Új privát üzeneted érkezett!

Mi lenne ha csinálnák egy babanet talit az eperfesztiválon :?: :?: :?:

málna2162

Szia Kriszti,
felfüggesztetted a tanulást? Jól teszed, néha abba kell hagyni egy kicsit, az agy befogadási kapacitása véges... :wink:
Egy kis csoki, egy kis netezés és trécselés a barátnőkkel, és minden mehet tovább !
Tök jó lenne, ha ti is eljönnétek erre a fesztiválra ! Mi újabban vadásszuk az ilyen alkalmakat, nagyon szeretjük mindketten a különleges borokat. Laci inkább a sört, mint a bort, de azért velem tart az "iszákosságban"...! :lol: :lol: A nevét nem tudom pontosan, de június 5-7 között rendezik a Mammut melletti utcában, azt hiszem az a Lövőház utca ? A két Mammut épület közötti utca.

Erről jut eszembe egy édes történet, még nem tudtuk tavaly a terhességem elején, hogy kisfiú lenne a baba, vagy kislány. Nekem nagyon tetszik a Bori név, és javasoltam a többieknek (Laci és Eszter) hogy mit szólnának hozzá. Eszter közölte, hogy apa jobban szereti a sört, mint a bort, erre az apja rávágta: akkor legyen Bori helyett Söri....! :D Apa humor.

Mindjárt megnézem az eperfesztivált is !
zsizsik

Málna,

a férjed vigyázzon fűnyíráskor a kullancsokra! Mindenhol ott vannak! :(

Mi múlt héten írtattuk ki a kertből! Hát mit ne mondja, volt pár a fűben! :(
Vendég

Zsuzsi

Igen most függők.Hát függő nem leszek.az biztos.Üzleti jog.Ez a félév legalább érdekes.Az előző olyan száraz volt mint a sivatag.
Pihenő időben kreáltam:Az unalmas paprikás üveg...
Kép

málna2162

Tök jó lett ! ez szalvéta technika, igaz ? én állandóan virágot ápoltam a vizsga időszak alatt...szegények majdnem elrohadtak a sok locsolástól, soha nem volt rajtuk száraz levél abban az időszakban.
Most a legújabb dili nálam a keresztszemes himzés, vagy öltés, vagy mi is a neve pontosan ? Ha van egy kis időm, főleg este, akkor Eszternek Mici mackót hímzek. Mire férjhez megy, kész is lesz... :lol: :lol:
zsizsik

Sziasztok!

Már rég írtam :oops: , bocsika, de szét volt szedve a gépem.

Bea: sajnálom, hogy ilyen h...lye anyósod van, anyukádnak elmesélted, mit szól hozzá? Nekem lekopogom szerencsém van anyósommal meg apósommal is. Mikor megtudta, hogy valszeg unoka lesz megint, küldött nekem baba utónévkönyvet meg baba születik című könyvet. Plussz ellátott még virággal is meg gyümivel(cseresznye, őszibarack), hát nem édes? Bárcsak mindenkinek ilyen cuki anyósa lenne

:D :D

Képzeljétek el az oviba hozott egy kisfiú csigákat, hogy megmutassa a többieknek, na de nem ez a lényeg, hanem, az egyik kislány figyelte őket és egyszercsak felkiálltott, hogy "szerelmeskednek a csigák", kolleganőmmel csak figyeltünk, na de megkérdeztük tőle, hogy tudod mit jelent az, hogy szerelmeskedni? Mire ő "hát azt, hogy összeházasodtak". Hát nem édes? Úgy bírom az ilyen aranyos beszólásokat. És még csak négy éves. Takido gondolom nálatok is vannak ilyen cuki kis megszólalások. :D
vikike_

