,a Blahán,mert megyünk együtt a Bankba!!Intézni a KÖLCSÖNT!!!!!
Mert ugye nekünk csak egy kis előlegünk van a lakásra,meg 2 milka a felújitásra!!A többi a bank része!!!!!ÉRTED????

Kép
bea27

2 milka? Azt én is szeretem,főleg a mogyorósat.Még jó hogy nem kell érte a világvégére menni,csak leugrok ide a kis lepukkant bótba és már vehetek is . :lol: :lol:

Értem!
De az a tiétek lesz.Ti dolgoztok meg érte.Sokkal jobban fogjátok becsülni, jobban mintha a készbe beraknátok a sejhajotokat

málna2162

Málnácska,próbáltam pü-t küldeni,de kudarcba fulladtam...mjd még próbálom,de te olyan ügyi vagy,lehet,hogy elakadok....segíts!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Meli

A vonalzóm alatt a pü-re tudsz küldeni

málna2162

Málna
Mi már nem gyurunk harmadik babára :wink:
Csak egyszer megakadt a szemem ezen a fórumon (tesóm nevét láttam) és beleolvastam, néha belekotyogok.
Apa még szeretne egyet, de én már nem. Mondjuk ha a második terhesség is ugy alakul mint az első akkor talán, de igy én már nem szeretnék.

Bea
Magánban mehetsz bármikor UH-ra, de ilyen korán még tényleg felesleges. Viszont a 18 hetesen (ez kötelező lesz) már nagyon szépen szokott látszódni, ficánkolni :lol:

A második terhesség nálam is ugy indult, h azt hittem meg fog jönni! Épp jött a karácsony én meg azon görcsöltem elfelejtettem tampont venni és ami itthon van nem lesz elég... Aztán még most is ott porosodik a polcon :lol:

Kép
Kép
mókuska

Azt hiszem,megcsináltam,jelezd,ha átment!!puszika

Kép Kép
meli1118

sziasztok!
látom beindult a bagázs :twisted: :twisted:
Én most csak beolvasgattam, mennem kell főzni :( , erre semmi kajafutár nem jár :twisted:
Pedig még ma sem vagyok valami fényesen, bár a tegnaphoz képest egész jó.

Muszkuru, milyen volt a kínai kaja? :wink:

Candi bizony kell az internet otthonra is :twisted: , akkor legalább esténként nem casak én lennék itt :twisted:

Na majd később jövök, szép napot, itt jó az idő.
Pestiek ott szép idő van? Adrikáék Pestre mentek osztálykirándulásra :) A cirkuszba mindegy, de az állatkertbe nem árt a jó idő

Puszi, Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Kép

Ilyen az idő!!És nem fúj a szél.

Meli

nem jött semmi :cry:

málna2162

Liliéknek ma pónilovaglás lett volna az oviban. Sajna a sok eső miatt ugy felázott az udvar, h elhalasztották egy héttel. Pedig már ugy várta :lol:
Itt reggel még nagyon klassz idő volt . Azóta feltámadt a szél, de legalább süt a nap...

Mit főzöl Tesó? Én tegnap 2 félét is főztem igy ma pihi és sztem holnap sem kell :lol: Ellenben vár egy nagy kosár vasalni való ruha :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Meli

megkaptam ezt az igen tartalmas üzit :lol: :lol: :lol: :lol:

málna2162

[quote="mókuska"]
írta:
mókuska
Mit főzöl Tesó? Én tegnap 2 félét is főztem igy ma pihi és sztem holnap sem kell :lol: Ellenben vár egy nagy kosár vasalni való ruha :twisted:

Paprikáskrumplit, nem érdekel kinek tetszik, kinek nem. :evil:
Fáj a fejem bonyolultabb kajához.
Vasalni nekem is kéne, küldök Neked segítséget, hátha én kihagyom :twisted: Kép . Most meg mosok is, ugyhogy ha nem vasalok, csak tornyosodik :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Nekem jöhet és imádom!!!!

málna2162

Oké :lol: :lol: :lol:
Lecsokolbásszal lesz jó ugyis?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Tesó
Nekem is mos a gép...
Küldtem egy jó mailt, majd nézd meg!!!

Kép
Kép
mókuska

ide vele Kép

málna2162

csucs miket tudnak egyes emberek.....
asztfaltrajzok:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

na szóval aszfaltrajzok :lol:

Kép
Kép
mókuska

Hihetetlen, hogy milyen rossz idő van, pedig vasárnap Visegrádra akartunk menni a bobpályára... :(

Tavaly április 16.-án volt az esküvőnk és 27 fok volt....

Ma pedig június van már és 12 fok...

Katasztrófa! :cry:
Vendég

Azt hiszem,ezt nem hiszem el,Mókuska.....elképesztőek...

Málna és jó volt a meglátásom??Puszi

Kép Kép
meli1118

Paprikáskrumpli-nyami!!!Én is kérek!!puszi

Kép Kép
meli1118

Meli

Perfect!!!
De válaszoltam is

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: