Új privát üzeneted érkezett!

de cuki a kis Szonja :lol:

csak úgy fér el a két vonalzóm ha az egyik lily-s a másik meg T F -s.

Kép

Kép
sajtine

Ilba:

én is hajigálok rendesen. amikor sajnálkozom felette, Peti mindig azzal vigasztal, hogy nem azért fejtem, hogy aztán azzal etessem, hanem hogy ne legyen mellgyulladásom, meg hogy legyen folyamatos tejtermelésem. végülis ez igaz

nekem vannak kis műanyag kávéspoharaim, abban is le lehet fagyasztani, kis folpackot raktam rá, így 50 ml-t is lehet olcsón fagyasztani. aki majd főzeléket akar vele sűríteni, annak jobb is, hogy nem kell 150 ml-t ezért pazarolni.

nincs valakinek Alexandra dvd-je kölcsönbe? akkor átírnám magunknak, cserébe tudok Rékát írni

Sajtine:
én sem jártam terhestornára. örültem, hogy 8 hónapig még tudtam dolgozni. az is nagy erőfeszítés volt.
Vendég

nekem Alexandra videó kazim van

és RR DVD

Kép

Kép
sajtine

láttátok nálam szombat 3:11 :shock:

Kép

Kép
sajtine

persze mire elküldtem addigra visszaállt a rendes időpont
most biztos azt hiszitek tök diló vagyok :lol:

Kép

Kép
sajtine

Nekem is van Alexandra videóm meg B. Ica is :oops:
Szívesen kölcsön adom ha vki akarja!
B. Alexandra : Nyerj időt kazija van meg.
N

Kép Kép
natasa1975

Hú megint lett pár üzenet, míg tornázni és sétálni voltunk.

Ilba nem semmi tejmennyiséget dobtál ki, de valószínűleg én is ilyen sorsra jutok majd, de nekem csak 5 liternyit kell kidobnom (februárban kezdtem gőzerővel a fejést). Tényleg a főzelékhez nem szoktál egy kis tejet keverni?

Én is vettem tejgyűjtő zacsit, meg Aventos poharat is. Nem semmi áruk van. (20 db zacsi 2300 Ft)

Zsófi milyen ügyes már :!: :!:
Ilba tényleg nagyon édi a TV-néző Beni.

Bubek mi van a képekkel?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

most eltüntem mint az aranyóra,
este bekukkerolok :shock:

Kép

Kép
sajtine

mindegyik üzenetem ugyanazon a számon van 323 :evil: :? :cry: :roll: :?:

Kép

Kép
sajtine

most meg 324 :shock:
na jó megyek, mert még begolyózom :lol:

Kép

Kép
sajtine

326
most kicseszek vele :lol:

Kép

Kép
sajtine

Miközben az üzit írtam, megint egy csomó hozzászólás lett.
Szóval lehet, hogy én majd kérek egy RR dvd-t kipróbálásra Tücsökmami.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

igen igen igen én győztem :lol:

nem baj ha nem értitek :D

Kép

Kép
sajtine

mégsem :? :shock:

Kép

Kép
sajtine

Sajtine, lassabban! Nekem idő kell mire rájövök, hogy miről is írsz :lol:

Kép Kép
natasa1975

Sajtika :D ,
minden hozzászólásodnál az éppen áktuális össz hozzászólásod számát látom, mint a vonalzókon is mindig a friss adat szerepel.
Ééééééérted??? :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

illetve te is látod :oops: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka,
de, de mivel nagyon keveset teszek bele, ha egyáltalán teszek, ezért a frissből használok. A védőnéni szerint ne tegyek bele, mert így mindennek tejcsi íze lesz és nem szokja az ízeket. Csak akkor rakok bele, ha nagyon sűrűnek találom.

Natasa,
kajabáló Szonja cukika és tiszta Te vagy!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok

A tortánk a fagyasztóban volt... de a marcipán elég undi lett, viszont bellül finom...