Jaj lányok úgy sajnálom, hogy ma nem tudtam többet veletek lenni, annyira jó hangulatot csináltok nekem :D .
Na de aztán holnap le sem lehet innen majd vakarni, uge akkor is jöttök majd?! Légyszi-légyszi :wink: .
Most elmegyek haza, de még elötte megdézsmálom a franciadrazsém maradékát! Ezt a fajta golyós csokikát nem is említettétek, pedig egy igazi Gombóc Artúr , mint ÉN ezt is imádja. :lol:
Muszkuru: egyébként, most fűszernövényeket vettem, mert pár darab kipusztult a fűszeres kertemből. Most isteni bazsalikom illat van itt a szobában, azt hiszem este gyártok is egy kis spagettit vele :lol:
Málna : szép az üveged, látom rajtad is erőt vett a kézimunka láz! :lol:
Zsizsik: ha gondolod én szívesev küldök egy pár aranyos keresztszemes mintát neked. Nekem is ez a mániám, már 2 éve és erősen fertőzök!
Plútó, Meli gyógyulgassatok, én már szeretnék egy ici-pici csíkos képet látni felőletek :lol:
Sziszi: még egy pár napig ne hűlj ki, hátha van valaki a pocikádba, nehogy megfázzon! :wink:
Cosmo: jól vagy mostmár teljesen ?
Ezek a fesztiválok mind nagyon szépek és jók, csak mostanában az eső miatt nm akarnak jól sikerülni, jó lenne, ha legalább a hétvégén nem esne, mert a fröccs szerintem nem olyan finom :!:
Na berekedek és tényleg megyek hazafelé, mert azt hiszik elvesztem. Puszi mindenkinek és szép álmokat estére :wink:
Kép

Andi
candi

Na sziasztok jányok, én most lépek, megyek szinházba a férjecskémmel !!
Szép estét mindenkinek !! :P :P :P
zsizsik

Sziasztok lánykák,visszajöttem!Munka után itthon igazi kis-nagytakarítás várt,az egész házat felporszívóztam,portalanítottam,kimostam és sütöttem fini rakott tököt...most végeztem a fürcsivel!!!!

Gabi,én már semmit sem tudok,de sajnos nem érzem magam terhesnek(igaz,sosem voltam még,nem tudom milyen az)viszont várok és remélek...vasárnap leszek 35 napos,akkor fogok tesztelni...már,ha fel tudok kelni egyáltalán,előző este leánybúcsúban leszek :shock: nincs hozzá sok kedvem,nem barátnőm a csaj,de a barátnőimmel legalább eldumcsizunk!!

Mindenkinek szép estét kívánok!!!Pihenjetek ebben a sz@r időben!!puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Képzeljétek,túl vagyunk az évzárón,annyira jó érzés,ilyenkor valahogy megkönnyebbülök.
Vikike!
Jó,hogy jelentkeztél,de arról nem is írtál,hogy hogy vagy mostanság.Munkahelyen tudják már?
Nálunk is szoktak ilyen aranyos beszólások lenni,mikor elkezdtem dolgozni,megfogadtam,hogy feljegyzem ezeket,de sajna mindig csak halogattam,így meg lassan elfelejtődnek.
A mai évzárón is volt egy aranyos szitu.Téli verseknél tartottunk"Aki fázik vacogjon.... kezdetű,mire az egyik kisfiú ülve maradt,és nem akarta mondani,mondván,ő nem fázik. :D

Bea!
Hát Anyósodról inkább nem mondok semmit :?
Sokan írták,de szerintem is az a lényeg,hogy ne hagyd magad felídegesíteni,a nyugalmad mindkettőtök számára a legfontosabb.Óriáskára,és rád gondolok.

Candi!
Magadat kihagytad a felsorolásból.Neked is mielőbbi zebrásodást :D

Csoki...Annyit beszéltetek róla,hogy ennem kellett pár kockát.Ha lehet kérni,inkább gyümölcsökről áradozzatok
Az időjárástól én is kezdek befordulni.Inkább elviselném a 35 fokot,mint ezt.Nem vagyok depis,de ha ez így folytatódik,akkor :cry:

Meli,Kis_Plutó!
Jobbulást nektek.Bújjatok össze apával,majd az segít a gyógyulásban :D

KépKép
takido

Sziasztok!
Én is előkerültem. Délutánt nézzétek mivel töltöttem Kép Igen találtam ilyen smayliet. Fogom is használni :twisted:

Képzeljétek, délután olyan jól eljátszottunk Krisztiánnal, hogy elhagytam a fülbevalómat :cry: Szórakozott a fülbetevős lázmérővel, mérte nekem, de nem is éreztem, hogy a fülbevalóhoz nyúlt volna.
Kétszer átbóklásztam már a szobát, de semmi nyoma :cry:

Így estére elég pocsékul érzem magam, de egyenlőre C vitaminra alapozok.

