Új privát üzeneted érkezett!

Most játszák a számunkat és már bőgök is
Vendég

[quote="gabócacica"]M írta:gabócacicaost játszák a számunkat és már bőgök is

Istenem most épp az Only Yourra táncol!!Meg kell zabálni
Vendég

Gabó!Én minden szülinapkor szoktam pityeregni.Amióta szültem én azóta vagyok ilyen érzékeny. :P .
Amica!Az a kép amit Gabóéknak küldtél nagyon jó!Kedvenc mesém volt a vakondos.mikor megláttam az egész gyerekkorom eszembe jutott,ami nagyon jó volt.Hű de régen volt!
kola2

Esztinek boldog névnapot, Levinek pedig boldog szülinapot kívánok!!

Vero,
hűűű, ez nagyon izgalmas... Bármelyik pillanatban!! :D :D :D
Ki a dokid? Szilveszter? Vagy Tiboldi? Nem emlékszem, bocsi... Vagy nem is fogadtál? Erre sem emlékszem, erre is bocsi...

Erika,
akkor Tiboldi megnyugtatott picit, ugye? Ilyenkor ez a normális. Nagyon jók a képek a keresztelőről! Szépek vagytok! :)

Gabó,
nekem meg június 15-én van a névnapom! :lol:

Képzeljétek, ma voltunk megint védőnéninél mázsáláson, megint szépen hízott Dorka! :)
születés: 2750 g
hazajövetel: 2820 g
első itthoni hét: 3170 g
második itthoni hét: 3270 g (ez kicsit letört az előzőhöz képest...)
ma pedig: 3630 g :)

(Ezek között mind egy-egy hét van)

Köszönöm mindenkinek a biztatást, előbb-utóbb eljön az a 3. hónap! :) Remélem előbb!! :)

nadine81

BOLDOG SZÜLINAPOT LEVI-HUSINAK!!!

Kép

Dorkának gratu!!

Nagy Bálint a dokim, de nem fogadtam meg senkit. Ma aszonta holnap szülök :shock: (NST-s papír alapján). Hát remélem nagyot nem téved...

Én is izgulok ááám!
Vendég

Kola!Igen én is szülés óta vagyok érzékenyebb.

Nadine!Köszönjük szépen!Hú,de jól hízott most Dorka! :D :D
Na akkor majd egy napon ünneplünk.27-éves leszek te jó ég!!!!!!!!

Vero!Köszi szépen.Aszonta holnap szülsz?!Úgy legyen ám!! :) :) Nagyon nagy drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!
Vendég

Jaj ne is mondta úgy néz ki augusztusba megyünk Horvátokhoz és pont a Vir szigetekre remélem a nő házát ahova mennénk nem bontják le,mert hülyét kapok.Már teljesen belelovaltam magam.Ja és nagyon remélem,hogy nem ütközik majd a bulival,mert akkor szívszélütést fogok kapni.

Eszti!pontosan mikor leszel szabin?
Vendég

Zsaninak "GYEREKNAPRA" :wink: Kép
amica

Amica!Köszönöm!Aranyos vagy!
kola2

Esztinek: Kép
Levinek: Kép
hajnus

Levinek boldog szülinapot!
Kép

Csajszik!
Köszönöm a névnapi jókívánságokat!
Kép
eszti76

BOLDOG SZÜLINAPOT LEVI!!!!!

Kép
mirama

BOLDOG NÉVNAPOT ESZTI!!!

Kép
mirama

Sziasztok!
Pocsék idő van, elindultunk sétálni, de haza kellett jönni, pedig annyi dolgom lett volna a városban a gyerekek meg biciklizhettek volna legalább. A kedvem sem valami jó, meg folyton éhes vagyok, de már akkora a hasam...
Egyedül is vagyunk, a férjem későn jön csak haza.

Na ebben a változékony időben épp ideje lenne, hogy Iván előbújjon :D :D :D

Üdv :oops:
amica

Hahó!!!!!!!!!!!!!!!![color=olive][/color] :D :wink: :roll: :lol:
amica

Köszönjük a köszöntőket mindekitől!!Nagyon szépeket küldtetek!

Voltam fogdokinál leszedte a fogkövet,mert nagyon sok volt rajta és holnap mehetek megröntgeneztetni,mert így nem lát semmit,hogy mitől fájhat és lehet érzékeny.Három hét mulva meg mehetek vissza fogkő ellenőrzésre,mert nagyon gyorsan kövesedik.
Levi kapott tortát öregannyától meg egy vonat formájú bébitaxit amivel szegénykém még nem igen tud mit kezdeni.Most felfújtam neki a lufikat ,meg holnap még fújok aztán este megcsinálom a tortácskáját vettünk 1-es alakú gyertyát is és apájával bulizunk.

