Sziasztok!
Csakegy!
Legalább a saját előző hsz.-odat olvasd el!
Te amúgyis kihűlőfélben vagy, mint azt már egyszer megállapítottuk!
NYUGI!! Izgulás majd ciklusvégén esedékes ( főleg ha az adott ciklus 9 hónapig elhúzódik
!)
Rejo!
Te kémiás voltál??????
Jézusom, akkor hallgathattad a " Pajtikáim szagoljátok!!!"-at eleget! Meg azok a feleltetések!!! Ma is rossz érzésem van, pedig kémiából jó jegyeim voltak! Nagy szadista volt az öreg!!!
Szerencsére mi csak 4.-ben szívtunk vele!
Ja, és ráadásképpen az orvosin anatómiából ifjabb Kromek volt a gyakvezetőnk!
Az Ulrich volt az osztályfőnököm! De a törit azt jól tanította!
A Kulcsár tanította a bioszt és a földrajzot.
Földrajzból az volt a probléma, h. előtte egy geológus volt a tanárunk, aki 4-5 hetente elhúzott követ gyűjteni, olyankor feladta a tankönyv adott fejezetét, feleltetni nem feleltetett, témazárónál használhattuk a könyvet. Na ezek után megkaptuk a Kulcsárt!!!
Szegény egy féléven keresztül csak a lemaradásunkat próbálta behozni! Ráadásul nem nagyon tetszett az osztálynak a hirtelen vasszigor!!!
Na meg a vaktérképek!!!
Szegénynek pont a gazdaságföldrajz fejünkbeverése jutott, ami szerintem (!) nem éppen a legszerethetőbb téma, úgyhogy nem volt túl nagy sikere!
Bioszból viszont imádtam, fakultációra is jártam. Nagyon tudott tanítani. Viszont sajnos a puska papírzörgését és a súgást bárhonnan meghallotta!!!!
Mindenesetre a felvételire bioszból az ő gimis előadásaiból készültem!!! Rendesen belénkverte!!!
A Lajossal az volt a baj, h. a " rendszerváltás" miatt a tanári kar jelentős része menekülőre fogta, pláne amikor a papok kekeckedni kezdtek. Most meg már kötelező a hittan és a vasárnapi mise látogatása!
A Loewey ( remélem jól írom, ilyen hülye nevű nőt!!!) viszont inkább a képzésre fektet hangsúlyt, sokféle szakot indít ( angol, német, kémia, biosz, informatika stb.), és elég jó az egyetemre felvettek aránya!
Egyre nő a Lajos lemaradása, remélem mire a gyerekem annyi idős lesz összevakarják magukat!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rambóka 2009.07.05 16:04-kor.