Tetszik az eperfesztiválos ötlet, de most hétvégére még elég pocsék időt jósoltak.

Csoki, na én tejcsokis vagyok. viszont mikor Adrival terhes voltam mivel más nem volt itthon ét tortabevonót ettem. :lol:
Viszont a különleges csokikat én is szeretem, na meg a Kinder csokit....soroljam még? azért a Túró rudinak se mondok nemet. :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziastok, csak egy pár pillanatra jövök, hulla vagyok, dolgoznom és tanulnom is kéne, de semmi kedvem.

Örülök, hogy Vikike is jól van.

Lányok, gyógyulgassatok ám, nehogy a hülye időben betegeskedjetek. Inkább igyatok meleg teát, feküdjetek sokat (akár apa mellett).

Nekem is hárpia anyósom van, pont tegnap mondta, hogy ő egy állat, mert 2 fiút szült, és a fiúk soha nem mennek az anyjukhoz. Így minden nő, aki fiús anyuka az egy barom- szerinte. Egy idióta, életunt vén k...... Szóval Bea, ne törődj vele, tojcizd le agasról.

Málna, nem semmi, milyen ügyes vagy. Én mindig szerettem volna jó kézügyességgel ( :wink: ) rendelkezni, és ilyeneket csinálni, de nem sk sikerrel :cry: (Csak apa értékeli :lol: )

A csokievés nagyon jó ötlet, már csak 3 órát kell várnom, hogy norbi szerint 3-as kódúként lehessen enni :lol: (persze azt is csak 6-12-ig lehet. Lehet, hogy holnap korán kelek?????? (Bezabálom a 4 tábla Boci csokimat???)

Kata
hoppá

Jó éjszakát mindenkinek!

Én ma már nem jövök.Átadom apának a gépet.Ő irja meg a házidolgozatom.Én meg megyek tanulni!!
Puszi mindenkinek

málna2162

Jó reggelt!
Lám most én vagyok az első beköszönő! Hátaz idő ma sem szebb, mint tegnap, de egy kis csokika mindenkinek fog segíteni a job kedvre hangolódásban :wink: .
Málna: Tanulás hogy megy?

Andi
candi

Jó reggelt Mindenkinek!

Iszonyú fagyos az idő! 8 fok volt reggel ott ahol lakunk. télikabátban jöttem dolgozni, pedig holnap már Június van!!! :idea: :idea: :idea:
Vendég

Helló Csajiszikák!!Remélem van itt valaki!! :roll:
Azért vagyok itt,és nem a fogorvosi székben ülök,mert tegnap későn feküdtem le,és ELALUDTAM :oops: :!:
A Párom 100%-osan mellettem áll :lol: :!:
De már ezen túl vagyunk.Most nagyon kedves velem /Anyós/,és rákérdezett tegnap,hogy mikor megyek az UH-ra,mert elakar velem jönni.Csakhogy oda APA jön velem :!: :!: :!: :lol:
JA!!!Gondoskodott már utnánAM pótlásról :x :!: És a lány rá is bólintott tegnap.De addig nem tágitok onnan,amig a Párom ott van!És pedig Ő ottvan,amig le nem tudja zsirozni a haverjával az új munkáját!Ma megyek a Védőnőhöz délután 15:00-re :!: :( Valamiért úgy tartok Tőle,mert a Barátnőmmel olyan szemét kötekedős volt :!: :evil: Bár Ő másik kerületben lakik.Na mindegy................... :!:
Mit irjak még :?: :?: Kezd NŐNI a pocim :lol: :lol: És már az üzletben mindenki TUDJA :!: Állitólag az egyik vevőnk már "régebb óta" tudja,mert állitólag látszik a hasamon. :oops: Apóssal is közöltem e-mail-ben /aki kinnt van Amerikában/,és majd kiugrott a bőréből.Ja!!A Jogsira is ma,vagy valamelyik szombati napon kéne jelentkeznem :wink: Mert gyorsan le kéne tennem,amig még nincs meg a baba!!Csak nem vezetés közben szülök meg........ :oops:

Kép
bea27

Cosmo: én is két pulcsit vettem fel reggel, tiszta ciki, de itt is baromi hideg van!
Bea: örülök,hogy valamennyire túl vagy a témán, azért változékony anyós , mint az időjárás, nem?
Tényleg látszik a pocidon? :lol: Jogsi kemény menet lesz, ha nem kezded el most, képzeld, pár hónap múlva, hogyan fogsz elférni a kormány mögött :wink: Mostanában megkímél Óriáska, nem vagy már rosszul? :?: Védőnőtől felesleges tatani, ő is csak egy ember a sok közül, elmondja amit kell, aztán ha nem szimpi, nem kell vele jópofizni, ennyi :!: Ügyes lány vagy te :wink:
Párodnak kedvezőbb lesz ez a munka?

Andi
candi

Beus: nem telepítettél még skype.-ot? :?:

Andi
candi

Nem telepitettem még!!Az igazság az,hogy időm sem nagyon van rá,meg BÉNA is vagyok!!Ez van!!Majd............. :!:
Ja!!Tényleg minnél előbb el kéne kezdeni a Jogsit!!Ma fel is hivom Őket.A Csigavérhez megyek.
SOKKAL-SOKKAL jobb lesz a munka!!
Csak sikerülne utolérni a Pasit!!!!!!!!
Mit is vigyek a Védőnőhöz?
UH képek?Adat a mensikről.........!
Még mit?

Kép
bea27

Jól viselkedik a KISFIÚ a pocimban!!Szerintem TUTI az!!Ugyanis MINDENKI lányt akar,és ezért lesz Ő fiú!!! :D
Nekem igaziból MINDEGY!! :lol:
A rosszullétek már nemnagyon vannak,de a hasam ÖRÖKKÉ fáj,vagy ég a gyomrom,nemtudom!!De tök mindegy,hogy mit eszek,mert egy pohár viz után is FÁJ!! :( Meg is mondom ma a Védőnőnek,hogy találjon ki valamit!!Most megyek reggelizni,aztán lassan búcsuzom!!De még,ha tudok,benézek!!Reggeli után mindenképp,csak utánna nemtudom,hogy mikor.
Candi!!Veled mi van??

Kép
bea27

Ki mit fog ebédelni ma?
Vendég

Sziasztok,

cosmo, mozzarella saláta....
és te ?
zsizsik

ez jól hangzik!!!

miből áll? imádom a salátákat! :wink:
Vendég

és fogyózom, úgyhogy zacskós levest és után pár szem őszibarack :(
Vendég

Sziasztok!

Nagyon pocsékul vagyok, ugyhogy csak gyors beköszönés én megyek lepihenek. :)
Legalább betudnék lázasodni, hogy túlessek rajta :(
Most ugy nézu ki, hogy meg fog jönni. Talán így jobb is :cry:
Sajnálom, de az se lenne jó, hogy azon parázzak a kicsire nem e volt rossz hatással a betegségem. :(

Bea, védőnőhöz a terhességet igazoló papírt kell csak vinni. Illetve Tb kártya mert ugye még most veszi fel az adataidat.

Bocsánat, hogy most nem írok mindenkinek, de a szemeim majd kiugranak :shock: , ugy kell erőltetnem őket

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy! :cry:

Ha megteheted akkor usgyi az ágyba, rengeteg citromos folyadék, C-vitamin és Algopyrin! Nekem ez mindig segít 2-3 nap alatt.
Vendég

Szegény kis plutó, jobbulást ! Tudsz majd a gyerekek mellett pihenni ?