Tejfagyasztás:
Barátnőm jégkockatartóban fagyasztotta le, így nagyon praktikus amikor a főzelékbe kell adagolni.

Ilba
10 liter!!! nem semmi! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Natasa, kéne nekem egy mailcím...képek miatt.:)

Kép
----------------
B&M
bubek

Novum, tőled is :)

Kép
----------------
B&M
bubek

Szasztók joccakát!

Csak hogy belepfázmányozzak, mint legszakavatottabb személy... a tejcsi tárolására anyós javaslata: Lefagyasztani aventes pohárba, és lehet kapni olyan zacsit, aminek a teteje összenyomkodva lezárható (a filmekben kis zacsiba füvet szoktak árulni ilyenekben- a szerk.) szóval fagyás után kiütni pohárból, bele zacsi, vissza fagyi...
olyan medelés izét mi is vettünk, volt brendonkuponakcióstermék:)
persze keresztapám kiokosított a tejtárolás rejtelmeiről, illetve a szakszerű tárolásról és előkészületeiről :roll: a Heimpaliban dr bácsi...

Na holnap megyek Mancsékért :lol: :lol: :lol:

jóccakát nocheinmal: M-bá
mancsbá

Na hali,
elküldtem a képeket. sikítson majd akinek hiányérzete van. (Számokkal vannak a mailek jelölve mindkét taliról. Az áprilisi taliról véletelnül küldtem olyat is, amit kaptam, ezért ezer bocsesz!
Vuka, Eszti, Gabi és Tücsökmami, nektek megtelt a mailboxotok, így nem tudom hogy mi ment át és mi nem. 04 27-ből 7 db kell legyen, a 0523-ból asszem 4. Na most megyek mert állítólag MArci ébredezik, pedig ilyenkor már nem szokott... Majd holnap jövök. Pussz.

Tücsökmami, láttad az usziról amit írtam?

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
köszönöm szépen a fotókat, ürítettem is, jöhet a többi is! :lol:

Én is küldöm mindenkinek, csak majd egy kicsit később.

Elmegyünk ma megnézni a 20%-os bulit a Kispesi Centrumba, meg jönnek a barinőmék elvinni a nekik félretett babaholmikat (remélem nyáron már összehozzák az új kis tulajdonost is :lol:).

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa!

Bocsi! :oops: A profilbeállításoknál automatice "nem"-re volt beállítva, hogy megjelenítse-e, de már korrigáltam jelentem.

Na tejcsifagyasztás... fogtam szépen a bótban kapható 2 dl-es műanyag pohárkát és jól lefedtem folpack-kal. Na én így fagyasztottam tejcsit. Nekem valahogy drágának tűntek ezek az aventes, meg medelás fagyizacsik. Ja lemértem egy jégkocka kb 20 ml. :wink:
na megyek, mert Dani valahogy korán kelt, jajj képzeljétek, tegnap észrevettem egy óriási csípést a kis talpán. Először azt hittem szúnyog de hamar rájöttem, hogy nem az. Nagyon panaszkodott rá, aztán később már menni is alig bírt. Telefonálgattam jobbra, meg balra aztán elhurcíltam dokihoz. Még szerencse, hogy pénteken este 18-20-ig volt. Diagnózis. Darázscsípés :cry: Szegénykémnek annyira fáj. Úgy képzeljétek el, hogy azon a lágy részen van a csípés a talpán ami kicsi homorú. Az egész csípés kőkemény, a közepe piros, aztán fehér és utána megint piros. Még a lábfeje is be van dagadva. Éjszakára beborogattam neki a dokinéni által javasolt kenőccsel, meg jeges borogatást tettem rája, és azt mondta, ha vasárnapig nem lohad, akkor menjóünk el vele a sebészetre. Remélem már most jobban né z ki reggelre. Hát lányok, ahogy nőnek ezek a manók mindig van valamin izgulni. Először a pocakban, hogy minden rendben legyen, aztán a tejcsi miatt, később meg ...

na puszi
sasha
sasha

Coolasa!

