Új privát üzeneted érkezett!

okr: dehát ez most marha jól néz ki!!!!! Nem vagyok hajlandó feladni a szurkolást :twisted: :D :D :D :D :D
csakegysokadnick

Csakegy
Köszike,de asszem már ha lenne a baba,a tesztnek meg kellett volna mutatnia. :roll:
Kedden magánrendel a dokim,sztem meglátogatom.(akkor,ha megjön,és akkor is ha nem)

Ti meg ebéd után bújjatok ágyba! :D (vagy konyhaasztalra)

KépKép

KépKép
okr

Helló Lányok!

Na kinél mizujs??Okriszti?

Csakegy!
Az Lh. teszt mennyire megbízható 1ébként?Lehet hogy holnap reggel kezd emelkedni és azt jelezte már?Te PG-vel nem nézed?
Nekem úgy néz ki a 15. napon volt pé.-m ami jó mert az első teás (cicka palást) hónapban a 18. a másodikban a 16.-on volt.
Pg is tiszta páfrányos lett.Most jöhet a várakozás.
Azt szeretném kérdezni hogy az andrológiára csak úgy be lehet jelentezni?Azt hiszem itt az ideje ha most sem fogan meg a baba,hogy kicsit mélyebbre ássunk a dolgokban...

Ja a függetlenség témához visszatérve: mi nászajándékba kértünk az ügyvéd barátnőmtől egy Házassági Szerződést. Szerintem remek dolog! minden nagyobb változást rögzítünk majd benne és így pontossan tudjuk mindketten hol tartunk és mihez tartsuk magunkat.
Csatolok 1 görbét, elég cikk-cakk de hátha!
Kép :shock:
katica_75

Okrisz!
Bocsi, még nem volt hsz.-ed mikor elkezdtem írni.
Sajnálom a barnázást, nekem is szokott lenni tényleg nagyon idegölő!!Hátha van még remény! Kiváncsi vagyok a doki mit fog mondani, különösen hogy az utóbbi 2 görbéd szinte tökéletes volt.
katica_75

Okr: hát nem olyan egyszerű... férjuram ugyanis ma is dolgozik :( de majd csak megoldjuk :)

Katica: hát tök jó a görbéd :D

Nem használom már egy ideje a PG-t mert valami miatt nálam állandóan páfrányos... (bár ki tudja... 2 ciklussal ezelőtt használtam utoljára)... az LH teszt sajna nem megbízható, az csak az LH csúcsot jelzi, azt nem, hogy meg fog-e repedni a tüsző... (egyszer már volt olyan, hogy jelzett aztán semmi se lett belőle...)... szóval én a hőmérőmben bízok a legjobban :)

Házassági szerződés: mi nem kötöttünk... eleve tudjuk, hogy nem fogunk elválni :) (hihi... a mai világban ez viccesen hangzik, de akkor is tudjuk :)

"így pontossan tudjuk mindketten hol tartunk és mihez tartsuk magunkat. " Hogy érted ezt a "mihez tartsuk magunkat" dolgot? (érdekesen hangzik, tényleg érdekelne :))
csakegysokadnick

Okr: hát nem olyan egyszerű... férjuram ugyanis ma is dolgozik :( de majd csak megoldjuk :)

Katica: hát tök jó a görbéd :D

Nem használom már egy ideje a PG-t mert valami miatt nálam állandóan páfrányos... (bár ki tudja... 2 ciklussal ezelőtt használtam utoljára)... az LH teszt sajna nem megbízható, az csak az LH csúcsot jelzi, azt nem, hogy meg fog-e repedni a tüsző... (egyszer már volt olyan, hogy jelzett aztán semmi se lett belőle...)... szóval én a hőmérőmben bízok a legjobban :)

Házassági szerződés: mi nem kötöttünk... eleve tudjuk, hogy nem fogunk elválni :) (hihi... a mai világban ez viccesen hangzik, de akkor is tudjuk :)

