Új privát üzeneted érkezett!

Magi :)
Nekem is sok volt egy is, de most kettő van :lol: , ami van azt kell szeretni :D
Na jó, ez csak vicc. Egyébként ha neked lenne kettő, akkor te is megoldanád. Én egyébként tök soxor érzem, hogy nemsokára jöhet a harmadik, ha kell.
Férjem nem bánná, de elég ferdén néz rám, hogy biztos vagyok benne?
Mondtam persze, végülis 3-t akarunk (én alapban 4-t szerettem volna, de azt most kicsit túlzásnak érzem), ha Milán olyan 10 hónapos körül lesz és eddigra nem bolondulok meg, akkor nekiállunk, meglátjuk mit akar a sors.
nekem nincs kedvem évekig várni (1. idén 34 éves vagyok, 2. nem akarom, hogy nagyobbak legyenek és elfelejtsem milyen gáz, ha picik).
Szóval ha jön, akkor jöjjenek zsinórban....

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Reditke annyira szepek a gyerekek hogy egyik szebb mint a masik, komolyan!!!
De jo hogy Milan ilyan jo baba es ilyen szepen alszik ejszaka!

En nagyon szivesen nezegetem a kepeket ugyhogy csak rakjal fol amennyit tudsz!!!

Meg korai barmit is mondanom de nem tudom megallni, van ket halvany pozitiv tesztem, nagyon, nagyon boldog vagyok mert mar regota vagytam ra!!!
Kerlek drukkoljatok hogy par nap mulva eros ket csik legyen es hogy februarig bent is maradjon a pocimban szepen, egeszsegesen!

Liv: remelem tenyleg nem komoly, bar akkor a doki biztos nem engedett volna el gyogyszer nelkul.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lányok :D

Megint nagyon eltűntem... Nem volt netünk. :( :(

Megpróbáltam visszaolvasni. Sikerült. De most minden itt kavarog a fejemben. :?
Tehát most is csak egy kis bejelentkezés lesz ez a hsz-om. :oops:

Minden okés velünk. :D

Eszti megkapta a 18 hós oltását. Utána három nappal belázasodott. :( Úgy tűnik minden összejött neki: szuri+piros torok+négy kibújó fogacska.
Az új fogacskák azóta már szúrnak is. Így már összesen 16 darab foga van a lánykának :D
Rengeteget dumál és nagyon ügyes kis csajszi. :D
Az éjszakák mostanában nem teljesen átalvósak, gondolom a fogak miatt.

A pocibabával is minden okés. :D :D AFP is rendben volt, a genetikai UH-on sem láttak semmi rosszat. Persze azt nem tudtuk meg, hogy lányka vagy fiú lesz Ketteske. De sebaj... :D

Közben elkészült a tetőterünk, meg lecseréltük a kicsi-kocsinkat egy nagyobbra. :D

Viola :D
Nagyon örülök, hogy jóra fordultak a dolgok :D :D :D :D

Beteg babóknak gyógyulást, mamiknak meg kitartást!

Ja!
Van valaki, aki mostanában lövette/löveti ki a lánykája fülét? Tapasztalat? Vajon baj, ha másfél éves korában csináltatjuk meg?

Anno már kérdeztem a "nagyágyba" fektetést is...
Mi nyárra tervezzük, hogy Eszti megkapja a nagyágyát.
Kicsit félek, hogy hányszor fog megszokásból felállni benne éjszakánként, aztán meg kizúgni a földre...

Jajjj!
És nem is mondtam, hogy milyen ügyes Eszti!!!
Egyre többször van, hogy a bilibe pisil és kakil!! :D :D :D
Nem erőltetjük egyáltalán. Őszintén szólva, én rendszeresen elfelejtem, hogy van bilije, de ő kihozza a fürdőszobából és rángatná le magáról a rucikat :D :D Ha már ráül, akkor tuti alkot is bele valamit. Annyira büszke vagyok Rá!!
Aztán a lényeg: együtt kivisszük a WC-be a termést, beleöntjük és integetünk neki és lehúzzuk! :lol: :lol: :lol: Eszti nagyon élvezi! :lol: :lol:
Ha Apa itthon van, természetesen neki is meg kell néznie, mi van a biliben és ha jó idő van és nyitva van a bejárati ajtó, akkor a Zénónak is meg kell mutatni, mielőtt kiöntjük :lol: :lol: :lol:

Na, megint lépnem kell! Remélem tudok majd jönni hamar-hamar!

És sokk MUKK!! :lol:

Fotó :D
Kép
Kép

Puszi mindenkinek!
Anita
(félidőben :D )
vasani

Ha jól látom a hosszú hozzászólásom és a jó sok kép, amit feltettem, befagyasztotta a topikot. Elrémisztettem az állandó tagokat ??!! :P

Tontica:) Köszi a dícséretet. Két csíkért szorítok. Apa mit szól?

Felidős Anita :) lyánykád még mindig csudaszép és ügyes a bilizéssal nagyon.

Nem bírom megszokni ezeket a fránya emotikonokat, lelkesen rakom be a megszokott gépelt jeleket....

Pont délután panaszkodtam, hogy már csak 2 órákat alszik Bálint délután, erre ma belehúzott, aludt 5,5 órát, de akkor is én ébresztettem 8nem volt egyszerű). Így este 7 előtt keltettem fel, persze nem tehettük le 8-kor, úgyhogy csak 9 után került ágyba. Elaludt, de nem tudom milyen éjszaka lesz ennyi nappali alvás után.
Meg az az igazság, hogy félek délután leírtam Milán milyen szépen alszik éjjel, így majd jól megbosszulja magát és ma nem fog.
Megyek is szuszálni....
Jó éjt!

Edit
Kép

Kép
reditke

Tontica, gratulálok :) Mit szólt a férjed???

Reditke, gyönyörűek a srácok :)

Én már bepakoltam, hajnalban indulunk. Nem tudomhogy fog alakulni, remélem semmi probléma nem lesz sehol sem. Ami nagyon feldob: kint 35 fok van, nyár :) Szemben az itthoni pocsék idővel. Végre kiolvadok egy kicsit :wink:

Pocó
pocó

Sziasztok!

Nagyon régen írtam, de a gépem hol van, hol nincs... :x Most éppen nincs, így megint apa letopját nyúzom. :cry:
Most, azaz legutoljára 1,5 hétig bírta a gép, így elkezdtem visszaolvasni, és írni wordben, de pont tegnap döglött be a gép. :x

A babák nagyon szépek. :lol:

Utólag is minden érintettnek boldog név- és/vagy szülinapot. :mrgreen:

A betegeknek jobbulást! :)

A két új kismamának nagy gratula, és Tonicának megy a drukk a kér csíkért.