Cosmo, most rendeltem egy kajaküldő cégtől, mozzarella, paradicsom, fejessaláta, grillezett pulykamell és még néhány féle zöldség van benne. Általában hozok mindig magamnak ebédet, csak most a felújítás miatt általános zűrzavar uralkodik otthon a konyhában, konkréten alig van a hűtőben valami... :(
Te miért fogyózol, hiszen olyan csinos vagy és karcsú ? Megnéztem a honlapot is,ahol a képeid vannak, nagyon szép vagy ám !! :D
Te modellként dolgozol ?
zsizsik

Melyik cégtől lehet ilyen finomságokat rendelni?

A karcsúságom már múlt.... 49-50 kg voltam a modelles honlapon, most 55 kg vagyok. :(
Régen modellkedtem hobby szinten, ha volt valami igazán jó felkérés (az egyik legnagyobb nemzetközi modellügynökség tulajdonosa a barátom volt anno pár éve) de már nem foglalkozom vele igazán, a férjem elég konzervatív ehhez.
Vendég

Azért az az 55 kg sem olyan sok.... :D persze mindenki tudja, mihez képest kellene fogynia/hiznia. Az 5 kg felesleget biztosan sikerül leküzdened, főleg ha odafigyelsz az étkezésre, és még mozogsz is egy kicsit. Sportolsz valamit ?
Az én versenysúlyom sajnos ennél jóval nagyobb mértékben tér el a mostani súlyomtól, de legalább van egy cél, amiért küzdenem kell... 24 éves koromig NB 1-ben röplabdáztam, aztán egy sérülés miatt örökre el kellett búcsúzzak a pályától. Azóta tulajdonképpen folyamatosan küzdök a súlyommal, közbejött ugye egy-két terhesség is, és alapvetően genetikailag is hizékonyra vagyok kódolva, hamar felszedek pár kilót, ha nem vigyázok. Amíg sportoltam, azt sem tudtam, mi az a diéta....boldog békeidők....
Na mindegy.

És egyébként akkor mi a munkád ? Bocsi, ha esetleg erről már írtál, akkor nem olvastam elég figyelmesen.... :lol:
zsizsik

Ja, a cég akitől rendeltem: én a Rózsadombon dolgozom a II.kerületben, és itt szállít házhoz egy cég, az a neve, hogy Szendvics Guru. Nagyon klassz dolgok vannak ám náluk !
zsizsik

Sziasztok!
Valami jó kaját én is megennék, csak ne nekem kelljen főzni. Én még válogatós sem vagyok :twisted:

Ja, én versenysúlyom 53 kg volt 174 cm-hez. Adri után 58 kg voltam ami kellett is. Most 68 kg vagyok, sokak szerint most nézek ki jól, de az én lábamnak néha érzem, hogy sok a súly, de nincs energiám mozogni. Én a koplalást nem bírom. Ha éhes vagyok szédelgek, ugyhogy én gyümölcsöktöl pl. nem sokáig ficánkolnék, pedig nem vagyok egy ájulós fajta.

Egyébként a párommal szerencsés vagyok mert szerinte mindíg jól nézek ki :lol: , mindegy hogy vékonyabb vagyok, vagy kicsit több mindent lehet fogni rajtam :lol: Sose macerált a súlyom miatt.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Tollaslabdázom, de az elég idényjellegű... :(

Van otthon konditermünk, de szinte csak akkor megyek ba ha port kell törölgetni, pedig mindenféle gépeink vannak.

