Sziasztok! Még élünk!
Lilla iszonyat nyűgős mostanában. Nem a foga, ezért próbálom az időjárásra fogni, és reménykedni, hogy el fog múlni.
A számítógéphez nem nagyon jutok, mert Lillussal egész álló nap folyamatosan játszani kell. Ha bármi mást merek csinálni, akkor jön megfogja a kezem, közli, hogy "séta" és húz maga után a szobájába. Ott ráüteg a földre mondja, hogy "csüccs", és játszanunk kell. Ha nem így teszek akkor visít vég nélkül.
Estére mindig teljesen ki vagyok purcanva.
Ráadásul a telefonomat múlt hétvégén Anyuéknál felejtettem, és csak ma kaptam vissza.
Na meg a nyaralást intéztem, egyeztettem mindenkivel egész héten.
Szóval minden összejött, hogy "eltűnjek".
Szilvi,
A jövő hét keddet még nem tudom, mert úgy tűnik az utolsó lábon kihordott, és elhanyagolt megfázásom, elég durva szövődményeket produkált, így végre megpróbálok eljutni egy orvosig.
Hmmc,
Lilla akkor csinálja ezt a "kelek pár óra után és csak közöttetek vagyok hajlandó aludni" időszakot amikor jön a foga.
Nikcsi,
Hát az étvágyról mesélhetnék. Az elmúlt 2 hónapban Lilla alig evett, na de a héten iszonyatosan rákapcsolt!!! Úgy indított, hogy a reggeli 280 ml tápi után 2 órával megevett egy szelet kenyeret, egy egész paradicsomot, és 3 db Orsi virslit!!
És még kért volna, de már nem adtam neki többet, nehogy rosszul legyen. Én eszek ennyit! És persze a nap folyamán rendesen ebédelt, uzsonnázott, gyümizett, és vacsorázott. Azóta pedig minden nap ennyit eszik. Gondolom megint nőni fog.
Mindenkinek köszönöm az itt, e-mailben, és sms-ben küldött névnapi jókívánságokat!