Új privát üzeneted érkezett!

a harmadik kepnek az az erdekessege, hogy ugyan Emi pont takarja az arcat, :( ,de mellette all a csoport legnagyobb gyereke a Julcsi, aki mellesleg a baratnoje, es a legkisebb , a Marci.:)

Ilke

Nagyon edesek a kepek!!!:)

Banyoci

Ne torodj vele mit mondanakaz emberek, nekem sem volt tul nagy pocim egyikkel sem, meg a 9. honapban is leesett az emberek alla, mikor mondtam, hogy mindjart szulok.:) Mindig azt mondtam, befele no a gyerek.:)

Sasha

Mi ujsag Gabival? Hogy baratkozik a kicsivel?:)
Jobbulast Neked, meg Daninak!

Conti

De jo, hogy elokerultel!:) Eppen irni akartam Neked, hogy adjal mar tanacsot, mit vegyek a most ballago unokahugomnak!(14 eves)
Szurkolok, hogy minden rendben legyen. Meg hogy hamar vevore talaljon a haz!:)

Beszti

Hat ezek nem jo hirek, pihenj sokat! Remelem eros kicsi mano lakik odabent es nem ijesztget tobbet, hanem szepen kivarja az idejet!:)

Nyuszi
nyuszika

Ja ,es tettem fel uj kepeket az albumba
http://www.babanet.hu:81/album/main.php ... age=216090

Nyuszi
nyuszika

Sziasztok

Gergő még nincs jól, éjjel is mags láza volt:(

képek szupik, Emike, Lili, milyen nagylányok már:) szerintem mi lemaradunk az évzáró-anyáknapjáról is:( mind1 csak ne szenvedne ennyit szegény csórikám.

Banyóci
nekem se volt nagypocim:) sapink van, tényleg jó, kéri is sokszor:)

most csak ennyi, próbálok tanulni, szerdán vizsga rögtön 2-ből.

pusz
juti
juti

Helló!

Juti!
Nagyon drukkolok, hogy Gergő jobban legyen! Nagyon rossz lehet a fülfájás.

Banóci!
Jut eszembe, nekem Danival nem volt nagy pocakom. Kb akkora volt a szüléskor, mint a Gabival a 6. hónapban. Most meg a Gerivel a kettő közötti mérete volt.:) Nem egyformák a terhességek sem.
Ne izgasd magad rajta. Lehet, hogy a lepény tapadása is szerepet játszik, bár erre 3 terhesség nem elég, hogy megállapítsam:) Daninál akivel ugye kicsi volt a pocim a lepény elöl tapadt, a másik kettőnél, meg hátul, de azért érdekes volt, hogy amikor elölt tapadt akkor kisebb volt. Na jó eldugulok, mert lehet ez a megállapítás tök hülyeség :lol:

Kép
sasha

Halihó,
Köszönjük a kedves szavakat:). Lili mostanában nagyon látványosan nő, fejlődik. A napokban meg is akarom mérni, mert tutira magasabb lett mostanában. Értelmileg meg, kicsit dicsekedhetek :D ? Szóval lányom könyveket tanul meg kívülről és hibátlanul visszamondja, sőt rákapott, hogy ő mesél magának és Balának is lefekvés előtt. Ha én mesélek és rosszul mondok egy szót, kijavít a leghosszabb könyvnél is. 2x elég hallania egy szöveget és el tudja ismételni. Szóval remélhetőleg ha így halad nem sok gondja lesz a suliban :D .
Azért Balát sem hagyom ki :wink: , őnagysága eddig hallani sem akart az egyedül evésről, csak hébe-hóba, most pedig szinte 1 hét alatt rájött, hogy ez nem olyan nagy dolog és tök ügyin lapátol.

Conti,
Nem semmi, hogy még nem kelt el a házatok, pedig a tiétek nagyon szép. Bele sem merek gondolni, hogy a miénket hogy fogjuk majd eladni, pedig a miénk fele annyira sem néz ki olyan jól mint a tiétek.
A Vezér u-i ovi a vegyes csoportos, ugye? Sokat gondolkodtam én is rajta, hogy oda menjen-e Lili.
Majd írj, hogy mik lettek az eredmények!

Sasha,
Jobbulást nektek! Egyetek rengeteg fokhagymát (Lili piritósra dörzsölve szokta kérni) és újhagymát, csodákat tud tenni. Lilinek múltkor elkezdett folyni az orra, még homeós bogyót sem adtam neki, csak reggel és uzsira megevett 1-1 szál újhagymát és orrfolyás hipp-hopp eltűnt :) .

Halacska,
A gyerekek nővére :D ? Na ezen jót nevettem, aranyos vagy :D .
Akkor kicsi Liza szépen növöget ezek szerint :) , nálunk már kb félidőtől észre lehetett venni, hogy Bala gyorsabban gyarapodott. Mindig többet mértek az UH-on, mint Lilivel. Aztán amikor a 8. hónapban 3500-at mértek, kiakadtam, hogy hogy fog kiférni :D , de aztán végül 3850-el mégis összehoztuk a normál szülést, igaz végig mondogattam közben a dokinak, hogy ez nem fog menni :D .

