Sziasztok!
Képzeljétek, Lóri tegnap délután belázasodott.
A délutáni alvásból már úgy ébredt, hogy 39 fokos volt a láza. Kapott Panadolt, este meg Germicidet, éjszaka fürdettük, újabb gyógyszer. Ez azóta is így megy. Felmegy a láza, kap gyógyszert, vagy borogatni próbálom, lemegy valamennyire, aztán megint fel... Volt itt az orvos is, nem talált nála semmit. Nem fáj semmije, a torka sem piros. Azt mondta, valószínűleg a foga miatt van. De eddig egyiknél sem volt lázas. Jaj, én úgy félek, hogy valami baja van. Normális, hogy ennyi ideig lázas és nem tudom neki elmúlasztani?
Lányok, ti mit csináltok, mikor lázas a gyerkőc? Én még olyan járatlan vagyok ebben, mert Lóri még sosem volt ilyen lázas.
Koda, a tető jól halad, úgy néz ki ma befejezik. Csak a polikarbonátot kell majd feltenni, de az csak a hét végefelé érkezik meg. Nagyon szépen dolgozik az ácsunk.
Zsu, üdv közöttünk! Jó ötlet a fotel, nekünk is van, de nem az a fajta, amit a Metroban is lehet kapni. Abból nem tudtam volna felállni egy gyerekkel a karomban.
Próbáld ki, hogy abból a fotelból, amit kinéztél fel tudsz-e állni, ha mindkét karod foglalt, kb. 5-6 kilóval!