MEgnéztem a képet amit küldtél, és válaszoltam is már.

sasha
sasha

Sziasztok,

Ilba rájöttem :lol:

Micsoda kicseszés, gyereknapra ilyen sz@r idő :?

Sasha,
nálunk is megy az egész család.
Mézgáék hozzánk képest kutya gumi :lol:
A nyaralás idejére a férjemet kinevezem káosz kapitánynak :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sasha,
szegény Dani, csúnya darázs :twisted:

Engem még soha életemben nem csipett meg darázs :shock:
újabb érdekes adat :D
le is kopogom ki az? :lol:

Kép

Kép
sajtine

Ilba,

mikor lesz a következő tali :?:

Kép

Kép
sajtine

Halihó Mindenkinek!

Sasha én is elküldtem e-mailben a képeket, amiket le kellene kicsinyíteni, hogy a nevem alá betehessem őket. Köszi a munkát.

Bubek az első taliról megkaptam a 7 levelet, mind átjött, viszont a második taliról semmi. Kiürítettem a postafiókomat, úgyhogy küldheted a többit, előre is köszi.

Tegnap du. itt volt anyósom, így végre elintézhettem olyan bevásárlásokat, amiket Petrával nem tudnék.
Ma este a barátnőm jön majd, együtt vigyázunk Petrára, mert ma a férjecskémnek lesz osztálytalija. Ma mindent rábízok a barátnőmre (pelenkázás, fürdetés ...), nem árt neki a gyakorlás, hisz igencsak szingli, kíváncsi leszek milyen képet vág majd. :P
Na megyek, mert még jópár dolgom van, aztán meg irány a babaúszás.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, okés, köszi

Gabi, te is így add meg lécci hogy mi hiányzik.
Köszi

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Bubek a címem: kronor kukac freemail pont hu :)
Sasha, ez a csípés nagyon kellemetlen lehet, de örülj, hogy nem allergiás rá! Gyógypuszikat a talpacskára!

Apa dolgozik :cry: :cry: :cry:
A szél fúj mint a bolond! Azt hiszem a reggeli bevásárlás volt egyben séta meg családi prgram. Remélem holnap szebb napunk lesz!

Ilba, komolyan vélsz Szonjában felfedezni egy cseppnyi Natasát? Marha jó, lassan mindenki lát benne csak én nem :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975

Natasa, én ismerlek (fényképről) téged is, meg élőben Szonja apukáját is ugye, és határozottan állítom, hogy fotók alapján ezer százalékban rád hasonlít. Tényleg furcsa, ahogy egy kívülálló két milliomod másodperc alatt feltérképezi, hogy a baba füle tiszta apukája, az álla meg az anyukája, stb, de Noémiben én sem látom se magamat, se a papáját, pedig ismerősök, rokonok, babanetesek (öhöm) eskü alatt vallják, hogy tiszta apja/anyja/nagybácsi/postás ez a gyerek....

Lányok,Natasa receptjeiben tényleg bízhattok, mert Szonja apukáját, akivel én egy egyetemre jártam, tehát látásból nagyon is ismertem, úgy lefogyasztotta, hogy a fotók alapján nem tudtam beazonosítani. Először csak a fényképeken háttérül szolgáló tapéta volt rendkívül gyanúsan ismerős, merthogy régebben gyakran jártunk fel hozzájuk...

Kép Kép
coolasa

:D :D :D Coolasa a hsz-od után lehet én leszek a következő S. Norbi???? Fogyjunk együtt Natasával :lol:

Hát, pedig noémiben én is téged látlak!

Kép Kép
natasa1975

Natasa ,
hogy fogyasztottad le a férjed?