"így pontossan tudjuk mindketten hol tartunk és mihez tartsuk magunkat. " Hogy érted ezt a "mihez tartsuk magunkat" dolgot? (érdekesen hangzik, tényleg érdekelne :))
csakegysokadnick

okr: hát nem tudom... olyan sokszor olvastam már, hogy valakinél csak sokkal később mutatta ki... szerintem amíg fenn van a hő, nem szabad feladni... (de a doki jó ötlet mert tuti, hogy megnyugtatna...)
csakegysokadnick

hmmm... most LH teszteltem és már totál negatív...
csakegysokadnick

Katica
Nekem a 16.cn tűnik nyerőnek!
Nagy drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csakegy
Érdekes!
Elvileg a hőmérő is,és a teszt is az LH csúcsot hivatott jelezni.
Mondjuk nálam az UH-n jelzett p.é nem mindig egyezett a hőmérőssel :oops: Tehát megvan az esély,hogy tegnap volt repid(ebből kiindulva),de az is lehet,még előtte állsz!
KITARTÁS!!!!!! :)

KépKép

KépKép
okr

A h.szerződéssel kapcs tudom sok az előítélet hogy minek ha egy életre gondolja az ember a házasságot.Mert persze mi is úgy gongoljuk, gondoltuk különben minek is az egész??Nekem is volt már berendezett életem és neki is,vállalkozással a háttérben,és ezeket a dolgokat rögzítenünk ill.szétválasztanunk kellett.Nem is kettőnk miatt, hanem legfőkébb hogy én jogilag védve legyek ha bármi is történik.Tehát így biztonságot ad.A hol tartunk, és mihez tartjuk magunkat is főként e miatt fontos.Priviben többet is írnék ha érdekel, de asszem a szempontjaink így érthetőbbek.Ne vessetek meg e miatt egyszerűen, az én szabadságom és függetlenségemhez kellett ez a szerződés.Ja és jó bak révén a szabályok egyszerűen keretet adnak nekem és szükségem van rájuk :lol:
katica_75

katica: jaaa.... mondjuk ha vállalkozás is van a képben, akkor ez tényleg természetes :)

Okr: hát én ragaszkodom ahhoz, hogy nekem most lesz PÉ-m, úgyhogy ajánlom neki, hogy tényleg legyen :D
csakegysokadnick

Csakegy
Ez a jó hozzáállás :lol:
Okr
Lehet hogy igazad van a 16. nappal kapcs. :shock:
katica_75

Sziasztok!

Tegnap el voltam keseredve, hogy olyan pocsék a hőgörbém, aztán ma már bejelölte a Ferty a Pé-t. Így már szebb a világ. Papírforma szerint ez egész biztató.
A PG/53 szerint viszont az elmúlt napokban nem voltam sose termékeny. Igaz csak napi 1x néztem.

Kép
regina3

Sziasztok!

Zsazsoka!
Mi ujsag???

Kriszti!
Kivancsi vagyok hogy mit fog mondani a dokid kedden!!??
Pecseteles van meg?
Nem jelent semmit az hogy negativ a teszted!!!!!Adanal sem mutatta ki,vagy rosszul emlekszem????

