Tviky, Süni: Nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek!!!
Atan: Sikerült Petikével olyan úszómestert találni, aki foglalkozna vele?
Töltike: Kedden drukkolok!!!
Kelimoni: Örülök, hogy nincs semmi baj Gergő szemével! A konduktor biztos nagyon ügyes, jó, hogy időben kiderült a probléma és korán elkezdtek vele foglalkozni!
A játékkal sokszor úgy vagyok, hogy magam miatt veszem meg
mert annyira tetszik... Még a párommal csak együtt jártunk, gimiben tanultam még, amikor egy sétánk alkalmával egy játéküzlet kirakatában megláttam egy micimackós fürdős játékot. Annnnnyira megtetszett, hogy bementünk és megvettük
A gyerekek esténként azzal játszanak a fürdőkádban.
Jiny: Van valami hír Dóri fülével kapcsolatban? Sikerült másik orvoshoz elmennetek? Bízom benne, hogy nincs semmi baj, csak az orvos volt felületes
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy elküldted az SNS-t! Hétfőn szerintem meg is fogom kapni. Millió puszi érte!!!
Ja, és Hildust mi is pusziljuk és hiányoljuk!
Süni: Jaj de jó hallani, hogy Miklóska már nem fél a vízben!!! Jó pancsizást nektek!
Matiba: Jobbulást!!!
Steiff: Aranyos a kislányod
Szegény, fiú-elnyomásban van
A TEGYESZ-es néni nagyon aranyos volt, minden tőle telhetőt megtesz, csupa jó és pozitív dolgot írt a környezettanulmányban, egyáltalán nem kukacoskodott (még a wc-be se nézett be), annyira segítőkész!!! Mondta, hogy még ezen a héten feladja a mi gyámhivatalunknak a papírokat, elsőbbséggel. Most arra kell várnunk, hogy a gyámhivatal megalkossa az alkalmassági határozatunkat. Sajnos ők elég nyögvenyelősen dolgoznak, a jóindulat megvan bennük is, csak hogy is mondjam? szóval kicsit nehézkes náluk az ügyintézés... Zaklatom ám őket
szóval bízom benne, hogy a jövő héten megcsinálják a környezettanulmányukat és a határozatot is.
Jövő héten szerzem vissza az újszülött ruhákat is (mind kölcsön van adva, de szerencsére mindegyik helyen kinőtték már a babák őket, úgyhogy nem gond visszakérnem), már csak egy kis ruhásszekrényt kell néznünk, amibe a picurkánk ruháit tesszük. Szóval szépen alakulunk
Vivien kicsit húzza a száját a Botond név hallatán, ő inkább Veronikát akar
de már nagyon várja a kistesót, ezt alátámasztván pelust kért éjszakára...