Sziasztok!
Végre-végre-végre! De jó volt ilyen sokat olvasni! Márti gyere máskor is! Köszi, meg a nyaralásra szóló jókívánságokat is, nektek is a Tisza-parti nyaraláshoz. És utána reszkessetek mert jövünk haza!
Márti nagyon szép kisfiú, ezt már én is konstatáltam korábban a topicotok megnézésekor! Foghegyhez nagy gratula! Bezzeg a mi felsõ foghegyeink nem tudom mikor fognak kibújni!
Sasha. Majd számolj be milyen eredménnyel megy a só-mentes diéta! Már most a következõ babán töritek a fejeteket?
A csirke nem hangzik rosszul, milyen lett?
Kata! Net-hez gratula! Ugye-ugye hogy csak az asztalra-csapás kellett hozzá?
Petid hogy néz ki? Milyen babakocsitok van? Biztos hogy nem találkoztunk mi még? A mienk kék alapon sárga napraforgós, illetve most már van rajta egy kék napernyõ is. És a Bánk már kilóg belõle!
Mindhárom gyerekünk keresztelõje itt volt a Fõ utcában a nagytemplomban. Az elsõ kettõnél ráadásul a keresztszülõk is úgy voltak, hogy volt az öcsém, még akkor nem volt nõs, meg volt a nagynéném aki elvált volt, de nem volt ez sem gond, mint ahogy a mi egyházi esküvõnk hiánya sem. Persze rá akartak beszélni, mondtam hogy majd akarunk. Aztán most Bánknál ugyanez volt a szitu, nem is a pap gyõzködött, hanem az ügyintézõ néni a Plébánián, hogy egyidejûleg tartsuk meg az egyházi esküvõt is. Mindezt a keresztelõ elõtt 3 nappal. Mondtam hogy majd, tervben van. És ennyi. A pap mindhárom esetben a Gábor atya volt (fiatal kis pap), Anna még az elsõ kereszteltjei között volt, annyira izgult, hogy a fél Miatyánk lemaradt. Szóval egyáltalán nem akadály az egyházi esküvõ hiánya.
Én is hiszek Istenben, de az is igaz, hogy az újjászületésben is. Egész biztos vagyok benne, hogy én már korábban is éltem, két elõzõ életemre sikerült a kineziológia módszerével visszaemlékeznem, persze nem olyan szintû volt ez mint a hipnózis. A szellemek létezésében is hiszek, sõt a régebbi lakásunkban volt is egy biztosan, mindig voltak különbözõ húzásai, olyan dolgok amik egyébként megmagyarázhatatlanok. (Volt dolgom szellem-látóval is, fantasztikus élmény volt!) És a poén, hogy a hétvégén amikor esküvõn voltunk, csináltunk pár képet a Mátyás templomban az egyházi szertartáson. És lehet hogy hülyének néztek,de az egyik képen, mikor vonult ki a két pap vezetésével az ifjú pár, a papok elõtt látszik egy átvonuló alak, pedig ott nem volt SENKI, legalábbis szemmel-látható. Szóval én nem nézlek hülyének, érdekelnének a tapasztalataid, na meg a kártya-jóslás is!
Igen, arról a játszótérrõl van szó, de Ildi még nem nyilatkozott. Legfeljebb nélkülük jövünk össze, bár ezt nagyon bánnám ha hiányoznának!
Ja, vidámpark. Tényleg megkaptuk a bónt, sõt mivel Anna amúgyis ingyen mehetne be, így a belépõvel én mehettem be ingyen!
És mellette még 3.000.- Ft-ot el tudtunk költeni, pedig az igazán költségesekre a gyerekek kora miatt, na meg amiatt hogy csak egyedül voltam velük fel sem tudtunk ülni. De jó volt, bár ahhoz képest nem aludtak sokat!
Pussszancs, és Ildi jelentkezz már légyszi! Én addig értem rá a legjobban amíg Bánk pici volt, 3 hónapos koráig rendszeresen tudtam chat-elni is. Szóval várunk!
Norcsi