Na dzsavezok mindjárt kezdődik a dokis film megnézem aztán szpáttyolok.

Jó éjt mindenkinek.
Vendég

Mindenekelott:

Levike!
Isten eltessen nagyon sokaig!!!

Gabi! En is mindig elerzekenyulok amikor az ebfordulok vannak. Ez termeszetes szerintem. Jo bulizast harmasban!!!

Eszti!
Boldog nevnapot! (Innen jutott eszembe, hogy a hugom is Eszter. Meg jo, hogy van a babanet. :D )

Nadine!
Ez aztan szep fejlodes! Gratulalok! Akkor bizti nem azert nyugos mert ehes. :lol:
Nekem meg juni 8-an van a szulinapom. Mennyien vagyunk juniusban!

Vero!
Gondolom benned van a zabszem. Mar bennem is, pedig te fogsz szulni nem en. :D
A tegnap vett ernyo nem tetszett annyira, de! Ma bementem egy masik boltba (egesz mas miatt) es talaltam ugyanolyat!!! Meg is vettem, a masikat meg visszavittem. Szoval minden ok. :)
agi

Ági,
szuper, akkor megint kerek a világ, meg az ernyő!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gabó, én meg már mindenen képes vagyok bőgni... :D
A múltkor elég volt papírért felmennem a kórházban a negyedikre és megláttam egy újszülöttet, végem volt...

Szép napot! végre ma süt is :wink:
amica

ági!Köszönjük szépen a lufikat már este felfújtam meg még veszek melléjük valami lógógkat.Gratula az új kendőért ügyi vagy!! :lol: :lol:

Amica!Hát ilyenek vagyunk mi nők!!Filmeken tudok a leghamarabb elérzékenyülni elég egy kis csóki móki romantika aztán már potyognak is.De ez van inkább tudjunk sírni mint nem.az rosszabb!

Nemsokára indulunk a kórházba fogröntgenre kiváncsi vagyok kimutat-e valamit.
Vendég

Jó reggelt!Nagyon szomorú vagyok,éjjel meghalt a nagymamám aki még csak76-éves volt.Azért írom,hogy csak mert a nagypapám 82 és ő még a mai napig dolgozik is.Apukámnak az anyukája volt .Mondjuk várható volt mert már 2hónapja kórházba volt.De akkor is tök szomorú ez az egész. :cry:
kola2

Zsanett, nagyon sajnálom!
Épp reggel jártál a fejemben.

Néha elgondolkozom én is, hogy mi lesz, képzeld nálunk a férjem apukája lesz már 76 éves, tehát a mi kicsi gyerekeink nagypapája. Ők már nem tudják meg milyen sokáig nagyszülőkkel lenni. Mi későn születtünk a férjemmel, idősek a szüleink.
amica

Amica!Köszönöm.Nálunk hál isten a nagyszülők még fiatalok.Virág például anyukámat nagyon szereti.,és ez olyan jó érzés.Remélem nagyon de nagyon sokáig fog élni.
kola2

Zsani,
nagyon sajnálom nagyidat, őszinte részvétem!

nadine81

Gabó,
tessék ám mosolyogni a röntgen alatt!! :lol: :lol: :lol:

Ági,
tök jó, hogy lett végül ugyanolyan ernyő, így jól végződött! :)

nadine81

Amúgy nekem csak egy nagypapám van (anyu apukája). Apu szülei korán meghaltak, őket már bátyám sem ismerte, pedig ő már lassan 30 éves, anyu anyukája pedig akkor halt meg, amikor én kb másfél éves lehettem, szóval emlékem sajna semmi, max képeken...
Aztán későnn papám újra megnősült, de az a néni is meghalt... Na, őt ismertem, aranyos is volt, de hát mégsem a nagymamám...

nadine81

Sziasztok.
Zsanett,nagyon sajnálom,részvétem.
Nekem is sajnos már rég(8-9 éve)meghaltak a nagyszüleim.A szüleim szerencsére még fiatalok,Apu 48éves Anyu meg 46.Csak elég betegesek.Anyu asztmás,elég súlyos,Apu meg szívbeteg,pont most jött ki a kórházból,Pesten volt.
hajnus

