Sziasztok!
Képzeljétek Marci olyan beteg szegénykém.
Vasárnap ügyeletre is mentünk, mert nem mertem megvárni vele a hétfőt. Szóval borzasztóan köhög, állandóan tüsszög, folyik az orra egyfolytában, meg tiszta könny a szeme mindig. Kaptunk gyógyikat, remélem javulni fog. De amennyire utálta az orrszívást, most ő szól magától, hogy szívjuk ki neki. Csak a száján bír levegőt venni.
Timi
De jó lesz neked akkor ha otthon tudsz maradni. A talit remélem előbb utóbb összehozzuk!
Mi nemsokára költözünk Hejőcsabára. Próbáljuk renbehozni a házat, hogy minél előbb be tudjunk költözni, de még nem igazán látom a végét.
Dodus!
Marci is imádta a cumisüveget, meg a cumit is. Csak a cumijával tudott elaludni és képzeld nemolyan régen teljesen leszokott róla.
Először a kiscumiról, úgy hogy egyszer ottfelejtettük a nagyszülőknél, mondtuk neki, hogy nincsen ottmaradt véletlenül. Persze a férjem mikor itthon kiderült hogy nincs meg a cumi, visszament érte a nagyszülőkhöz, de nem adtuk oda Marcinak, úgy csináltunk, mintha tényleg nem lenne meg. Egyszer - kétszer szóvátette hogy hol van a cumi, de szépen elaludt. Aztán ezt csináltuk másnap is, mondtuk hogy nincs itthon a cumi. Aztán már harmadik naptól nem is nagyon kereste.
A cumisüvegről meg úgy szokott le, hogy már annyira csúnya volt a cumi része,(befogta a tea meg a gyümilé) mondom veszek neki újat rá, meg gondoltam főzelékeset veszek és akkor nem kell annyira erölködnie, hogy igyon belőle. Hát amikor meglátta hogy másik cumi van rajta nem volt hajlandó a szájába venni. Akkor visszatettem a régit, avval meg ivott. Gondoltam lehet hogy azért nem iszik mert nagyon jön belőle, aztán vettem neki még egy cumit ami már rendes volt ugyanolyan lyukú, mint a régi, avval sem volt hajlandó inni. Volt egy kis cirkusz miatta, mert mindenképen a cumisüveget kérte. Aztán elővettem a csőrös poharát, amiből szintén nem akart régebben inni, és egyszercsak elfogadta, azóta abból iszik.
Kicsit hosszúra sikerült. Hátha ez beválik nálatok is.
Betegeknek mielőbbi gyógyulást!!!