Új privát üzeneted érkezett!

Hajnus!Nekünk nem szétszerelhető műanyag etetőszékünk van.Én nem akartam olyat amit szét is lehet szedni,mert pár száz forintést tudok neki műanyag asztalt meg széket venni plussz a sógornőméknek szétszerelhető volt fából és most újat kellett venni a Csonginak "műanyagot",mert a Domié széttörött.Juj esővédő!A Levi is utálja tiszta hülye ha fel kell rakni.Most is,hogy kedden bent voltam vele zuhogó esőbe olyan hisztirohamokat csinált pedig van rajt kukucskáló is,hogy azt hittem megőrülök.Talán bezárva érzik magukat ha fent van.

Eszti!Aszondod jó pasi?!Talán majd állva pisilnek utánna a csajok.Szerintem is igen jó pasi bár én az annya vagyok és lehet azért látom így.Szóval jól néz ki?Akkor jó!Én már el is felejtettem,hogy is néz ki a színét is csak itt gépen láttam.Sajnos autómárkákból holt analfa vagyok,de tényleg a legalja annyira.Van kilátás mikor jöhetnek haza?Már úgy nézegetném a képecskéit.

Katus!Éde csillagvirág ezen a képen.Mióta láttam mennyit változott.

Nercsiről valaki tud valamit?Talán otthon vannak v. rossz a gépük? :D :D

Most megyek jó éjt szép álmokat!!
Vendég

Jó reggelt! :wink:
amica

Jó reggelt!
Szép időnk van ugye?Végre!
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, csak nem voltam túl jól az elmúlt napokban. Talán az idő is tette. Gabó ,tényleg jó ott az idő, vagy csak viccből írtad? Én garbóba, meg pulcsiba ülök itt. :(
Klassz a kocsi, nekem is tetszik. Mikor jötök haza?

Nekünk olyan etetőszék kell, amit picire össze lehet csukni. Bár még ráér. :)

Kaus, olyan jó az a kép!! Olyan helyes rajt Máté. :lol:

Kriszti, ti mit újítotok fel? Olyan szép a lakásotok. Kitartás!! Nálunk az alsó lakást csinálják,de olyan idegesítő. :twisted:

Alízzal voltunk doktornéninél. 6070g 63cm. Végre beindult!!! :)
Kapott szurit is, nem is sírt. :lol: Mire sír volna, már vége is lett.
Adtam neki almát.... hát... meg kell szoknia még. Jövő héten akarom adni a főzeléket is.

Ja, és nagyon sokat gondoltam Veróékra, és nagyon örülök, hogy Ivánka jól van.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia!Biztos ezek a frontok zavartak meg.Ó,de jó súlyban van a picurka.Nagyon ügyes kislány,hogy nem sírt. :D :D
Fintorog az almára?A Levi soha nem szerette igazán ma meg már meg sem eszi.
Itt komolyan jó idő van hétágra süt a nap persze kint még hűvös az idő,de talán délutánra kicsit felmelegszik.

Ha minden jól megy és megjön a kocsi amire igérték akkor 17.-én szombaton.
Vendég

Hát itt a nap mégcsak mutatóban sem jött elő. :cry: Pedig nyár van.

Ha akkor hazajöttök, akkor maradsz is?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Jó reggelt!

Gabó!

Itt pocsék idő van, hideg van és szemerkél az eső!:(

katus78

Erikáék jól vannak, szoktam vele beszélni, sajna a rossz idő miatt nem tudtunk találkozni.:(
Gondolom nincs ideje írni.:(

katus78

Na tessék, közben frissült az oldal, és már elő is került Erika!!! :D :D :D :D :D :D

katus78

Sziasztok.
Istinél sem jött be az alma.Szerintem érdemesebb tejbedarapéppel kezdeni.Vagy talán Alíz úgy gondolja,hogy még korai.

Kép

Kép
hajnus

Nercsi!Valószínű csak hétvégére maradunk,mert apa dolgozik.
Lehet,hogy nálunk meg majd délután lesz csúnya idő! :( :(
Vendég

Na elvoltam szavazni a lurkókra.Bakker van akinek már 68 van.
Vendég

Én is szavaztam, de nam láttam kinek mennyi van. Hogy lehet megnézni?
megpróbálom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

[quote="gabócacica"] írta:gabócacicas miért nem adja vissza amikor tudja,hogy ott van Szinit és nektek kell a pénz?

Na ezt én is szeretném tudni! Mindíg azt mondja hogy nincs pénze! Pedig 100000ft-ot keres! Szóval gondolhatod hogy ki vagyok akadva!

