Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti! :wink:
Drukk neked!

Sosi!
Amióta megújult a babanet, nem töltöttem fel én sem. :?:

Gizmix!
Sajnálom! Hátha a nyár jót hoz! :roll:
Én is ebben bízom.
zsazsóka73

Sziasztok!

Sosi! Én sem töltöttem még fel az új b.net indulása óta, de én már a belépéstől is tartottam és tök simán ment. Nagyon drukkolok. A nyugalom a legfontosabb az éleben. Persze ezt könnyű mondani. Ha nektek így jó, akkor aludjon ott a pici. Ha így nyugodtabb a szíved. Ezt nem értem hogy mehetett a rovására :?: .

Okrsz! Neked is drukkokat küldök ezerrel remélem még nem jött :!: A vizsgám 3 lett. Mindegy nem érdekel végülis sehova nem számít. Ösztöndíj már ugyse lesz, meg a vörös diploma sem fenyeget. Tegnap is írtam, hát az sem lett valami fényes. De azért happy vagyok. Tegnap már megfőztem esete ahogy hazajöttem, úgyhogy ma már csak takarítás van. De ilyen rossz időben nincs kedvem.

Angel! Hú kíváncsian várom mint mond a doki csütörtökön.Olyan jó nem !? Mármint hogy már itt van!! :lol: Képzeld apával mostanában állandóan veszekszünk. :( . Szerintem ez a suli miatt van. Jó lenne már dolgozni és így egy kicsit önnállósítani magamat. Úgy érzem túl nagy a függőségem tőle és ezt ő ki is használja. Úgyhogy egyáltalán nem jó ötlet a baba ebből a szempontból, mert mégjobban erősödne ez. És akkor már végleg a fejemre nőne. Hát ezért mondják hogy nehéz nőnek lenni. Mindenhol meg kell felelni.

Csakegy! Hogy szuperál az új kocsi??? Gondolom imádod. Drukkolok h legyen pé-d! Visszatérve Agel folytatásához. Én is szeretnék majd a fizumból autóra félre tenni. Elegem van,h mindenhova ő fuvaroz. és neki is elege van. Nem csoda. Ennyit már csak meg kéne tudnom oldani. Sajna ez van, de kell mégegy kocsi. Úgyhogy most gőzerővel erre hajtok majd. Rossz, hogy még nagybevásárlása is jönnie kell.

Ancsa! Neked ez már a sokadik closti ugye? Neked nem lesz átjárhatósági? Vagy mik a kilátások?

Gizmixx! Megjött?? Én nem úgy láttam! Drukkolok.

Zsazsó! Helló :D Hogy vagy mostanság?

Junkó vagyok! És te :?:

Akit nem írtam előre is bocsi

Pusszantás mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Hogy all a mai hod?
Ez a 4.adag Closty mar emeltebb dozisban van ugye?Most nem voltal UH-on?

Tlidi!
Sajnalom hogy sokat veszekszetek! :(
Igen ez mar a 6.Clostys honapom! :( Elvileg kaptam megegy honapot!Bar ezt nem irta fel maganak ugy hogy kivancsi vagyok hogy mit mond holnap!1-2 honap es jon az atjarhatosagi!
Megerzesem szerint nem ilyesmi gond lehet nalunk!Megakarom kerdezni tole hogy ellenanyag vizsgalatot tud-e csinalni!Nem tudom hogy mi annak az orvosi neve!

Kép
Kép
ancsa81

SZia Tlidi!

Ó, sajnálom, hogy sok a veszekedés :(
A suli befejezése biztos hoz pozitív változásokat, remélem gyorsan értékesíted majd magad a munkaerőpiacon! :wink:
Szerintem a baba nem rontana ezen a függetlenség-dolgon! :) (Legalábbis én így érzem...)
Ugye ezzel most nem azt akarod mondani, hogy leálltok??? :o

Ne is mondd! :shock: Már egy hét sincs a konzultációig!