Banyóci,
Ne aggódj, tudod egyik füleden be... :) , nekem is meglehetősen pici pocakom volt Lilivel, mégis 3200-al született.

Nyuszi,
Nagyon helyesek a képek :) , tök jó, hogy Emi így részt vett mindenben, ezek szerint azért már megszerette az ovit.

Judy,
Gergőnek gyors jobbulást!

Na megyek, feldobok pár cuccot a babaszobára, hihetetlen, hogy mennyi felesleges dolog gyűlt össze az elmúlt 1-2 év alatt. Na meg fájó szívvel, de megválok a kismamaruciktól, szoptatósmelltartóktól és a nagy Graco babakocsitól is, mert egyszerűen nem tudom hova tenni. Csajok, nem kevesebb mint 6 óriás szatyornyi babarucit válogattam ki, amit már kinőttek a gyerekek, és még kölcsön is van adva nem kevés, szóval ha valakit esetleg érdekel, szóljon nyugodtan.

Puszi,
Ilke
ilke

Ilke

Szerettem volna neked privit írni de nem tudtam. Ha töltesz dobj egy mélt nekem légy szíves. Milyen néven vagy jelen a szobán? Pihenőszéket szeretnék Lizának. :roll:

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Ilke

Ugy latszik akkor egyutt fejlodnek a lanyaink, persze csak par nap kulonbseg van koztuk ugye, mert pont en is ezt akartam irni a minap. Hogy Emi egyedul mesel Dannynek es szorol szora, hibatlanul elmond egy egesz meset. Meg van 2 konyv csak mondokaval, azokat is kivulrol fujja. Memoriaval nalunk sincs gond.
Bala is nagyon ugyes!!!:) Mekkora konnyebbseg lesz neked, hogy nem kell etetni senkit!
Danny is elkezdett mondokazni, nagyon edes ahogy probalja kimondani, hogy kenderzsupp...:) Meg osszekombinalja a Kicsi vagyok en-t az Eg a gyertya eg-gel.:) :lol:
AKkor nalatok mar tuti nem lesz tobb gyerek?:)

Nyuszi
nyuszika

Sziasztok

Huu de maceras most ide bejutni,annyira lassan jott le minden...

Hetvegen jo suru volt:) Otthoni baratnoimet vegiglatogattuk penteken Alexxal.Mindenki megcsodalta a pocimat, nagyon orultek nekunk :lol:
Sajnos pont aznap bontottak a baratnomek nyaralojat is Horvatorszagban.... :evil: ISzonyat , hogy semmit sem tudtak tenni ellene,pedig volt haladekuk meg egy ev. :( Ugyhogy iden oda mar nem megyunk,de ez a kisebb baj nekik.
Noveremek holnap erkeznek,ugyhogy dolgoztunk ezerrel,keszulntunk, hogy minden kesz legyen :D Alex mar alig varja a fiukat,bar csak szerdan fog veluk talalkozni eloszor.
Ott nagyon jo ido volt, ugyhogy kint volt egesz nap mindig valakivel,mert ugye egyedul uncsi lenne :lol:

Mano,Sasha
Hat remelem kibirtok meg 4 hetet a kovi UH-ig:) Tenyleg senkinek nem mondtuk, Alex viszont rahibazott:)Ha kerdezzuk mi lesz a tesoja,mondja.Hat majd kiderul hogy igaza lesz-e.

Halacska
Latom raertel a hetvegen:) Tok cuki a rozsaszin pocakod:)
Tenyleg pontakkora a pocid meretre?/ne mar...:)

Nyuszika
Jo a takaros kepetek:)
Meg az ovisok is,:) Latszik hogy Emi elvezte es neked ez gondolom dupla orom:)
A Te dokid a Babinszky felesege? AZ UH-n O volt a masik doki,de sajnos nem hozza kerultem.Viszont a masik,nagyon bekepzelt volt...szerencsere en igy masodjara mar nem hagytam magam,de ez Lazar doki tipikusan az aki ha nem a betege vagy akkor undok...Ferjem kicsit meglepodott, hogy ilzen meg van,de en mar allom a sarat :lol: :lol: :lol:

Gumicukor
Szabad hetvege:) remelem pihentel ezerrel:)
Vizsga tuti sikerult. :)

Judy
Jaj,nagyon sajnalom Gergot.Sok gyogypuszi neki.Neked meg kitartas a helyzethez.

Banyoci
A te csikod is tuti jo:)Lassan itt finish:)Ne izgulj,lenyeg hogy Te jol vagy.En 100cm-el mentem szulni Alexet,aztana nover kerdezte afelvetelnel:- Koraszules?? Mondom:-Nem,csak ekkora.:)
Pedig hozzam kepest orias volt.De most sokkal nagyobb,majd teszek fel kepet osszehasonlitaskent az elozovel.