KépKép
nicika

A találat az??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Kattints a 10 Legnépszerűbb képre a jobb felső sarokban.Már van akinek 88 van csak tudnám,hogy a fenébe amikor agy ipéről egyet enged.Na mindegy.

Nicika!Ennyit keres és még tőletek kér kölcsön ahol picibaba van!!
!Hát tudod!!Engem is megenne a méreg.El kéne vele beszélgetnetek,hogy ez így nem lesz jó.
Vendég

Katus! A kép Mátéról nagyon édes! :lol: A kis hamis!

KépKép
nicika

Niki, ki tartozik? Már bocs, lehet hogy írtad, de ha nem tartozik rám felejtsd el. Csak én is voltam már ilyen helyzetben, szörnyű mikor az embernek a saját pénzéért kell könyörögni. :?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Niki, ki tartozik? Már bocs, lehet hogy írtad, de ha nem tartozik rám felejtsd el. Csak én is voltam már ilyen helyzetben, szörnyű mikor az embernek a saját pénzéért kell könyörögni.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Tőlünk meg állandóan Anyósék kérnek kölcsön.Felváltva és mindíg mondják,nehogy elmondjuk a másiknak!A multkor azt adtuk Anyósomnak szülinapjára,hogy nem kellett visszaadnia egy 10 ezrest.Persze csak 4szemközt mondhattuk neki...A család többi tagjának meg gondolom meg volt a véleménye,hogy nem vittünk semmi ajándékot.

Kép

Kép
hajnus

Nercsi!Megtaláltad?

Jaj ezek a tartozások!!Nekünk hál isten még nem sokszor kelett amikor meg igen akkor azért,mert a Balázs buzi főnöke két hetet csúszott a fizuval és akkor anyós adott.De egyből vissza is adtuk,mert utálok tartozni.Anyuék vannak mindíg ilyen helyzetben ott a lakástörlesztés a rezsi az adrika sulija angolóra stb.Volt,hogy én vettem a gyereknek ajándékot mikor kicsi volt és küldtem el innen mintha ők vették volna.Jó mi?Nekem is már jócskán tartoznak,de nem hánytorgatom fel neki hisz mindíg vezs a gyereknek valamit.
Vendég

Sziasztok!Hajni !Nekünk olyan etetőszékünk van mint az Esztiéknek.Nagyon szeretem mert tud rajta rajzolni meg minden mást csinálni.Amíg kicsi volt a bébi hordózóba csücsült és ott evett.
Tőlűnk még a rokonság hála isten nem kért kölcsön.
Nemsokára indulunk oltásra,remélem jól viseli majd.Meg hát jó lenne ha az idő is kitartana és nem esne az eső.
kola2

Sziasztok!Hajni !Nekünk olyan etetőszékünk van mint az Esztiéknek.Nagyon szeretem mert tud rajta rajzolni meg minden mást csinálni.Amíg kicsi volt a bébi hordózóba csücsült és ott evett.
Tőlűnk még a rokonság hála isten nem kért kölcsön.
Nemsokára indulunk oltásra,remélem jól viseli majd.Meg hát jó lenne ha az idő is kitartana és nem esne az eső.
kola2

Nercsi! A saját anyám! :(

KépKép
nicika

Sziasztok! :)

Gabi,
de azt tudod, hogy a játékban a telefonos sms-ező szó szerint a játékos nyereményének felét viszi el?? Szóval a pasi "CSAK" 25 millát vitt haza... :) :) :)
Nasivint kaptunk.

Eszti,
a Hideghegy engem is megnyomott...
Szoliba ide Hegykőre járunk. :)
És ilyenkor Dorka nagyizik! Meg ha nagytakarítok. :)

Hajnus,
én is arra az etetőszékre szavazok, ami később asztallá és székké alakítható, olyat is fogunk venni. Mi asszem Auszriában, ott láttam óccsón!! :lol: :lol:
Nekem frissül a szalagom! :)

Amica,
húú, valami Jolán a doki...

jujj, megyek, mert éhes, jegyzeteltem megint, majd folytatom!

ja, nemrég voltam a szavazós oldalon, Katus, ott loholunk mögöttetek! :)

nadine81

Pedig jó a kapcsolatunk meg minden, de a pénz az sajnos kifolyik a kezéből! És ha nekem kicsit több van akkor már lecsap! És hát az ember jószívű, főleg a saját anyjával! Főleg mikor nem marad pénz szegény hugomnak a koleszra. Szóval mondhatni hogy "zsarol" néha. Múltkor is tök kikészültem, mert már 20000 ft tartozása van kb. felém. Ráadásul az én nevemen van a mobiltelefonja...

