Sziasztok Lányok!!!
Ne haragudjatok, de tudjátok közben vizsga tengerem van és hát nehezen jutok ide, de mindig végigkövetem kivel mi volt.
Norka!
Ne piszkáld már magad! irgum-burgum
Az a lényeg te jól vagy Bogi jól van és a kisasszony hamarosan jön, azt kell mondjam néha az orvosok is csak találgatnak, hányszor volt már így nemde?
Te végig szedted az Adimetet? terhesség alatt is?
Rejo!
Te én olyan jól vagyok kop-kop. Sem szédüléd, sem hányinger, csak a koránkelés a legszokatlanabb. -de kipattan a szemem 6-7 között. De ez jó mert olyan hosszúak napjam ettől, hogy csomó minden belefér. elején alukáltam du., ha tehettem, most már nem dönt le a fáradság. Hasmas elmúlt. cickófesz van.
Nálad mizújs? Vizsgálatok? Hol tartasz most pontosan?
Rambóka!
Reagálnék elsőnek a mennyasszonyi képekhez. Jó ruhát választottál és jól is állt és valóban nem kis pocid van, Norkáéhoz képest, így elsőre
És a férjed is helyes, összeilltek sok boldogdágot!
tudod már, hogy kicci lány vagy kicci fiú? (ha valahol írtad, akkor ne har. de nem emléxem, hogy olvastam volna)
Babaszoba? Csinálod már? Én is csak akkor szeretném majd csinálni, ha úgy 5 hó körül leszek.
Rólam:
Ma reggel 1/2 8 kor voltam vizsgálaton............
(nem volt nehéz felkelnem)
Nagyon izgultam...... Na de a lényeg, ott van ahol lennie kell, láttam a kis aprócska kis pulzálását, 3,2 -4 mm és van neki egy labdája is azzal játszik bent, ficerget édike
A doki szerint 7. hét eleje.
az Adimetet leállítja 2 hét múlva. Nem egészen értem. A kajára azt mondta figyeljek oda, szénhidrátok, mert 10 % hogy gond lesz a cukrommal., de lehet, hogy nem lesz.
Viszont! Nekem még nincs dokim, és hát vannak ajánlásaim meg egy tapasztalat is, de vagy kórház nem épp a legjobb vagy a "kiszolgálás".
Ha van valakinek jó, biztató ötelete ezügyben azt szívesen fogadnám. Kritika is érdekel.
addig is sziasztok még jövök
szép napot, bár befagy a se..em, olyan hideg van itt