Beszti
Vigyazz nagyon magadra,remelem tobb ijedtseg nem lesz mar.Mar csak 2 het es tuti rendben lesz minden:)

Conti
Ezer drukk hogy talalj egy jo vevot.Meg hogy egyszerubb legyen mar vegre az eletetek ha elkoltoztok.Anzukam is kivan mar a sok munkatol,de lassan vege:)
Hidd el ha elkoltoztok az uj szfera jo hatasal lesz a kozerzetetdre/egeszsegedre is.

Ilke
Lilid tiszta Te:):) Tenyleg nagylanyos mar nagyon:)
En kerek elerhetosegeta kepekhez,megneznem mit is adsz el:)

Pusza
Kata
kataa

kataa

Ugye nektek sem volt jó?

Jól vagyunk, még barnázom. Holnap doki és UH, remélem csak jó hírrel. :lol:
És az is akkor derül ki, hogy megyünk-e Krétára 30-án...

KépKép
KépKépKép
beszti

Egész nap próbálkoztam....

Beszti, remélem minden ok lesz holnap. Bátor vagy Krétával kapcsolatban, az nem a szomszédban van.

Nyuszi, megkérdeztem a lányom, de a 16,5 évesek nagyképűségével kijelentette, már nem emlékszik mindek örült volna 14 évesen. A hülyegyerek. De én azért tudom, miket kapott a ballagásra: arany karlánc, nyaklánc a családtól. Távolabbiaktól "igazi" parfüm, smink, bizsu készlet. Az ilyesminek nagyon örülnek ebben a korban, ami felnőttes. Én egy jó könyvnek-albumnak is örülnék, de már lehet hogy öreg vagyok.

Ilke, Nyuszi, ügyesek a lányok, na nálunk nem igazán a mesélés megy, inkább a Madonna meg a Shakira számok pergő angol halandzsával és hatalmas riszálással.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Kataa! Nekem is nagyon lassan jön be a fórum, tegnap többszöri nekifutás után feladtam. Most egész gyorsan ment.
A bosszantó, hogy a másik fórum, ahová írni szoktam szintén szarakodik az izgin.

Na, mindegy, kihasználva a tegnapi ragyogó időjárást egész nap csavarogtunk.
Nóriék holnap mennek az Állatkertbe, pont aznap lesz a legtrutyibb idő. Kérdeztem az óvónőt, hogy ha esik mi lesz. Erre mondta, hogy max. ülnek a buszban :? hááát Elhatároztam, ha reggel esik, akkor nem viszem Nórit. Persze azért nagyon reménykedek, hogy nem lesz nagy eső, annyira lelkes, nagyon várja a kirándulást :lol:

Ilke, Nyuszika! Édesek a lányok, nálunk is megy a mesélés, este én kitalált történeteket szoktam mesélni Nórinak. Mindig közbevág, alakítja a történetet. Játék közben pedig szuperül elbeszélget magában, szoktam hallgatozni, a nap eseményeit éli újra a játékaiban. Szeret pl.óvónéni-hangon beszélni, az nagyon vicces. Szép napot Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Alig lehet ezt a vackot letölteni, aztán üzenetet küldeni stb. :cry: . Új design ide vagy oda, ez sokkal rosszabb. mármint annak, aki ténylegesen is részt szeretne venni a topik életében.

Beszti!
Vigyázz magatokra!!! Kréta... nálunk ez a szó kimerül a zsírkréta és az aszfaltkréta fogalmában :lol: . Remélem, azért csak eljuttok!

Ja, nem tudja valaki, hogy a profilomnál miért nem fogadja el a jelszavamat a rendszer??? Mindenhová beenged a jól bevált jelszóval, de a profilommal nem tudok semmit csinálni, mert oda állítólag nem jó. Eddig jó volt :x .

Na, megyek, lassan meló lesz.

Élvezzétek a napsütést, holnaptól állítólag már esni fog. Hurrá :( .

Panda
panda
Halásztelek

Hahó

Gergő már jobban van, tegnap volt az első nap, hogy nem kellett lázcsillapító kúp.
megnézték a fülét, már szebb. 3-an fogtuk le, csurom víz lett ő is meg én is, hihetetlenül stressezl szegény.
vittem persze a kicsit is magammal, élmány volt. de vannak még rendes emberek, előreengedte a váróban.

Tegnap itt volt az óvónéni:) csupa jót hallottam, G jól eszik, nagyon szelíd, alkalmazkodó. és okoska :lol: hát itthon nem mindig: :wink:
lesz családi nap, az ovi kertjében bográcsozás, kézmúveskedés, Kolompos együttes...
az évzáró, anyáknapja is még hártavan, talán el tud menni.
ja és a Hungaroringre szerveznek kirándulást a szülők :shock:

lesz nyári tábor is, de a kicsiknek még nem javasolt. röhögtünk is apával, jól nézne ki már táborozni járna :shock:

Nyuszika, Ilke
Ügyesek a lánykák :) Gergő is szokott mesélni, de ő is fejből, hoz egy könyvet és magyaráz, mi meg dőlünk a röhögéstől: "és ebben a pillanatban a kismalac ráöntötte a forró vizet a farkasra"
régen ő is tudta kivűlről a meséket, mindig meséltem neki, amikor a kicsit szoptattam. mostanában már ő is inkább a kitaláltakat szereti.

