Sziasztok,
Ugyan megfogadtam, hogy ma nem nézek be, mert hát ugye a tanulás
Tegnap anyámnál összejött a nagy család, szóval, képzelhetitek, mennyit haladtam a tételekkel. Szerdán meg szigorlat
Rolex,
Megkülönböztető jelzés, hahaha
Simigabi,
Szóval akkor, lehet hogy a baba mozgása miatt van időnként, hogy minden figyelmeztető jel nélkül, hirtelen rámtör a pisilhatnék, és ha azonnal nem rohanok, akkor, húúú
Én már az útvonalaimat is csak VC mentén tervezem
Jadey,
annyira jó neked, hogy esküvőt szervezel. Amire viszont figyelj, hogy az utolsó két napra ne negyon hagyj semmit. Én a sok melő miatt a végére elég sokmindent hagytam, és aztán az lett a vége, hogy utolsó nap, jól összevesztem mindenkivel.
Ákata,
Gyereknapi eső, szemétség
A tetőnk egyenlőre bírja, és ma már a csrepeket kezdik visszatenni.
A szomszédoktól vagyok kicsit kiborulva, mert most mindenki azzal bszogat, hogy miért nem hagyunk egy közlekedőfolyosót, amin keresztül nyugodtan hátrajárkálhatnak a hátsó, közös részhez. Annak idején úgy kaptuk meg az engedélyt, hogy a közös részhez jutást a közvetlen szomszéd lakásából felvezetett padláslétrán oldjuk meg, anno ebbe az öreg bele is egyezett, erről papír van. Most meg itt meggondolja magát. De ha folyosót csinálunk, az a terület felét elviszi, szóval nonszensz
Ráadásul, a padláson csak szemét gyűlt fent az elmúlt harminc évben, nem tudom, hogy most miért fáj nekik olyan nagyon, hogy csak padláslétrán tudnak majd felmenni. Annyira gáz...és nem tudom, bele tudnak-e köpni a levesbe, úgy hogy leállíttatják az építkezést. Az nagyon gáz lenne, de ha tehetik, símán megcsinálják.
hízás: apám tegnap közölte, hogyhogy a fenekemre is hízok, nem csak ahasamra. Mondtam neki, hogy ha csak a pocakom nőna, előredőlnék mint egy keljfeljancsi
Kell valami, ami hátulról kiegyensúlyoz
Csengő,
A klub nagyon sok jó hasznos infóval szolgál, de csak azoknak, akik valamilyen szinten képben vannak. és nem csak infókat gyűjtöttem ott, de felszedtem egy szemléletmódot is, ami alapján tudom értékelni, listázni a rengeteg szakirodalmat, amit összeolvastam. A párommal, ez alapján a szemlélet alapján már megbeszéltük a gyermekgondozással és neveléssel kapcsolatos álláspontunkat és én biztos hogy nem fogom eltűrni, hogy anyám, vagy anyósom ebbe beleszóljon. Tudod, ők még a teáztatáson és a hagyd sírni, hagy erősödjön a tüdeje szemléletmód alapján neveltek minket.
Nagyon klassz, hogy választottál dúlát, kiváncsi vagyok, végül ki mellett döntöttél.
Én a férjem miatt végül úgy döntöttem, hogy egyedül ő lesz bent velem, mert valamiért ő ezt a dúla dolgot úgy értelmezte, hogy kirekesztem. Amióta megbeszéltük, hogy ő lesz a segítőm, nagyon készül, hogy mit és hogyan fog csinálni. Jövőhét kedden pl megyünk megtanulni, hogyan masszírozzon a vajúdás alatt.. Szóval, szárnyal a pasas
Piciri,
Az én picim is faros
Legalábbis egyenlőre. A praktikák a megfordításra: odateszed a hasadhoz a kellemes zenét játszó CD fülhallgatóját és elkezded lefelé húzni. Ugyanez működik a fénnyel is, zseblámpával tudod csalogatni. Mentális kommunikációval is lehet sikert elérni, de ehhez szerintem kell hogy legyen valamiféle agykontrollos tapasztalatod. Van egy ún moxa gyertya, amit a térd valamelyik reflexológiai pontjánál égetve, szintén előidézhet megfordulást. Bár gondolom, ezt nem tudod otthon, segítség nélkül megcsinálni. Egyébként a 32.hétig még befordulhat, lehet hogy később is..
siba,
A kukiméretet nem én irtam, de azért jópofa
Nálunk a férjem, a haverjainak mutogatta a felvételt, ahol a kicsi kukija látszik nagy büszkén mutogatva, hogy még csak 20 cm a gyerek, de már tédig ér a farka (bocsi)
az aquanatal engem is érdekel, de nincs kedvem ezért kismamafürdőrucira beruházni. Ha nem ciki, hogy bikiniben megyek, akkor én is kipróbálnám.
szép napot mindenkinek, most tanulok egy kicsit, mert már nagyon muszáj
Kata