Sziasztok!
Hogy belendültetek most, volt mit olvasnom.
Tegnap 20 éves általános iskolai osztálytalálkozón voltam. Most volt az első, fura volt ennyi idő után beülni az osztálytermünkbe. De jó volt, éjfél után jöttem haza. Mindenkinek eszébe jutott pár izgalmas történet, az volt az érdekes, hogy voltak olyanok is amire már csak páran emlékeztek. A lényeg hogy jól éreztem magam.
Gyerköcök anyuéknál voltak, apa meg elment vadászni és előbb volt itthon mint én.
Heni!
Nagyon örülnék a meghívónak!!! Köszönöm szépen!
Az e- mail címem kell, ugye?!
sahon@freemail.hu
Az a fránya fogzás, jó lenne már túl lenni rajta , nem?!
Tomi 2-3 napja jól alszik, remélem nem kiabálom el.
Nagyon ari ez a fogkefés kép, Tomi utálja a fogmosást, sajna.
Viki!
Örülök hogy visszataláltál! Dorka is növeszti a fogait rendesen.
Ez az a vírus volt mikor msn-n beszélgettünk és mondtad, hogy magas a láza? Jó hogy túl vagytok rajta, Tomi is beteg volt de már jól van.
Anikó!
Nagyon jók ezek a keretek és persze benne a képek!
Szorítok a vizsgákra és hogy gyorsan túl legyél rajta és legyen egy kis pihi is.
Nóri!
Örülök hogy meggyógyult Dorkád! A könyvet is olvastad? Ha igen milyen volt utána a film?
Timi!
utólag boldog szülinapot a párodnak. Nagyon szép lehetett az a torta, majd tegyél fel róla képet.
hogy döntöttetek , hozatjátok a kaját? Felénk is hasonló árak vannak, szerintem úgy tudod meg drága e, ha kipróbálod, hogy mellette még esetleg mennyit költötök kajára, aztán kiderül.
Tomi is sok mindent mond már, a kedvence a kérsz (kérek). Ja és ujabban a ninc (nincs), ugyanis mindig keresni kell valamit, hol az egyik cipőjét, hol a cumis üveget, vagy mást, ő is keresi és mindig mondja ninc itt, olyan aranyos.
Zsuu!
Örülök hogy jól vagy, hogy megy az idő, egyszer csak azt vesszük észre, hogy már érkezik is a picurod.
Éva!
Remélem te is jól vagy? Attila?
Bizzo!
Jól vagytok?
Kriszta!
És ti?
Nálunk elég esős az idő, nem hinném, hogy igazi gyereknap lenne a mai, de mindenkinek szép napot!
Remélem senkit nem hagytam ki!
Puszi
Szilvi