Ja, és ma megyünk a közjegyzőhöz!!! :lol: :lol:

Ancsa,
bocs, de én egy kicsit máshogy gondolom...
Épphogy az immunológiával nem lehet nálatok gond, mert már van egy közös gyerek, Marcika! :)
Mivel, ha jól emlékszem volt egy macerásra sikerült császárod, ami begyulladt, sajnos nagyobb az esély, hogy összenőhetett odabent valami... :(
angel37

tlidi: hát a kocsi még a szerelőnél van... mondtuk neki, hogy szerelgesse csak nyugodtan, nem kell elkapkodni :D Mondjuk ezt a kocsit ha jól sejtem főleg a férjem fogja vezetni (ősztől nyárig, amíg nem kell légkondi)... takarékossági okokból (van egy 2 literes Nissan Primeránk mint családi kocsi és marha sokat iszik... a fizunk meg nem emelkedik, a benzin viszont igen :( ) de azért enyém lesz a kicsi-kocsi :) és SOS meg is tanulok vele vezetni... kell majd ha jön a baba :) nehogymár ne tudjak kimozdulni itthonról a férjem nélkül :)

Nálunk egyébként nincs függőségi viszony, ami pénz bejön az közös, soha senki nem emlegeti, hogy ez most kinek a révén jött be... így nem is tartok attól, hogy mi lesz, ha majd megszorulunk mert gyesen leszek... (majd rágjuk a küszöböt :) ) ja... és a férjem általában lelkesen fuvarozgat ide-oda... nem is nagyon szereti, ha egyedül mászkálok pl. este vagy a világ végére a kinezemhez (olyankor a kocsiban csücsül amíg nem végzek :) )

Nálunk most az új nagy projekt egy kanapé... talán hétfőn meg is rendeljük... a régi ugyanis kezd szétesni... a huzat össze-vissza szakadozott és ha beleül az ember, a fenekében érzi a rugókat... ráadásul alig férünk el benne ketten... most egy 3 személyes kihúzható bőrkanapé a cél... már csak el kéne menni és kiválasztani a több száz szín közül azt amelyik nekünk tetszik... (egy ismerős ismerőse gyártja így olyanokat is lebizniszelhetünk vele, hogy puhább legyen az ülőfelület és még ugyanolyan bőr kispárnákat is gyárt majd nekünk hozzá:)

Tök jó lesz :) Ráadásul egy tök jó minőségű bőrt néztünk ki magunknak ami állítólag még 30 év alatt sem fog elkopni... és ha később fotelt is szeretnénk majd a kanapéhoz, akkor pont ugyanabból le tudják majd gyártani... (de ez 10 éven belül nem valószínű :) )
Vendég

ja igen... a baba és a függetlenség téma:

Hát bevallom, én régen tartottam ettől... tehát, hogy mi lesz, ha én otthon maradok a babával, akkor is egyenrangú felek maradunk-e... Hát nálunk ez letisztázódott és tutira nem lenne gond... VISZONT ha egy picit is neccesnek érezném a helyzetet, akkor tutira letisztáznám jóelőre a dolgokat!

Még annak árán is, ha csúszna a babaprojekt. Ha ugyanis feszült az ember, nem hiszem, hogy normálisan lehetne babázni... és főleg nem otthon lenni egy kiszolgáltatott helyzetben...

Szóval én mindenképp a helyzet tisztázását ajánlanám... és a játékszabályok lefektetését...

szurok :)
Vendég

Angel!
Abbol gondolom hogy az lehet a problema,mert amikor Marci megfogant elotte par nappal volt apanak hereviszer mutete!Akkor mar egy eve probalkoztunk Manoval!En arra gondoltam hogy a mutet utan kicsit megvaltozhatott az osszetetele!Itt nem darab szamra gondolok,azzal nincs baj!Nem tudom rendesen megfogalmazni amit mondani szeretnek ezzel de remelem erted igy is :oops: !
Ha meg osszenoves van akkor azt az atjarhatosagival nem fogja latni! :(

Kép
Kép
ancsa81

Csakegy!
Ez a butorgyarto ismerosotok nem csinal veletlenul fekvo fotelt(nem borbol)?

Kép
Kép
ancsa81

Hát ők tudtommal csak bőrből csinálnak, de nem hiszem, hogy gáz lenne, ha másból kérnétek... (a fekvő fotel az a lábtámlás? mert olyat csinál... nekünk is olyan lesz majd egyszer)... (gondolom a bőrön lehet a legnagyobbat kaszálni... de az is igaz, hogy az a legmasszívabb és tartósabb... főleg, ha jönnek a gyerekek akik mindennel összelocsolják majd stb. :) )
Vendég

A tesomeknak kene!Nem tudom hogy milyen!Az elerhetoseguket megtudnad adni nekem?Vagy esetleg a neten nincsenek rajta?

