Új privát üzeneted érkezett!

Andi :)

Boldog szülinapot Annának így utólag is! Nagyon szép nagylány lett belőle! :)

Mónika :)
Cirkusz :) Ez nálunk valószínű kimarad az élményekből, mert én nagyon nem szeretem. :?
Vészhelyzet:Nem akarom megírni nagyon hol tartunk, mert lelövöm a poént...kicsit előrébb, szerintem egy szezonnal. Na, jó annyit, hogy Abey terhes Dr. Kovac babájával. :)
Kép ügyben nem tudok segíteni, sajna én is béna vagyok. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Voltam ma a korhazban betegfelvetelen, ctg-n, Uh-n, vizsgalatokon, vervetelen stb.. Szoval minden amit az emberek utalnak ilyenkor. De vegeztem. Kitty meg mindig fejjel felfele van, amugy jol van. Teljesen zart vagyok, teljesen fent van a baba, mehszajam c3000-es a baromi eros fajasok ellenere is. Mert tegnap azok voltak es ma is fajdogalok. Ugyhogy hetfon csaszar. Mar mindent elinteztem es Vasarnap 17 orara kell bent lenni. Majd hetfon valamikor delelott mutenek.

Egcsi: mar elmondtak ketszer is, hogy hogyan zajlik a csaszar. :)Tenyleg az osszevaras a leghosszabb. Az szokott olyan 30-40 perc lenni. A tobbi olyan mint nalad, annyi kulonbseggel, hogy nalunk a csaszar utan 6-8 ora kotelezo megfigyeles es utana ha jol vagy es van szabad agy a gyermekagyas osztalyon, akkor oda kerulsz. De ma talalkoztam egy ismerossel a korhazban, aki spontan szulte meg a babajat es megis a terhes osztalyon fekszik, mert nincs hely a gyermekagyas osztalyon. :( Orankent jar le a babajahoz, mert nem viszik fel a babat a terhes osztalyra. A front megtette a hatasat, telt haz van.. Ugyhogy nem sok joban remenykedek, hogy lesz hely.. Majd meglatjuk..

Moni: Mint latod meg itthon vagyok. :) Vasarnap fekszem be es Hetfon lesz meg Kitty. :) Kielvezzuk ezt a hetveget utoljara harmasban. :)
Nagyon edes az alvos kep. Lili is igy alszik, csak o nem macival hanem majommal. :)

Orsi: Mindenkeppen irok sms-t. A megorzobe be lehet vinni a telefont, igy onnan fogok ertesiteni teged. :) Derekfajas, hatfajas ismeros. :) Bar nekem olyan koran meg nem volt.

Mucska: isten eltesse Anna-t. :) Orulok, hogy irtal. Anna gyonyoru. Es az a mosoly! :)

Na, megyek is.

Puszi mindenkinek Rita
trita

Rita :)
Biztos izgulsz... :? Ne aggódj, akik most elfoglalják a rengeteg ágyat, azok hétfőn szépen hazamennek :) Olyan sok üres ágy lesz, hogy még válogathatsz is!(Így legyen!) :wink:
Nálunk annyi volt a megfigyelés, hogy egyszer megmérték a vérnyomásomat valamikor éjfél előtt és adtak fájdalomcsillapítót az infúziómba. Utána a nővérke édesdeden álomba szenderült, a párom jött haza Németországból, hajnal 3 körül ért oda, a nővér fel sem ébredt a csengetésre. Telefonon is hívták, semmi reakció... :roll: Nekem kellett riasztanom, de még jó, hogy felkelt, mert utána jött két kismama a szülőszobáról.
Szóval hajrá!!!! Gondolok rád hétfő délelőtt! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szóval elszállt amit írtam Kép

Sziasztok!

Mostanában csak olvasgatok.a második félévemet nyúzom.Ma is volt két vizsgám és a köv két hétben még 4 , és van egy házidolgozatom is ,valahol...szóval sehol

Manóci
Köszi jó volt a helyzetjelentés a Vészhelyzetről. :lol: Mostanában már azt sem néztem
:cry:

Vera,

Nagyon szépek vagytok.Olyan kislányod mint egy kis angyal

Rita

Lili nagyon helyes a képeket.Azok ahatalmas szemek.Nem győződ majd a fiúkat elhessegetni :lol:
Szorítok neked hétfőn!!
Ha jól emlékszem Te írta a vakondűző növényt.Mi a neve?
Máté imád homokozni!A bölcsiben is mindig ott játszik.Haza is hordja a cipőjében a homokot. :lol:
Kostyika
Máté nekem sem engedi hogy fogjam a kezét.Néha össze is szed egykét púpot a fejére.A lépcsőn közlekedés még nem az erőssége

Tegnap volt a bölcsiben gyereknap.Nagyon édesek voltak.Volt ugrálóvár,minden gyerek kapott Micimackós sapkát meg egy szappanbuborék fújót.
Kép
Kép

Kép

málna2162

Sziasztok!

Köszi a névnapot! Aranyosak vagytok!

Rita!
Legyen szép a hétvégétek, utána meg a vízözön! :D
Lili tényleg szép, mint mindig!

Úgy tűnik most nagyon sok a baba, de remélem, lesz helyed és nem kell majd túráznod!

Orsi!
Sajnálom a derekad, lesz ez még... :D!
Na de nem gonoszkodom, nem ér.
Jut eszembe, voltál végül válogatáson az áll az alku műsorban?

Vera!
Még nem is írtam, tényleg csinik vagytok a képeken! És az a Titanic utánérzetes póz Míránál...!:D

Málna!
Az a kis kép az üzid elején...:D morbid, de találó!
A fotók meg nagyon aranyosak!

Bocsánat mindenkitől aki kimaradt! Nem szándékos, de még mosogtani is kell, stb.... és lassan csipogni fog a kis verébfiókám is, mert kicsit kevesebb ma a tejci, mint az étvágy.

Pár szó rólunk gyorsan
Olivér még mindig bele van habarodva MArciba. Igaz átköltötte kicsit a nevét, MABUnak hívja, ha épp a nevén szólítja, de legtöbbször BAba. Olyan szerettettel mondja, hogy mindig lefolyok a lábaimról! :)
Marci nagy cicista. Cumit az istennek se hajlandó szipókálni, így relatív sokat sír, hiszen mivel nincs rajta tapadókorong, időnként le kell rakni. Hogy hasfájós-e, vagy sem, még nem sikerült eldöntenem, de hajnal háromkor szinte mindig bírkózunk a pukikkal. Minek is nappal! Akkor úgyis mindenki ébren van!
A kórságok is újult erővel támadnak. Ezt is tavasz végén kell ám produkálnunk, nem a szezonban! Olivér füle már nem folyik, de köhög és taknyos. Béres-cseppeket kap és c vitamint, meglátjuk használ-e. Emberem olyan kehes, hogy szinte semmi hangja. Olivér ki is használja, hogy nem tud kiabálni! :D Én tartom magam pici orrfolyással.
Hát így állunk.:)

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Rita,nagyon szorítunk értetek hétfőn :) Minden rendben lesz ne izgulj!Aztán várjuk majd az értesítést :)

Málna,szívesen :) szólj, ha valamelyik sorozatra kiváncsi lennél, tájékoztatlak :D :D
Írásod elején a kép :? nem egyszerű,de jó!
Viszont rólatok nagyon aranyos, tök jó, hogy látszol te is :)

Eszter, Cumi :D nálunk se kellett soha.Mostanában viszont már ennyi idősen kitalálta, hogy néha napközben rágogatja :lol:

Egcsi,ezt nem hiszem el, Abey megint összekeveredik a Kovác -csal,nem semmi! :shock:
Cirkusz, hát ami azt illeti én sem szeretem.Utoljára gyerekkoromba voltam, de hát az ember a gyerekéért.....tudod mindent szóval elviseltem!Mondjuk nem egyedül voltunk hanem barátnőmékkel, így röhögtünk azért sokat is ám :P :P

[b]Orsi,[/b]derékfájás :( szegény, pihizz azért amennyit tudsz!De már alszik a Manód, ugyhogy.....nincs kifogás :)

Jó éjt mindenkinek, és jó 7 végét!Ritáéknak főleg :) [/b]
manóci

Málna :)
Jók a képek! :) Biztosan Berci is élvezné az ugrálóvárat, bár felszerelés nélkül is ficánkol eleget. Még nem tud ugrálni, de térdhajlítás az már megy. :D

Eszter :)
Gyógyuljatok meg gyorsan! :) Nagyon jó, hogy Olivér pátyolgatja Marcit. Biztosan aranyosak együtt, én is olvadoznék! :)

Abey most jól választott! Mondjuk a Cartert is bírtam. :) Az a baj az itteni sorozattal, hogy 3-4 új rész után 2-3 részt ismételnek régebbről. :? Persze azokat már 99%-ban láttam, mégegyszer nem nagyon nézem meg.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,izgatottan várom már :D :P
A Cartert én is nagyon szeretem tök szimpi.És tudod itthon az Alföldi a mh-ja!Naggyon tuti :wink:
Ugrálóvár :D szerintem tök jó.Kapott Eszti is a névnapjára.Egyenlőre itt áll a szobába :?képzelhetitek, tök nagy alíg férünk már el.De szándékom, hogy kirakom.Csak ki kéne kötni, mert ha olyan klassz kis szelek lesznek mint ma, akkor futhatunk utána :lol: Nálatok is van gyereknap?

Málna, te olyan sűrün váltogatod a profil képedet!Tényleg nem árulja el nekem senki már, hogy hogyan tegyem fel??Már nagyon, nagyon kicsire kicsinyítettem, és még úgy sem fogadja el! :cry: Akkor most mi van??!!

Jó gyereknapozást mindenkinek holnapra!
manóci

Őszintén szólva nem tudom. Ha van, akkor még nem reklámozták. Itt mindennek van napja, biztos a gyerkőcöknek is. :) Egyébként a mi házunkban minden nap gyereknap. :D
Most itt is úgy fúj a szél, hogy simán elrepítene. Vagy 6Okm/h-ás széllökések vannak. :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok:)

Nem jutottam ide, mert jöttek az unokatesómék és jó sokan voltunk. A keresztfiam le se lehetett kaparni a gépről és amúgy is, el voltunk foglalva egymással. Gergő nagyon élvezte, hogy ilyen sokan vagyunk! :D Mindig foglalkozott Vele valaki! :lol:

Sajna most reagálni nem tudok, azért mégiscsak gyereknap van, nem akarok itt ülni sokat.

1-2 válasz:

Rita
Szorítok holnapra!!! És nagyon várom az sms-t! :)

Eszter
Azért nem olyan vészes még, így tudom én is, hogy lesz ez még...
Áll az alku: még nem hívtak, szerintem pocakosan már nem is fognak. :cry: De én kitartó vagyok, ha nem most, majd később nyerem meg az 50 millát! :lol: :wink:

Mindenkinek puszika, majd próbálok jönni.

Orsi
22+5
avocado

Sziasztok,

Nagyon rossz az idő gyereknap alkalmából :( Itt mellettünk ma van az új játszótér átadása és van egy csomó műsor de csak ittonról hallgatjuk mert zuhog az eső.

Rita,
Ha még esetleg benézel, sok szerencsét holnapra, neked is maradjon meg olyan jó élményként mint Egcsinek.

Egcsi,
Nálunk most ott tart a Vészhelyzet amikor a Susan nem kapott meg valami státuszt és a Carter kapta meg. Akkor mi mennyire vagyunk lemaradva? Áruld el a poént, hogy hogyan került megint össze az Abby meg a Kovac. Egyébként én nem vagyok egy nap sorozatnéző, csak a Vészhelyzetet és a Született feleségeket szoktam nézni. Merre felé jártatok már az Államokban?

Málna,
Ez az ugrálóvár a bölcsiben volt? Nagyon jók a képek:) A Balcsin én is odavittem az ugrálóvárhoz de nem akarta kipróbálni.

Manóci,
Én is szenvedek, kellett új jelszót kérnem és most nem tudom átállítani.

Üdv
Andi
kostyika

Andi :)
Kovac és Abby: Mindketten rossz passzban voltak és megvigasztalták egymást. Ha jól emlékszem 2X is :lol: Aztán meg együttmaradtak és jól megvannak. :) Na, de többet nem árulok el! :wink:
Egyébként amiről ti beszéltek, szerintem azt a részt pont nem láttam. :( De ha Galant most ment vissza a háborúba, akkor egy szezon hátrányban vagytok. :roll:
Voltunk a Grand Canyonban, San Diegoban a Seaworldben, Disneylandben, mondjuk nem most, hanem 4 éve, amikor ugyancsak itt voltunk. :)
Nyáron jön a férjem részéről a pereputty, akkor is megyünk mindenfelé.... :roll:

Mennem kell, Junior itt toporog mellettem. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ezt az smst kaptam Ritától:
Minden rendben itt vagyok bent.
Most van a ctg rám kötve.Minden okés a baba szívhangjával.Én fájok rendesen,de holnapig kibírom.5ágyas szobában vagyok lombikosokkal,akiki már hónapok hetek óta itt fekszenek.Így legalább van tv a szobában és nem lehet unatkozni.

Andi!

Nagyon megnőtt Anna szép kislányotok van :)
Miért nem írsz gyakrabban?

Egcsi!
A vészhelyzetről azért még adhatsz híreket :)
Sorozatokat én sem nézek,csak a született feleségeket meg helyszínelők minden formában :D

Málna-Kriszta!

te nem jártál Vácra suliba mert olyan ismerős vagy nekem?

Eszter!
Nagyon szépek a fiúk :D

Manóci!

lehet h. a jpeg minőségét is át kell állítani?
Még nem próbálkoztam csak tipp :)

Ugrálóvárunk nekünk is van kint a kertben elázva :cry: De Míra szeret benne ugrálni :D Én meg belefeküdni :D

pusz vera

viranka

Sziasztok :lol:

Kicsit elcsúsztam a bejelentkezéssel,nagyon szaladgálós volt a hét,alig voltunk itthon!

Nem tudtam még olvasni,de látom Rita holnap már a kezében tarthatja a kishercegnőt :D

Rita!
Drukk megy,sokat gondolunk Rád holnap!

Egcsikém
,már félig kész a leveled,kitartás nemsokára küldöm.
:roll: köszi a türelmed!

Tudja valaki,hogy milyen programmal tudok képet kicsinyíteni,és hogyan,mert sehogy sem sikerül képeket feltennem az enyémmel.Köszi
Puszi mindenkinek,Szilvi
nanda

Sziasztok!

Manóci,,,,Nanda

Nekem NERO StartSmart-om van.
Fotó és Videó---Fotóink szerkesztése---kiválasztom a képet és az ÁTMÉRETEZÉS ikonnál a SZŰKÍTÉSI ARÁNYOKNÁL kiválasztom a BILINEART (NEM A ZÁRÓJELESET AMI KI VAN EGÉSZÍTVE)!!!
Ennél az aránynál le lehet kicsinyíteni rendesen,a másiknál nekem sem sikerül és mindig kiírta hogy nagy a kép...Remélem tudtam segíteni

Andi

Igen a bölcsiben volt.De csak arra a napra ,másnap az ovisoké volt a terep :D

Vera

Nem Vácra jártam suliba :(

Nálunk is szakadt az eső szinte egész nap.Dehát mégis csak gyereknap van.Elmentünk a Camponába megnézni Tropicariumot.
Vagyis csak néztük volna.Csak azért,hogy bejussunk majdnem másfél órát kellett volna sorban állni.Máté másfél percet nem bír ki egyhelyben...
Megaztán akkor tömeg lett volna bent hogy szegény semmit nem látott volna.
Úgyhogy ez ma kimaradt.Majd legközelebb, a 365 gyereknap valamelyikén elmegyünk :lol:

málna2162

Gergő Mókus alszik, a zúza fődögél, így idejutok kicsikét. :lol:

Vera
Jó, hogy beírtad az sms-t, mert nekem már nem sikerült tegnap. Én is ezt kaptam meg Ritától. :) Ma még semmi hír, nagyon remélem, hogy jól vannak!!!
Klassz lehet egy saját ugrálóvár! :D Mi meg olyan kis mászókát kaptunk az unokatesóméktól, hogy valami fantasztikus! :D A sógorom csinálta, szerintem ilyen senkinek nincs, tök egyedi. Majd rakok fel képet! :)

Andi
Gyereknap: nálunk is "elmaradt", be akartunk menni Pestre, de így nem indultunk neki, inkább itthon pihiztünk.
Szemölcseitek hogy vannak?
Tényleg gyere gyakrabban! :)

Egcsi, Málna
Puszi :D

Nanda
Tényleg sokára jöttél, de legalább itt vagy! :D
Szeretitek az új házat? Elküldheted nekem is a fotókat és én lekicsinyítem. Az én módszerem baromi egyszerű, de kell hozzá a Kresize program, azt Karcsi az origo szoftverbázisáról szedte le ingyen. De kell hozzá a Quick time player is, nem tudja miért. Azt is le lehet onnan szedni.
Ha megvan a program, akkor én úgy csinálom: nyitottam egy külön mappát, babanet címmel, oda teszem be az éppen lekicsinyíteni szánt fotók másolatát, hogy a kicsinyítés után törölhessem is. Ha bepakolgattad a fotókat, akármennyi lehet, akkor megnyitod a Kresize programot, abban kiválasztod ezt a mappát, majd beírod a méretet, az 500x600-as pont jó neki, és rányomsz az ok gombra (nem biztos, hogy ok, de tudni fogod, ami elindítja). És ez a progi az egész mappát lekicsinyíti, így nem kell külön a képekkel szórakozni! A kicsinyítéskor a program csinál neked egy másik mappát, nálam babanet(500x600) és abban megvanak a kicsinyített fotók. Ha legközelebb is kicsinyítessz, akkor már automatikusan ide teszi be a lekicsinyített fotókat.
Remélem érthető volt és azt is, hogy sikerül. De ha nincs időd, csak küldd el nekem én lekicsinyítem, mert nem hosszú idő. :wink:

Mónika
Még a múltkori hsz-ra: bizony igazad van! :lol: Most már egy szót sem szólhatok, mert Gergő klasszul alszik. Szerintem ez a hátfájásdi :lol: az előkészítése az elkövetkezendőknek, mert ugye szeptember végétől ismét éjszakázunk. :)

Na, megyek megnézem a zúzácskát, nehogy odaégjen!

Puszi mindenkinek :D

Orsi
avocado

MOST KAPTAM RITÁTÓL!!!!!

"Hello! Kitti vagyok! 3200 gr-al és 55 cm-el láttam meg a napvilágot 10 óra 40 perckor. Mama és papa szerint gyönyörű vagyok, nagy göndör szőke hajjal. Mama is jól van, még lábadozik. Szia. Thodory Kitti."

Rita
ÓRIÁSI gratula itt is!!! :D

Puszi:)

Orsi
avocado

Szaisztok!

Ezt kaptam :D

Helló!
Kitti vagyok 3200gr-mal 52cm-el láttam meg a npvilágot 10:40-kor.Mama és papa szerint gyönyörű vagyok nagy gönör szőke hajjal.Mama is jól van még lábadozik. :P

Gratulálok és sok tejcit,jó egészséget kívánunk nekik :D

Míra Vera
viranka

Orsi :D :D :D
viranka

Hatalmas gratula! Jó egészséget, sok tejcit és gyors felépülést kívánok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rita
Kép

Sok boldogságot és jó egészséget kívánok

málna2162

Sziasztok!

Hogy én milyen régóta akarok jönni egy hosszabb üzire... Tegnap Berci csak 45 percet aludt délben, semmire nem volt időm. Meg is voltam sértődve rendesen. :) Nem tudom Orsi, hogy csinálod amikor Gergő nem alszik egyáltalán....Azt hittem soha nem lesz este 8. Mondjuk 3 perc alatt elaludt, de kipurcantott egész nap.
Ma megyünk simogatós állatkertbe és van ott valami régi vadnyugati show is, megnézzük. Kell egy kis családi kikapcsolódás.
Majd rakok fel képeket. :)
Tegnapra annyira lehűlt az idő, hogy majdnem fáztam. A 38 fok után rosszul esett a 2O.
Mindenkinek jó éjszakát! Mennem kell készülni a kirándulásra. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

És már itt is vagyok... :D
Hát nem volt egy nagy durranás az állatkert. Eléggé le volt pukkanva a hely és az állatok is :(
Azért jól éreztük magunkat, csak jobbra számítottam. Berci odavolt a kacsákért és a hattyúkért, a pávát ott sem akarta hagyni. Nagyon tetszett neki, amikor szétnyitotta a farktollait. Megtépte kicsit a pónilovat, megveregette az őzikét, de csak azért, mert apja nem engedte, hogy benyúljon a szájába szegény jószágnak. :)
Próbáltam etetni az őzeket, de annyira televoltak, hogy éppen csak azt nem mondták "aranyoskám a fülünkön folyik ki".
Volt mindenféle házi jószág és néhány vad is. A legjobban a hiúz tetszett. Berci jól érezte magát, bár apuka mindenáron ölben akarta tartani. Persze panaszkodott, hogy milyen nehéz, úgy kellett rábeszélnem, hogy tegye le nyugodtan, fogja a kezét és nem lesz semmi gond...szegény pulyám meg ment volna mindent megvizsgálni. :)
Volt kisvonat is. Hát ne tudjátok meg mennyire rázott, ráadásul pisilnem kellett...gondolhatjátok... :roll:
Itt van néhány kép. Berci ma dinnyét is evett, arról is készült egy sorozat. Megkíméllek benneteket, csak kettőt teszek fel. :D

Pussz és szép napot mindenkinek!

Egcsi Kép Kép Kép Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Reggel kaptam Ritától üzenetet. Nagyon jól van, tök jól aludt, így már le is tették a nőgyógyászatra, mert kell a helye friss műtöttnek. Így már Kittivel lehet, aki nagyon ügyesen szocsizik. :) Azt írja Rita, hogy most nagyon boldog és már alig várja, hogy Lilit is lássa! :)

Most csak ennyire volt időm.

Puszi:)

Orsi
avocado

Orsi :)
Köszi a híradást. Örülök, hogy jó híreket hoztál. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Fú itt aztán volt élet :)
Mindenek előtt, RITA,

NAGYON NAGY GRATULA KITTYKÉHEZ,

Kép

Egcsi,köszi a jelentést a vészhelyzetről :) engem nem zavar, ha tudom mi lesz, úgy is szeretem nézni!
A Született feleségeket is imádom,de ott most nyári szünet van.A vészhelyzet is véget ér nyárra, ma lesz pont a 2 uccsó rész egybe leadják!
Jók a képek rólatok, főleg a napszemcsis 8) de te nem voltál annyira feldobva :lol: :lol:

Nekem már a tököm tele ezzel az idővel :cry:
Tényleg sose lesz itt nyár??Mi lesz a nyaralásunkkal?? :? :x

MálnaKriszti, :) köszi a segítséget kép ügyben!De már nem érdekel, mert mint látszik csináltam számegyenest, és oda sikerült elsőre a kép!Szóval elég egy kép is :wink:

Orsikám,nagyon köszönjük a híradásokat :)
Fú, ezek után én most minden kismamára irigyirigy vagyok :)
Lassan kezdjük a projektet mi is, már várom.Igaz Egcsi??? :wink:
Ha jól emléxem kb. egyszerre akarjuk?