Tegnap voltam UH-on!Most mind a ket oldalon van 1-1db 18mm-es tuszom!Nem talalta meg eleg eretnek a doki ugy hogy holnap megyek es megkapom a Choragon(repeszto)szurit!
Kerdezgettem az orvost hogy hogyan tovabb!Meg ha nem sikerul ez a honap sem akkor megint a 3.naptol kell szednem a 3x1 Clostyt(7.ciklust),aztan a 15.nap kell mennem UH-ra es majd a 16.napon bekell mennunk a korhazba reggel es megnezik ezt az ellenanyag tesztet!Orulok ennek nagyon,mert en is sokat gondolkodtam ezen es szerencsere o mondta hogy kell ez a vizsgalat is!Aztan kerdeztem hogy ha ez negativ lesz akkor az atjarhatosagit hogy akarja csinalni!Azt mondta hogy azt majd akkor megbeszeljuk ha oda kerulunk,de o bizik benne hogy nem lesz ra szukseg!Ha megis akkor megtargyaljuk hogy a kontrasztanyagos vagy a laparoszkopiasat csinalja!Aztan csak itthon esett le hogy akkor ez meg lapart is jelenthet!DE ALLOK ELEBE MINDENNEK!
Bocsanat hogy kicsit sok lettem! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Latom nincs mar senki! :(
Nagyon jo ejszakat kivanok mindenkinek! :wink:
Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Zsóka!
Mi újság veled?????Lassan tesztközelben vagy!Tessék jelentkezni!
Addig is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa
De jó!Felpörög a dolog!Meglátod összejön a baba! :)

Regina
Jó volt az időzítés!Sok drukk++++++++++++++++++++++

Katica
Nálunk nem volt szerződés,de nem is volt semmink :P :oops: ,így fölösleges lett volna!
Mindenesetre sztem nem hülyeség!!!!

Rólam:Pecsét hol van,hol nincs!Már legszívesebben sírnék! :cry: Mi történt a helyes kis ciklusaimmal?????????????????? :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt mindenkinek! :lol:

Kriszti! :wink:
Akkor neked holnap doki?
Megjött vagy még mindig csak pecsét?

Ancsa! :)
7. Closty-s ciklus? Az szép!
De végre akkor lesznek vizsgálatok.!

Nekem ma 15. Dpo. :roll:
Tegnap volt két halvány csepp barna, utána semmi.
A hőm picit alacsonyabb volt ma ( 36.8 ).
A hasam viszont egyáltalán nem görcsöl!
:?: :?:
zsazsóka73

Zsazsó!

Akkor most már késik!?
Nagyon szorítok.

Kriszta!
Ezt most nem értem. Azért szorítok neked is.

Ancsa!
Két szép tüszőhöz gratula. Hátha nem kellenek majd azok a vizsgálatok!

Kamilla!
Sok boldogságot.

Ildi!
Mennyi vizsgád van még? És fogsz PHD-zni?

Most ennyi sziasztok.
j.
Vendég

Okr: hűha :) Szerintem most kell szurkolnunk :)

(nálam meg... katasztrófa... 36,1... felmenni meg nem megy.... én már nem értek semmit :( )
Vendég

Üdv! :wink:
Jó sokat írtatok, így inkább csak görgetni tudtam, mindent felfogni nem :oops:

Kriszta :)
Én nagyon szorítok ám, hogy ne a ciklusod szórakozzon! :wink: :)

Csakegy,
akkor most a pé-vel mi van? :shock:

Ancsa,
két tüsző! :)
Nagyon jó, hogy így megvannak a következő lépések! :wink:

Zsazsó,
ez igen biztató! :D Hú! :wink:

No kéremszépen, megvan a papírosunk! :lol:
14ezer píz volt, és beleírták, hogy a Kaálihoz kell :roll:
Viszont nagyon büszke vagyok a Drágámra, mert mondta a nőci, hogy az utóbbi időben csak halálravált fiatalemberek jártak nála hasonló ügyben! :mrgreen:
angel37

angel: hát az van a PÉmmel, hogy nincs semmi :( Még reménykedek egy kicsit, hogy holnap talán felmegy, de azért teljesen lelombozódtam a ma reggeli méréstől :(

(azért szurkolok, mert legutóbb úgy ment fel, hogy első lépésben a zuhanás előtti szintre ment vissza és csak másnap ment feljebb... most a zuhanás alatt van egy tizeddel, de 6:30-kor mértem és az talán megmagyarázza az egy tizedet.... de már nem is tudom, hogy reménykedjek-e még vagy ássak...)
Vendég

Angyal!

Bocs, azt hiszem ezt átfutottam. Milyen papírosok ezek?
j.
Vendég

SZia Junko!