Sok minden eszembe volt, hogy mit akarok írni, de már túl késő van, így elfelejtettem. Magunkról annyit, hogy Viki 1,5 lassan 2 hónapja nem szopizik. Beszélni nem igen akar, még akkor sem, ha tudja a szót, pl: inni nem kér, pedig már mondta jó párszor: nni, de max a hammig jut el. :?
Járunk babaúszásra, eddig jól bírja, élvezi a vizet, ha nem fáradt.
Én nem régiben kb 3 hete kaptam valami hasmasos bacit, Viki meg nem régen, pár napja esett át egy hasonlón. :?

Képek a webes albumomban vannak fenn: http://kep.tar.hu/illesek

Gyorsan csak ennyit, és most már igyekszem többet jönni. A gép miatt volt, hogy olvasni sem olvastalak titetket. :x

Moszi
moszmota

Pocó :)
jó utat, 35 fokért irigy :D

Moszi:)
mivel eddig én sem nagyon irogattam, így csak gondolatban, de hiányoltalak. Meglásd egyszer csak beindul a dumálás, aztán le se lehet lőni.
szopiról könnyen leállt? Te akartad vagy ő?

Múltkor elfelejtettem megköszönni a kaja ötleteket.
Nagy hévvel nekiálltam és összeraktam 1 öt hetes menüt, így most már csak főznöm kell, gondolkozni nem. :roll:

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok :)

Reditke :)
Nagyon aranyosak a fiúk :) Nagygénak is tecccenek.
hajrá hármaska :wink:

Bori, Tontica
gratula :) vigyázzatok magatokra :)

Pocó
Jó utat :)

Moszi
Üdv újra :) én is hiányoltalak magamban :)

képzeljétek mi történt tegnap. Kisgé megint pár ősz hajszállal megajándékozott :roll: üldögélt a motorján, dudálgatott rajta, én közben épp egy zacskó kiömlött lencsét szedegettem :twisted: egyszer csak minden átmenet nélkül iszonyúan el kezdett sírni, és a szemét dörzsölgette. nem tudtam elképzelni, mi történhetett, megcsípte valami, belement valami a szemébe. vigasztalhatatlanul ordított és már a szemét sem akarta nyitva tartani, nem tudtam megnyugtatni. kezdtem pánikba esni, hogy a gyerek meg fog vakulni, telefonáltam apának is, aki épp a nagyért ment az oviba, leizzadt ő is :roll: ösztönösen kimostam neki vízzel, meg a kezeit is, aztén elrohantam vele a dokihoz. aztán mire odaértünk szépen megnyugodott, apáék is odaértek és mivel kutya baja sem volt, nem vittük be, inkább hazajöttünk.
itthon már lehiggadva rájöttünk közösen, hogy mi történhettett, ugyanis a kamrában találtunk egy megnyomkodott zöldpaprikát. megnyaltam , csípett :evil: :evil: csórikám megfogdosta aztán meg a szemébe nyúlkált :evil: :evil: nem csoda hogy úgy bömbölt :evil:
hát én 10 évet öregettem fél óra alatt. :?

amúgy ma levizsgáztam, ötös lett :lol: 8)

most meg megyünk az ovis évzárásra.

pusz
juti és paprikajancsi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Még el nem felejtem, május elején is utaltam Tonyónak! :D

Reditke! :) Mindketten akartuk. Én éppen elhatároztam, hogy lassan leszoktatom, mert már kezdett kicsit nyűg lenni, pedig szerettem szoptatni. :? Viki pedig ha nem adtam este szopit, volt, hogy elfeljtette, és nem kért. 2-3 alkalom után, apa egyszer rákárdezett, hogy szopi lesz-e, ekkor eszébe jutott, azóta sem kéri. Azaz kb 3 hete, épp átöltöztem, mikor eszébe jutott. Adtam volna neki cicit, de nem is kapta be, azóta mutaja, hogy nincs ha meglátja, hogy melltartóban vagyok, de volt, hogy emiatt felhúzta a blúzom, hogy meggyőzödjön róla, hogy már nincs. :P
(Egyébként még mindig nem apadt el rendesen a tej. :o )
A dumát csak akkor sajnálom, amikor nem értem, hogy mit akar, de ő meg nyafizik az a valami miatt. Én is attól félek, hogy majd le sem lehetlesz lőni. :lol:

Juti! :) Szegény kisG. Nagyon rssz lehetet neki. :( De a rosszaságnak ára van. :twisted:

GnéKriszti! :) Most olvastam a búzafűről. Ismeritek? A rákkal szemben nagyon jó hatást fejt ki. Ha nem ismered, akkor szerintem próbélja ki apukád, hátha segít a gyógyulásban.

Magika! Kitartás a fogyihoz :lol: , és gratula vizsgákhoz! :D

Moszi
moszmota

Moszi, jo hogy jottel, mar feltem hogy csak a szomoru esemeny miatt tertel vissza... Megneztem a kepeket is, bevallom mar el is felejtettem hogy nez ki a lanykad.
Sokat gondolok Tonyoekra es a sracokra. Jon a szunet...

Tonyo, hogy vannak a sracok? Mentek nyaralni? Tudunk valamiben segiteni?

Magi! Kitartas a fogyohoz. en annak idejen megfeleztem a sulyomat:) De csak akkor lehet ha fanatikusan akarod. Amugy mar akartam irni , hogy eredetileg ujvarosi vagyok es apa is a fosulin van.

Meg regebben irta valaki, hogy idos nagyszulovel vannak gondok. Sajnos nalunk is. Az orvos nagyneni sem tud mit tenni. Annyit lehet hogy minel tobbet vele lenni beszelgetni, de tenyleg szornyu mar a nagymamam allapota is...Vegulis nincs ra gyogyszer.

Kismiki nem alszik ellenben porog ezerrel. Meg nem beszel csak blablazik, de azt nagyon. Mindent megfiogyel aztan akcioba lep. Mar a szekkel mindenhova felmaszik, semmi sincs biztonsagban...kerti csapot is szetszedi....annyit meg mar nem tudok vele lenni, mert mar iszonyat nagyra nott a pocim.
Ma megyek uh-ra, kivancsi vagyok mekkora a kispocsos.

Holnaptol vegre egy het nyaralas! Nem banom hogy nincs 30 fok, de azert, hogy futeni kell az mar tulzas...

Reditke, nekunk is ilyen csuzdank van, es mivel este neztem a kepet ezzel almodtam, meg a ti Balintotokkal. (mert egyre valoszinubb, hogy nalunk is az lesz)

Juti, nem semmik a sracok. En tegnap a kadban hittem az hogy megfulladt a gyerek, mert a habot szokta enni es benyelt egy adag vizet, aztan csend, aztan razogatom aztan sikitas ezerrel, aztan osszehanyt mindent...