Na, mennem kell mert szétfő a töltöttpaprikám .

Pusszka mindenkinek

manóci

Egcsi
Szívesen :D

Manó
Szívesen :D
Irígykedhetsz is és tessék ügyködni, hogy Ti is hamarosan ebben a cipőben járjatok! :lol:
Vészhelyzet: én is nagyon vártam a mai részt, erre mit ír a teletext? Hogy valami hülye focimeccs lesz :cry: (bocsi a focirajongóktól!!! :wink: ).

Rita azóta írt, hogy már a gyermekágyas osztályon van délelőtt óta, Kitti nagyon jó kislány, alszik, szopcsizik és néha sírdogál. "Csodálatos érzés újból egy ilyen kisbaba!" ezt írta! Én is elkezdtem irígykedni, már várom, hogy mi is babázhassunk! :)

Viszont a mai napunk elég gáz volt. :( Gondolom ez a hülye idő is belejátszott, Gergő halál nyűgös volt, aztán nem akart aludni, és nem is aludt, viszont kellett volna Neki, mert nagyon fáradt lett, szóval nehéz nap volt. :cry:

Tényleg jó lenne, ha kicsit jobban hasonlítana a nyárra az időjárás! Mi júni végén megyünk a Balcsira, de így nem nagyon lesz fürdés, csak kirándulgatás. :?

Na, lassan megyünk fürdetni Kómamókust. 8)

Orsi
23
avocado

Sziasztok!
Bekukkantottam, mi9 hír RITÁkÉRÓL.

GRATULÁLOK! sOK TEJCSIT, TÜRELMET, ÉS PIHIT A HAZAMRÓENETEL ELŐTT!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Nem vagyok egy fotogén alkat. :) Leginkább fényképezni szeretek. :) Már én is számolom a hónapokat a projectkezdésig..már csak 2. :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Megint csak egy rövidre. :cry:
Ritának itt is nagy gratula,nagyon várom a képeket a göndör hercegnőről! :lol:

Eszterek:bocsi,hogy csak most,de sok boldogságot kívánok! :oops:

Manó:gyereknap elmaradt gondolom Nálatok is a "szép" idő miatt. :?
Ma is annyi helyre kéne mennem,de nincs szívem Bencét kivinni,akkora vihar van.Biztos megfagyna a babakocsiban. :cry:

Ne haragudjatok,de nem tudok egyenként írni,kicsit magunkról talán:Bence égetnivaló kisördög lett,tegnap már sírógörcsöt kaptam,annyira kiborított.Nagyon hisztis,szinte egész nap artikulátlan hangon üvölt,bárhol földre veti magát,ha valami nem úgy van,ahogy akarja.Állandóan üt és rúgdos,tegnap éjjel egy órán keresztül verte a fejemet,mert nem adtam neki újra cicit.Ismét kevesli a napi 6-ot is,nekem meg már nagyon nem jó.Az idegeim kivannak,és nem tudom mit csinálok rosszul.Mintha első gyerekes anyuka lennék. :cry:

Elnézést mindenkitől,hogy nem írok külön,de már ez is csoda,hogy ennyire tudtam jönni.Már pakolja is apa fiókját.

Sok-sok puszi,és sokat gondolok Rátok!

Anikó
vakili

Anikó :)

Szegény te! :? Nálunk is vannak ilyen napok, dettó minden stimmel csak Berci nem követel cicit. Nem tudlak mivel vígasztalni, elmúlik ez az időszak is. :) Kitartás! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Rita ma reggel is küldött helyzetjelentést :D :D
Kitti nagyon jó baba,alszik szopizik,rengeteg teje van fejt is 40gr-ot :D Csodálkoznak is rendesen h.mennyi teje van csaszi után :D
Az éjszakájuk nem volt jó mert a többi baba sírt,anyukák meg beszélgettek :(

Mennem is kell megyünk klubba gyerek meg még pizsiben :wink:

vera
viranka

Sziasztok!

Orsi!

Mintha MÍráról írtad volna a tegnapi napotokat :cry: Már ki is akadtam estére rendesen,szerencsére Robi kártyázott vele és volt egy kis nyugtom :D Biztos h. az időtől volt mert a klubban is megbeszéltük h. tegnap elég érdekesen viselkedtek gyermekeink :)
Amúgy én is egyre jobban vágyom még1 babára,olyan aranyosan írja Rita az sms-eket :D

Egcsi!

Nagyon jó aza kép apáról és Berciről :D A lényeg h. fiad jól érezte magát :D Itt is olyan hideg van :(

Anikó!

Úgy sajnállak :cry: A párod nem tud segíteni éjszakánként néha?
Pont tegnap gondoltam Rád :wink:

Nanda!

Mi ACd systemet haszálunk.Azzal eddig mindig sikerült kícsinyítenem :P
Mayának,Maxinak hogy tetszik az új hely?

Kostyika!

Vizsgáid hogy sikerültek?Bölcsibe nekem nem mondták a munk.igazolást úgy kérdeztem rá,szerintem már tele vannak csak ezt nem mondják inkább.De aug.végén majd kiderül minden.

Míra egyre többet beszél,már nemcsak 1szótagokban hanem kezdi összerakni a szavakat :P
Tegnap olyan édi volt ,jött hozzám és mondta:Veráé :P Alig kaptam levegőt úgy meglepődtem,később ezzel szórakoztatott :)
Múlthéten 2x is Ida altatta és nem is kellett neki cici :D De nem is üvőltött,én voltam a legjobban meglepődve.Gyakoroltunk a koncert estéjére :D

Pusz mindenkinek

Vera

Kép
viranka

sziasztok!

Én itt, de olvasó üzemmódban.

