Először is köszönjük a dicséreteket!
Hajnoca!
Tudom, hogy nem verseny, de majd te is, mint mindannyian
meglátjátok, legalábbis én így voltam vele, hogy állandóan vizslatom a pocakokat, hogy az enyém mekkora a többiekéhez képest. Nem-e túl kicsi. Bár Anna jól van, és a méretei is jók, azért csak figyelgetek. De amire rájöttem ez alatt, hogy minden pocak más, az alakot nem érdemes hasonlítgatni, mert sehova sem vezet, néha a méret sem mérvadó. Pont a múltkor mondta a védőnőm, hogy kis pocakból is született már 4 kilón felüli baba, és fordítva nagyból is pici babóca.
Mi már az első lombik előtt szerettük volna a gynevacot, de a doktor bácsi úgy magyarázta, hogy szinte egybe esett volna a gynevac szurik vége, és a lombikos szurik eleje, így az előbbi nem tudta volna kifejteni a hatását. Nem lett volna értelme. Viszont a lombikot nem akartuk elhalasztani, mert abban több esélyt láttam, mint a szuriban, mint kiderült tévesen. Aztán, mikor nem sikerült újra felkerestük a dokit, és megbeszéltük, hogy várunk egy hónapot, míg kiürül a szervezetemből a lombikos szurik. Aztán kaptuk az 5 szurit, és a köv. menzi után estem teherbe. Végül is sok mindenre jó ez a szuri mi eleinte a párom eredményeinek javítása céljából akartuk (a mennyiséget nem tudja növelni, de a motilitást igen), és gondoltuk jobban hat, ha mind a ketten kapjuk, meg mondta a doki, hogy a megtapadást is segíti. Bár őszintén megvallva ő a köv. lombik előtt várt volna egy pár hónapot, én nagyon türelmetlen voltam, és rögtön kezdeni akartam. Csak, mint kiderült már nem kellett.
Ja, és ami még meglepett, a doki említette, hogy nagyon jó a szuri prosztatagyulladásra is.
A tünetekről, én sokáig figyeltem magam, és mindig találtam valami kismamis tünetet, csak épp akkor még nem voltam az. Amikor kiderült és visszagondoltam, volt-e valami, csak egy erős rossz, kötekedős hangulat jutott az eszembe, az összes többi tünet csak a teszt után jött. Tudom, hogy nehéz, nem figyelni, de nem tudni mi mitől van. Ja, egyébként én is kicsit görcsöltem, meg barnáztam a "nem várt" menzi időszakában.
Viki!
Én barcikai vagyok, nem tudom tudod-e, de a gynevacot egy barcikai nőgyogyi és még mások fejlesztgették. Rész vett a kutatásban egy gyermekorvos is, aki a kezelt nők gyermekeit követte figyelemmel. Mivel nem volt forgalomban a szuri, de szerettük volna felkerestük ezt a gyermek orvost, aki azóta főorvos lett. Nagyon kedves, aranyos volt és segített nekünk. Ő adta be nekünk minden héten személyesen a szurikat. Azóta már voltunk nála a jó hírrel, ő is nagyon örült. De, ha jól tudom bármelyik házi orvos is felírhatja receptre, és be is adják.
Bocsika, most igen hosszú lettem.
Jó éjt!
Pusz
Nina