Kép
Kép
ancsa81

Fú... megkérdezem a férjem... csak neki van meg az elérhetőségük... este elküldöm e-mailben...
Vendég

Ancsa,
dehogynem! Az átjárhatóságival épp azt látják, hogy van-e pl összenövés a petevezetőben! :) Babásodás szempontjából ez a fontos!

És értem, persze a másik dolgot is, de az szerintem nem zavar bele ilyesmibe! És apa műtétje is a megfoganás előtt volt! :wink:
Ezen sztem tényleg ne aggódj!
angel37

Sziasztok!

Ildi
Grat a vizsgához!Lényeg,hogy görbüljön! :)
Mennyit kell fizetned egy fél évre?(ha nem túl indiszkrét a kérdés persze)

Nekem meg nincs jogsim,ami a férjemet kikészíti :evil: Pedig soha nem hurcolásztatom magamat,én jól megvagyok busszal,vonattal,gyalog.
17 évesen jártam vezetni,kressz,műszaki is megvolt,de úgy éreztem ez nem nekem való.Idegesít! :x
Persze ugye,ha lenne jogsim,akkor meg az egy autó kettőnké lenne a probléma :wink:

A függőség a férjtől sajna azóta van,mióta meglett Ada.Irtóra sz.r.Ő meg nem érti,mi a bajom :? :?:

Csakegy
Mi külön kasszán vagyunk.
A számlákat persze nagyrészt apa fizeti,de a bevásárlás,gyerek dolgai az én reszortom.

Ancsa
Apát vizsgálták már?Ha nem sztem mindenképp jó lenne.
Meg talán az átjárhatósági sem lenne felesleges,hiszen mindig van p.é-d,és csak nem akar jönni a baba :(

Én most 2x1 Clostyt szedtem,de UH-n nem voltam :oops: Most így jött ki a lépés.

Angyal
Nagy drukk a közjegyzőhöz,és tessék majd beszámolni róla ,mi volt! :)

Zsóka
Te most hol tartasz??????

Sosi
Paintben kép mentése másként,és alul átírod JPG forántumra.

Rólam:
Hőm 37C,pecsét nincs.Kíváncsian a várom a további napokat.

KépKép

KépKép
okr

Angel!
Igen pont ez az hogy egy ev utan pont abban a honapban sikerult amikor apat mutottek!Sajnos nem tudok megnyugodni! :( Tenyleg csak akkor hinnek ebben ha negativ lenne ez a vizsgalat!Keresem az okokat!Az is igaz amit te irsz!Amikor mondta a doki hogy atjarhatosagi azt hitte hogy megijedtem tole!De en allok elebe mindennek!

Cs1!
Koszonom szepen!Megvan a mail cimem?

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Sosi: Eddig kulon aludtatok? HU, mi ebbol a szempontbol nagyon kovetkezetesek vagyunk, csak akkor van velunk alvas ha beteg a gyerek kulonben agyikoban sajat szobaban. Nalunk apat nagyon zavarna es ezt nem szeretnem. Kell a szuloknek is a pihenes legalabb este.
Dackorszak; reszvetem!!! :roll: De egyszer majdcsak elmullik!!!
/En bolcsi nelkul nem is birnam ki! :oops: /

Tlidi: most lehet hogy nem fog tetszeni amit irok de ez az en tapasztalatom. En eleve nagyon ra voltam/vagyok szorulva apara mert egy idegen orszagba jottem, nem volt munkam, penzem, semmim es ez valahol termeszetes mert ugye a ferjnek kell eltartania a feleseget csak mostanaban ezzel kezdenek visszaelni a ferfiak es mar a nok sem tudjak ezt elviselni mint regen.
En sokat szenvedtem ez miatt mert ki sem tudtam tenni a labam a ferjem nelkul mivel nem volt se jogsim se kocsim. Nem volt sajat penzem mert hiaba mondjak a ferfiak hogy: AMI AZ ENYEM AZ A TIED IS es forditva valahogy megsem igy van es ha akartam venni egy ruhat vagy jatekot a fiamnak kernem kellett/kell ra penzt es ez olyan megalazo. Na csak oda akarok kijukadni hogy en eloszor onallositanam magam es amikor mar ugy erzem hogy minden ok akkor babazni. De persze ez a Te eleted!!!

