Sziasztok!
Hát nálunk elég drámaian alakulnak a csípések (szüleimnek van némi dezsavü érzése...), a legrosszabb, amikor a szeme környékén csípi meg a szúnyog. (Legutóbb nem is volt annyira a szeme környéke, a homloka közepén volt a csípés - a szeme fölött.) A hatásmechanizmus érdekes, mert első nap még normális (bár nem nagyon van összehasonlítási alapom, lehet, hogy már ez is nagyobb picit, mint az átlag), másnap elkezd bedagadni, harmadnap tetőzik - majd kezd leapadni. A tetőzik legutóbb azt jelentette, hogy Katának csak egy rés volt a bal szeme, úgy feldagadt felül-alul
Most meg a szemhéján van egy csípés...) Igazán próbálom védeni, de egy-egy szúnyog mindig megtalálja.
Kérdeztem a doktornőnket, ő azt mondta, hogy Locoid kenőccsel bekenhetem, meg talán Fenistil cseppet is felírt - az vész esetén mindenképp jól jön majd. Hát most kiváncsi vagyok, elkezdtem adni Katának a Tovita tablettát (napi fél), szerencsére megeszi, meg ezt a mostani csípést kenegettem - meglátjuk, mi lesz a hatása.
Azt szeretném kérdezni, hogy ti hogyan tudjátok elérni, hogy a gyerkőc ne vakargassa a csípést?
GyeZsu