Megyek mert a fiu mar kilocsolta a kakaot...

csengo 29+1
Vendég

Hali Mamik :D

Vagyok én is, csak a szokásos űzött vadként. megvolt a leköltözés első fele, már ruhástól Veszprémben lakunk, bútorosan majd csak később. De már itt tengetjük napjainkat. Persze pont most tört ki a parasztlázadás az időjárás frontján, így a Balcsi és a város helyett a szobákat járjuk. Próbálnék pakolni, de ellenlábasom Boti vezér hősként gátol mindenben. A csávó időnként dumál (kb 5-6 szót tud összesen): pószijó (porszívó), tattó (traktor), ótó (autó), jokú (joghurt), tapu (papucs, de a szandált érti alatta). Anya helyett 2 hete csak Kaudia-nak hív, ha hízeleg, akkor Kaidia aja (Klaudia anya 8).
Csenge csaj kerek és hosszú, már éppen kinövi az összes 68-as ruháját :lol: , pedig alig múlt 4 hónapos. Egyébként nagy vigyori a nő, mindenkit levesz a lábáról Este 9-től szuny reggel 6-ig kb, aztán szopik, és rápihen még egy órát.

Reditke :D
Kölkek tündériek. Szerintem is lehet bírni a kettővel, és csak Judy által soxor emlegetett ősz hajszálakban lehet mérni a nehezebb napokat (mert azért nálunk akadnak ám). Én is úgy vagyok Hármaskával, hogy akár jöhetne is, de még 1 - nem vagyok szülés óta nagylány :oops: , 2 - én sem szeretném 10-11 hónapnál előbb elkezdeni a sorozatgyártást :wink:

Tontica:)
a két halványhoz is jár ám a gratula :lol: És persze megy a drukk a szuper erős, szuper sötét határozott zebrához!

Bori:)
Neked is gratula a kistesóhoz!

Többiek:)
Képek fantasztikusak, és csak irigykedem, hogy van időtök fényképezni, meg töltögetni :?
MUKK

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Bocsi nem tudok mindenkinek valaszolni mert apa mindjart elmegy es a picur nem hagy netezni.

Mindenkinek koszonom es en is Gratulalok Borinak a kismamasaghoz!!!!

Nem csinalok ujjabb tesztet mert apa szerint penzkidobas, ugyis vannak jelek, nem jott meg, cicifeszules, meg szivarog valami tejfele a melleimbol, szoval nem aggodom. 16-an megyek dokihoz.

Apa eleg jol vette, sot meglepoen jol bar O meg varni akart egy kicsit azert most ugy nez ki orul neki. :D

Tenyleg bocsi de mennem kell!

Sziasztok!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica es Bori gratula a csikokhoz!

Tobbi pocakos?

Ani, Eszti mennyire erti, hogy lesz kisteso? Nalunk Miki latszolag kozombos, de ha simogatom a pocakom jo nagyot raver...Szoval lehet hogy megis sejti a merenyletet.

Holnap indulunk. Nem mondom, hogy furdozni, mert lehet hogy sieles lesz belole. En nem banom, hogy nincs nagyon meleg, csak futeni ne kene.

Csirkesz, Reditke! Azert ha jol olvasom a masodik babak rendesebben alszanak, mint a nagyok tettek velunk...

Kisocsi masfel kilo, Miki is ekkora volt ezen az uhn. Nem latszott a neme, de a dokinal egyertelmuen lattuk a futyit ket honapja.....

csengo 29+1
Vendég

Sziasztok!

Csengő! :) Én is sokat gondolok rájuk. Ráadásul, a kedvenc sorozatom, a Vészhelyzet a Viasaton ma ért véget, Green doki halálával. Egész idő alatt Lau járta fejemben. Rossz rá godnolni, hogy már nincs. :cry: :cry:
Remélem Tonyóék jól vannak.

Bori! :) Neked is gratulálok a pocaklakóhoz! :lol:

KépKép
Kép
moszmota

Lanyok!

Megint gyorsan!

Tonyora en is sokat gondolok. Ma en is lattam a veszhelyzetet es vegig bogtem az egeszet. :cry:

Zoli rajott, hogy eleri a kilincset es ki tudja vele nyitni az ajtot.
Mar semmi sincs biztonsagban itthon. :?

Ma tobbszor kuldtem ki a fudobol es a wc-bol, hogy nem pakoljuk ki a furdoszoba szekrenyt es a kipakolt dolgokat nem dobjuk a wc-be. :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam elköszönni.
Holnap, vagyis már ma, indulunk Spanyolországba. :)
2 hét múlva jövünk. Addig is, minden vizsgázónak egy kalappal, pocakosok vigyázzanak magukra! Többieknek is minden jót!

Tontica, Bori :)
Nektek külön gratulálok!

Dino
dino

Sziasztok!

Regizni kellett, mert hosszu o betum nincsen itt, es nem tudtam belepni :(
Mint latszik, sikeresen ideertunk. Dori kapasbol felavatta a Ferihegyi repteret, mire odaertunk, elkezdett hanyni :) Szerencsere tobb nem volt. Az utat meglepoen jol viselte, sokkal rosszabbra szamitottam. Azert mondjuk igy sem volt egy gyalogmenet :( Mindig leszallas elott aludt be, igy 10 perceket sikerult aludnia. Meg egyszer harom orat. Hulla faradt volt, meg en is. Most mar kezdunk magunkhoz terni :)

Poco
poco

Sziasztok
Jó rég voltam már,de minden összejött.Vizsgázom ,Anyuékat költöztettük, esküvőt szervezgetem meg hát ugye Bandó is itt van :) Na meg persz e már elegem van ebből a gáz nélküliségből 1 hónapja szenvedünk így.és még legalább 3 hét :evil: :cry:
Amúgy velünk minden oké,Bandónak végre kibújt a 12. foga :mrgreen: Összeírtam kb 100 szót használ,van amit rendesen aztán elég sokat visszafele a saját kis nyelvén meg persze van olyan amit csak én tudok hogy mit jelent,még apa se érti.
Gratula az új pocakosoknak :D

Kriszti
Apukádnak nagyon örülök ,hogy ilyen jól van

Pocó
szuper hogy ilyen jól túléltétek az utat,remélem visszafelé se lesz gond,jó nyaralást

Dino
Nektek is nagyon jó nyaralást

Reditke,Csirkesz
Így leírva könnyebbnek tűnik két gyerekkel mint eggyel :D
A képek szuperek

Magi
Nálunk szerencsére elég magasan vannak a kilincsek,így még nem éri el őket :) Bár nálunk a fürdőbe eddig is bement így igazán nem jelent neki kihívást ,mert szinte soha nincs becsukva az ajtaja :D

Eszti ,Bori
A csajok még mindig tündériek
nikk0830

Sziasztok anyucik!

