Sziasztok!
Hát jó rég jártam erre, lesz mit visszaolvasnom.
Három napot voltunk Siófokon, igazán nagyon klasz volt, megérte elmenni. Szerda kivételével fantasztikus időnk volt, szikrázó napsütés, de nem gatyarohasztó meleg, szél- és esőmentes idő. Szerencsére még nem indult be a szezon, úgyhogy alig voltak. Sajna szúnyog annál több... Jót pihentünk, bár a sok sétába eléggé elfáradta. De sose legyen nagyobb gondom.
Köszi Kata a képeket, megkaptam!
Aranyérre nagyon jó az intimtorna. Legalább az a része, amit leírtam nem oly rég. A rendszeresség a kulcsa. És remekül lehet akár ülve, akár fekve végezni.
Ja egyébként keddenként itt Budaörsön van egy intimtorna tanfolyam, asszem a jövő héten idul megint. 5 alkalmas, ingyen van. Ha esetleg el tudsz rá jönni, nagyon ajánlom. Nem kell hozzá mozogni, akár fekve is végezhető.
Szólj, ha adjak telefonszámot! Ja és a szüléshez és az utána való regenerálódáshoz is nagyon hasznos!
A tesco-beli cd-ket nagyon szereti a babám.
Erika, részvétem a lépcsőmászásos rosszullét miatt!
Ha lehet, kerüld a lépcsőket!
Igaza van annak a védőnőnek.
Gratulálok a kisfiútokhoz és örülök, hogy ilyen ügyesen megmutogatta magát!
Képeket hol hagytad? Olyan kíváncsi vagyok...
Kriszkrosz, remélem azóta már jobban van a kezed!
Melinda, szegény Marci! Jobbulást neki!
De az nagyon jó, hogy minden rendben a másik picurral!
Hú ez a szentestei meglepi nem lehetett semmi öröm!
Tűzmanó, hogy lehet, hogy még nem is nézték a vasszintedet??? A picur tényleg elveszi, amire szüksége van, már ha van miből, de azért nekünk sem kellene a szülésre végleg kimerülnünk... Mert utána meg talpra kéne állni, meg hát szoptatni is kellene...
Örülök, hogy minden rendben van Nálatok.
Türelem, eljön a Te időd is bébimocorgás kapcsán!
Timota, örülök, hogy jól vagytok!
Miből fogsz államvizsgázni? A babát megkukkolni szerintem mindig remek!
Csengo, köszi az egészségpénztáras tippet, nekünk jól hasznosítható!
Férjecském munkahelye fizeti.
Részvétem a comforgó-fájdalom miatt.
Krisszi, én is így jártam a babanetes linkkel...
Gratula a vizsgádhoz!
Biztosan rém okos bébid lesz ennyi tanulás után, nem gondolom, hogy ártanál vele!
Nálam mindig csinál a védőnő vizeletellenőrzést.
Jadey, meddig dolgozol még? Részvétem, én nem tudom, hogy bírnám...
Mamy, a templomi esküvőhöz oktatásra kell járni. De ezt temploma válogatja. Mi először Kispesten akartuk, de ott 12 alkalom! lett volna. Végül Budaörsön tartottuk, ott nem ragaszkodtak az elsőáldozáshoz és a papnál háromszor kellett megjelennünk fél órára. Jól elbeszélgettünk vele. És utána mehetett a templomi esküvő. Ja gyónni kellett előtte, azt se csináltam sosem életemben. A keresztelő könnyebb dolog, elvileg a gyerekedet kötelesek mindenféle feltétel nélkül megkeresztelni. De sajna ezt is temploma válogatja, mert pl. Kispesten nagy úr a pap, és szóba sem áll Veled előélet nélkül, bár ehhez nem lenne joga. Budaörsön ez is sima ügy, csak be kell jelentkezni a keresztelőre. Egyébként a templomi esküvőt nem bántam meg, nagyon meghitt volt és csodálatos élmény. És mindig mondta a pap, mit csináljunk.
Tejszívárgás
Hogy sikerült a szülinapi meglepi?
Dorka, bébifürdetés, most egy kicsit irigykedem...
Hogyhogy nem jön be a 4d-s uh? Voltál már és nem volt nagy élmény?
Csütörtöki uh
Rönci, köszi a légzésfigyelős infót! Én mindenképpen szeretnék, mert olyan paramami vagyok.
Jó hogy jobban érzed már magad!
Sz_Kata, részvétem a beázás miatt!
Nyugi, idegeskedés nem segít, ellenben a babának árt!!!! Az ácsok fizetségéből mindenesetre én is levonnám...
Manka, legalább Nektek jól jött az eső!
Siba, én is kíváncsi lennék a bécsi vásárolgatási tapasztalataidra...
Gabi, remélem mára sikerült kipihenni a fáradalmaidat! Máskor jó tudnod, hogy gyereknap környékén vannak az osztálykirándulások...
Hogy Te milyen mázlista vagy!
Rejo, azért örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben Nálatok! Ja és tök jó,hogy a lepény is jó helyen van! Ügyi vagy!
Meséljetek a tegnapi Aranytízes buliról!
Utálom ezeket a frontokat! A hidegfrontnál babóca alig mozog valamit, én görcsölök, a végén meg mindig beáll a fejfájásom is. Szerintetek ez normális? Szerdán megyek dokihoz szerencsére.
Mindenkinek jó hétvégét, bocs ha valakit kihagytam!
Melba