Sziasztok!
HÁt undorító moslék idő van, mi ma csavarogtunk egyet, de minek, a porszívót vittem garis szervízbe, persze ott nem produkálta az érintkezési hibát így elküldtek, de augusztusra, mire hazajövünk meg lejár a garanciája, szóval h akkor megint csinálja, akkor "cs@szhetem"!
Majd bementünk a Mini-manóba, mert valmai mosható sportcipőt akartam MArcinka venni, ugyanis, a kíváló sáros utcánkon a velúr cipők nem túl praktikusak, de persze nem volt.
Végül egy kismamaruha varrodába néztem be, de nagyn gagyi volt, ciki volt, mert mindent rám próbáltak, végül már csak azért vettem meg egy hosszú újjú felsőt, mert nagoyn ciki lett ovlna üres kézzel eljönni.
Hát ennyit a mai mérlegünkről.
Marcival csak 3-kor feküdtünk le, ő még mindi alszik, de lassan kirobbantom az ágyból, mert este Tv-zni szeretnék!
HOlnap kapja az oltást, remélem minden rendben lesz vele.
Juc, szorítok, hogy nektek is!!!
Timurr,
Sírás, nálunk éjszaka álmában vagy mostanában a hiszti miatt, van, de azzal nem foglalkozunk. Szerencsére csak ritkán esik akkorát, hogy zokogjon, általában elvicceljük. Juc Marcijának és Fanniank a fej"kalapálása" nagyon megtetszhetett Marcinak, mert egyszer megpróbálta utána, de nálunk kő van a nappaliban, így gondolom fájt és többé nem csinálta. Inkább csak ordít, de mivel senkit sem érdekel, így abbahagyja.
Nyuszko,
nagoyn szépek vagytok a képen, bár elég távoli. Én nem fogok felrakni, esküvőit, mert bálna vagyok rajta, akkor még kövérebb voltam, mint a szülés előtt, akkor veszítettük el az első babát és sütibe folytottam bánatom egy részét.
Andi,
most már értjük, honnan a gyerkőcök vagányásga!
Na megyek, vasalok ha hagy a kisfőnök, mert vasárnap csak a felével végeztem és azóta már sajnos megint mostam!