A mi szüleink 66-76év között vannak. Gondolom így már nem is csodálkoztok annyira, hogy nekem ritkán van segítségem és mindent magunk csinálunk. Pedig én sem szültem valami korán a gyerekeket, de remélem még lehetek majd 30év múlva szupernagyi! Ahogy ti is :D

Eszti, Vero?
Biztos megint a délelőttöt a kórházban tölti :wink:
amica

Lányok!Köszönöm.
Ezeket a szalagokat,hogy csináljátok?Nagyon jók.Most értünk haza boltba voltunk,jó meleg van de már kezd beborúlni.Eddig tartott a jó idő?
kola2

Zsanett, rámész valakiére és feljön az oldal ahol megcsinálhatod.
Ide miként varázsolják be azt majd valaki megírja :wink:

Én is megnéztem, de három a nevem alatt nem lenne semmi...
amica

[quote="amica"]Zsanett, rámész valakiére és feljön az oldal ahol megcsinálhatod.
Ide miként varázsolják be azt majd valaki megírja :wink:

Én is megnéztem, de három a nevem alatt nem lenne semmi...[/quote

Rámentem de nemtudom mit kell csinálni.Tök hülye vagyok hozzá,még képet sem tudok feltenni.
Mérges vagyok ,vettem halat amire rá volt írva,hogy nincs benne szálka,hát tele volt.Virágnak teljessen szétkellett szednem és még így is úgy turkáltam ki a szájából.Jó darabig nem lesz hal az biztos.
Éjjel szegény Virág azt hitte,hogy a kórházba van mert kiabált,hogy ne bántsa a doktor bácsi.Biztos jó darabig nem felejti el a kórházat.
kola2

Jé Amica hozzászólása is bent van.Hát,hogy lehet ez?
kola2

Jaj Zsanett nagyon sajnalom! Oszinte reszvetem!
En 3 eve veszitettem el az Apu szuleit, 2 honap elteressel. Nagyon nehez volt, mert innen meg a temetobe sem tudok kimenni hozzajuk. O elottuk egy evvel meg a nagybatyam (Apu occse) halt meg. Kepzelheted az Apu min ment keresztul egy ev leforgasa alatt. Az egyszem testvere es mindket szuloje ment el. :cry:

Gyerekek tegnap hallottam, hogy megis atepitik a Deak teret? Hat nagyon szmoru vagyok! :( A kedvenc helyem a varosban. A fene egye meg az allatot aki ilyen szart (elnezest) tervez, meg a masikat aki engedelyezi. Hogy lehet?

Erika!
Tegnap nem irtam, hogy olyan cuki Aliz a keresztelos kepeken! Es te is nagyon jol nezel ki!
agi

Ági!Köszi!Hát a Deák tér már felvan túrva egy csomó helyen.Nekem is a kedvenc helyem volt.Sajnálom,hogy nem hagyják eredeti formába. :cry: .A színháznál lévő parkolót is szétszedték,ott meg mélygarázs lesz.
kola2

Sziasztok!
Azért már eléggé le volt robbanva a Deák tér!Ráfér a felújítás.Jó kis játszóteret terveznek,külön korcsoportoknak.Bár szerintem nem minden valósul majd meg a tervekből.Vagy semmi :D Lesz egy jó nagy gödör.A Várkerületen is mélygarázs lesz,a DM-nél.
Vero,mi ujság?Akkor ma szülsz? :D KépKép
hajnus

Sziasztok,

Zsanett, nagyon sajnálom, őszinte részvétem!!
Nekem a papáim nem élnek, a mamáim még mindeketten, de már nagyon öregek...

Még egyben vagyok, már bő két ujj a méhszáj, majdnem 3.
Bízok a természet bölcsességében, és a baba bölcsességében, és elnyomom az idegbajt. Amnio-n voltam délelőtt utána meg aludtam, mert éjjel nem tudtam sokat. Már nagyon fájnak a testem részei :wink: , remélem sokáig nem tart, fárasztó ez az állandó görcsölés, rendszer nélkül.

Fő az optimizmus, bent nem maradhat!! (Ugye????? :wink: :wink: )
Vendég

Vero!Mi ujság?!
kola2

Vero!Köszönöm!Azt hittem már megvan a baba.Bent biztos nem marad. :wink:
kola2

Vero,
a 3ujj nem semmi, akkor csak épp a szülés végére kell bemenned :D
Talán ma még indulhatsz is :wink:
Nagyon drukkolunk nektek!

