Sziasztok!
Hédi! Milyen méretûek azok a téli ruhák, és fiúsak, lányosak, vagy unisexek? Engem 86-osnál nagyobb nem lányos téli cuccok érdekelnének, sõt, 80-86-os õsziek is.
Krisztina! Jaj de jó, hogy írtál ide! Engem nagyon-nagyon érdekelne az a lakópark, írnál a személyes tapasztalataidról? Ha jól tudom, ott két lakópark is van egymás mellet, ti melyikbe költöztök? A honlapjukat ismerem, de azon kívül csak az utcáról láttam még az épületeket, de nagyon tetszik, és éppen tervezgetjük, hogy valahol lakóparkban kellene lakást venni. Minden infónak nagyon örülnék!
Amit én a környékrõl tudok, az hogy a Tolnai Iparcikkcentrum ott van közel, annak van háztartási részlege is. De a SÜBA-ban van DM-is, az se lehet gyalog 10 percnél messzebb. Gyermekorvost és bölcsödét ajánlani nem tudok, de a felnõtt háziorvosom csillaghegyi, és imádom. Dr. Czikk a neve, aranyos, kedves öregúr, õt szívbõl merem ajánlani.
Menta! Én is örültem a találkozásnak! Rengeteget nõt Helena, mióta nem láttam! Én se féltem már magam a nagy családtól, nagyon élveztem, amíg 3 gyerekem volt!
Még csak egy napja vitték haza a nagyokat, de máris úgy hiányoznak...
BMárti