Kataa
olyan kíváncsi vagyok pedig :wink:

pusz
juti
juti

Na, végre sikerült idetalálnom... :lol:

Juti,
Solymi is az oviban példásan viselkedik, itthon kevésbé.

Beszti,
Te aztán belevaló csaj vagy :wink: Én a kettővel nem merészkedek el még Horvátországig sem, nem hogy 3,5-tel.

Csonginak a hétvégén teljesen feldagadtak a szemei - úgy néz ki, hogy rovarcsípés. A szemészeti ügyeleten azt mondták, hogy ő aznap már a sokadik ilyen tünetekkel. Szerencsére mára már elmúlt.

Zit
parazita

Beszti,
Mesélj, mi volt a dokinál!? Kívánom, hogy minden okés legyen, és a nyaralásotok is jól sikerüljön. Bátorságodért irigykedem, én mindig parázok mindenen, habár mióta Bala megszületett, sokat változtam ilyen téren, de még messze nem az igazi :) .

Conti,
A halandzsa és a riszálás mókás lehet, gondolom az idősebb nővér hatása ez :D .

Magdi,
Ne izgulj, ha holnap trutyi idő lesz, biztosan kitalálnak valamit, legalább még izgalmasabb lesz a gyerekeknek :) .
Mi jövő héten kedden megyünk, holnap megyek venni kis elemózsiás dobozkát az útra, az egyik katalógusban nagyon cukit találtam zárható üveggel :) . Meg vettem múlt héten mini muffin sütő formát (24 db-os) és olyat akarok majd készíteni a gyerekeknek :) .

Panda,
Tegnap én is sokat bosszankodtam a Babanet miatt, főleg mert nem tudok képet feltölteni.

Juti,
Jobbulást Gergőnek!
Kedves dolog, hogy hozzátok kiment az óvónéni, nálunk ilyen nincs. Sőt lehet, hogy nagy reformok lesznek, mert néhányan nagyon be vannak rágva a jelenlegi óvónénieinkre. Mondjuk én nem látom annyira borúsan a helyzetet, de hát nem csak rajtam múlik.
Bográcsozás, biztos jó lesz, a Hungaroring nem semmi :) .

Pusz,
Ilke
ilke

Sziasztok!

Csak kicsit bekukkantottam, es minden olyan mas....teljesen szokatlan... :o !

Nem jut nagyon idöm jönni...karacsony elött megprobaltam...de egyszerüen nem fer bele az idömbe... :cry:

Pedig azert kivancsi vagyok kivel mi van! Emiatt nezek el, de amire mindenkinek reagalnek az irasara....szinte lehetetlen. Azert remelem, nem veszitek tul rossz neven... :)

Szoval, ameddig meg nem titkoskodtok, tuti benezek idönkent...egyebkent meg vigyazzatok magatokra, a csemetekre, es a pocaklakokra! :)

Kryss
kryss

Sziasztok!

Friss képek!

itt kezdődik:

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=216872

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Ilke!

Köszi az érdeklődést.
Baba jól van, mocorog, cuki nagyon :). Hematóma még megvan, ok ismeretlen továbbra is, lehetséges, hogy egy ikerterhességnek induló dolog, aminél az egyik petezsákban nem fejlődött baba, de bevérzett (csak egy lehetőség, más is lehet ok).
Vérzés még lehet, a babát nem veszélyezteti.
Utazhatunk, bár természetesen nem 100 %, hogy nem lehet valami (olyat ugye orvos nem mondhat :D).

Utazás:
Nem a gyerekekkel megyünk, csak hárman a pocibabával :D (bár nagyon szívesen vinném minden :)). Ez is úgy indult, hogy a páromnak konferenciára kell mennie (1 este + 2 nap), a szállást + étkezést fizetik (partnernek is), de a repülőgépáraknál kiderült, hogy igen drágák, ha csak erre a 3 napra menne a párom (vagy velem együtt). Így valaki javasolta a páromnak, hogy fizessen be egy 1 hetes útra, charterjárattal. És tényleg, alíg drágább az egy hetes út, "all inclusive" ellátással kettőnknek, mint a 2 repülőjegy. Azon a két napon én elleszek :D, aztán lesz 3 teljes napunk kettesben.
Az, hogy egyedül menjünk, a párom kívánsága (Hannát (ha jól láttam) még ingyen elvihettük volna, nem is szívesen hagyom itthon), mert mióta Beni megszületett, nem voltunk kettesben sehol. És nem is lesz rá módunk egyhamar, ha a baba megszületik. Ezt meg megértem és elfogadom, igaza van.
Én kicsit aggódom (Hanna miatt), de azért jó, hogy az anyósom jön ide hozzánk, és Nátán is itthon lesz egész nap. Szopiról sem akkor kell lemondania, mert ugye most már (sajnos) nem kap.

Beszti
beszti

Sziasztok!