KépKép
nicika

Viol!Igen azt tudta,hogy feleződik,úgyhogy most nagyon jól járt a csávó aki megnyerte a felét.Az is elég lenne.

Nicika!Akkor a telcsiét gyakorlatilag te fizeted?
Vendég

Hát mi csekély 2 szavazattal igen le vagyunk maradva! :( :(
Vendég

Na szavaztam, Levire, aztán csalódtam, mert egyre lehet így a tödbbiek :cry:

Ma pocsék napom van. Jankától szinte menni sem lehet, annyi lenne a dolgom és minden olyan lassan megy. A nap végre kisütött, de nem bír feldobni. Remélem nektek szebb napotok van!
amica

Húú, tök jó Veronak, hogy ő fürdeti már Ivánt! :)

Katus,
nagyon jóóó ez a friss kép Mátéról, meg kell enni, úgy mosolyog! :)

Erika,
de most már jobban vagy?
Örülök, hogy Alíz cseperedik, ügyes! :)

nadine81

Tyűű, közben már meg is előztük Katusékat, de asszem le fogunk maradni megint!
Hajrá Máté! Biztosan mindenki imádja a kis popóját! :) :)

Gabó,
ne csüggedj, szerintem ránk sem vadidegenek szavaznak, hanem ismerősök! :)

nadine81

Hát én is végig szavaztam mindenkit és csak később láttam,hogy csak egyre lehet.HMMMMM :( :(
Na mindegy Mátéka így is gyarapodott egy szavazattal.
Asszem riasztom anyámat,hogy akinek van gépe szavazzon.
Majd csak kullogunk mi is utánatok!!De ha nem az sem baj ám csak kicsit elszontyolodtam,hogy ilyen kevés szavazatunk van.De mindegy nem ez a lényeg nem szomorkodom.

Látom nem vagyok egyedül rossz nap terén.Levitől sem lehet már egy pár napja semmit csinálni egyfolytában kézbe akar jönni csimpaszkodik,hogy vegyem,vegyük fel ha nem bevágja a hisztit ha felveszem és lerakom úgyszintén hiszti.Most érte el azt az időszakot,hogy megint fél ha nem lát.Szoktam vele bujócskázni és ha nem lát már sírásba is kezd.Talán most a leg ragaszkodóbb csak nekem ez egy kicsit "nyűg",mert néha már megőrülök tőle.Persze bírom,mert tudom,hogy szeret csak hát!!!!!!!!!!Remélem ezen is hamar túl leszünk,mert ami ilyenje volt korábban az egy hónapig tartott.
Vendég

Amica!Kitartás!TÉnyleg ha megszületik az ifjú trónörökös lesz aki majd segít?
Vendég

Na fasza most mondta be a Kanizsa rádió,hogy éjjelre szélvihar jön 60-70km/órás.Remélem a cserepek maradnak a tetőn.Holnapra meg nagyon esős szeles időt mondot.

Hurrá itt a nyár.
Vendég

Gabó!

Ne csüggedj, ránk is ismerösök szavaznak!Sz@r, hogy másokra nem lehet!:(
Máté is tiszta nyüg, vele sem lehet birni egész nap csak cipelni kéne, azt szeretné.:(

katus78

Akkor látom ez ragájos!!
Vendég

Na megvolt az oltás,Virág végig ordított már a váró terembe rá kezdte.
Én is szavaztam először Dorkára ,aztán csalódtam,hogy a többiekre nemtudtam,úgyhogy bocs lányok.
Egész jó idő lett.Most már jöhetne a nyár!
kola2

Úgy látom jó lesz ha vége lesz ennek a napnak. Talán holnap jobb lesz.
Niki, ez durva. De a saját anyját mégsem hajtja el az ember.
Neked van tesód?
Zsani, Virág kipihente már az oltást?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Virág 4-kor lefeküdt aludni és azóta alszik.Remélem estére nem lázasodik be. :D
kola2

Sziasztok!

Zsani! Nálunk nem volt semmi az oltással. Mint ha nem is kapta volna. Úgy örültem neki!! Azt hittem Mira is ordítani fog, erre is készültem, erre úgy meglepett a Csaj, egy szót sem szólt. Legalább Ti is letudtátok, jó túllenni rajta. :wink:

Nercsi! A konyhát, az elöszobát, étkezöt és a lenti fürdöt újítjuk. A tököm kivan! Ma semmit nem haladtak, szerintem nem is volt itt ma a vizvezetékszerelö. Nekünk az lenne a legjobb ha minél elöbb belenne fejezve. De még 2 hét minimum.
mirama

Mikor lesz már jó idö?? Ti nem kattantok be ettöl? És ha hinni lehet a jóslásnak elég szar nyarunk lesz. :(
mirama

Sziasztok!