Tegnap regisztráltam, és szeretnék hozzátok csapódni ha nem gond! Ahogy olvasgattam nagyon összeszokott társaság vagytok.

25 éves vagyok, van 2 tünci srácom: Hamza baba 2004. 09. 22-én született, a kicsifiam Alper 2006.03.21-én. egyik kicsi, másik pici.!

Tontica! ismeretlenül is gratulálok!
megírnád mikor született a nagyobb babócád, és , hogy mikorra várod a kistesót? ( ez az átka ha valaki új és nincs képben) Nállatok se lesz nagy a korkülönbség. nállunk is csak 18 hónap. de hidd ell kettővel még könnyebb mint eggyel. mégegyszer gratula!!!! :D :D

Kép Kép Kép
asiye

BORI! NEKTEK IS GRATULA! Hamza fiamnak biztos nagyon tetszene Eszti! Nagyon szép kiscsajszi. Én nagyon szerettem volna másodiknak kislányt, de nem jött be. sebaj! Két fiuval zajlik az élet. talánn harmadjára összejön. egy kicsit irigykedem a lányos anyukákra. boldog babavárást neked és minden kisanyucinak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én nagyon imádtam
babát várni! de ki nem?

Kép Kép Kép
asiye

Bori, Tontica :)
Grat. a második pocakbabához :)

Nikk :)
Még mindig nincs gáz???? :twisted: Én azt hittem, már régen megjavították...

Dino, Pocó :)
Jó nyaralást kívánok Nektek, remélem majd bombáztok bennünket szebbnél-szebb képekkel :)

Rólunk:
Hanna teljesen kigyógyult a himlőből, már alig várta, hogy felvirradjon a ma reggel, hogy végre ismét mehessen oviba. Marcin még nincsenek pöttyök, legalábbis a legutóbbi info szerint, ugyanis őt Anyuék leszállították magukhoz Sümegre. Sajnos nem tudnám megoldani Marci himlőssége mellett, hogy Hannát hozzam-vigyem az oviba-oviból, úgyhogy ez tűnt a legegyszerűbb megoldásnak. Párom nem tudna segíteni, olyan korán kell indulnia melózni, meg este is későn ér haza.
Mi hétvégén indulunk Sümegre, aztán nem is tudom mikor leszek ismét gépközelben, pár hétig biztosan otthon leszünk, de az is elképzelhető, hogy csak szeptemberben jövünk haza, mint tavaly nyáron.
Én a múlt héten voltam UH-n, tudjátok, a kis csomócska miatt, ami úgy tűnik, egyre kisebb és kisebb. Már szinte alig érezni. Valami kis ciszta lehetett, ami úgy tűnik, elkezdett felszívódni.

Na most lépek, nekiveselkedek rétest sütni, pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Kata,
örülök, hogy szívódik fel a csomó! :D És jó, hogy a barihimlő is befejeződött. Jó Sümegezést, jó kis kényeztetésbne lesz részetek biztos!

Tontica,
csíkoknak :D

Asiye,
üdv itt, mesélj még magatokról! Párod külföldi, hogy a gyerekeknek ilyen szokatlan nevük van?

Nikk,
ez a gáz ügy nagyon gáz! :? Rendelős kaja bevált?

Dinó,
remélem már a tengerben pancsikoltok!

2 hét múlva mi is utazunk Horvátországba, de nem vagyok biztos benne, hogy a tengerben is tudunk pancsikolni ebben a szép nyári időben. Nem baj, pihinek jó lesz!
Márk 2 napig volt egészséges, majd megint belázasodott, kiderült, hogy a torka a ludas. Ma már gyógyultnak nyílvánította doki néni. Örülök, mert a különböző kanals lötyik beadása nálunk egy horror! :shock:

Hát most ennyire futotta, megyek rendet rakni, mert délután jönnek hozzánk.

Üdv: MAcsek
macsek11

Sziaztok Lanyok!

Megint gyorsan jelentkezem, mert mennem kell Zoliert apuekhoz.

Ma volt az utolso ZH-m es sikerult. Jovohet hetfon meg egy szigorlat es vege. Mar nagyon varom a veget.

Zoli megszokta, hogy be tud menni minden hova es mar nem is erdekli. Igy ujbol minden biztonsagban van. :)

Kepzeljetek lanyok. Foglaltam romaba repulojegyet 20 ft/fo fapadossal. Osszesen illetekkel, mindennel egyutt 20880 ft/2 fo az ara.
Mar csak szallas kellene dec 5- dec 12-ig. Zoli nelkul megyunk igy kivancsi leszek, hogy fogja birni nelkulunk.
Ha tudtok jo szallast olcson jo helyen irjatok meg legyszi.

Na megyek, mert apunak mennie kell, nekem meg el kell hozni Zolit, de amugyis az agyam teljesen kivan.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Macsek: a féjem török, 6éve vagyunk együtt, tanulni jött Magyarországra. azért nincs magyar nevük a fiuknak, mert ez az egy őrőmük van anyósoméknak.( a névválasztás) .Egyébként 1évben egyszer látják az unokákat. Meg a vezetéknevünkhöz sem mennek a magyar nevek.(Celik).
JÓ nektek hogy mentek nyaralni. érezzétek jól magatokat! remélem jó időt fogtok ki és a gyerkőc sem lesz beteg.
Mi is megyünk, csak már egy kicsit uncsi minden évben Töröko.. deegy hónap olyan sokba kerül , hogy másra nem futja. Meghát jó lenne néha anyósomék nélkül.Sebaj!

A KISSEBBIK FIMNAK CISZTÁT TALÁLTAK A KOPONYÁJÁBAN. fÉLEK. Van valakinek tapasztalata?
Felkelt a kicsi. Mennem kell.
SZIA MINDENKI!!!
Ja, a cisztával kapcsolatban aki tud írjon. Köszi!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Macsek: a féjem török, 6éve vagyunk együtt, tanulni jött Magyarországra. azért nincs magyar nevük a fiuknak, mert ez az egy őrőmük van anyósoméknak.( a névválasztás) .Egyébként 1évben egyszer látják az unokákat. Meg a vezetéknevünkhöz sem mennek a magyar nevek.(Celik).
JÓ nektek hogy mentek nyaralni. érezzétek jól magatokat! remélem jó időt fogtok ki és a gyerkőc sem lesz beteg.
Mi is megyünk, csak már egy kicsit uncsi minden évben Töröko.. deegy hónap olyan sokba kerül , hogy másra nem futja. Meghát jó lenne néha anyósomék nélkül.Sebaj!

