Sziasztok!
Rejo!
Nekem is az a véleményem, inkább legyen kicsit hűvösebb a nyár, legalább nem döglődünk a kánikulában. Persze ez kicsit önző megközelítés, tudom...
De jobb lesz így nekünk, azt hiszem.
AngelKriszti!
Nagyon aranyos a nagypapád. Micsoda öröm lehet ez neki!
Fruzs!
Akkor valószínűleg a mellsőfali lepény miatt is érzed enyhébben a mocorgást! Én is nagyon izgultam eleinte, de aztán meggyőztek, hogy higgyem el, nincs semmi baj, csak a lepény tompítja a rúgásokat. De azért így a 28. hétben ennek ellenére is akkorákat tud rúgni, hogy hihetetlen!
Sőt, mostanában mintha "ugrálna", nem csak egy ponton érzem, hanem az egész belsőm beleremeg, az egész hasam önálló életet él.
Mérleg ügyben, szerintem az nem túl pontos, ha felnőtt mérleggel méritek a babát. Újszülött korban minden gramm számít. Mi biztosan veszünk mérleget, ismerve magamat, nem akarok izgulni és aggódni, hogy jó ütemben nő-e a Picur.
Manka, Kriszkrosz, Sz_Kata!
Nekem ugyanezek járnak mostanában az agyamban, hogy vajon milyen lesz, ha már itt lesz a baba is velünk? Egyelőre valahogy el sem tudom képzelni, de ugyanakkor alig várom már!!! Tök fura érzés, nem? Vajon milyen lesz az arcocskája, milyen a szeme, haja, stb. És főleg, milyen jó lesz majd a szemébe nézni!!!! Jaj beleborzongok, ha rágondolok, úgy várom már azt a pillanatot!
Bunny!
Nem is vettem eddig észre, hogy te is zuglói vagy!
Persze, talizhatunk, én az Örstől 5 percre lakom. Egyébként jössz a szombati pocakpartira?
Képzeljétek, ma voltam dokinál. Minden a legnagyobb rendben van! Viszont a terheléses cukor leletem még nem volt meg, ugyanis a kh-ban ugyebár azt mondták, nem kell bemennem érte, mert átadják a dokinak. Namármost, a doki közölte hogy ő semmiféle leletet nem kapott meg, nem is szokott, és nem érti hogy miért mondták ezt a laborban??? Nagyon dühös lettem, miért van az hogy ennyire nemtörődömök a laborban? Itt nem arról van szó, hogy unatkozásból elmentem egy félnapos tortúrára, mert jobb dolgom sem volt, hanem gyermeket várok, és nagyonis fontos lenne tudni, hogy milyen a vércukrom???
Ma délutánra ígérte a doki, hogy kideríti, fel kell majd hívnom őt... Már alig vártam, hogy megtudjam, és most izgulhatok délutánig...
Egyébként szuper jó minden, hallottam megint azt a drága kis szívhangját, és a váróban és vizsgálat közben is úgy rúgdosott!
Június 19-én kell mennem a 30. heti uh-ra, már előre tudom hogy ez is 2 perc lesz, mint a 18. heti, úgyhogy nem is húzom fel magam. Az a lényeg, hogy 6-án 4D!
Képzeljétek Lányok, mostanában elgondolkodtunk azon a férjemmel, hogy elképzelhető, hogy mégsem Emese lesz a kislányunk neve. Nem mintha nem tetszene, de tudjátok hogy van ez, az ember agya jár össze-vissza, hogy mi lenne, ha?... Végül mindketten megállapodtunk egy névnél, ami nagyon bájos, aranyos, sőt tündéri! Illik a családnevünkhöz a kezdőbetű miatt (alliterál). A lényeg, hogy nem egy hétköznapi név, sőt még az utónévkönyvben sincs benne, viszont mivel magyar szó, jó esélye van, hogy az MTA Nyelvtudományi Intézet engedélyezni fogja. Ez a név: Gesztenye. Most lehet, hogy többen hüledeztek (remélem, hogy nem), de nekünk nagyon-nagyon tetszik, és több érv is szól mellette (magánjellegű). Valamint, mellette szól az is, hogy őszi baba lesz, kb. a 2. házassági évfordulónk idején fog születni, és mindketten barna hajú-szeműek vagyunk, tehát igen kicsi az esélye hogy a gyermek szőke kék szemű legyen. Persze, születéskor lehet szőke, és az újszülöttek többségének kék szeme van, de később biztos hogy barna lesz. Szóval jelen pillanatban ez a név a befutó, már írtam az MTA-nak, felvettem velük a kapcsolatot. Úgy néz ki, hogy jó úton halad a dolog...
Ezek után már csak azt remélem nagyon, hogy tényleg kislány lesz!...
Mi a véleményetek?
Szép napot mindenkinek,