Az az igazság, hogy lusti vagyok :wink: Amikor még megvolt a mandulám annyit ehettem amennyit akartam nem híztam. Mióta kivették hízok! :(

A Szendwich Guru-t ismerem a D.Bea kedvence nevű bagett a kedvencem és a Görög grill! :)
Vendég

Gondolod, hogy a mandula is ludas lenne a dologban ?? Nekem sincs mandulám, de még 16 éves koromban vették ki. Akkor pedig még válogatott is voltam, nem igazán voltak súlyproblémáim...!
Egy biztos: a mozgásszegény életmód miatt iszonyatosan lelassult az emésztésem, és szerintem alapvetően ez a súlytöbblet általános oka. Biztosan ti is ismertek olyan lányokat, akik szó szerint zabálnak, rengeteget esznek, és mégis iszonyúan soványak, na jó, nem túlzok, szóval nagyon csinosak. Én egy kettőt megkérdeztem az emésztésükről, és mindegyik kivétel nélkül naponta többször is jár toalettre, szóval gyors az emésztésük. Na, savanyú a szőlő..... :(
Iszonyúan bánt engem ez az egész, mármint a súlyom, főleg mivel ez csak pár éve ennyire gáz nálam, most jól kipakoltam nektek, bocsi. téma befejezve. :)
zsizsik

Sziasztok!

Jó étvágyat mindenkinek.
Nekem sajnos ma nincs tegnap este kezdődött:
Imádom az amur halfajtát a párom végre fogott s nagyon finoman tudja elkészítnei. 8-ra kész is lett a vacsi, úgy képzeljétek étvágy sehol, alig tudtam belőle enni pedig most kellene igazán halat fogyasztani.
Szegénykémnek rosszul is esett.

Ma ettem egy kis főzeléket, gondoltam megpróbálkozok a hallal de nem ment.
Elég rosszul érzem magam.

Ma megyek tornázni remélem az segít egy kicsit.

Bea!
Páromnak mindegy mi lesz a pici én fiút szeretnék. Ha fiú lesz Bertold lesz ha lány Dominika.

Üdv a többieknek is.

Puszi
Kis_plutó!
Jobbulást!
Igyál sok folyadékot egyél sok gyümölcsöt. Gyerekek mellett biztos nehéz pihenni. Aludj velük együtt ebéd után egyet.

Cosmo!
De jó neked ilyen alakkal. Én két éve még 50 kg voltam most már sajnos 59-61 között mozgok a 168 cm. Pedig tornázom is.
Most már fogyózni nem tudok, ha megkívánom a csokit akkor cerbona szeletet eszek s estére vmi könnyűt.
nika04

Plútó: mars lefeküdni, ugye most nem vasalsz és hasonló szórakozásokra sem ragadtatod magadat! Gyógyulj meg mihamarabb! Kriszti, meg Adri hogy vannak? :)
Cosmo: nálam töltött paprika lesz, még nem is reggeliztem most épp éhenhalok!
Zsizsik: jó étvágyat!
Nálunk általában a vacsora a saláta, mi kecskék vagyunk másodállásban :wink: .
Olyan jó, hogy márvan cseresznye meg eper, meg a szőlő is finomabb,mint télen. Nekem egébként is irtó lassú az emésztésem, kell a sok rost!
Jó étvágyat nektek! Ti kávéztok?

Andi
candi

Candi, dehogy vasalok, a gép előtt dekkoltam délelőtt is Skypoltam a tesómmal :lol:
Eddig csak kicsit feküdtem, mert vártam a barátnőmet, du meg be kell mennem a városba, suliba és gyógyszertárba.
A gyerekek jobban vannak, őket nem kapta el ennyire, ezekszerint én vagyok ilyen nyamvadt. :oops:

Én már túl vagyok az ebéden de nem esett valami jól :(

Nika, a halat én is megutáltam terhesség alatt. Bocs a kifejezésért. Ha bementünk egy nagyobb bevásárlóközpontba ahol van élőhal majd kifordult a gyomrom.
Azóta se tudom megenni :( , pedig minden formában elkészítve nagyon szerettem.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi: este akkor legalább a tyúkokkal kellene feküdni, nem? Egyél sok gyümit, ha azt kívánod!
Szia Nika: mit tornászol, most lájtosabban csinálod? :)

Andi
candi

Sziasztok!