Vero és Iván holnap hazajöhet.Hurrá!A hét végén meg is látogatjuk őket. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Katus!
Vártalak titeket de nem jöttetek. :(
Most már mind a 2 DVD bent van a fogászaton úgyhogy egyre közelebb kerül hozzád. :D

Zsani!
Virág biztosan kimerült a sírástól meg a szuri okozta stressztől.Szonja nem lázasodott be tőle.Remélem Virág sem fog.
Kép

Gabóca!
Én is azt hittem a napsütést látva,hogy klassz az idő de meg kell mondjam,majdnem megfagytam egy vékony felsőben.
Itt Sopronban szinte mindíg fúj a szél de ezt neked nem kell mondanom úgyhogy,hogy most 60-70km/h-ás vagy 40-50km/h-s az már mindegy.Itt nem is érdemes fodrászhoz járni mert a széltől mindenki haja ugyanúgy néz ki. :D :D :D :D (csak a szín más és más)

Valaki említette,hogy az István bíró utcában van álló szoli.Hol is pontosan?
eszti76

Kola!Biztos nem lesz semmi gond most alussza ki magából!

Eszti!De jó,hogy már holnap!!!Akkor nemsokára tudsz sokat babázni.
azt az egyet utálom otthon,hogy ott tényleg állandó jelleggel fúj a szél.Itt remélem nem lesz akkora vihar az éjjel mint amekkorát jósolnak vagyis remélem el is kerül minket,mert amióta tavaly mikor a Levi pár hetes volt.olyan orkán erejű szélvihar lett,hogy potyogtak a cserepek.Fasza sírógörcsöt is kaptam úgy megijedtem.Úgyhogy azóta fosok ha ilyen erős szél jön és azt halllgatom mikor zúg a tető.
Vendég

Gabó,
akkor fűtsetek és ragasszátok le a cserepeket! :) Mosolyogj, lesz jó idő is! :)

Jesszus, Kínában 3 kézzel született egy baba. A bal oldalon két keze is van és mindkettő egyformán fejlett...

Zsani,
köszönjük a szavazatot! :) Én is sajnálom, hogy több babára nem lehet... :(

Niki,
elég szomorú, ha anyud így szív titeket. Hiába szülő, ennek is van határa. Valahol...

nadine81

Eszti,az óvodával szemben

Kép

Kép
hajnus

Gabóca!
Imádom ha a lakásban vagyok és esik az eső vagy esik a hó de amikor ezerrel fúj a szél valósággal idegrohamot kapok.Nagyon rossz érzések kavarognak akkor bennem hallgatva a kinti zörgéseket és a szél süvítését.GYŰŰŰŰLÖLÖM!Talán félek is.Olyan érdekes félelem szerű rossz érzés fog el olyankor.Legszivesebben üvöltenék.

Most lelépek mert nemrég jöttem meg és mostantól csak a kislányomé és apucié szeretnék lenni.
Jó éjt mindenkinek,Ágiéknak pedig szép napot!
eszti76

Hajnus!
Az új ház egyik helyiségében vagy régi házban.Milyen?Jó?

Viol!
Ha kislány a 3 kezű baba akkor ha 3 fiúval lesz.............................. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
eszti76

Virág felébredt és semmi baja,már apával vacsoráznak és a lábát sem fájlalja.Remélem így is marad.
kola2

Zsanett,na hála Istennek!
Eszti,a régiben.Szerintem jó hely.Legalábbis tavaly még az volt.Még infraszauna is van(volt)
Én is láttam a 3 kezű gyereket.Azt mondták az egyiket levágják és teljesen felépül.Láttátok a pasit,aki betette a gyereket a szárítóba?

Kép

Kép
hajnus

Viol!De mikor!Ha lehet hinni az előre jelzésnek akkor összesen két hét meleg lesz.Jó volt a szoli?juj mit írt Eszti!Na ja szegénynek ha úgy vesszük.....!

Eszti!Addig a napig én is élveztem mikor kint esett-dörgött-villámlott szabályosan extázisba estem tőle.De azóta fosok ezerrel.
Jó családozást neked!!Főleg este apázást!!!Hihi!! :D :D :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?