A karbanatartás ideje alatt jártam itt utoljára...
Nagyon tetszenek ezek a diagramok - mintha éppen az újaknak találták volna ki :lol:

Pálcikával kéne már kitámaszatnia szememet, úgyhogy rövid leszek...

Zsuzsa
Egerben családdal vagy baráti társasággal voltatok? Éppen EGerben vagy a környékén keresünk elfogadható áron, gyerekbarát szállást. Tudsz esetleg valamit ajánlani?

Beszti
Én is szurkolok a babád miatt. A szopi abbahagyást szerintem nagyon jól átvészelik a gyerkőcök, csak az anyának is el kell tudni fogadni - minden lelkifuri nélkül. Nagyon szép, hogy ennyi ideig tudtad szoptatni Hannát! Dicséret a Te kitartásodért!!!

Hétvégi program...
Most szombaton Fehérváron (itt lakunk) Szent Rita Családi Fesztivál volt. Nagyon tetszettek a programok (a 3és fél évesemnek és az 1,5 évesemnek is) :)
Kézműves foglalkozásokat tartottak kicsi faházikóknál (pl. lepénysütés, só-lisztgyurmázás, rajzolás, arcfestés, fodrászat, gyertyaöntés stb.) és minden kézműves foglalkozás után, aki részt vett a tevékenységben - kapott egy görbincset. AZtán az ABC-ben ezeket a görbincseket le lehetett vásárolni. Almát, sárgarépát, dobozos üdítőt, müzliszeletet vehettek a gyerekek...

Üdv - és sok odagondolás Banyócinak, aki már nagyon a finisben van!
Móni
irpir

Beszti,
Szuper, hogy minden rendben a picivel. Jó pihenést apával!

Zsuzsa,
Hát igen, velünk mindig történik valami :shock: Most például Csongival együtt teljesen betaknyosodtam, és a torkom is kapar... Most már lehetne végre nyár. De legalább Solymesz jól van (kop-kop-kop).

Bea,
Jól nézel ki :D

Zit
parazita

Halacska!
Akkor Liza :lol: ?

Zit!
Gyógyuljatok!

Megyek...

Panda
panda
Halásztelek

Beszti
Ezek nagyon jo hirek,remelem hogy tobb ijedtseged mar nem lesz es szep nyaralasotok lesz kettesben 8) :lol:

Conti
Hat Bettinek jo tanara van zene teren Barbtol :D :D Gondolom az oltozkodesben koveti :)

Magdi
Hat az ido nem tul kirandulos,de vannak ugye ott benti latnivalok is a gyerekeknek.

Nyuszi,Ilke
Hat Alex is nagy meseleos,van par konyvunk ami akedven,na ott mar en is kivulrol tudom a meseket.ja ha roviditeni probalnek,kijavit :roll: :lol:

Panda
A profilban is kisbetu kell..en is mire rajottem...Remelem javult a sebesseg,mert igy neha elvezhetetlen.

Judy
Szuper hogy Gergo jobban van.Gondolom volt eleg idegeskedes vele eddig.Mikor lesz a vizsga?,dupla drukk hozza.
Gondolom jo volt halani hogy szepeket mondnak Gergorol:) Egyebkent nekem mindig olyan kis megfontoltnak tunik..nem az a rosszcsont alkat :lol:

Parazita
Es Csongi szeme mar OK? Na most meg ujra jobbulast.Neked is!!!

Bea
A Rozsaszin kismami :D :D Latszik hogy lanyos anyuka vagy:) Pancsi nagyon cukor a lovon.

Zsuzsa
Koszi az erdeklodest,tesomek jol vannak,elvezik a ngyik kenyezteteset itthon :) Ma jonnek delutan hozzank vegre.
Hol laktatok Egerben??Nalunk is ez lenne azegyik uticel nyarra.

Nalunk ma delutan esz az Anyak napja.Alex be van mar zsongva rendesen :lol: Vittuznk neki szep ruhat,alig varja hogy hogy lassam a musort.En is.

Ja tegnap kepzeljetek verzett az orra.Csak ugy elindult neki,de 3 percig dolt belole rendesen.Meg sosem volt ilyen,szerencser epont akkor jott Evi neni es ellatott jo tanacsokkal.Utana meg elmult olyan gyorsan ahogy an jott.Volt mar valakinek ilyen???
Gondolhatjatok hogy tudtam aztan relaxalni a kozmetikusnal...tobbszor telefonaltam haza :oops:

Pusz
Kata
Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Hali!
Gyorsan jövök, mert egy csomó mindent ma be kell fejeznem.

Pénteken gyerekap lesz az oviban, lesz légvár meg mindenféle, remélem jó idő is lesz hozzá. Lesz kisebb meglepi is a gyerekeknek, buborékfújót találtunk ki.