Kép

Kép
sajtine

Natasa, én, mint önjelölt menedzsered, azt javaslom, most kezdj receptkönyvedért jogdíjat szedni....és persze osztozz meg velem fair módon, értem ezalatt, hogy életed végéig munkából szerzett keresményed 90 százalékát leszel szíves a következő bankszámlaszámomra utalni, ......

Kép Kép
coolasa

Sajtine, tegnap már leírtam. Sztem az előző oldalon megtalálod. Valójában semmi különöset nem csináltam csak az én főztöm ette. Hihi, lehet mégsem főzök olyan jól???? Egyébként nem volt számomra jó az ő fogyókúrája, mert még ő fogyott én híztam :oops:

Coolasa, látom jó az üzleti érzéked. De, azt hiszem én jobban járnék a te gyermeknevelési (vagy OK, nem nevelési) könyved menedzselésével :wink:

Kép Kép
natasa1975

Natasa, tehát te ki akarsz szipolyozni engem, ártatlan kis coolasá-t mint csúnya pénzéhes menedzser? Hát, ezt igazán nem vártam, ez nagyon csúnya dolog, ejnye-bejnye.

Kép Kép
coolasa

Coolasa, Vuka!

email ment

sasha
sasha

Sasha,
csak anyit most, hogy a darázscsípésre (meg bármilyen komolyabb méreganyaggal járó csípésre) a legjobb, ha rákötsz gézzel egy vastagabb szelet (vagy egy fél) jó érett paradicsomot éjszakára, és ráhúzol a lábára egy neljon zacsit olyat ami nam zörög nagyon, vagy valamit, aki megakadályozza, hogy eláztassa a gyrerek lába az egész ágyat...pl. gumikesztű, ilyesmi:):):)
Másnapra olyan gyönyörűen kiszívja, hogy csak na. Gyerekként én ezt nagyon sokszor átéltem(mert mindig oda nyúltam, meg mentem, hova nem kellett volna - budös kölke :oops: , és apukám mindig ezt csinálta velem, és tényleg használ!

Ja és nagyon drukkolok én is a cseréhez:)

Kép
----------------
B&M
bubek

Éééés mégegy eheti felfedezésem: Ha akartok egy kis tejet növelni, akkor vegyetek HohesC Mineral Aktív-ot (ez nemtom hány zöldséget meg gyümölcsöt tartalmaz), és dőlni fog a tejci. Najó nem dől, de sokkal több lesz. Még ki kellett 3x próbáljam, hogy biztos legyek abban hogy ettől van, de asszem, hogy tényleg ettől. Napi egy doboz - az egy liter elfogyasztásával másnap tök sok a tejci. (lehet fagyasztani :))

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi, lécci, melyik mailek hiányoznak? Köszi

Kép
----------------
B&M
bubek

Helló,
Bubek, bocsi, csak nem voltunk itthon délelőtt, most meg vendégeink vannak. Már csak a májusiakat küldd el, KÖSZÖNÖM! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek!

Köszi a patadicsomos tippet, lehet kipróbálom, de jó az akkor is, ha a fullánk feltehetően még benne van???

sasha
sasha

Sasha, köszönöm!

Kép Kép
coolasa

Sajtine,
ez a progi azt számolja, hány üzid volt összesen, nem azt, hogy hanyadik az adott, amit elküldtél. :lol:

Sajna a lépést nem tudom veletek tartani, de majd időnként benézek. :lol:

KépKép
connie

Sasha,
igen, jó akkor is, azt is kiszívja. :)

Natasa,
igen hamar betelt a postafiókod, így asszem csak egy email ment át. 7 db van az előző taliról. Szólj ha küldjem őket.