Cosmo
Dejó is lenne, ha nekem is "csak" 5 kg plusszom lenne :roll:
Mikor tollasoztam én is 49-50 kg voltam. Aztán férjhez mentem, ülőmunkám lett, no sport, no mozgás és egyből felszaladt 10 kg! :oops: Pedig nem is vagyok egy zabagép. Ráadásul szülések után egyből kiinduló sulyomnál voltam, de szoptatás alatt szépen visszajövögettek. Most kb. 66 kg vagyok

Én tegnap lángost csináltam. Maradt tészta , abból sütöttem magamnak ebédre. Jó light-os :wink: :lol:
Sali-gyümi nálam jöhetne dögivel csak lenne aki finanszirozza 8) Ráadásul mióta gyerekem van sokszor sajnálom magamtól (mármint eszek csak nem annyit amennyit tudnék) és meghagyom nekik.

Candi
Én szoktam kávézni, de csak azért mert szeretem az izét. Terhesen és szoptatás alatt is, de még igy is alacsony a vérnyomásom. Terhesen kávé után produkáltam 90/56-ot is 8)

Megyek főzni. Ki kell használnom amig Dani alszik... Néha megőrjit mert semmit nem tudok tőle csinálni. :roll:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska: ilyen őrületet én is elfogadnék :lol:
Mit főzöl? Ha legközelebb marad lángos szólj, én sajtos-tejfölösen szeretem!
Én reggel szoktam kávézni, ágyba kapom ám :oops: . Délben is kávéznák,de egyedül nem szeretek,egyébként simán el tudok aludni akkor is, ha előtte ittam egyet :wink:

Andi
candi

Candi
Én is a sajtos-tejfölöset szeretem, most is ugy ettem :wink:
Nekem nincs kávézós időszak, ált. reggeli után iszok, de sokszor ez majdnem délre esik.
Én is jókat tudok aludni a kávétól 8)
Őrület: hát nem adnám Őket semmi pénzért :lol: Nálunk Ők vannak mindenek előtt minden egyéb ráér :wink: (de néha jól esne egy iciripiciri nyugodt pihi :oops: )

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok, gyors leszek, csak távirati stílusban, nem volt időm visszaolvasni
Nagyon sok minden felhalmozódott itt az irodában, mert majdnem az egész napot ellógtam a doki miatt.
Hormontükrözésre kell mennem, és mivel a ciklusom közepén tartok, jó sokára lesz esedékes... És az eredmények is jó sokára lesznek meg...
Gyulladás nincs a szervezetemben, ez ma kizártuk, ezen és a hormonokon kívül lehet még elzáródás, és lelki eredetű, amit úgy hívnak: stressz

A legutóbbin a legnehezebb segíteni...

Most itt tartok

Ja, és apára is vár egy vizsgálat

És rohanok dolgozni

Puszi mindnekinek!

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: jó munkát neked! :?
Mikor mész akkor vérvételre a ciklu legelején? Az eredmény az tényleg hosszú idő a II. klinikán 3 hét. Hátha addig nem is lesz már esedékes. Akkor most aktív napok jönnek igaz?
Írj, ha ráérsz majd! :)

Andi
candi

Sziasztok,

ma a távirati stílus a divat, mert én is csak helyzetjelentek.
A hőm 36,3. Nem érzek semmit, se pro se kontra.
Majd kiderül...

Munka rengeteg.

Az erkélyünkre ömlött be a víz egész éjjel :cry: , mert a fenti lakóé is be van üvegezve, de szét rohadt a régi fa ablakkeret és a panelek között lefolyt hozzánk. Az egész erkély televan műanyag edényekkel és vödrökkel.
Ma jön egy ismerős hapsi megnézi...

Én elkezdtem a 90 napos diétát. Jókat eszem és már fogytam 1-1,5 kg-ot 7 nap alatt. Ezt kipróbálhatjátok, mert tényleg nem kell koplalni. Már Málna is írta, hogy belevág.
Nekem is fogyni kellene úgy 8-10 kg-ot.

