Helló Lányok!
Hiszitek, vagy sem: az IFA-ügy az OM szerint nem akkora dolog, hogy így felfújjuk..És az is helyén való, hogy a 6 éves (Tomi) gyereket csak úgy hazaengedjék, nem feltétlenül kell az én írásos engedélyem. Pontosabban errõl azt írták, hogy ez csak a városokban szokás, falun nem.. (??) Nem igazán értem. Tehát a városokban figyelnek arra, hogy a gyerek csak úgy ne tudjon kijönni a suliból, míg falun mi a francnak?? Megjegyzem, Újpalotán a Hannának sosem kellett úttesten átmennie, így egyszer-egyszer hazajöhetett egyedül. Itt van olyan pontja a falunak (mi nem itt lakunk, de lakhatnánk is akár), ahol az 5-ös úton kell átmenni. Ott, ahol a kamionok nemhogy 40-nel, hanem 80-100-zal száguldoznak, esetenként a piros lámpát is figyelmenkívül hagyva.
Az Ifára visszatérve: a jegyzõ, ill. a diri még nem válaszoltak, gondolom kibekkelik a 30 napot. Az Om tanácsa, hogy ha EZEK után is úgy tartom, hogy az iskola vétett a KRESZ ellen, akkor tegyek feljelentést a rendõrségen.
---------------------------
Jamina, én is szívbõl gratulálok
Vera, én b**kó, Annipanni is névnapos volt, ugye? Még benne vagyok a 8 napban: Boldog névnapot Neki!
Évi, akkor hajrá
Momo, nálunk nõnapra ill. környékére jutott mindkét fiú
Jobban vagy már? Álomkór és társai?
És igen, kincs a jó védõnõ, gyerekorvos, bõrgyógyász, fogorvos...és még sorolhatnám.
Nálunk kissé egyhangúan telnek a napok, a gyerekek visszaszámolnak (egy hét múlva Szelidi-tó), listát gyártanak, hogy mi mindent kell vinni (eddig a kutya még nem szerepelt, de a Potter könyvtõl a vizipisztolyig minden más..)
, mi próbálunk matekozni, hogy egy heti cuccunk + mi 6-an, hogyan is fogunk beférni a kocsiba
Jancsi(16,5 hó) non-stop dumál, babanyelven, anyósom szerint úgy, mint a Menõ Manó
Foga továbbra is csak 7 van, talán mostanában lesz egy rágó is. Kari(4,5 év) kissé nyûgös, azt hiszem "társtalan". UI. Hanna(9 év) és Tomi(7 év) állandóan együtt lógnak, mindenkivel elhitetik, hogy õk ikrek, szegény kicsi Kari pedig onnan kilóg, viszont Jancsi meg még egyedül játszik.
De ha rájuk dörrenek beveszik "kisikernek"
Ancsa, rég nem írt.. mi van vele?
Ja, és Emese mindenkit puszil, hamarosan jelentkezik
Verus