Olyan jó, Csajok, hogy velem örültök!!!
Anita
Igen, köszi megkaptam. Nagyon formás, szép pocid van! Nagyon ügyes vagy, hogy csak ennyit híztál és azt is hasra! A kisasszony nagyon édes! Hány hetesen készült? Olyan jól kivehető kép, az első sztárfotó.
A baldachin nagyon szép. Narancssárga? Én is néztem egy hasonlót. De ha jól gondolom, nekünk inkább kék lesz. Ha összerakjátok, milyen lesz? Mármint,hogy meddig tart az ágy hosszából? Vagy elhúzható?Azért látni lehet majd bele?
Pihi
Nagyon szorítok! Az idegeskedés ellenére lehet,hogy pont ez kell , hogy ne gondolj rá. Azért próbálj meg nem aggódni, tuti sikerül. Államvizsgán talán már nem kekeckednek annyira. Azért pihengess is néha! Tudom, hogy hülye kérdés, mikor annyi dolgod van, de úgy szeretnék egy zebrát
Na jó, két hét múlva is jó lesz ám.
Móni
Sajnálom a negatív tesztet!!! Az utrót csak azért szedem, mert a kétszarvú méh miatt is jobb, ha támogatjuk a babát. Bár a progim már hónapok óta 60 körüli (30-tól jó). Amúgy a menstr. elmaradása után 4 nappal kezdtem használni. Lehet, hogy kitolja a ciklust. Bár én anno két hónapig Duphastont használtam (ez is progi, csak gyengébb) és nem tolta ki a ciklusomat. De ez egyéni. Hány napja szeded?