Mindenkinek további szép napot, végre süt a nap :!: :!: :!:
Vendég

Itt is vagyok, unzsonnáztam 3 szem őszibarackot, nagyon fincsi volt, bár még messze van az "igazitól".

Lányok!

Használ valamelyikőtök átlagnál drágább márkájú sminkcuccokat? (Estee Lauder, Dior, Clinique)

Én átlag Loreal-t használom és Max Factort évek óta nem nem vagyok velük megelégedve.... :(

Még mikor fénykoromban modellkedtem, a sminkesek mindig a fent említett drága kozemtikumokkal sminkeltek és 3x annyi ideig "mozdulatlan" maradt, mint a hagyományosabb termékek.

Gondoltam, hogy mivel lesz 6 hét múlva a szülinapom, mindenkitől a családban Douglas vásárlási utalványt kérek és beinvesztálok pár sminkcuccba.

Van valakinek tapasztalat, hogy melyik a legjobb?
Vendég

Helló Csajszikák!!
Most jöttem meg a Védőnénitől,és mindent rendben talált :D :!: December 9.-re vagyok kiirva.Kiváncsi vagyok,hogy a Doki mit mond jövőhét után!
Képzeljétek!Reggel feleakartam venni ebbe a cidribe a farmeromat,ami kb.2 hónapja volt rajtam,és nemtudom összegombolni!!Sőt,még a sliccet sem összehúzni :( :( :!:
Igy,hát Anyuval ennek örömére elmentünk,és vettünk egy nagyon csinike kismami nacit,meg hozzá egy felsőt!Márcsak valami aranyos cipőt kéne hozzá keresnem :!:
Igaziból nem hiztam,SŐT fogytam,de a hasam mégis növekszik. :lol:
Nemtudom,ennek örülnöm kéne???
Dóri!!Itt vagy??Te,hogy állsz a kilókkal?Pociméret?
Málna!!Hol vagy :roll: :roll: :?:

Kép
bea27

Na itt vagyok, a legégetőbb tüzeket eloltottam.

Nyamnyam lángos, bármikor jöhet.

Én érdekes módon nem vagyok több, mint megboldogult ( 8) ) lánykoromban, csak valahogy a kilók átrendeződtek a combomra és a hátsómra - narancsbőr formájában. Úúúúúútálom :evil:

Andi, a ciklus 3-5 napján kell mennem először, majd a 19-21. napon (mert rövid a ciklusom). Eredmény jó két hét múlva várható, akkor kell visszamennem a dokihoz. A Fehérvári úti rendelőben fogják csinálni (XI. kerület).

Bizony, most megint jönnek az aktív napok :oops:

Sziszi, remélem gyorsan el tudjátok hárítani az árvízveszélyt az erkélyen :D

Gabi, jobbulást kívánok! Már a napocska is előbújt segíteni gyógyulni (legalábbis mifelénk...) Kép

Nika, a haltól érzed magadat rosszul, vagy úgy általában?

Hoppá, megúszták a Boci csokik?

Bea, szerintem ez így pont jó. Nem bálnásodsz, hanem kismamásodsz 8)

Cosmo, én Lancome szemspiráljait, alapozóját és szájfényét használom már jó ideje, meg vagyok velük elégedve. Ezt a márkát is megtalálod a Douglasban. Próbáld ki őket :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Lányok!

Hallottátok már a holnapi időjárás előrejelzést? Reggelre 3 fokot mondtak!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Meleget akarok és napsütést!

Kép
Kép
mókuska

Mókuska, szerintem ez csak valami félreértés lehet... :roll:

:D

Musz

KépKép
muszkuru

Tényleg!!A Tesómat is amikor terhes volt BÁLNÁNAK hivta a férje!!Genya!!! :P

Kép
bea27

Sajna már 2-szer is hallottam ma :( Ugy kezdték, h sajna holnap vacogni fogunk mert reggelre 3 fokra is visszahülhet egyes helyeken :(
Mellesleg több helyen havazik :cry:

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?