Hali!
Tegnap voltunk a gyámhivatalban, be is került a jegyzőkönyvünkbe, hogy "idézés nélkül jelentek meg"... Mindenesetre rendesek voltak és akkor, ott, megcsinálták a jegyzőkönyvet, nyilatkoztattak minket, rendesen kikérdeztek, hogy miért akarunk harmadikat, meg hogy akarunk-e még többet. Csakazértis azt mondtuk, hogy persze, hogy akarunk még
A férjem ezt diktálta a jegyzőkönyvbe: "Nagyon szimpatikus számunkra a többgyermekes családmodell."
Ma kijönnek ők is környezettanulmányra, úgyhogy remélem, hogy aztán gyorsan megírják a határozatot, ami jogerőre is fog emelkedni ott rögtön, mert már lemondtunk a fellebbezési jogunkról. Hát, most már úgy tűnik, júniusi babánk lesz
Olyan furcsa ez az új helyzet, mármint hogy még megszületése előtt tudunk a babáról. Teljesen más ez, mint az első kettő gyerkőc örökbefogadása. Persze az a kettő is teljesen különbözött egymástól
Jó, hogy több időnk van a készülődésre, de rossz, hogy többet kell várni... Ez kicsit ellentmondásos, de talán értitek.
Minden nap úgy ébredek fel, hogy talán ma megszületik és számolgatom, hogy ha ma megszületne, akkor mikor hozhatjuk haza. Ha pl. ma megérkezne erre a világra, akkor kedden jöhetnénk haza
Arra is egyre inkább kíváncsi vagyok, hogy Veronika vagy Botond. (Marci_anyu, minden telcsizésünk után kíváncsibb vagyok, úgy látszik, ragadós
) És persze halálra aggódom magam amiatt, hogy egészséges-e, minden rendben lesz-e a szülésnél. Ezek új érzések számomra, hiszen Vivienről és Bálintról már csak születésük után kaptam hírt. Nagyon boldog vagyok, hogy ezt is megtapasztalhatom, átélhetem!!!! Csak lenne már itthon a babócink
Köszönöm Nektek Viviennek írt gratulációitokat, olyan jó, hogy velünk örültök
Tényleg egyre inkább el tudom fogadni, hogy bizonyos dolgokat türelemmel ki kell várni, mert vannak dolgok, amiket nem lehet erőltetni. De olyan boldog vagyok, hogy Vivien túl tudott lépni a problémáján és végre pisil oviban!!
Madri: Nagyon örülök, hogy otthon vagytok! Nagyon szép a kisfiatok!!! Köszönöm a képeket és az adatokat, módosítom a táblázatot! Igazi babás arca van Dávidnak, nem is újszülöttes, olyan kis szép!
Mosni-vasalni én is nagyon szeretem a picike ruhákat (vasalni csak azokat szoktam, mert amúgy utálom azt a házimunkát, inkább kerülöm
)
Töltike: Nagyon ügyesek a gyerekek! Örülök, hogy minden oké votl az oltásnál! Utána sem volt semmi gond, ugye? (láz, pirosodás, stb.)
Nikike igazán jólelkű, jóhiszemű kislány. Ő még hisz a jóban
De persze ez így van rendjén! Sokat tanulhatunk tőlük!
Figyusz, a napközbeni alvást hogy tudjátok megoldani? Sikerült már "szinkronba" hoznod őket?
Kizsó: Nem, nem a kismama emelget, hanem a kispapa
A sok házimunka is megárthat most nekem, ugye? A választ kéretik ideírni, hogy megmutathassam a büszke, leendő nagycsaládos-családfőnek
Várjuk a balettos zsizsikről a fotókat
Matiba: Nagyon helyesek a fiúk!!! Milyen volt az első nap melóban? Könnyen vissza tudsz ilyenkor szokni?
Napsugi: Anyukám cukorbeteg, ha gondolod, megkérdezem, hogy tud-e receptet szerezni. Úgy rémlik, hogy tud
Kelimoni: Örülök, hogy barátkozott egy kicsit veletek a lánykám
Tényleg olyan ő, hogy nem szereti, ha erőltetik a beszélgetést.
Tirza: Biztos nagyon szép lesz a gyerekszoba! Jó készülődést
Jiny: De jók ezek a képek!! Szeretitek a hordozókendőt? Kényelmes? Nagyon édesek vagytok így együtt!!!
Mi is Dévényes gyógytornásznénihez járunk, szerencsére csak éves kontrollra, de nagyon bízom benne, igazán jó szakember és nagyon jó ez a módszer! Tuti, hogy Dórinak is sokat tudnak majd segíteni!
Az idézet nagyon édes és teljesen igaz!
Ggabszi: Olyan jó olvasni a soraidat, én is csak bátorítanálak, ha csak van egy kis "lejárt műszakod", akkor gyere és mesélj!
Nekem még olyan távolinak tűnik, amikor Vivien majd suliba megy, de biztosan úgy van, ahogy Te írod, hogy hamar elszállnak ezek az évek. Igyekszem kihasználni minden percet, igyekszem elraktározni az emlékeimben ezeket a pillanatokat.
Képeket kérhetek? Olyan régen láttuk már Balázst és Zsófi is már biztosan sokat nőtt!
Napszemcsi: Üdv közöttünk!