A KISSEBBIK FIMNAK CISZTÁT TALÁLTAK A KOPONYÁJÁBAN. fÉLEK. Van valakinek tapasztalata?
Felkelt a kicsi. Mennem kell.
SZIA MINDENKI!!!
Ja, a cisztával kapcsolatban aki tud írjon. Köszi!

Kép Kép Kép
asiye

sziasztok, csak a szokásos gyors egykezes (milán a másikban tanyázik, bálint meg alszik)

Magi, mi 6 éve itt voltunk. tök egyszerű, de tiszta, rendes. bungalow paradicsom és hév-szerű gyorsvonattal lehet bemenni a városba. mi anno kocsival voltunk, de sose mentünk úgy a belvárosba, mondjuk ti repülőztök, így ez lényegtelen.....

Asiye, nekem Milánnak terhesség alatt találtak cisztát, de pár hét alatt felszívódott. Egyik barátnőm nagyobbik fiánál találtak terhesség alatt, ami meg is maradt és már majdnem 2 éves volt a kisfiú mire felszívódott. Addig csak aránylag sűrűn jártak kontrollra, de problémát nem okozott.

Minden nyaralónak jó pihit.
most csak ennyi

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit
Kép

Kép
reditke

kicsit szét vagyok esve....

itt lehet közvetlenben foglalni.

http://www.hungarian.hostelworld.com/ho ... -Rome-4552

több ismerősöm meg magyar apácák római szállásán voltak. ha érdekel elkérem az elérhetőségét....

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Pár heti szolgáltatóval történt viaskodás után ma déltől újra van netünk. Így én most szembesültem az új formátummal, csak elmegy a hozzászólás...

Mi jól vagyunk, Levente lassan 7.5 kg-os, jún. 25.-én lesz a keresztelője. Tegnap anyámmal lejártuk a lábunkat, féltucat bababoltban voltunk, de ekkorka babára sehol se lehet keresztelőruhát kapni. Így anyám belenyugodott, hogy jó lesz az a kardigán-nadrág kombináció, amit én találtam.

Benedek rojtosítja az idegeimet, már a párom is úgy van vele, nem is lesz olyan nagy baj, hogy a keresztelő után a nagyszülők pár hétre leviszik magukhoz. Utána megyünk két hétre Szigligetre, majd a nyár maradékát a szüleimnél töltöm a gyerekekkel.

Kormi
több heti visszaolvasás vár még rám több forumon is, de aztán igyekszem jelentkezni
kormi

Napsütéses napot mindenkinek!
(sajnos itt esik)

Ma az én drága pici gyerekem Adrienn akkora hisztit csapott,hogy a szemeim csak forogtak.
Hazajöttünk a boltból kért tízóraira párizsit és túrórudit,a párizs után egy rudit kezdett el enni majd két harapás után kidobta a kukába.Elővett egy másikat mert ugye a kishölgy kezeli a hűtőt.Ezt már nem bontottam ki de neki persze most az egyszer sikerült.Abból sem evett töbet talán csak egy falatot.Majd ismét megszerzett egy rudit azt már nem bontotta ki csak papírostól összetörte.Ez még nem volt elég kb. tíz perc múlva kiszedte a danett duetteket és azt akart enni.De nem engedtem mert az előző nasikat sem ette meg.Na ekkor kezdődött a balhé.A nappaliba eldobta magát és vad visításba kezdett.Szerintem a szomszédban is hallották és tuti azt hitték,hogy ölöm a gyereket.A hiszti ideje olyan hosszú volt,hogy két adag ruhát kiteregettem és az emeletet kiporszívóztam.Még ekkor sem szünt a visítás a szívem megesett a csajon és lejöttem megvigasztalni.Majd a kisírt szemű gyerekemet lefotóztam és ő ezeket megnézte.Jókat nevetett és minden tökéletes volt.Mintha semmi nem történt volna.

Hát ilyen zsivány a lánykám.
GnéKriszti
gnékriszti

Szia Reditke!

Ismerem az apacak altal nyujtott szallast. Marmint utana neztem. Sajna messze van es az sem a legolcsobb.

Kifejezetten a belvarosban keresek valamit elfogadhato aron. Az a baj, hogy nem talalok 7 ejszakara egy sima szobat 100 ezer alatt.
Lehet en vagyok a bena. De meg a talalt egy csillagos is 100 euro/nap korul van. :cry:
MEg a bad&breakfast is 80 euro folott indul. Lehet hogy nagyon le vagyok maradva.

Na teszek ide kepet es ha valaki tud a piros kor kornyeken vagy azon belul valamit 100 000-ig kerlek irjatok.

Magi

Kép
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Nagyon nagy gondunk van megint az alvassal, van valaki aki kuszkodik a temaval? Segitesetek, Ti hogy csinaljatok? Mar egy hete csak ugy hajlando elaludni ha bent vagyunk vele a szobaban aztan ejjel felkel es ugyanazt varja el de ki gyozi ezt? Sot most mar delutan sem akar elaludni egyedul. Szerintetek mit csinaljak, terrormutterkodjak?
Liv, tudom Ti egyutt alszotok de a delutani alvas hogy megy, elalszik egyedul David?
Azzal nem is lenne gond ha este altatni kell de ejjel???
Szoval nem tudom mitevo legyek!!! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,
én is olvasgatok szorgalmasan, és próbálok írni is, de Kriszti Adriennjáéhez hasonlóan, nálunk is ezer százalékban tud követelőzni a fiam.
Kriszti:) Nálunk a dolgot azzal fokozza a törpe, hogy beveszi a szájába, szétrágja, és azután köpködi szét. Lehet kapni hűtőzárat. Nem próbálod meg? Szerencsére enyém jól nevelt fiam :) :) Kréi a kaját a hűtő előtt visítva. Egyébként mindent visítva" kér", így a fejem estére totál zsong.

Bori, Tontica a pőocakbabára irigy irigy, és tekintve a hazai köztisztviselői helyzetet és a politikai fejleményeket azt hiszem én is inkább tesóbabát szeretnék, mint így dolgozni. Férj még tiltakozik, mert szobatiszta törpét szeretne a pocakbaba előtt, de mondtam neki, hogy 9 hónap nagyon hosszú idő ugye.

Ráadásul anyóséjk úgy döntöttek, hogy eladják a budafoki házukat, telket vesznek és építkeznek, ami újabb és újabb építkezési tervezgetéssel jár, ráadásul enyém férj a családi ház gondolatától megvadul és szíve szerint ész nélkül belevágna. Én meg talán túl óvatos is vagyok ebben a témában, ráadásul pénzünk sincs sok és a rengeteg hitel gondolata eléggé elbizonytalanít.