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Húúúú,jó rég jártam erre,előre is bocsi mindenkitől!
Először is:minden Eszternek Boldog Névnapt Kivánok! Kép

Bocsika,de visszaolvasni nincs időm(ahogy ismerlek Titeket két hét termését sok idő lenne visszaolvasni :D ).
Kicsit rólunk:Domikám kék-zöld foltos,mindig összetöri magát.Ma már az apja is azt mondta,hogy olyan mint Csonttörő egy meccs után. :D Még a szeme alatt is van egy mokesz és ma e mellé plusz a homlokáról is lehorzsolta a bőrt(orra esett)......Deeeee napról-napra okosabb(nem is vagyok elfogult).Újabb tudománya,hogy egyre szebben számol tízig és ha kérdezem ki Ő Nekem azt mondja,hogy a hercegem. :D :D
A gyakszim nagyon jól sikerült,élveztem nagyon csak ne lett volna olyan fárasztó család mellett csinálni.Minden nap 6-ra jártam 2-ig aztán rohanás haza főzni és Domival foglalkozni estig.Így a lakás még mindig úszik,nem is tudom mikorra érem utól magam. :oops: E mellett még suliba is kellett ugye menni......De van ám jó oldala is!Nagyon várnak vissza dolgozni,így most nyugott vagyok,hogy lesz melóm gyes után.Szeptemberben kezdem 4 órással aztán jövőre ha már Domi is ovis lesz maradok 8 órásban.A gyerkőcök,kollégák nagyon aranyosak,tök jó volt minden.
No.szóval meg vagyok,remélem hamarosan aktívabb leszek itt is mint eddig és a következő taliről se maradunk le!Mikor is lesz???? :wink: Mindenkinek további jó hétvégét!A gyerkőcöknek Boldog Gyereknapot! Kép
Puszi Mindenkinek!Dia
lldicsi

Halihóka!

Nagyon aktív volt a társaság ma (is). Mi délelőtt anépligetben voltunk egy másik tipusú baba-mama találkozón. Az idő is tök jó volt, a gyerkőcök meg cukik.
A tejcsi fagyasztáshoz sajna nem tudok hozzászólni. Sosoem volt annyi, hogy fagyasztni kelljen. De nagyon gratulálok a felhalmozóknak. Nagyon jutányos árton tudok szolgálni aszem 9 Aventes pohárral és vagy 19 tetővel. Ha valakit érdekel.
Ilba 10l!!! :o Nem semmi ilyen gyönyörű gyerkőc mellett.
Sajtine nem tudtam a leveleidet értelmezni. :lol:
Tücsokmami van Alexandrám kölcsönbe 100% címmel. Nagyon jó.
Sasha szegény kis Dani! Puszikát neki!

Én veszek a fogyis és a gyerek nem nevelős könyvből is. Bár belőlem nem fogtok meggazdagodni! :lol:

Jó éjt mindenkinek! :D

Kép
vanília

Na akkor most kaptok képet tőlem is. Lesz egy jópár, de már úgyis rég küldtem...
Nem időrendi sorrendben lesznek

Ecetes lábfürdő, nagyon tetszett ám neki a pancsi:)

Kép

Itt az a csúnya csípés, csak a vízhólyagok nem látszódnak, pedig vannak, de már összenőttek, sok kicsi helyett két nagy lett

Kép

A férfiak dolgoztak ma, a kaput, kerítést csinálták

Kép

Gabi is segített
Kép

Aztán kicsit földezett (homokozás helyett)

Kép

A saját bejáratú dzsungelünk, azaz a hátsókert

Kép

Na itt laknak a szúnyogok, napközben sem ajánlott a bejárás, hát még szürkületkor...

Kép

A bokrok mögött elvileg a szomszéd néni szép kertje van, de nem láttam a nénit tavasz óta... vajon miért?

Kép

A kép megtévesztő, Gabi épp a tuskót akarja lepisilni és épp minket zavar elfelé

Kép

Kicsit arrébb mentünk, de Danci elfáradt

Kép

Ismeritek már Kevint? Ő az első kölykünk és közte, meg a Gabi közt 1,5 év van:) :wink:

Kép

Kisember nagy kenyérrel

Kép

Végül azért csak sikerült időrendbe felrakni, csak a kenyér tegnapi :wink:

Kép
sasha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?