Vizsont, amivel bajban vagyok, a jövő heti évzáró, az óvónéniknek is ki kellene találni vmit. Annyira agyelszíváson vagyok itt bent, hogy totál nonkreatív vagyok. minden szülőnek dobtam be egy cetlit a zsákba, hogy agyaljanak ki vmit. ami kiővel az az ajándékkosár, vágott virág, bonbon. esetleg ha nektek is van vmi jó ötletetek, akkor szívesen venném.

mi jól vagyunk egyébként, nem vagyunk betegek, de ebből az esős időből már elég lehetne.
hormontükörre megyek ha megjön a 3. napon, de az még odébb van, egyelőre csak bejelentkeztem.

na, mennem kell, pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok! :)

Nagyon szeszélyes ez a május is. :? Ráadásul a frontok eléggé megviselnek. :( Remélem Korfun jól bírom majd. Nemsokára indulunk! :D

Beszti
Igaz, hogy másik sziget de majd írjál, hogy milyen idő van kint, mennyire meleg a meleg. :)
Jó pihenést és kikapcsolódást nektek!!!
mi szóltál volna az ikerekhez? :D

Kata
orrvérzés :( Nekem szokott volt néha, így babásan, Pancsinak még nem volt. Ha többször lenne akkor kell sztem csak aggódni. De nem hiszem, hogy ez visszatérő lenne nálatok!
Anyák napja jól elhúzódott az ovitokban. Nálun már az évzárók zajlanak csoportonként. A miénk 30-án lesz.

Panda

igen, Liza Kata :D

Zita
Ne már! Mit szedtél ismét össze?? Mindig nevetek amikor meglátom az avatar képedet, vicces nagyon :D .
Csípés ijesztően hangzik, illetve a dagadás. Calcimuscot és fenistilt kaptatok rá?
Én is most gyűjtöm a nyaraláshoz szükséges gyogyiszereket. Remélem csak megrepültetem őket

Móni

Hétvégi progi jól hangzik!
Nálunk is Kistarcsai napok voltak, ahol vattacukitól kezdve, a pónilovaglásig, ugrálóvártól a kürtöskalácsig minden volt. Bikini koncerttel zártak, illetve tűzijátékkal. De látszott, hogy erre idén nagyon kevés pénz jutott mert csak 10 perces volt és színtelen. Talán két szín ha volt benne. Speciel én le is mondanék az égre lőtt pénzről egy normális játszótér javára. :twisted:

Zsuzsa
Ruhák jók lettek??
Kircsit biztos élveztétek! Autóval nem volt semmi gond, igaz? :wink:

Kryss
Hogy vannak a gyerkők? Ház bejött? Mentek nyaralni vhová?

Juti
A Hungaroringre? Maguknak szervezik a szülők??? :shock: Szinte semmi nincs ott. Illetve, lehet, hogy a pályán belül igen. Elég sűrűn járunk arra, de lövésem nincs, hogy mit nézhetnek ott ilyen idős gyerekek. Majd számolj be lécci! Hátha van ott vmi, ami miatt érdemes kimenni. :lol:
Óvinéni, hogyhogy így év vége felé tette tiszteletét? Ezt vajon minden évben megjátszák majd vagy ez egyszeri családlátogatás volt? Hozzánk akkor jöttek mielőtt Pancsi elkezdte az ovit. Mondjuk rém egyszerű volt megszervezni, mivel az utcánkban van az ovi. :P

Magi

Kirándulással kapcsolatban hogy döntöttél? Vitted Nórit? Nem semmi volt a válasza az ovinéninek. :evil:

Conti

Én is bajban vagyok mert keresztanyja leszek egy 12 éves kislánynak. és illene vmit adni a keresztelőre...ékszer jut eszembe de a kislány nem ékszeres. Lehet, hogy így a klasszikus bár kevésbé barátságos megoldás, a boríték mellett kötök ki. :oops:

Ilke
Sikerültek a bizniszek? Megtaláltalak. :P

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Gumicukor
Én egy-egy csomira gondoltam, abból az üzletből, ahol dekára lehet venni a szappant. Nem jut eszembe a bolt neve. L betűs, van az Árkádban. Plusz még egy-egy kisebb Merci csokira. Lehet, hogy ez nálatok is bejönne?
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska,
Nagyon jók a képek, olyan hihetetlen, hogy Pancsi milyen ügyesen lovagol :) , le a kalappal előttetek, hogy így viszitek.

Beszti,
Örülök, hogy jó híreket kaptál, az utazást meg tudom érteni (már mi is vágynánk egy kis együttlétre kettesben, és nem csak éjfél után) teljesen, kell a feltöltődés a pici születése előtt :) . Annyira csodállak, hogy 4gyereket vállalsz-vállaltok, én még a kettővel is néha nehezen bírok :D .

Zsuzsa,
Lile néven vagyok a babaszobán, de levélben is egyeztethetünk.
Jó nagyon kirándultatok hétvégén, én mindig rácsodálkozom, hogy a gyerekek milyen jól bírják, ha elmegyünk valahová akár több időre is :D .

Sasha,
Hogy vagytok?

Kataa,
Kérünk majd képeket az ünnepségről :) .

Gumicukor,
Mesélj majd, hogy milyen volt a gyereknap, a légvárról tudnál valamit mondani, mert nagyon tetszik az ötlet, lehet mi is elsütnénk itt :) .