Sok nyaralós családnak szép időt és szállást, nekünk még fogalmunk sincs, hgy mikor megyünk a balcsira, de ilyen hidegben tuti nem, mert befagynánk a házba.

Cserébe a rengeteg időmben :D átrendeztem sokadszorra a lakást, és kialakítottam az eljövendő nappali étkezőt, plusz kitaláltam, hogy fér majd el a tesóbaba is esetleg a gyerekszobában :)

Asiye:) Üdv neked. Török férjhez és a babákhoz gratula, majd ha tudsz, tegyél fel képet magatokról. Ciszta ügyben remélem minél előbb felszívódik a dolog.

Anyamanya:) Tök sokat gondoltam rád, örülök, hogy hamar felszívódott az a csomó.

Vasani:) Nagyon édes kiscsaj lett Esztiből:)

Judy:) Paprika sztori:)

Nikk:) Van már gáz? Nálunk 1 nap alatt átnézték a gázvezetéket, javítottak cseréltek visszakötöttek. Mi tart ennyi ideig.

Reditke:) Hétvégén jártunk felétek, gondoltam is rátok. remélem hamarosan Milán baba is kinövi a szívbetegség nagyját, és partiképesek lesztek:):) Nagyfiad egyszerűen szívdöglesztő:)

Csirkesz:) Költözködéshez kitartás. Remélem azóta javult a veszprémi helyzet.

Ha valaki kimaraddt, annak mukk, de hív a Kornél nevű kötelesség.

Vera
hvera

Vera :)
De jó, hogy ezt írod :) Azért én is titkon reméltem, hogy minden rendben lesz, csak attól tartottam egy kicsit, hogy a fogigátlótól majd jól belendül a csomó növekedése. De most úgy tűnik, hogy semmi ilyesmi nem történik.

Tontica :)
Az altatás az egyik "legkeményebb" dolog :( Én csak azt tudom tanácsolni - így két gyerekkel mögöttem -, hogy nagyon-nagyon kitartóan, következetesen rá kell szoktatni az egyedül elalvásra. Biztos lesz 1-2 baromi nehéz nap, de hidd el, ez egyáltalán nem katasztrófa.
Az elalvás nálunk úgy megy, hogy beviszem Marcit a szobájukba, kicsit mesélgetek neki, sétálgatok vele, hogy ő is ráhangolódjon az alvásra, de ehhez nem kell több, csak pár perc (nehogy órákra gondolj !). Aztán szépen leteszem a kiságyába és kijövök. Ha utána még egy kicsit beszélget vagy nyöszörög, olyankor nem szoktam visszamenni hozzá, csak akkor, ha nagyon sír. Akkor megnézem, kicsit megnyugtatom, aztán újra kijövök. Általában az elalvásához nem kell soxor bemászkálni, sőt mostanában már leginkább ő kívánkozik az ágyába és minden probléma nélkül el is alszik pár percen belül.
Szerintem attól, hogy egy gyerek egy kicsit sír, abszolut nem kell megijedni, a leszoktatástól sem lesz semmi baja.
Sőt, mostanában olyanokat is egyre több helyről hallok, hogy azok az emberek, akiket kiskorukban nem szoktatták rá az egyedül elalvásra, hosszú távon esetleg folyamatos alvászavarral küszködhetnek.
Én Hannánál is, Marcinál is az "aludj jól, gyermekem" c. könyv módszerét használtam, tudom, sokan támadják, de nálunk nagyon jól bevált és mindketten elalszanak este 8-9 között és reggelig szinte meg sem moccannak.
És ha éjjel is felébred, ne pánikolj be, kicsit nyugtasd meg, de ne kezdd el szórakoztatni, mert akkor azt fogja megszokni! Miután megnyugtattad, esetleg megitattad, egyből tedd vissza aludni, akkor is, ha neki ez nem tetszik. Tuti fog egy darabig sírni is (főleg ha tényleg megszokja az éjszakai virgonckodást), de eltelik 1-2 éjszaka és át fog állni az alvásra. Semmi más nem kell hozzá, csak következetesség.
Na, ezt jó hosszúra nyújtottam, bocs :D

Legújabb info:
Marci is himlős :( :( :( Most leginkább Anyut sajnálom, hogy neki kell kínlódnia a beteg babóval, alig várom, hogy szombat legyen, aztán végre mi is mehessünk.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Most van egy kis idom ugyhogy megprobalok roviden es tomoren valaszolgatni! :lol:

Asiye: :D
Isten hozott korunkben, Torok ferj? Nekem spanyol van! :lol: Magyarul beszeltek? A babakat mindket nyelven tanitjatok? MI igen, en csak magyar, apa csak spanyol es meg is van az eredmenye, szepen magyaraz az O kis szintjen mindket nyelven (de foleg magyarul :lol: )
En ciszta ugyben sajnos nem tudok segiteni de biztos nem lesz semmi baj! :D
Nalunk 2 es fel ev korkulonbseg lesz ami jo is meg rosz is mert addigra mar egy kicsit onallobb viszont a dackorszak kellos kozepe. :shock: Majd meglatjuk, vannak itt ilyen kis korkulonbseggel szuletett manok es anyukaik: Csirkesz, Kormi es Reditke.

Macsek hallom rosz ido van otthon, Horvatorszagban is olyan pocsek az ido? Talan addig megenyhul, ide kellene jonnotok, meg lehet kukulni. 8)

Magika ezt jol kifogtad, Roma! De jo Neked!!! :D

GneKriszti: ez a hiszti ismeros!!! :x Nalunk is mindennapos.

Vera: Akkor tesoprojeck hajra! Az en ferjem detto, de nem is tudom ha az O igenlesere varok lenne-e valaha is masodik babank. :shock: Kulonben is nem O pelenkazza, legalabbis nalunk! :lol: Most meg buszken mondogatja mindenkinek hogy O milyen hamar tesot gyartott! :lol:

Anyamanya: Nagyon koszonom a valaszodat alvas ugyben, igen ezt fogom tenni mert eszrevettem hogy minnel tobbet teszek meg neki azert hogy szepen elaludjon mindig tobb es tobb kell. Tegnap ejjel megint folkelt es en nem mentem be hozza, nagyon sajnaltam de mar annyira elegem van, es tudjatok mit csinalt?! Van neki egy zenelo, vilagito kis jateka az agya folott es azt kapcsolgatta amig el nem aludt. :D De legalabb csendben volt! :lol:
Himlo :( nagyon sajnalom de legalabb atestek rajta most es letudva, en is felek tole mert nemreg voltunk a dokinal es ott volt es pottyos kislany, most meg a baba miatt is aggodhatok hogy megusszuk a himlot bar anyum szerint mar vedett vagyok mindre.
Igy nem lehet baja a pocakbabanak, ugye?