Rita, itt is nagyon- nagy gratula neked! Remélem nem volt annyira vész a csaszi, mint amennyire tartottál tőle..
Én is ugyanigy éreztem volna, de remélem nálam nem jut eszébe Tüncinek megfordulni! Ő már útra készen beékelődve (mint Levi) várja mikor is lehetne kinnt.. :-) de ugye Kitty is igen későn fordult, brr..

sok- sok tejcit nektek!

puszi
Mese
meske

Sziasztok,

Orsi, :) hááát, tudod most ki van számolva, úgyhogy azért még vigyázunk, de már visszafeleszámlálok :wink:

Rita,üzenjük, hogy örülünk, hogy jól vagytok, és elhiszem, hogy ismét csodálatos érzésben van részed :)

Egcsi, :) igen, már "csak" 2 hónap, én is számolom ám :wink:

Mese,jó, hogy kicsit jöttél, már akartalak keresni :)

Anikó, hiszti :cry: hát igen ilyen előfordul.Azért nálunk a földre nem veri le magát, de engem kezd el ütlegelni, szóval az se jobb :( Viszont szerintem az időtől is van mert ez katasztrófa, hogy BE KELLETT FŰTENÜNK!!!és holnap azaz fél óra múlva június van!!!
Gyereknap valóban csak félig meddig volt!Szombarton voltunk itt nálunk, volt kis vasútazás meg ez-az, de semmi extra.Aztán vasárnap jöttek át barátaink+sokgyerek :D :D végülis Eszti azért csak játszhatott egy kicsit gyerekekkel is, nem csak velünk :wink:

Jó éjt mindenkinek,pusssz
manóci

[quote="manóci"][ írta:manócib]Sziasztok,

Orsi, :) hááát, tudod most ki van számolva, úgyhogy azért még vigyázunk, de már visszafele számlálok :wink:
Vészhelyzet :evil: na ne is mondd!Kiakadtam tegnap, hogy meccs lesz, amikor már tökre bekészültünk a dupla részhez :(
Mind1, majd jövő 7en!

Rita,üzenjük, hogy örülünk, hogy jól vagytok, és elhiszem, hogy ismét csodálatos érzésben van részed :)

Egcsi, :) igen, már "csak" 2 hónap, én is számolom ám :wink:
Fotogééén?hát azt én se szeressem, ha fotózgatnak, főleg a beállítottakon tudok mindíg oly hülye pofit vágni....hogy kiakadok magamon :lol:

Mese,jó, hogy kicsit jöttél, már akartalak keresni :)

Anikó, hiszti :cry: hát igen ilyen előfordul.Azért nálunk a földre nem veri le magát, de engem kezd el ütlegelni, szóval az se jobb :( Viszont szerintem az időtől is van mert ez katasztrófa, hogy BE KELLETT FŰTENÜNK!!!és holnap azaz fél óra múlva június van!!!
Gyereknap valóban csak félig meddig volt!Szombarton voltunk itt nálunk, volt kis vasútazás meg ez-az, de semmi extra.Aztán vasárnap jöttek át barátaink+sokgyerek :D :D végülis Eszti azért csak játszhatott egy kicsit gyerekekkel is, nem csak velünk :wink:

Jó éjt mindenkinek,pusssz
manóci

Sziasztok!

Egy kis derű a nap kezdetén. A fiam veszettül csajozik. Ma ezt fényképeztem. Kép
Úgy ültek ott, mint akiket rajtakaptak valami huncutságon. Korán kezdik a mai fiatalok. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,Hol a kép???Vagy csak én nem látok semmit? :roll:
De hogy korán kezdik, az már biztos!Eszti is inkább pasizik a játszón, néha csak :shock: -ek én is, hogy mi lesz később :lol:
manóci

Naaaaa, mire megírtam, lejött a kép is :? kicsit lassú a dolog??!!
Az ifjú pár, egyszerűen tündériii :)
manóci

Orsikám,még beugrottam, mert küldtem neked privibe valamit a múltkori témával kapcsolatban :) Remélem hasznát veszed majd, én drukkolok naon :wink:
pusszancs
manóci

Remélem nem ragad le az első csajnál a fiam. :P Különben is, menyaszonyt importálni szeretnék, a magyar menyecskékkel jobban ki lennék békülve. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :)

Most ugrok neki másodszor az üzenetnek, de már enyhén idegesen, ha ez is elszáll, akkor feladom. :cry:

Sajna nincs időm jönni, azt sem tudom hol áll a fejem és erre ez a szuper idő rá is tesz egy jó nagy lapáttal! :(

Ritáról:
Azt írta tegnap, hogy ma vlszleg hazaengedik őket és akkor majd jön.

Manó
Köszi az üzenetet, megkaptam. :) Egyet is értek vele, de csak addig a pontig, amíg a szerző azt nem gondolja, hogy ha az ember következetes, akkor a gyerek tuti aludni fog. Sajna Gergő erre pont jó ellenpélda. Hiába vagyok következetes, ha olyan napja van, mint a mai, akkor minden hiába. Este semmi gondunk, akkor 5 perc alatt elalszik, pedig Ő világ életében cicin aludt el és most, hogy már leszokott sincs semmi gond. Nap közben viszont teljesen rajta múlik, hogy alszik-e, vagy nem. Én ugyanakkor, ugyanúgy viszem el, és tessék az eredmény, most is nyűgös, álmos, de nem akar aludni, még az ágyban sem lehet benttartani! :cry:
Akinek ilyen a gyereke, annak szerintem jobb nem is elolvasni ilyen teóriákat, mert csak felhúzza magát. :? Nekem egy gondolat érlelődik a fejembe, hogy ez van, nem tudok mit csinálni. persze azért kitartóan próbálkozom, legalábbis szeptember végéig biztosan, akkor meg nem tudom mi lesz. :cry:
Nagyon drága vagy a drukkal, köszi szépen, hátha használ! :lol: Neked is puszika! :D

Egcsi
KÉp tündéri! :)
Menyasszonyimport :lol:

Vera
Idő :cry: Az nem zavarna, ha nincs túl meleg, de ez az eső! :evil: És Gergő ma megint a múltkori napot adja elő, annyiból könnyebb, hogy itt vannak anyósomék, így remélem nem fogok kiakadni! :?
Baba: nem is csodálom, hogy "megkívántad", tényleg olyan aranyosak Rita sms-ei! :D

Mese
Szia! :D

Anikó
:( :cry: Nem is tudom, mit írjak! :( Pedig már reméltem, hogy lassan rendeződtök! De ha nagyon nehéz gondolj arra, hogy ami késik nem múlik! :?

