Sziasztok!!
MEgint jól lemaradtam, de végre befejeztem a vizsgaidőszakot!!! Már csak egy dolgozatot kell elküldenem, de legalább vizsgázni már nem kell menni.
Csak ezt az oldalt olvastam még vissza, de igyekszem.
Kamilla!
Még nem néztem a freemailt, de remélem kaptam képet
ha nem, majd úgyis reklamálok, de így utólag nagyon nagyon nagyon ... sok boldogságot kívánok nektek közös életetekre, és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! (szintén utólag
)
Breni!
Neked is nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok!!! A múltkor írtam, hogy drukkolok hétfőre, akkor azt hittem, hogy tesztetlsz, de akkor átcsúsztatom péntekre a drukkjaimat, és megszorzom még vagy ezerrel!!!!!
Móni!
SAjnálom nagyon a dolgot!! De valóban az a lényeg, hogy ne lappangjon ott benned. Bevallom nagyon megijesztettél. Remélem erre felé nem jelenik meg ez a vírus .
Angel!!
Tudsz valamit Ágiról?
Betti!
Gondolok ám Rád is sokat!!! Gondolom bármelyik pillanatban jöhet tőled is a hír!!
Vica!
Milyen volt a túra?
Keditke!
Jó, hogy erre az elhatározásra jutott a párod!
Pihi!!!
Veled mi újság????? Legutóbb csak annyit olvastam, hogy mész inszemre! Mi lett? hogy sikerült, hogy érzed? és főleg hogy vagy,???
Anita!
Ne haragudj, még mindig nem írtam Neked, de igyekszem!!!
Egyébként hogy vagy? LÁbak, derék? Regina hogy viselkedik?
A héten megjött az AFP eredményem, de még csak telefonon diktálták le, és annyit tettek hozzá, hogy tökéletes
örülök neki!
Most várom, hogy megjöjjön maga a papír is fizikailag (ezzel szétakasztanak, hogy nem lehet egyik kórházból a másikba átküldeni
) és megyek a nődokihoz, aki megnézi a méreteket.
Bea (18+3)