Sziasztok!
Sajna nálunk is visszatért az ősz, így mára beszorultunk a 4 fal közé. Csütörtökön munkaszüneti nap volt (Jézus mennybemenetele című + Vatertag), és elmentünk pancsizni a gyerekekkel. Nagyon jól éreztük magunkat, és fürcsi után még városnézést is beiktattunk Kemptenben. Pont népünnepély volt, egy búcsú kellős közepébe kerültünk (pont olyan mint egy mo-i búcsú, csak kicsit fantáziadúsabb játékokkal és körhintákkal). Na, a fiúk kitombolták magukat... dodzsem, lövés, dobás stb.
Hazafelé még megálltunk az erdőben egy kis pataknál, itt a gyerekek kavicsokkal kidobálózták magukat. Este egyiket sem kellett elringatni...
Holnap nálunk nem lesz gyereknap, így programok sem. Bár most az időjárás miatt annyira nem is sajnálom. A német gyereknap szept. 20-án van, akkor még valószínűleg itt leszünk.
Képzeljétek, tegnap felhívtak a munkahelyemről, hogy mehetek dolgozni akár már hétfőtől is.
Végülis megbeszéltem a főnökömmel, hogy október közepétől megyek vissza, addig várnak türelemmel. Ha felvennének valakit (valószínűleg pályakezdőt), akkor az ő betanítása+tanfolyamok tovább tartanának, mint október. Így inkább várnak rám... és én örülök neki, jólesett, hogy így akarják.
Anyapoc!
Apának jobbulást, gondolom egy ilyen "nyavalya" nem egy hétig tart és nem kis fájdalommal jár...
Nagyon aranyosak vagytok a képeken, és most tűnt fel számomra, hogy a tesók mennyire nem hasonlítanak egymásra
. Vagy rosszul látom? Család mit mond?
Együttfürdés: Irigykedem, mert nálunk most kivitelezhetetlen
. Pedig otthon úgy élvezték? De hát sajna itt csak zuhanyozó van + kis műanyag kád Encinek. Abból meg úgy kipancsol, hogy az alattunk lakók lehet, hogy esernyővel vacsiznak
.
Szomszédok: Tegnap hatalmas buli volt, éjfél körül lehalkították magukat, de még sokszor felébredtem a "duruzsolásukra"
. Legszívesebben hívtam volna a lakáskommandót... bezzeg erre felénk nem járnak...
Milyen volt a gyereknap az óviban?
Szilvi!
Nagyon szuper a babakocsi, és gondolom ennek a felcipelése már leányálom... Mindig Te jutsz eszembe, amikor a háromszintes társasházunknál beszállok a liftbe. Nem tudom, otthon a 4-5 szintesekbe annak idején miért nem raktak... Tudom, költség, de hát úgyis átterhelik a lakástulajdonosokra.
Orsi!
Hogy repül az idő... már a 30. hét
! Joci szokta simizni a pocakodat? Tényleg, és nevet választottatok már?????
Újságolvasás:
Aranyos lehet Joci, amint művelődik. Enci egyenlőre még tépi a lapokat, úgyhogy csak keménytáblás könyveket kap.
Andi!
Felzárkózás:
A kertetek biztos nagyon szép, a sok munka + eső meghozza gyümölcsét.
Az éjszakázásokért részvétem. Hát nem irigyellek...
Petra!
14. hét... nem semmi, hogy már Te is lassan félidőhöz érsz. Tényleg nagyon gyorsan telik az idő. Néhány hét, aztán már a picúr mocorgását is érezni fogod.
Anya4!
Sajna nekem sincs még meghívóm az iwiw-re, de azt sem tudom mi alapján jár. Keresgéltem, de erre vonatkozó információt nem találtam. Lehet, hogy igényelni kell? Megpróbálom kideríteni...
Lépek, mert még ott figyel a mosogatóban az ebéd edényhalmaza...
Nem akartam nagyon zörögni, míg Enci alszik, de tovább nem bírom elnézni...
Puszi, további szép napot és kellemes gyereknapi időtöltést holnapra!
Kriszta