Közjegyzős nyiltkozat, hogy pár vagyunk! :lol:
angel37

Ja értem, és ez kellett a Kaálihoz. Most már összeállt a kép. Akkor ez most olyan esküvő féle volt?
Akkor hát gratulálok nektek. :)

j.
Vendég

Hát, ha nagyon akarjuk rá lehet fogni. :wink:

Gyakorlatilag egy nyilatkozatot tettünk, hogy mióta élünk együtt, hajadon ill. nőtlen vagyunk, és hogy nem állunk vér szerinti rokonságban. Nnna.
angel37

Sziasztok!

Zsóka
Nagy-nagy drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++Remélem nem jön meg!!!!!(legalább 1 évig)

Angyal
Akkor most már "papíros pár" vagytok!Gratuláció!!!Csók is volt???? :D
Jó drága volt az irat :(

Csakegy
Háát!Érdekes!Teszel egy görbét???

Nálam,a helyzet változatlan.Reggel volt egy aprócska pecsét,azóta semmi :shock:
A hőm pedig ismét 36.9 :shock:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lanyok!

Kriszti kerdezhetek valamit? A tesztek amiket csinaltal total negativok voltak? Nem latszott meg egy ici-pici masodik csik sem? Total feher volt a helye? Elegge gyanus vagy!

En ma vagyok a 25. napon, szerintem 13. dpo es csinaltam egy tesztet ma fel 11 korul ami nagyon de nagyon halvany masodik csik, el sem hiszem mert annyira halovany. Beszeltetek valami olyasmirol hogy atlatszik a kontrolcsik. Az milyen?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Megvagyunk,megvagyunk,Apa most itthon,mert sajna beteg.Úgy néz ki,hogy központi idezsábája van,így alig tud menni,állni,ülni... a fekvés még megy :D!
Így most gyakorlatilag van 3 gyerekem... :roll:

Tontica

Írok Neked privit ide a Babanetre a daccal kacsolatban :)!Nem úntatom a többieket :D!

Kriszti

Drukk megy,láttam ugyan,hogy negatívat teszteltél,de még szt bmi lehet!!!Pláne a tüneteket tekintve :D!
Gratulálok,hogy túl vagy a vizsga egy részén,és ne haragudj,hogy nem írtam drukkokat,de gondoltam Rád :)!

Többieknek megy a drukk :)!
Azt hittem,végre jövök jó hírekre,de azért türelmes leszek :)!

Pusz,

anyapoc

Sziasztok!

Megvagyunk,megvagyunk,Apa most itthon,mert sajna beteg.Úgy néz ki,hogy központi idezsábája van,így alig tud menni,állni,ülni... a fekvés még megy :D!
Így most gyakorlatilag van 3 gyerekem... :roll:

Tontica

Írok Neked privit ide a Babanetre a daccal kacsolatban :)!Nem úntatom a többieket :D!

Kriszti

Drukk megy,láttam ugyan,hogy negatívat teszteltél,de még szt bmi lehet!!!Pláne a tüneteket tekintve :D!
Gratulálok,hogy túl vagy a vizsga egy részén,és ne haragudj,hogy nem írtam drukkokat,de gondoltam Rád :)!

Többieknek megy a drukk :)!
Azt hittem,végre jövök jó hírekre,de azért türelmes leszek :)!

Pusz,

anyapoc

Na bocs,ez kétszer sikerült...