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti!
Csak visszament! :D Nagyon beagyazodasnak tunik :wink: !
Nagyon nagyon szoritok hogy babas legyel!!!!!!!!!Erzel valamit????
Apat neztek mar 2x is!Utoljara 25millio volt amibol 50% elenk!Azt mondtak ra hogy jo!

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti ez a 37 nagyon szep!!! Hat igen eleg nagy fuggoseg egy baba es a ferfiak tenyleg nem ertik. Probaltam elmagyarazni a paromnak de :?: O szerinte arany eletem van mert nem kell dolgoznom :idea: :x probalna meg munka nelkul itthon a gyerekkel egy hetig azt hiszem a mento vinne el! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti fel tudnad tenni a gorbedet legyszives!

KépKép
KépKép
tontica

Eddig en sem mertem irni,mert en is ugy vettem eszre hogy ez nem egy elfogadott dolog az emberek koreben!Engem mar 5eve tart el apa!Meg iskolaba jartam amikor osszekoltoztunk!Aztan vege lett a sulinak es o nem akarta hogy elmenjek dolgozni!Aztan elteltek az evek es meg mindig itthon vagyok!Meg mindig nem akarja hogy menjek!Ez nalunk kozos dontes volt!Persze nalunk is vannak vitak a penz miatt,de en nem erzem megalazonak hogy kernem kell valamire!
Minden ember mas es mindenki mashogy latja jonak az eletet!Ki igy ki ugy!Remelem nem estek most nekem! :(

Kép
Kép
ancsa81

Tontica

Én mondtam is apának,hogy ha születik tesó,mostmár ő marad itthon GYED-n :D Folyton irigykedik rám,én meg rá :shock: Tiszta hülyék vagyunk !

A görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa na most aztan Neked ugrok!!! :mrgreen:
Vannak akik ezt elviselik es vannak akik nem, en elviselem de sokkal boldogabb lennek ha egy kicsit tobb onallosagom lenne es tobb dologban donthetnek. Pl. mar amiota egyutt elunk mondogatom hogy UTALOK LASABAN ELNI ezt tudja rolam erre mik az O tervei a jovore vonatkozolag: veszunk egy kis telket kis fahazzal es hetvegenkent ott leszunk VISZONT lakasban elunk. :evil: :evil: :evil:
Egyszeruen hiaba mondogatom neki hogy en csaladi hazban akarok elni!!! :evil: Egyik fulebe be masikbol ki, es ugy gondolom hogy ez azert van mert ove a lakas ove a kocsi minden az ove tehat hogy szolhatnak en ebbe bele. Ez marha rossz erzes!!!

Kriszti nem kesoi ez beagyazodasnak?

KépKép
KépKép
tontica

Okr: hát... asszem nemsokára pezsgőt bontunk :D :D :D :D (fúúú... szurok szurok szurok :P )

Nekem olyan hihetetlen a két külön kassza... mi a férjemmel lényegében amióta összeköltöztünk egy kasszán vagyunk... iszonyú nehéz volt az elején (főleg nekem) mert még tanultam így nem igazán volt pénzem (csak az ösztöndíjam), de mi az én szüleimnél laktunk akik nem voltak hajlandók tőle semmit sem elfogadni a rezsiért, kajáért cserébe, így nem volt olyan gáz a szitu... az ő pénzéből kellett gazdálkodnunk... (de bérletet stb. pl. az ösztöndíjamból vettem, mert kérni soha nem kértem volna tőle...) Aztán elkezdtem dolgozni, elhatároztuk, hogy összeházasodunk, a lakás miatt kellett egy új bankszámla (amiről a kölcsönt törlesztjük)... és oda ment a fizum, így kellett egy társkártya az ő számlájához, hogy legyen mit használnom... szóval kialakult a dolog... így most mindkettőnknek van mindkét számlához kártyája, nem kérdezgetjük egymást, hogy ki mire költ, úgyis tudjuk, hogy egyikünk se vesz hülyeségeket... ha meg mégis, akkor annak megvan az oka (ld. én az üvegfestékeimet stb.:)... a nagyobb tételeket (mondjuk 8-10e fölött) meg úgyis megbeszéljük...

