Sziasztok!
Bocsi, a hétvége elég húzós volt nem volt időm jönni!
Andi,
nem semmi csaj Kíra, jó kis vagány, ha még falámszást is csinált!!!:-)))
a teremőrrel nem kell foglalkozni, olyan cuccban mentetek, amileny idő volt! Jók a képek, ti is galambásztok???
Fanka,
nagyon csinik vagytok az esküvői képen, gratula a 2. évfordulóhoz!!! A Pannis képek is angoyn tetszenek!!!
Nyuszko,
örülök, hogy rendbe jött a torkod!!!
Muki,
nagoyn szupi a csokievős sorozat, azért tudják eze a kölykök mi a jó, marcink túrórudi függő, sajnos, emgy a hűtőhőz és kiszedi.
Eveka,
nagyon király a tükrös fotó, annyira tetszett, hogy többször megnéztem, tényleg egy gyerek van rajta?? evés, nálunk változó, van amelyik nap rendesen eszik, van amikor alig, szóval néha aggódom, de azért annyit biztosan megeszeik, amennyire szüksége van! Öreg házasok!!!:) Ja mosógépből elvileg a Mielek a legtartósabbak és legprofibbak, csak marha drágák, de 30 évig mennek, te állíthatod mennyi vízzel mosson, és mindent. Pont keresztanyám van ráizgulva erre a kérdésre!!!
Timka,
hülye szomszéd mindenhol akad, de idegeskedj miattuk, egyébként nem értem, ha gondja van miért nem hozzátok megy? Inkább élvezzétek a kertet!!! Bár amilyen idő volt a hétévégn mi sem sokat voltunk kint!
Juc,
oltást mi is szerdán kapjuk, remélem nem lesz mellékhatása, mert jövő hétfőtől mi is kimennénk.
Mosógép, nekem az öcsémék 11 éves örökölt mosógépe van, 4kg mehetne bele elvileg, hát néha én is elgondolkozom rajta, hogy jó lenne egy nagyobb, főleg az őszi "szaporulat miatt", mert rengeteg adag megy egy héten! Én egybe szárítógépeset nem vennék, csak külön gépet, mert ahhoz elég sok idő kell, a koliban volt, ott használtam néha, de ahhoz meg hely kell.
Le a kalappal a karikázásodért, én most elhalasztom egy fél évvel, majd utána kezfem!!!
Rólunk,
a hétvéégn füvet nyírtunk, karnist szereltünk a két maradék szobába, ahol még nem volt, egyik a babácskáé lesz, már csak függönyt kell vennem és megvarrni. Marcinak megvettk az új ágyát az Ikeában, tegnap délután ott aludt, ma nem volt hajlandó, és a fél éjszakát is sikerült ott töltenie. Hát remélem, majd javul a helyzet!
Na most megyek, mert éhes a kisebbik idebent!
szebb napokat!
Mikor találkozunk és hol????