Hajni, és hova tervezik a játszóteret a Deák téren?
Mi két évig jártunk ki abba az egyszem homokozóba, nagyon szerettem, de most ott tátong a lyuk!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Ági, rengeteg kráter van a városban, és akkora felfordulás!!!! :( :twisted:
amica

Sziasztok!

Voltunk csípőszűrésen, minden OK. :)

Vero,
tyűűű, hallod, elhiszem, hogy türelmetlen vagy már... De kitartás, izgulunk mi is! :)

Én nem is hallottam, hogy átépítik a teret. Jó, minket nem sokban érint, sűrűn nem fogunk oda járni :), de attól még már most utálom az átépítéssel járó cécókat. Ha kocsival vagyok bent, utálom, hogy állandóan túrnak-fúrnak... :evil:
És a Vérkeren mélygarázs?? Jesszus...
Az hülyeség, amire emlékszem, hogy valami sétálóutca is tervben van a Várkeren? Lehet, hogy baromság, nemtom honnan jött, csak rémlik...

Csináltunk közös képet, nemsokára megpróbálom feltenni. Még a fényképezőn van, most épp ráérek, kislányunk csicsikál... :)

nadine81

Vero,én két ujjnyival már szülőszobán voltam!Igaz,az már a 10.nap volt a kiírt után és ha nem indult volna meg magától,oxitocyn próbát csináltak volna...
Amica,úgy veszem ki,nagyjából ott ahol eddig volt.Azt írják lesz függőágy,mászófalak,pókháló,mászóház,fészek mászóegyüttes,többszemélyes kötélhinta,madárfészek hinta,rugós fészek,csónak,libikóka,homokozó építőállvány,játszótorony,forgó.
hajnus

jajj, azt írtam VÉRKEREN... :mrgreen:

nadine81

Délellőt megnéztük a jerevánon felújított játszóteret ,egész jó lett.Bár egy kicsit kevésnek találom a játékokat.A Deák Téren biztos nagyobb játszótér lesz ha lesz.
kola2

Kép

Kép

Kép

nadine81

Viol!Milyen helyesek vagytok a képeken!Dorka igen édes.Ő az anyukád?mármint az utolsó képen
kola2

Viol.de gyönyörű kis Dorkád van!
Zsanett,a Kodály téren?
hajnus

Deák tér! :evil: Kiváncsi leszek mi sül ki belőle...
Én amikor az Áron született minden nap ott sétáltam vele, és nagyon rossz látni a kivágott fákat. Azért bízom benne, hogy nem teszik az egészet tönkre!

Mindenkinek köszi a drukkolást, jól esik ám!!!! :P :wink:

Dorka mekkkorát nőtt! Anyuci pedig nyeri vissza a formáját!:P

Alíz képek is nagyon tetszettek, a keresztelőről!!! :P

[quote="Hajnus"]V írta:Hajnusero,én két ujjnyival már szülőszobán voltam!

:P :P :P Ott már én is voltam! :P :P :P
Na viccet félretéve, ennek én is örülök, mert már elég előrehaladott állapotban kell bemennem. Jó érzés, hogy ha már ennyit görcsölök, meg ijeszteget a fájás, legalább van értelme...
Vendég

Ja, az ernyőnek is örülök, meg hogy a másikat visszavették!!
Vendég

Vero: :D :D :D :D :D
Úgy örülök,ma elintéztem a papírokat,hogy kapjam a GYED-et. :D És olyan szomorú vagyok,mert ugy néz ki a barátnőm kiköltözik Olaszországba :( a pasijához
Még mindig Deák tér:azt olvastam lesz egy ún."virágok temploma",ahol sokféle fa,cserje és virág lesz
hajnus

Köszi a dicseket Mindenkinek! :)
Igen, ő az én anyum. :)

Vero,
hűűű, még 5 kg van rajtam, ruha nélkül egész másképp festek ám! :) De köszi! :)
Ja, és még csak 4 hét telt el, időm még van... :)

Azt hogy lehet megcsinálni, hogy nem az egész hozzászólást idézem, hanem annak csak egy részét?

nadine81

Hajnus fel a fejjel, ott is van internet!!

Viol!
Kijelölöd amit idézni akarsz, aztán ctrl c vagy kivágás, megnyomod hogy idézet, oda bemásolod a szöveget (ctrl v) és megint megnyomod hogy idézet. Miért, te hogy csinálod?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?