Ha jönne a baba akkro is maradna a két kértyás rendszer így soha nem kéne egyikünknek se a másiktól kéregetnie (fú... az tényleg megalázó)...

Mondjuk így jobban belegondolva a két bankkártya jelenti az igazi "egyenlőséget"...
Vendég

Tontica,Ancsa
Én ki nem állhatom,ha függök vkitől!Dühít ,flusztrál stb...... :twisted: Én egyszerűen ilyen vagyok!
Örülök,hogy Ti nem háborogtok ellene. :) Én is próbáltam már elfogadni,de nem megy :(

Hát a beágyazódást nem tudom!Pár nap,és kedrül,mi a helyzet!

Jajj,le kellene megint szokjak a netről! :x Kellene tanulni,de úúúúúúúgy nem esik jól! :oops:

KépKép

KépKép
okr

De ha dolgoznal sem valtoztatna a tervein,nem?O miert nem akar csaladi hazban elni?Megvettetek a kocsit?
Lehet hogy en is hallgatnek ha az o hazaban laknank(ha lenne neki)De itt lakunk anyukamnal es en tudom azt hogy o itt nem erzi igazan otthon magat!

Kép
Kép
ancsa81

én nem hallgatnék... ha közös az életünk akkor közös az életünk... akkor a döntések is közösek...

Hát... mondjuk én nem bírom elviselni a hagyományos családmodellt sem... (ld. papa TV előtt sörözik, anya főz, mos, takarít)... és nálunk soha nem is lesz ilyen... én anno megmondtam, hogy inkább egyedül, mint egy olyan szituba belekényszerítve amiben nem érzem tökéletesen jól magam...

Szerencsére a párom is így gondolkozik:) Így nálunk mindig oltári disznóól van, de legalább nem szekáljuk egymást halálra:)

A gáz csak az, hogy a gyerekeink is ilyenek lesznek majd :D

(viszont nálunk az is fix, hogy ha egyszer összeházasodtunk, az holtodiglan, holtomiglan... a problémák meg azért vannak, hogy megoldjuk őket...)
Vendég

Sziasztok!

Okriszti megy a drukk ezerrel!!!! :)

Csajszik látom más esélyesünk nincs. :( Vagy rosszul látom?

A mi életünk egy rakás rendszertelenség. :( A párom folyamatos 3 műszakban dolgozik, van úgy hogy, még ünnepnapon is, nemhogy hétvégén! Szóval nálunk aztán nincs függőségi viszony! :) Mindig az mosogat, vagy mos, vagy bevásárol, aki éppen nem dolgozik. Mi kiegészítjük egymást! Közös kassza, közös gondok, no és közös örömök. :wink:
Egyetlen dolog függ nálunk: nekem van csak jogsim! :)

Veszélyes ez a net. Rengeteg melóm van, de az agyam itt jár(na) mindig.

Tildi! Lehet hogy a front miatt veszekedtek.

Tontica! Nem lehet könnyű Neked! Barátok nem hiányoznak például?

Kellemes hétvégét Nektek!

Puszi: Bee
beebeey

Kriszta,
még egy, két, három... sok drukk! :lol:
A hétvégén nem leszek!

Ancsa,
bármilyen vizsgálat jön, egy kis lépés történik előre, és egy kicsivel közelebb kerülünk a megoldáshoz! :)
Csak tudnánk, hogy hány lépés is valójában ez az egész, igaz? :D

Mi összevissza vagyunk, és teljesen különböző módon bánunk a pénzzel. Külön pénztárca, külön bankszámla, de teljesen ötletszerűen fizetünk dolgokat! :shock: A közjegyzőt most pl. én fogom! :wink: Így talán nem gondolja meg magát a hátralévő másfél órában! :mrgreen:
angel37

Na igen! :(
Jajj!En azt hittem hogy csak holnap mentek!
Meg dolgozol?