Hat rovid es tomor az nem lett a hozzaszolas! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, én nem vagyok híve az ún. "terrormutterkodásnak", du. is szopival altatom el Dávidot, este is, és ha éjjel ébred, akkor is. Én biztos vagyok benne, és tapasztalom is, hogy ennek ellenére egyre könnyebben megy az elalvás, mert sokáig el sem engedett alvás közben, mert 1-2 órán keresztül (!) szopizott, most már elalszik így pár perc alatt, aztán mehetek dolgomra. Egy idő után majd, amikor már nem kér szopit, el fog aludni magától is, úgyhogy én így csinálom, de mivel mi együtt alszunk éjjel, nem fáradság éjszaka is megszoptatni, hiszen ki se kell kelnem az ágyból.

Kata, örülök, hogy felszívódik a csomó, sokszor gondoltam rád.
(Akkor is, amikor Oliviát újra láttam a tévéműsorban. :lol: )

Liv
liv

Magika,

A nyáriaktól vagyok, mi voltunk Rómában ugyan még 2003-ban és a vonatállomáshoz közel laktunk egy kis hostelben. Nem volt nagy szám, de akkor volt 22 Eur/fő/éj egy négyágyas szobában reggelivel és ez olcsónak számított. Ugyan a körön kívül esik de ha érdekel a neve Conte 2 Hotel&Hostel a cím 41 Via Calatafimini tel: +39 329 016 94 26

Andi
kostyika

Sziasztok!

Tontica: Mi is két nyelven beszélünk hozzájuk, és nagyon birom mikor egyszerre használja a kettőt. Pl.: Ott a ucak( ucak=repülő).
Jól esik,hogy ciszta témában megnyugtattok. Én is hallottam,hogy ez elég sűrű eset, de az ember mindig nagyobbnak látja a bajt,ha vele történik.
Az alvással néha nállunk is komoly gondok vannak. De én ráfogom az időjárásra. Ami gáz, amikor felsírják egymást.
Anyamanya:tényleg jó az alvás témájában írt"cikked".

GnéKriszti: nekem ma hiszti "ellen" 20 perc udvari örjöngés jött be:. M ikor bejöttünk le volt fáradva.Abban biztos vagyok,hogy csak szépen lehet tenni ellene.
Mindenkinek kötél idegeket kívánok hozzá!

SZIASZTOK!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye :)
Köszi, az alvásos kis irományomat még tudtam volna tovább is szaporítani, de nem akarok olyan kis okostojásnak tűnni :lol: Egyedül is rá tud jönni mindenki, hogy náluk milyen módszer válik be legjobban.
Képeket tudnál feltenni Magatokról?

Tontica :)
Remélem sikerrel jársz, csak keményen, határozottan :lol:

Liv :)
Jaj, Oliviát ne is említsd, bármikor ha én is arra gondolok, mindig úgy sajnálom, hogy nem tudtam Neked felvenni :( Attól tartok, soha nem is fogom megérteni, hogyan lehet többször is szerepeltetni a műsorrendben, aztán meg tök mást adnak :?

Készülődök, mindjárt indulunk az oviba, ma csak 1/2 3-ra kell bemenni az évzáróra.

Puszka,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kép Hamza [img] 2004.09.22
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 201.38.jpg[/img] Alper 2006.03.21

Kép Kép Kép
asiye

Kép Alper 2006.03.21.

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok
Hogy egy kis dühöngéssel kezdjem a napot ,annyira elegem van már ebből a házból :( Tegnapelött a gáz mellett víz sem volt 3 órán keresztül,tegnap pont ebédidőben 11-14ig nem volt áram se,így nem elég hogy főzni nem tudunk ugye,de még a megrendelt kaját se tudtam megmelegíteni Bandónak,ma pedig megint nincs víz 9-13ig.Szóval a tök tele.Gáz az még mindig kb 2 hét.

Tontica
nálunk bandó anglia óta nem hajlandó egyedül aludni megint,hagytam egyszer sírni de mivel elég sokáig bírta ,most megint velem alszik,egyszerűen nincs erőm energiám ezzel küzdeni .Minden este a saját szobájába kezdjük vagy pedig elalszik a kanapén és beviszema szobájába,de szinte mindig rögtön felébred és jön hozzánk.Úgy vagyok vele mint Liv.Csak apát sajnálom mert mi nem férünk el hárman és ő kint alszik :(De remélem időszakos és visszaszokik megint.

Asiye
Üdv itt szépek a fiúk nagyon :)

Kata
Szuper hogy így eltűnik a csomó,remélem többet nem is jön elő
Marci himlője :( de legalább túl lesztek rajta
nikk0830

Sziasztok:)
Nagyfiú mesét néz, pici meg apa hasán mondja a magáét, gügyög és sikongat, így most tudok írni.

Nikk :)
Sajnálom, hogy ennyi nyűg van az energiaforrásokkal. Nagyon bosszantó tud lenni. Kitartás.
Bandó alvása :( Remélem tényleg visszaszokik, de nálunk sajnos a reménykedések sose segítettek, mindig ha valamiért megborult a szép alvása (pl kórházi tartózkodás után), akkor csak és kizárólag az aludj jól módszer jött be, de én már nem szólok erről egy szót sem. Soxor megbeszéltük itt és mindenki maga tudja, ahogy Kata is írta, hogy mi jön be.

Asiye :) Üdv köztünk. Hasonló a korkülönbség nálunk is a fiúknál. nekem Bálint 2004.08.18, Milán pedig 2006.03.07. hogy bírod a 2 törppel? Anyukádék közel laknak, van seghítséged?
Nagyon szépek (jóképűek, mert a nagy már igazi férfi) :lol: a fiúk.
Török nyaralás- anyósodék legalább a tengerparton élnek????
Cisztáról egyébként dokik mit mondtak?

Kata :) Örülök a csomónak, mármint hogy tűnik el. Így tovább!

Bori, Tontica :) Üdv a duplamutter címre várományosok táborában :D

Csirkesz:) Jól vagytok? mi újság pótanyóssal?

Vera :) Jó dolog ám a családi ház nagyon, de a hitelektől én is mindig parázom.
Örülök, hogy írtad kornél visítva kérését. Ez persze egy kicsit olyan, örülök, hogy a szomszéd lova is megdöglött öröm, de megnyugtató, hogy nem az én gyerekem ideggyogyó csak :shock:

Magi :) Szállás? sikerült? Egy csillagos? húúú, az bizarrul hangzik, de ti tudjátok. Én inkább utazom tömegközlekedésen külföldön egy picit, de fontos hogy tiszta legyen a szállás. Mi velencén voltunk az olaszoknál egy 3 csillagosban, de szerencsére csak 1 éjszakát, de a tipilókus, nehogy hozzámérjen a zuhanyfüggöny feeling volt. Persze ez sem általános, de annak alácsúsztunk.