Pusz,
Ilke
ilke

Megőrülök ettől a jelszó-mizériától :evil: ! Most kértem újat, AZT SEM tudom használni, sem megváltoztatni :( . Lehet, hogy ezt sem tudom majd elküldeni.

Panda
panda
Halásztelek

Na, csak sikerült, elment...

Zsuzsa!
A konyha jó, bár picit nagyok a szekrényajtók, de azért tetszik. Sajna, olyan az elosztás és a méret, hogy másképp nem lehetett volna megoldani.

Ma lesz mindkét gyerek évzárója, remélem, nem lesz nagy gubanc, és odaérek rendesen mindkét helyre.

Bocs, megint mennem kell...

Panda
panda
Halásztelek

Na, csak sikerült, elment...

Zsuzsa!
A konyha jó, bár picit nagyok a szekrényajtók, de azért tetszik. Sajna, olyan az elosztás és a méret, hogy másképp nem lehetett volna megoldani.

Ma lesz mindkét gyerek évzárója, remélem, nem lesz nagy gubanc, és odaérek rendesen mindkét helyre.

Bocs, megint mennem kell...

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok!

Beszti!

Remélem ennyi volt az össz izgalom erre a terhességre és a babó jól kapaszkodik.

Kataa!

orrvérzésre van aki hajlamos, az általánosból emlékszme hogy voltak akiknek csak úgy eleredt az orruk vére és irigyeltem őket mert kimehettek az óráról :o Nekem soha életemben nem vérzett.

Juti!

Kirándulás a Hungaroringre? :roll: nem apukák szervezik? :roll: Mi soakt voltunk kint, a párom melója miatt ugye, és én már 10 hónaposan kivittem Emmát és utána is még párszor, de már nem, mert az égvilágon semmi de semmi érdekes dolog nincs ott egy gyereknek, ha üres akkor csak az aszfalt és üres boxok, ha verseny van kkormeg a sok versenyautó, ami barom i érdekes bizonyos kortó, de egy ovisnak vagy rémisztő vagy közönbös, vagy ha érdekli is akkor max 10 percig. És iszonyú hangjuk van. Szóval én végig nyűglődtem pár versenyt emmával, de semmi értelme, majd később. Ha üres akkor esetleg futhatnak az aszfalton :D Komolyan nem értem...

Mi csütörtöktől egyedül leszünk, Pécsre megy a férjem versenyre. Nem örülök neki, utálok egyedül lenni.
Pünkösdkor meg csináljuk a tetőt, bár már el se merem kiabálni, mert már annyiszor elhalasztottuk, és most is csak annyival vagyunk előrébb hogy a sufniban az ajtó meg ablak és meg van rendelve a többi cucc is.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!
Köszi csajok, megvagyunk, mégha kissé felemásan is. Úgy néz ki, hogy van egy folyamatosan felszálló fertőzésem, amit már félidő óta képtelenek vagyunk kikúrálni. Ez elég sok panaszt okozott nekem azóta (görcsölgetés...stb.), de most tán úgy néz ki, hogy jobb a helyzet. Kaptam rá másik gyógyszert a múlt héten, és láss csodát, azóta nincsenek görcseim :) . Azóta valahogy a frontokat is jobban viselem, bár kétségkivül már abban a stádiumban vagyunk, amikor már jósolgatok tőlük :? . Szülni azért még legalább 2-3 hétig nem szeretnék, utána bármikor. Lassan időt kéne szakitanom az összekészülődésre is :oops: ....
Egyenlőre legtávolábbi és legmerészebb terveim gyereknapra és jövő hét keddre terjednek ki :roll: . Szeretnék eljutni valami jó kis programra Gyurcimmal vasárnap (tényleg tudtok valami jót?), kedden meg évzárója lesz (ugye fent a hegyen :roll: :shock: ).

Na ennyit rólunk.

Ja, kis has téma: Az a vicc az egészben, hogy nincsen kis hasam... Most direkt lemértem: 101-102 cm. Próbálok majd friss képet is kreálni róla, az uccsó ami van az 2 hetes már.

Beszti
Nagyon örülök, hogy minden oké :P . Biztos nagyon jót fog nektek tenni ez a kis pihi.

Halacska
Én itt kicsit el vagyok maradva :oops: . Ti mikor is mentek nyaralni? És mennyi időre? És ne aggódj a nyaralás miatt! Én is paráztam kicsit mielőtt mentünk januárban (30-40 fok különbség), de régen nem voltam már olyan jól mint akkor :) .

Zita
Jobbulást nektek!!! Tényleg hihetetlen, hogy veletek is mindig van valami :evil: .

Hungaroring: Az enyém biztosan élvezné nagyon :D . Abszolút megszállott Forma 1 rajongó. Állandóan azt várja mikor lesz, és totál lázban nézi végig az egészet. Tudja az összes pilóta nevét és autóját, és ha mi megyünk kocsival valahova, akkor meg Palik módra tudósit közben :lol:

Manó
Drukk a tetőtérhez!!!