Kép
Kép
ancsa81

Ááá, közjegyző nem dolgozik szombaton! :roll:

Holnap Kamilla nagy napja lesz! :lol:

Elvileg dolgozom, gyakorlatilag netezek! :mrgreen:
angel37

Akkor tovabbi 'jo munkat"kivanok! :lol:
Most Gratulalok akkor hogy papiron is egy par lesztek! :D
En most kicsit lelepek!
Aki nem jon mar annak kellemes hetveget!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Bocsi,hogy kicsit eltüntem.

Ez a pénz+függőség téma tényleg érdekes.Nem vagyunk egyformák,ezért szerintem senki sem elítélendő.A lényeg,hogy a kapcsolatban ne legyenek ebből problémák.

Gizmixx!
Sajnálom :D

Okr!
Nagyon szorítok :D Jó lenne,ha már valakinek sikerülne :)

Angel!
Biztos nagyon várod már a dokit :roll:

Tildi!
Gratulálok a vizsgádhoz :lol:
A balhés időszak meg biztos elmúlik.

Ancsa!
A férjemnek is volt ilyen műtéte 7 éve,meg az egyik barátjának is.Mi is tartottunk tőle,hogy nem lesz-e gond ebből,de szerencsére mindkettőnknél utón van a baba.Vagyis szerintem emiatt ne aggódj. :)

KépKép
takido

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! :D

Kamilla
Sok boldogságot,gyönyörű esküvőt kívánok!!!Képeket kérünk majd!!!

Angyal
Nektek pedig kellemes közjegyzői látogatást!(és olcsót :D )

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Jól feldobtam a témát aztán meg eltűntem.

Sok érdekes dolgot írtatod a dologról. Nem csak anyagi értelemről van szó hanem ennél sokkal többről. És ha lesz baba akkor még rosszabb lesz. Úgyhogy Tonti igen igazad van, hogy ezt tisztázni kell még mielőtt tényleg sikerül létrehoznunk az örök kapcsot (baba) közöttünk. Mert ha utána borul ki a szög a zsákból az mégrosszabb.
Csakegy. Tündéri lehet a párod.
Okrisz. Ha a fizetni a sulira vonatkozik akkor semmit nem kell. Nappali, állami. Dehát attól függetlenül, hogy azért kapok is manit van olyan félév, h majdnem 30 ezret van amikor csak 6ezret. Dehát ugye megélhetéshez édes kevés. Nálunk egyébként az is a baj, h nem a belvárosban lakunk hanem messze mindentől. Mondjuk a "Belvárossal"se sokra mennék ha ott laknánk mert elég pici város. Hát igen vagy szoktatni kéne magam a gyalogláshoz. Na de amikor 6-kor indul a vonat (amivel a suliba megyek) akkor morcos lennék ha még 3/4-órával korábban kéne kelnem a gyaloglás miatt. Azért nem mindegy.
Vendég

Ildi
Igen,a sulira vonatkozott.Valahogy úgy rémlett,ez második diplomád,és kell érte fizetni.De ezek szerint nagyon megkeveredtem :oops:

Gyaloglás:Képzeld,én a 4 órási vonathoz anno,fél órás sétával jutottam el.Sajna a helyijárat csak 5 -től jár,így ha apa dolgozott muszály volt lábbuszozni.
Nem kellemes :( :(

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Jól rémlett. Van már egy diplomám csak az főiskolai szintű. És most ez ugyanannak a szaknak a továbbvitele. Tehát ugyanazon a szakon most majd egyetemi diplomát kapok. Tehát a pontos megnevezése Kiegészítő. Így ez még nem fizetős, ha a ponthatárt teljesíted, amit a fősulis index jegyei meg a fősulis diploma alapján számítanak. Ugyanígy műkszik a PHD is. Az is lehet állami, ha ez a diplomám alapján felvesznek (ha megpályázom). Azért sem kell majd fizetni. Ha nem lesz állami szinten változás, ami kétésges.

Gyaloglás. Nem semmi! Lehet hogy én vagyok túl nyafka.

Ari a tickered! Milyen nagy már Ada! Megy az idő!
Vendég

Ma nem tudtam jönni. Vagyok ám, csak nem rég végeztem a melóval... :evil:
23 cn-on ( 12 dpo ) tartok ma.
HSG után két-három hónap spontán próbálkozás jön. Most itt tartok....
Mindenkinek drukk :wink:
zsazsóka73

Tildi!

