Lányok, nagyon kedvesek vagytok a dicsérő szavakkal!
Márti, igen tegnap én is gondoltam rá, h megírom nektek hova járunk, csak mikor elküldöm, akkor szoktak eszembe jutni ilyenek:)
Hát hiába, a Rák lányok nem az összeszedettségükről híresek!
Na szóval ez az uszi kőbányán van, a Pataky Műv. ház mögött, a KÖSZI uszodája. Nekünk a szomszéd anyuka ajánlotta, és nagyon meg voltam elégedve. Egy fiatal, irtó kedves lány tartja az órát, bent van a vízben nem a partról dirigál.Mindenkihez odamegy.Az óra 45 perces, utána dobálják be ezeket a kiskacsákat, csillagocskákat stb.. a vízbe játszani. Lehet szaunázni(babáknak is-ha nincs 100 fokra felnyomva).1600.- Ft/alkalom, ebben benne van a szauna is, és egy kisérő is, tehát ketten vagytok a babával a vízben, vagy a parton ülve kamerázhat apuka.
Tök jó, nem?
www.aquakids.hu oldalon minden infót megtalálsz.
Szerdán voltunk, ilyenkor elég sokan vannak.Szombat reggel is akartunk, de a kislány 1/2 8kor ébredt, plusz éjszaka volt egy kis műsor mert vacsi elött megivott egy üveg hippes körtelét(hiába vettem el, óriási zokogás volt), és mikor ráitta a tejet egy órával később, kirókázta az egészet, így üres gyomorral feküdt le és éjfélkor felébredt. Utána kettőig nem akart visszaaludni-így kihagytuk.
Maga az uszi teljesen egyszerű, az öltözők is, bent egy fehér műanyag asztal van, azon lehet pelenkázni, ha sokan vannak, várni kell.
Százszor jobb az egész hangulat mint a sznob MOM parkban.
Szóval ha gondolod, gyertek nyugodtan.
A torna a Havanna lakótelepen van(XVIII) szintén egy műv. házban, 400.- Ft/alkalom, hétfőnként 1/2 10- 1/2 11-ig. Asszem még júniusban lesz utána sajnos szünetet tartanak, de ha sok anyuka marad akkor nem biztos.
Ott is mindenki nagyon normális.
Én ki nem állhatom az olyan helyeket, ahol a nők a legjobb cuccaikat veszik fel tornára és társai.Pláne, h mindenki a másikat bámulja.
Manka, Fanninak is van egy hasonló mozdulata mint Jacknek, csak fél kézzel csinálja. Nem tudom, h a francba nem esik el.
Jack olyan nagyfiús, mikor fel van öltözve, de amikor bodyban van látszik, h kis bébike még:)
Tünde, remélem már jobban van a kismama.Nem írtad meg, hogy mikor fog megszületni Zita testvére.
Megyek tízórait építeni(ma 6:13 kor volt a reggeli) és utána megnézem a neten milyen gyereknapi programok lesznek, bár ebben az esős időben nem tudom, hogy fogja bírni.