Most ennyi voltam, mennem kell. Próbálok majd jönni, de nem könnyű!

Orsi
23+3
avocado

Sziasztok!

Ritának gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok az újabb babához is!

Kép

Sajnálom, hogy már nem leszek itthon, amikor fölrakod a képeket Kittiről.

Mindenkinek sok puszi, és kellemes nyaralást kívánok ebben a gyönyörűűű nyári időben :) . Mi holnap megyünk a tanyára.

Jerry
jerry

Sziasztok lanyok!

Koszonom mindenkinek a gratulaciot, nagyon jol esett! :o
Itthon vagyunk mar delelott ota. :) Nagyon jol vagyunk. Meg belerazodunk a mindennapokba, hiszen Lilinek meg ujdonsag az uj siro-alvo-szopo kisbaba. Nagyon orul a kistesonak. :) Nagyon szeretgeti, neha arra kell vigyazni, hogy nehogy agyonnyomja. Es neha meguti. :? Majd leszokik rola. Mikor meglatta Lili, hogy fejem a mellem, elkezdett sirni, nem beszelve amikor szoptattam Lilit. Magyarazzuk neki, hogy nem faj a mamanak, ez csak tejecske a Kittinek, igy a masodik szoptatasnal mar odajott hozzank es simogatta a Kitti fejet. :) Ebed utani alvasnal nehez volt. Hiszen az egyik sir, a masik meg nem akar lefekudni aludni az ujdonsagok miatt. De a nagyinak sikerult lefektetnie, addig en megnyugtattam Kittit es o is elaludt. Igy en is lefekudtem, mert faradt voltam es aludtam 2 orat. :) Majd valahogy kialakul a rendszerunk es Lili is megszokja, hogy akkor is alvas van ha Kitti nem alszik vagy sir. Bar meg foglamam sincs, hogyan fogom osszehangolni a ketto alvast. Talan elobb kene megszoptatnom es lefektetnem Kittit, ha elalszik.. Es utana adni enni Lilinek es lefektetni? De mi van ha Kitti nem akar aludni akkor, hanem eppen sir, vagy cicit ker? Akkor hogyan csinaljam? Szoval ezek meg a megvalaszolatlan kerdesek, ha van otletetek szivesen veszem. :) Elobb-utobb belerazodunk. Tejem van rengeteg. Allandoan fejnem kell. Szoptatas utan 100 gr-okat fejek le. :? Lilivel nem volt ennyi. Faraszto allandoan fejni, de kulonben ugy bedurran, hogy az borzsaszto. :( pedig nem is iszom laktoherbet, nem szedek semmilyen homeos bogyot. A korhazban nagy volt a csodalkozas, hogy csaszar utan ennnyi tejem volt mar masnap, es mivel fejem, es a korhazban a tejjel nem tudtam mit kezdeni, ki akartam onteni, de mikor megtudta az egyik kismama, riadtan kerdezte, hogy nem adnam-e neki, mert neki nincsen teje es sarga a gyereke. Igy adtam neki, majd meg jottek 3-an tejert. Legalabb amig nekik talan beindul a tejuk, eszik a gyerek rendesen. Nagy volt a szomorkodas mikor eljottem. Azert hagytam nekik tejet. :)
Kepeket igerek. Most nem, mert nekem is mennem kell fejni. :) Fajnak a cicieim. Tejgyujto kagylo nelkul meg kozlekedni se tudok, es nagyon sokszor erzem azt a ezer tuszurkalo tejbelovellest. :) Eleg ha Kitti felsir, vagy a mellkasomra teszem, vagy pusztan ragondolok es mar csillagokat latok. :)
A vagas helye gyonyoru. Nem is tudjatok elkepzelni, hogy 5 napja meg felvagtak. Olyan szepen gyogyul a seb es egesz hajszalvekony. Mar alig latszik valami. A dokit megdicsertek szep munkajaert a noverek mikor szedte ki a varratokat, csak ugy jottek megnezni a vagas helyet. :) Ugy ereztem magam mint egy kirakati babu. :) A doki azt mondta, hogy jo borom van es nagyon jol gyogyulok. :) Hihetetlen ez a gyors gyogyulasom a doki szerint is. Es en tutira biztos vagyok benne, hogy a homeos bogyok rengeteget segitettek. Az Arnica es a Staphysagria. Tuti biztos vagyok benne, hogy ezektol is epultem fel olyan gyorsan.
Na puszi, meg jovok kepekkel. Amugy Kitti haja nem gondor, csak magzatmazosan ugy nezett ki. :) De mezszoke hosszu. :) Es gyonyooruuuu. :)
Szulestortenettel majd jovok meg, de szerintem nem olyan lenyeges a csaszar. :)

Puszi nektek Rita
trita

Gyorsan par kep. :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita!

De jó hogy bejelentkeztél :D Nagyon aranyosak a képek :D
Hasonlítanak egymásra a lányok?
A napjaitok meg majd kialakulnak,Lilinek is meg kell szoknia még :D
Mírának is tetszenek a képek mondogatja is Lili,Ki,Ji(Rita) :D

Egcsi!

biztos vagy benne h. nem csinált vmi huncutságot a két gyerek :D
nagyon jó a a kép :D
Az ágyatok is nagyon jól néz ki tetszik :D

Mese!

Építkezéssel hogy álltok?
Ne csak olvass vmit írj is magatokról :D

Orsi!