Na lépek, mert apa már zsibbad, nagyfiú meg egyszervoltért visít....

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Most önzően csak rólunk:(

Lili pöttyei még mindig nem múltak el, vagyis elmúlik kettő, jön helyette három...
El akarom vinni bőrgyógyihoz, de én csak a budai gyermekkórházban találtam bőrorvost.
Nem tud valaki véletlenül egyet a XI. kerben?

Előre is köszi!

Móni
sunimum

Móni,
én személyszerint csak Csepelen ismerek 1-t, ő magán rendel.
rákerestem a neten, sztem ők is tuti magánrendelések.

ő 11-ker:
http://ektomed.uw.hu/

ő pedig 12-ker:
http://www.duoderm.hu/

hangsúlyozom egyiket sem ismerem.
majd tudósíts mi volt. gyors jobbulást!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Asiye, tüneményesek a gyerkőcök, és üdv. itt!

Lányok, nem tud senki semmit Lau családjáról? Remélem, jól vannak a fiúk.
(Csirkesz, Tonyó mondott valamit a cikkre, amit írtál?)

Nikk, nálunk mindig (!) magától oldódik meg Dávid alvása, így én továbbra is a türelemben hiszek. :) És az anyai megadásban. :))

Móni, a Déli pu.-nál tudok egy gyermekbőrgyógyászt, a magánrendelésén voltunk többször is, ha érdekel, őt tudom ajánlani.
Nem próbáltál Lilinek kalciumot adni???

Az előbb láttam, hogy a második szomszéd - akinek hatalmas telke van - udvarán itt van 2-3 paci, viszem Dávidot, megnézzük őket...

Jajj, azt még el kell mondanom, milyen finomat főzök! Aszalt szilvával töltött hús, currys rizs, fahéjas-szegfűszeges borban párolt aszalt szilva, párolt körte, petrezselymes-rozmaringos újkrumpli. Kár, hogy nem szeretem az aszalt szilvás cuccokat. :D De ebből, ha már én csinálom, tuti enni fogok. Na, nem az önimádat miatt. :D Hanem mert - remélem - fincsi lesz.

Maccs, Tcis, és még rengetegen többiek, merre vagytok?

Liv
liv

Liv, Reditke :)

Köszönöm!
Liv:)
Nem adtam kalciumot, fenistilt kapott a gyerekorvostól, mert ő sem tudta mitől vannak a pötyik. Azt adtam rendületlenül először 3*10 cseppet, azán 2*10-et, de mivel nem láttam javulást két napja nem adok neki, nem akarom antihisztaminnal tömni...
A kalcium jó ötlet. Adagolását tudod? Mondjuk most már elviszem a budai gyerekklinika bőrgyogyijához, aztán ha ott sem okosak, meglátjuk. Bár szerintem nekik tudniuk kell az okot.
Majd megírom mi volt! És ha nem szimpi a budai, elkérem a déli pu-s magándokit :)

Móni
sunimum

Móüni,
a calcimusc-ból szoktam 2x fél ampullát adni Bálintnak. én olyankor ha náthás, mert ettől sokkjal hamarabb elmúlik.,
Most csak ennyi, mert fürdés van...

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Asiye,
szépek a fiúk, igazi kis hódítók! :)

Nikk,
tragédia, ami a házatokban folyik, csak vége lesz egyszer.

Alvás téma:
esti és délutáni lefektetés is úgy történik nálunk, hogy odaülök vagy fekszem a kiságya mellé Márknak és fogom kezét, 5-10 perc alatt elalszik. Kiskorában sokat küzdöttünk az altatással, órákig mászkáltunk vele, meg minden, aztán leszokott róla. Sírni hagyás nálunk nem jött be. Éjszaka ritkán ébred, olyankor vagy a cumit kéri vissza vagy iszik. Nagyon ritkán van egyéb nyűgje, eddig 2-szer volt, hogy a kiságy mellett aludtam egész éjszak.
Márk egészen idén áprilisig velünk egy szobában aludt, és szerencsére a külön költözés sem borította fel az alvási szokásokat. Mondjuk az ágya maradt ott, ahol eddig volt, csak mi költöztünk ki a szobából. Úgy veszem észre, hogy egyre jobban tudja és saját maga is csinálja az alvási rituálét: egyedül megkeresi az ágyát, beteszem, odaadom neki a hálótársát Hápi Kacsát és a cucit, betakarom, behúzom a függönyt és leülök mellé. Szerintem bárhogy történik az elavás valamilyen rituálét követni nagyon fontos. Nekem tetszett A suttogó titkai I-II. könyv, szerintem sok okosság van benne, nem tudom ismeritek-e.

Kezdem a pocakosokat irigyelni, nosztalgiával gondolok vissza a babavárás időszakára, de még mindig az az álláspontom, hogy visszamennék egy kicsit dolgozni a második előtt.

Áron-Andi úgy eltűnt, tudtok róla valamit?

Na most ennyi jutott eszembe, mindenkinek szép hétvégét!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Macsek: :D
En is igy csinaltam, ultem az agya mellett es fogtam a kezet vagy simogattam de 1. mindig tovabb tartott amig elaludt mert figyelte hogy nem-e megyek ki, 2. elobb-utobb nagy pocival mar majd nem is tudok mellette ulni. :D
De mazlistak vagyunk mert akarhanyszor elhatarozom hogy most aztan terrorkodom abbamarad a siras, mar ket napja addig sir csak amig ki nem megyek a szobajabol onnan mintha elvagnak, mondtam is a ferjemnek hogy veszek egy bebikamerat mert kivancsi vagyok mit csinal jatszik-e vagy rogton lefekszik. :D
Tesotemaban (nekem nincs hova visszamennem) de en ugy terveztem hogy ketto egymasutan aztan tanulas. Nem akarok nagy korkulonbseget! :D

Liv: :D
Tenyleg nagyon jol hangzik ez a menu!!! Nalunk ma a ferjem csinalt paellat (rizseshus) en meg takiztam.
Azt hiszem Te vagy a legturelmesebb anyuka akit ismerek, barcsak nekem lenne ennyi turelmem! :?
Nalunk a szopival valo altatas nem johet szoba. :lol:

Sunimum: :D
Nalatok is baranyhimlo van?
Lanyok a baranyhimlonek es a skarlatnak van valami elojele, megvaltozott hangulat vagy valami ilyesmi vagy egybol a pottyok jonnek? Az en fiam ma egesz nap nyafogott mintha valami baja lenne es par hete talalkoztunk egy pottyos kislannyal.

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?