Tontica

A kontrollcsík átszivárgásról akkor beszélnek,ha a teszt elvégzésekor nem lesz megfelelő időn belül két csíkos és utána jóval később megnézed és mégis ott a második csík.Erre szokták azt mondani,hogy feltehetőleg átszivárgott a kontroll anyag.Bár olvastam cáfoló véleményeket is...nem tudom...
Azonnal láttad a halvány második csíkot?
Ha nem vagy benne biztos,akkor két nap múlva ismételj,mert kb 2 naponta duplázódik a HCG,akkor már erősebbnek kell lennie!!! :!:

anyapoc

Tontica: hűha... vagyis dupla hűha... nem akarsz mégegyet tesztelni? :)

Kép

Szóval ez a görbém... ha holnap se megy fel, akkor nagyon szomorú leszek... (izé... most elrohantam méhszájat csekkolni... hát... alig értem el és puhának tűnt... csak nem tudtam nagyon tapogatózni a hosszú körmöm miatt... de tutira nem olyan volt, mint szokott lenni...) Szóval ha holnap sem megy fel tényleg nem fogok semmit sem érteni. Én most PÉ-t akarok... követelek :)
Vendég

Anyapoc: szegeny apa, ez biztos nagyon fajhat! MIlyen nagy mar Villo, nyugisabb baba mar egy kicsit?

Hat, eloszor a tesztcsik latszott meg aztan olyan 4-5 perc mulva a masik de nagyon halvanyan, azota is ott van mar ketszer kivettem a kukabol hogy megnezzem. :mrgreen: Meg nem hiszem el de nem adom fel hisz a fiammal is igy volt eloszor nagyon de nagyon halvany szinte negativ.

KépKép
KépKép
tontica

anyapoc: hát bevallom, én még senkivel sem találkoztam akinél átszivárgott volna... ha két csíkos volt, akkor az volt... ha egy órával később nézte meg, akkor is... (olyan viszont van, hogy valami elindul aztán....)
Vendég

Tontica,
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! :) :D :lol: Szerintem... :lol:

Anyapoc,
de jó, hogy benéztél! :D Ezer éve nem jártál felénk!

Jobbulást apának!

Kriszta,
Jaj, nagyon szorítok neked! :)

Csók nem volt! Meg egy asztal két oldalán ültünk, kissé távol! :wink:
angel37

Tontica
Aszta!!!!!De jóóóóóóóóóóó!!!!!Mindjárt sírok!
Holnap,vagy holnapután csinálj mégegyet,az már tuti erőscsíkos lesz!

Nekem hót fehér volt a teszt,kivéve a controll csíkot :(

Anyapoc
Jó,hogy jöttél!
Apának jobbulást!!!!!
Köszönöm,hogy gondoltál rám! :oops:
Sajna még rengeteg tanulnivalóm van,rohanok is!
DE még benézek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Szedelgek egy kicsit meg ma 37,1 volt a hom. Szoval iszonyatosan nagy mennyisegu drukkot kerek!!! :idea:
Nem boszorkanykodtam de a mehszajam mar a 10. napon nyitva volt igy gondoltam hogy a 12.-en lehetett pe-m mi a 10. napon voltunk egyutt. :lol:
Nekem most lent van a mehszajam es zart.

Csakegy ha fent van a mehszaj akkor nagy valoszinuseggel mostanaban lesz vagy most van pe-d.

KépKép
KépKép
tontica

Na,visszakukk!!! :D

Csakegy
Sztem jó lesz ez!Kb egy mai p.é-re tippelek.(főleg,ha holnap magasabb hőt mérsz majd)

Angyal
Fúú,milyen kis piszkok!14 E,és még egy csókot sem engednek.Semmi élvezet..................... :D
Csütörtökön gondolok rád!

KépKép

KépKép
okr

Lanyok en is sirok mindjart mert annyira aranyosak vagytok!!!! Szeretlek Titeket!!! :P

Angyal gratulalok hogy osszetartoztok hivatalosan is es junius csutortokon mar kezdodik!!! :D

Kriszti akkor most azt kell kivanjam hogy gyorsan megjojjon es aztan uj eselyek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
Rajtam ne múljék! Drukk: ++++++++++++++++++++++++++++

Hja, az időzítés tökéletes volt!

Kriszta,
biztos megengedték volna... :wink:

Köszi, hogy gondolsz majd rám! :)
angel37

sziasztok.

