Sziasztok!
Jó rég nem írtam ismét. Mindig visszaolvasok, de annyira fáradt voltam a napokban, hogy nem volt erőm még írni is. Bocs.
Van Kispesten egy lakásunk, azt áruljuk. Közben hitelt ügyintézünk, mert nagy házfelújításba kezdünk heteken belül, ahhoz meg pénz kell. Közben meg kivitelezőkkel tárgyalunk... Hát most erről szólnak a napjaim, ezért nehéz idejutnom írni. Nem mintha nem szeretnék....
A tetejében Siófokon úgy telezabáltam magam mindenfélével, hogy most napok óta csak a rosszullét kerülget, savam megint az egekben.
Megint alig bírok enni valamit, hányok, gyomorfájás és egyebek... Hát azt hiszem, ezt nem részletezem inkább. Terhességem idejére nagy zabálásokat befejeztem, maradok a jól bevált diétánál... A frontokat éa ezt a hideget pedig gyűlölöm.
Na eleget nyavajogtam, nézzük a hozzászólásokat:
Szia Priszcilla, gratula a fiúcskátokhoz!
Mamy, szerintem is nagyon aranyos a Gesztenye név és igazán eredetei az ötlet.
Nekem mindig a dal jut róla eszembe, nekem tetszett az a sláger.
A Bippa Kft-s beszámolódat szívesen venném.
Gratula a cukoreredményedhez, nagy megkönnyebbülés lehetett!
Erika, remélem, rendben lesz a cukrod, szorítok!
Köszi Rejo a hasznos tanácsokat!
A matrac az egyetlen, amiben nem értek egyet Veled, bár babás tapasztalatom még nincsen, úgyhogy lehet, hogy majd módosítok álláspontomon. De ha magamból indulok ki, nekem sem mindegy, milyen matracon fekszem. Egyrészt allergiás vagyok, másrészt nagyon tud fájni a hátam egy kényelmetlen matractól. Én kb. 10 éve beruháztam egy hiper-szuper matracra, kókusz és egyéb jó tulajdonságai is vannak, akkor volt 130ezer. Gondolom, most sokan szörnyülködtök. De azóta is azt használjuk, bárhova megyek, mindig hazavágyom az én kényelmes ágyikómba. Nem túl puha, nem túl kemény, pont ideális. És még allergia szempontból sem elenyésző. Szóval szerintem a picurnak is megveszem a szupi matracot, gondolom neki sem lesz mindegy.
Bettus, örülök, hogy rendben túl vagytok a költözésen! Nagyon jó lehet!
És gratula az orvosváltáshoz!
Bunny, pénznyelő automata
egész találó...
Ez a mérleg érdekes kérdés. A húgom első babája olyan jó szopó volt, hogy egyáltalán nem volt szükségük mérlegre. A másodikkal viszont eléggé megkínlódtak, így az első héten kénytelenek voltak beszerezni egy mérleget. Őt méricskélték. Ez persze nekem most nagyon jó, mert van egy mérlegem...
Csak arra írtam, hogy azt mondtad, a másodiknál már nem nagyon fogjuk mérni...
Sz_Kata, nagyon várom a Praxisos híreidet...
Képet is mellékelj ám!
Kriszkrosz, örülök, hogy rendbe jött a kezed.
Intimtorna: elég nehéz így mesélni róla. Megtanít egyrészt arra, hogy hogyan mozgasd külön a végbél- és külön a hüvelynyílásodat. Ez pl. szülésnél ugye nem mindegy, főleg az aranyereseknek. Másrészt mindkét bemenetet nagyon megerősíti, azaz tudatosan tudod szorítani, tágítani. És aranyér szempontából sem mindegy, itt többeteknek is ez baja, mint nekem is. Az aranyeret úgy kell elképzelni, mint egy ritkás hálóból ahogy kilóg a kaja, amikor hazacipeled. Ugye az ér kitüremkedik a lukakon és ezért fáj. No tornával ezt a hálót sokkal szorosabbra lehet fonni és akkor nem tud az ér kitüremkedni... A hüvelytornának meg az az értelme pl, hogy szüléskor tudod, hogy hova kell nyomnod, stb., és szülés után meg sokkal hamarabb regenerálja a bemenetet. Röviden tán ennyi.
Van egy könyv róla: Kriston Andrea - Intimtorna. De szerintem csak tanfolyam után igazán jó a könyv, akkor tudod pontosan, mit kell csinálnod napi rendszerességgel.
A Kriston Andrea a belvárosban tart tanfolyamot, az pénzes és tíz alkalom, 10*1 óra.
Itt Budaörsön van egy védőnő, aki ingyen csinálja, 5*2 órában. Nagyon jó, de csak úgy, ha valaki végigcsinála a kurzust. Melegen ajánlott még szülés előtt...
Akit érdekel az elérhetőség, szívesen megadom. Most kezdődik valamelyik héten megint, mert nekünk a múlt héten volt az utolsó kurzus. És amióta járok, aranyeremnek híre-hamva.
A babám meg nagyon élvezi.
Angel, nagyon aranyos a nagypapád! Jó ünneplést!
És gratula a házassági évfordulóhoz!
Nekünk a harmadik jön most júniusban, de még mindig havonta ünneplünk.
Bár a család már egy kicsit furcsán néz ránk, sose tudják, hogy most a házas korunkról vagy a terhességi korunkról beszélünk.
Krisszi, akkor szorítok csütörtökre, hogy arcocska bemutatót is tartson a picúrotok!
Aztán mutasd meg nekünk is ám!
Melinda, Marci jobban van már?
Most muszáj mennem, mert ma még a dokinál van jelenésem.
Ja a szombatot még mindig nem tudom, azért nem jeleztem vissza. Megpróbálom megoldani, aztán majd meglátjuk.
Mindenkinek nagyon szép napot, hátha kisüt egy kicsit a napocska!
Melba