Aszem, Te kérdezted, hogy hogy mehetett annak a rovására a lányom ottalvása? Hát, úgy, hogy kb 1 hétig még küzdöttem keményen az ottalvás ellen, mert lassan 2 éves és eddig nem aludt köztünk soha, sőt még altatni sem kellett. És ez a küzdelem abból állt, hogy akár éjfélig is üvöltött és kb 10 x kellett bevinni az ágyába, ordítás 10 percig, nem birom tovább stb. Aztán már semmihez nem volt kedvem és kipurcanva elaludtunk.
És ez pont az általam gondolt középidő kellős közepére esett. Úgy meg, hogy ottalszik, én nem tudok sexelni, ahhoz át kell jönni a nappaliba. Hát nagyon bekavart a lányom, ebbe a ciklusba.

Tontica!
Eddig én el sem tudtam képzelni, hogy ottalszik köztünk, és büszke voltam rá, hogy nálunk nincs ilyen gond. Megmagyarázhatatlan, hogy mi ütött belé, szerintem fél. Ahogy nő, egyre élénkebb a fantáziája. Én abban látom a megoldást, hogy ha őszre felépül a házunk és átköltözünk, akkor a nagy szobájába kap a rácsos ágya helyett egy rendes ágyat, amin én is elférek és oda tudok bújni elavásnál, aztán meg átmegyek Apához.

Kép
Kép
sosi

Kép

Kép
Kép
sosi

Sikerült :D :D :D :lol: :lol:

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Zsazsoka!
Mar csak 1nap!DRUKK-DRUKK!!!! :D

Kriszti!
Hogy all a mai hod??????

Kép
Kép
ancsa81

ma leesett a hőm... most jöhetnek a drukkok :) Köszi :)
Kép
csakegysokadnick

Szia Cs1!

Drukk-drukk!Latod csak megvarta apat!!Most aztan mindent bele!!!! :lol:
A butoros elerhetoseget nem tudod megadni?

En meg hiaba megyek tuszonezobe,mert reggel szerintem megrepedt!Ugy ereztem meg elkezdett fajni a mellem is!De van jo oldala is,mert igy legalabb tudom azt hogy szuri nelkul is megreped!Legalabb azt meguszom!Majd delutan kiderul minden!
Nem tudom a vonalzom szerint miert van meg 2napom addig? :shock:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Csak gyors írás,mert nagyon nyűgi a gyerek :twisted:

Csakegy
Drukk,drukk!!!!!!!!!!!!!!!!Aztán akciózzatok,mert különben hiába drukkolunk :D :D :D !

Ancsa
Ha volt tegnap akció,akkor még jól jöhet ez a spontán repi! :)

Háát,én ma 36,9-t mértem,és délben visszatért a pecsételés is :( A melleim szörnyen fájnak :o
Viszont nem bírtam magammal teszteltem reggel(tudom,korai is lehetett ):negatív :(
Tudtam is,de úúúúgy csábított a teszt............ :oops:

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Okriszti: hát ma reggel volt action... előtte vagy 3 napig nem... remélem, hogy ha ez PÉ előjel akkor nem késtük le...

Neked még mindig szurok :) Túl korai még ahhoz, hogy megjöjjön...
csakegysokadnick

na LH teszteltem... halvány, de egyértelműen csíkos... a multkorihoz képest teljesen egyértelműen... hát... ha ez egy 15. napi PÉ, akkor pezsgőt bontok :)
csakegysokadnick

nem bontok... ma reggel is 36,0....
csakegysokadnick

Okriszti: Naaaaaaaaaaaaaaaaa????????

Itt izgulok.......
csakegysokadnick

Na benyomom a hőmet... annyira fura... (álmos vagyok.... de nem tudok aludni... takarítani meg pláne nem... mert álmos vagyok :D )

Kép
csakegysokadnick

Csajok:
Ma ismét elmúlt a pecsét,újabb tesztem negatív! :(
Nagyon szomorú vagyok,és nemannyira a teszt,mint inkább a megkeveredett ciklusom miatt. :evil: Pedig már barnázásos előzmény nélkül jött meg,több hónapban is,erre most tessék.... :evil:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?