Mir, jer ide a keblemre.
Görényvilág: TUDOM. Én most őszinteségi rohamban szenvedek, de ezt megosztom veletek. 80%-os halláscsökkenésem van, és a dokikat becsaptam 2,5 éves koromig. Anyám tudta, hogy nem hallok. 2,5 éves voltam, amikor a pécsi klinikán (előtte megjártuk a debrecenit is) diagnosztizálták, 1980-at írtunk. Ja előtte még kivették az orrmandulámat, hátha az okozta a dugulást, amiért nem hallok (az összefüggést azóta sem értjük!)
Azt mondták, olyan szintű lemaradásban vagyok, miután tündérnyelven beszéltem, hogy képtelenség, hogy normál suliba járjak majd. Megtörtént, 6 évesen szakfelügyelő előtt bebizonyítottam, hogy alkalmas vagyok rá, miután akkor már felolvastam neki a szövegértékelés papírka tanároknak szóló részét, ami alapján engem minősíteni kellett.
Aztán az iskola igazgatóhelyettes nője azt mondta 4-5.osztályos koromban, hogy majd mehetek szakmunkás képzőbe, oda talán felvesznek, ekkora hátránnyal. Aztán 8.-os koromban jóindulatúan többen javasolták, hogy bár kitűnő vagyok, menjek vallásos gimibe, ott majd nem bántanak. Dacból elmentem egy versenyistállóba, matekra. Vittem a dicséretes bizit vissza az általánosba egy beszélgetésre, és az isk.ig.hely. nő azt mondta, hogy ez egy "jó gyenge suli lehet, hogy csupa ötöst kapok", vagy "kivételeznek velem".
A fiúknak sokáig nem kellettem. Bár a fenekemet a legjobbnak minősítették az osztályban, és tetszettem kettőnek különösen, egyik sem merte felvállalni, hogy velem járjon, csak mert ez olyan ciki. (Végül az egyik az exvőlegényem lett. )
És így tovább, így tovább. Sokszor ütköztem falnak. Három munkahelyem volt már, végül lettem szabadúszó. Látjátok, hogyan szocializálódtam. A harcok nem megtörtek engem, hanem konfrontatív személyiséggé neveltek.
De azt azért láthatjátok, hogy azért rakás szeretet van bennem.
A többi meg le van szarva. Nem bántani akarok én senkit, téged sem, Bangi.
Egysokadnick: bizony az álomkór és a hozzászokási fázis után előtörő hányinger a metformin miatt másoknál is tapasztalható.
Olvasom az NLC-n. Nem tudom, mi lehet az oka, de az egyik csajjal kitapasztalgattuk, hogy nem rendesen viszi be a szénhidrát mennyiséget, nem következetesen eszik, és ez borít mindent. Nem lehet, hogy nálad is ez a bibi most?