Tontikaaaaaaaaa szurok ezerrel.Gondolom te is teszteltel mar parszor eletedben.nem emlekszel csinaltal mar ugyanezzel a tesztel negativat?Ami kesobb is negativ maradt?Mert akkor nem a kontrol csik:)
egyebkent halkan megjegyzem hogy en is ma teszteltem egy halovany pozitivat.De meg nem merem elhinni mert 15 perc mulva lett ketcsikos.

Angel.Hat akkor gratulalok ahhoz hogy hivatalosan is egy par vagytok:)

Kriszti.Neked is mennek a drukkok.Mikor tesztelsz ujra?azert ez tobb mint gyanus hogy csak pecset nmeha neha.

zsoka.15 ik dpo?ez mar igen.Te mikor tesztelszu?nagyon drukkolok neked is.
O hat van itt eleg sok eselyes:)
monyoka

Monyó,
most akkor te is??? :wink: :D
És eztet miért csak most mondod??? :evil:

Köszi a gratulációt!

Mellesleg nem bírom ki, hogy ne jegyezzem meg: kétcsíkos teszt NINCS! :mrgreen:
angel37

Angel.Meg nem merem elhinni mert volt mar ilyen es aztan megjott.Meg ha jol emlekszem ancsanak is volt halvany tesztje es ... :cry:
Majd ha olyan lesz mint a konntrol csik akkor elhiszem.
Egyebkent olyan halvany hogy alig latszik.
monyoka

Monyoka hat ez SZUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEER!!!! Hanyadik napon vagy? Annyira regen csinaltam mar negativ tesztet hogy nem emlekszem milyen, de jo hir megegyszer kivettem a kukabol hogy csinaljak fenykeped es egyertelmuen latszik a masodik csik! Fenykepet nem tudok folrakni mert annyira szarokat csinal ez a gep kozelrol hogy nagyon elmosodott es nem latszik semmi. :( Bizom benne hogy majd holnaputan mar eros ketcsik lesz! Neked is MOnyoka es Neked is Zsazsoka!!!

Angyal miert nincs ketcsikor teszt? Nem ertem!

KépKép
KépKép
tontica

Na tessék!

Kicsit nem jövök és zebraeső lesz!

Babonából egyelőre még nem gratulálok, de nagyon szurkolok mindkettőtöknek, hogy pár nap múlva erős két csík legyen. !!!!!!!++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Monyó,
most ezekre a "rosszabb variációkra" próbálj ne gondolni, OK? :wink:
Holnapután megismételed, és jó erős lesz majd!

Tontica,
hogy miért nincs kétcsíkos teszt?
Mert én még olyat nem láttam! :lol: Úgyhogy amíg ilyet nem látok élőben, addig nem hiszem el, hogy ilyen létezik!
Tehát olyan nincs! :mrgreen:
angel37

Kamilla,
mindjárt te leszel a következő! :wink:
angel37

Angyalom hidd el hogy van mert en mar lattam olyat es ugy hivjak hogy Monserrate es 21 honapos lesz 8-an. :lol: Nemsokara Te is elhiszed majd hogy letezik a ketcsikos teszt!!! :lol:

Kamilla Te mikor tesztelsz?

En mar megnyugodtam, elhiszem, most mar csak azert kell drukkolni hogy ott is maradjon ahol van!

KépKép
KépKép
tontica

Ja, aztan meg hogy apa ne dobjon ki az ablakon!!! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Ott fog maradni! :)
Apának mikor szólsz? :wink:

Ööö, teszt témában meggyőzhetetlen vagyok! :lol: Csak a saját szememnek hiszek! :lol:
angel37

Lanyok most igy az elso megboddenes utan eszembe jutott valami, hogy ha tenyleg babas vagyok ekkor a fogantatas utan 1-2 nappal voltam rontgenen a fiammal es en is bent voltam vele. :( Szerintetek? Most megijedtem!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?