Szerencsére ma Mírám korán kelt(1/2 8-kor)így aludt napközben :D

Ez az idő szörnyű,annyira utálom hogy esik egész nap... :twisted:
De legalább a frissen ültett fűvet nem kell locsolni :wink:

Pusz vera

viranka

Sziasztok!

Vera!
Semmi gond, előbb-utóbb nálatok is jön a következő kis pejnahajder, aztán lesz ne mulass!!! :))
Addig élvezd ki, hogy egy gyerek másfél, de kettő már három anyát igényel!:))
Hogy a három lurkóról szót se ejtsek! :)

Orsi!
Sajnos Mókuska lehet, hogy méginkább megkergül alvás ügyben, ha befut a tesó! Úgy veszem észre, ezzel tudják legionkább kifejezni hangulatukat a gyerekek a hiszti után.
De este alszik, az is valami!
Persze, ahogy egyre nagyobb lesz a pocakod... aludj még most amennyit tudsz, még akkor is, ha nem raktáározható el a kipihentség, mint a befőttek! Sajnos. :wink:

Vakili!
Úgy segítenék, ha tudnék...
Csak egy kicsit pihenhetnél...
Galád dolog és lehet, hogy már próbáltad is, de... nem használna, ha te is megmakacsolnád magad és márpedig nem cicizünk x-nél többször?
Verekedés...
Olivér is volt és van is hogy próbálkozik néha, de még a levegőben megfogom a kezét, hogy esélye se legyen. Plusz igen rútúl nézek rá.
Nem állítom, hogy 100%-os megoldás, de zömében használ.

Egcsi!
Oltári a kép, főleg, ha oltár is lesz!:D
Araimport! :))
Ritáéknál érdeklődhetsz majd, ha eljön az idő! :D

Rita!
Mégegy hatalmas gratula neked!!!
Jók a képek nagyon! Szépek vagytok!
Drukkolok, hogy Lili hamar belerázódjon. Elég nyitott kislány, talán nem lesz gond, a féltékenységről meg remélem csak hallani fogtok!
Olivér nem érdeklődik a szopi iránt, bár néha látom, hogy már unja, hogy MArci még mindig eszik és nem jövünk már le az emeletről játszani, de azért kivárja a sorát.
Én most direkt nem fejtem, max akkor, ha nagyon feszített egy kicsit. Épp azért, mert Olivérnél rengeteg időm ment el rá, és szinte már mehettem is újra szopiztatni és még csak nem is aludtam. Most etetek és húzok az ágyba.
Belővelések!
Te is sokkal jobban érezted a méhösszehúzódásokat szopik közben?
Én Olivérnél egyáltalán nem éreztem, de most... sokszor olyan volt, mintha megint szülni készülnék, de legalább a bimbóm is fájt mint a nyavaja.
Ám az idő nagy segítség! Már a bimbó is beletörődött sorsába. Már vissza sem húzódik, csak meredez mélabúsan várva a következő szopizást.
És csak ne gondoljak semmi szépre, mert rögvest tejfürdőben lesz részem! :D

Manóci!
Fűtés megy nálunk is. :(
Undorka egy idő annyi szent! És ha az egész "nyár" ilyen lesz...?!!!!
De legalább a szél ne fújna!

Mese!
Jól vagytok?

Kostyika?

és még jó páran el vannak tünve de hová????

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Gyönyörű Kitty! :) Kell a szülésstory! Én nagyon kíváncsi vagyok hogy élted meg! :) Milyen volt a normál után?
A napirend majd kialakul... :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :)

Rita
Isten hozott Titeket!!! :) Annyira szépek vagytok mind a hárman! :)
Érdekes volt olvasni amiket írtál az otthonlétről, mert ezeken már én is gondolkoztam! De legalább mire szülök, már Ti túl lesztek a belerázódáson, így talán bízhatok benne, hogy nekünk is menni fog! :D
Tej: klassz, hogy ilyen sok, de szerintem is csak akkor fejd, ha nagyon muszáj, mert minnél jobban fejed, annál több lesz és ez sajna egy ördögi kör. :( De ez is majdcsak megoldódik!

Vera
Korán kelés :lol: Gergő végülis a kocsiban aludt, mert el kellett intéznem 1-2 dolgot és eljöttek velem, így most este is nyugi volt, nem kattant ki.

Eszter
Igen, én is ettől félek, de ahogy korábban is írtam, ez van :D .
Alvás: Gergő most már átalussza az éjszakát, de én sajna nem, napok óta elég ramatyul alszom, sehogy nem az igazi, állandóan csak forgolódom. :(
Fűtés: ma már mi is bekapcsoltunk. :cry:
Előrejelzés: én csakazért sem hiszem el, hogy az egész nyár ilyen lesz! Még ha igaz is, legalább a reményt hagyják már meg nekem, már bocsánat! :P

Jerry
Puszi :) Jó tanyázást! :D

Puszi mindenkinek :)

Orsi
avocado

Sziasztok!

Irtam egy hosszu uzenetet de elszallt. :(

Koszonom mindenkinek a gratulaciokat! :)

Szoval annyit, hogy en se akartam fejni, de a korhazban annyira bedurrant, kokemeny lett, hogy muszaj volt. Nem szeretnek mellgyuszit es lazat kapni. Most mar valamivel jobb, mert Kittinek is no az igenye, de azert meg fejnem kell minden masodik szopi utan. Majd idovel ez is elmarad. Legalabb lesz a fagyasztoban tartalek.

Lilike egyre jobban szeretgeti Kittit. nagyon edes. O itatta vizzel, amikor csuklott Kitti. Nagyon ugyes. Kozben meg fulig ert a szaja, ugy elvezte. :)

Eszter: Nekem is erosebbek es hosszabbak a mehosszehuzodasok, de a doki elmondta, hogy ez normalis, mert masodik szulesnel nagyobb a meh es tobbet kell osszehuzodnia, hogy visszanyerje eredeti nagysagat. :)
Bimbommal szerencsere minden okes. :)

Meg egy tegnapi kep kittirol. :)
Kép

Puszi nektek Rita
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?