Sziasztok,
szülés film: kilencedikén elméletileg lesz egy tali, ahol gyöngéd szüléses filmeket lehet nézni és megbeszélni. Nem a sokkoló és kiábrándító fajtából, hanem olyan filmeket nézhetünk, ami kedvet csinál, bátorít
Még nem tudom a pontos időpontot (csak a 9-e biztos) de majd szólok, ha érdekel valakit.
Mamy,
Én is alig bírok enni, pár falat után már rosszul vagyok. Pedig nagy zabás voltam ám
Viszont egyenlőre 4 kg-ot híztam, és ebből Peti 80 dkg
Boróka,
Sajnálom, ami a bokáddal történt. Figyelj arra, hogy amikor csak teheted, polcold fel, és bár furán hangzik, de a szív irányába történő masszázs segítségével hamarabb lemegy a duzzanat. Még jó, hogy nem történt nagyobb baj, pocakkal az ember már nehezebben lavírozik
Bettus,
Nem is kérdeztem, hogy voltál-e előkészítőn tegnap (én sajna magoltam)
Ha voltál, mi volt a téma? Lesz még előadás?
Prisz,
Üdv és gratula a kisfiúhoz. Hol fogsz szülni? (bocsi ha már írtad, de gyorsan futottam végig a hsz-okat)
Tetőtér: újabb fejlemények. Az öregasszonyok most kiatlálták, hogy annak idején, amikor a közgyűlésen határoztunk a tetőtér beépítéséről, ők úgy gondolták, hogy csak a mi részünket építjük be, nem azt a területet, ami a lakásunk felett van (jelzem, a határozatban az van írva, hogy a lakásunk feletti rész, ami egyébként 15 nm-rel nagyobb, mint a tulajdonrészünk a padlásból, ráadásul, azt az előzőtulaj már meg is vette, még ha áron alul is) Szóval, ők nem tudták, hogy ezzel az ő lakásuk értéke csökken (?) és most "valakinek" kártalanítani kellene őket. Mondtam nekik, hogy o. k , tárgyalhatunk, de akkor vegyék tudomásul, hogy mivel mi beázunk és a tetőt ki kell javítani, ezért ha anyagi igényeik vannak, akkor én is benyújtom a számlát a tető felújításával kapcsolatban, hiszen az alapító okirat szerint is, a tető szerkezet közös tulajdon, nem vagyok köteles saját költségből javíttatni. Ezt meg persze nem értik, már hogyan lenne közös tulajdon, amikor felettünk van.... Annyira buták és rosszindulatúak szegények! Viszont teljesen kikészítenek, a pulzusom most is percekig 180-as volt.