Sziasztok!
Először is a névnaposoknak gratulálok!!!!
ERIKA:
már be kell íratni a bölcsibe azokat, akik jövőre mennek? Nem is gondoltam volna. Az a baj, hogy még azt sem tudom melyikbe irassam
EDIT:
nagyon aranyosak a képek, nekem is a küszöbön alvós tetszik a legjobban. Hallottam már róla, láttam is képet, hogy a babák képesek szinte mindenféle pozicióban elaludni, (pl. kaja közben), de Virág még nem csinált ilyet.
Mondjuk most úgy aludt el, hogy betettem a járókba langyos teával, cumival, de ő felállt, kiabált (beszélgetett), jelezte, hogy nem álmos. Legalábbis így értettem. Aztán bementem egy idő után hozzá, megnéztem a pelust, hátha az a baja, de nem volt benne semmi, így kivettem, hogy még egy kicsit fárasztom. Beleültettem az ölembe, hogy feladjam rá a kisszandit, ő meg közben ivott, egyszer csak hátradőlt és elaludt úgy rajtam! Hát mondom, erről szó sem lehet, betettem a járókába, azóta alszik
Horkol
LOLA:
Köszönöm szépen a recepteket, ki fogjuk próbálni.
Az elején azt hittem soha nem fogja megszokni a darabos kaját, de most már nagyon szépen eszi, bár még elég sokszor rászólok, hogy rágja meg szépen, mert megfullad.
Hál istennek a gyógyszereket szépen beveszi, most az egyiket nem adom neki (Sinecod), mert anyósom szerint hülyeség. Most mondjátok meg mit csináljak? Amit ő mond, vagy amit a doki? Ma már kicsit többet köhögött, az orrát is kellene porszívoznom, de már nagyon nem szereti, pedig amikor "kicsi" volt, akkor nem volt semmi gond vele, tűrte.
RENA:
A szalámikat is szereti, néha veszek neki krinolint, virslit, de főleg párizsit (imádja), csirkemellsonkát, kenőmájast kap, de szereti a lekváros kenyeret is, igaz egyik nap az arcára kente
Adtam már neki paradicsomot is a kenyér mellé, meg kigyóuborkát is, de állítólag abból nem szabad sokat, csak meglátta az enyémet és kért belőle.
Tényleg nem akar ez a babatali összejönni, igazán jöhetne már egy kis jóidő. Virág meg van bolondulva, hogy nem mehet ki, ha tehetné egész nap kint lenne a kertben.
ANGI:
Szerintem, ha neked nem gond, akkor találkozhatunk nálatok is, tényleg nem tudni mikor lesz egy kicsit melegebb. Én majd akkor hívom meg a társaságot, ha már fent lakunk a háznál. ÚRISTEN remélem még jó sokáig együtt leszünk
Nekem is lenne egy kérdésem: ti meg szoktátok ünnepelni az apák napját?
Most én is nagyon béna vagyok ehhez az új rendszerhez, azt nem tudom pl. hogyan lehet a saját profilomat megváltoztatni, ha pl. új képet akarok berakni, vagy ha a mércét szeretném feltenni.
Tud valaki segíteni?
Azt hiszem most már abbafejezem, nehogy még eltünjön a végén.
Sziasztok, Hugi