Még akartam mást is irni, de már elfelejtettem :oops:

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor
Ne dolgozzal sokat :!: :wink: Nalunk az ajandek gravirozott tollak lesznek..hat szerintem nem egy atgondolot dolog,de nekem nem volt beleszolasok, ugye csak 2 honapja jarunk ide es az SZMK mar eldontotte.
Add meg lecci a cimedet mert a szerencse tesztem a tied ,tudod.Elkuldenem :lol:

Bea
Ne is mond ,nalunk mar a Gyereknap meg volt,jol oszecsereltek :P Az evzaro is most lesz es egyben akartak, merthogy meg kicsik a gyerekek.Nekem sosem verzett az orrom,azert is ijedtem meg.

Zsuzsa
En is az udulesicsekk-en kerestem szallast,de annyi van es eleg jok hogy nehez valasztani.Nekunk iden ez lesz a nyaralas,Ja meg persze Siofok,de az mar megszokott.

Ilke
Megleslek en is majd a babaszoban:)Gyerekek altalaban nagyon szeretik a kirandulat,jovest menes.Bar enyem extra mehetnekes,de ilyenkor sosem nyugos :lol:

Mano
Drukk a tetohoz meg az egyeduli hetvegehez:) Kibirhato hidd el :)

Banyoci
Remelem hogy tenyleg segit ez a gyogyszer.Pihenj sokat,hogy meg az a kert 2-3 het bele ferjen.
Tenyleg nincs kis hasad,en szulni mentem nnyivel,ugyhogy nagyon fere neztek ezt. :)
Mar teljesen berendezkedtetek?Babaszoba?

Kata

Kép
Kép
kataa

Beszti, Parazita

NAON BOLDOG NÉVNAPOT! :P :P :P

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Halacska

Tovabbra is irigy Korfu miatt. :wink:
En is az ajandekon toprengek a ballagasra, az en 14 eves unokahugom se ekszeres.

Conti

Koszi a tippeket, ekszer nem jon be, de lehet hogy valami nagylanyos dolog lesz belole.(parfum, taska, ilyesmi)

Zsuzsa

Kirandulasok jok lehettek.. Tenyleg, jok lettek a ruhak?:)

Banyoci

Nekem is folyton felszallo fertozesem volt babasan, folyton osszeszedtem valamit. Ez a 2-3 het gyorsan eltelik, aztan meg hajra kisteso!!!

Mennyi bebi van megint, de jo!:)

Gumicukor

Tok jo nalatok, hogy ilyen komolyan veszitek az szmk-t, nalunk teljesen szetesett a csoport, a penzt se szedi senki. Evzarora ajandek nem volt, legalabb is nem tudok rola, minden szulo vitt viragot, meg nehanyan aprosagot.

Tegnap voltak az ovival busszal kirandulni, a nem messzi Nemeskeri kiserdoben, ahol van egy jo kis ronkjatszoter. Vittek tizorait es jol eljatszottak-szaladgaltak a gyerekek.

Kryss

Kar hogy nem tusz gyakrabban jonni, sajna nagyon eltuntel.

Kataa

Nekunk meg sosem volt orrverzes, semmi tapasztalatom.

Megvan az erkolcsim, lehet tovabb intezni a papirokat boltugyben. A baratnom mar meg is tervezte a bolt honlapjanak vazlatat, aztan ha lesz nev, meg fotok, majd kiteszem ide is a linket.:)

Beszti

Biztos klassz lesz ez a kretai ut. Mar en is ugy elmennek kettesben... Nem semmi anyosod, hogy bevallal 3 gyerkocot es teljesen egyedul? Az en anyum ugy sem vallalna be, hogy csak 2en vannak.:) :lol: De enyimek nem is maradnanak el. Meg mindig iszonyu anyasak. Elhataroztam hogy most nyaron kicsit edzem oket es probalkozunk itt-ott hagyogatni oket 1-2 orara. a bolt mellett szukseg is lesz ra. Eddig ez csak anyuval mukodott es csak par orara. Igaz ,meg nem is nagyon probaltuk massal. Hanna maradt mar anyosoddal maskor is?

Megbeszeltem egyik ovis anyukaval , neki is lanya van es a kisebbik 2 eves es o is kislany, hogy nyaron atjarogatunk majd jatszani egymashoz, hogy a gyerekek ne szokjanak el a tarsasagtol. Sajna nics olyan kisgyerekes szomszedunk, akivel joban lennenk. Van egy idosebb hazaspar, oket szeretik a gyerekeim, de meg rajuk sem hagytam oket sosem, majd ezutan. Persze ok meg dolgoznak, ugyhogy csak modjaval.

Nyuszi
nyuszika

Kataa!

Tudom hogy ki lehet bírni, csinálom pár éve, de mindíg nyafogok azért :lol:

Banyóci!

Akkor drukk hogy még pár hétig benmt maradjon a Babóca.

Ring: Vannak nyílt hétvégék, pl most is volt az első magyar bajnoki gyorsasági futamon, mi is azokra szoktunk járni, ott megy a férjem főnöke. Be lehet menni a boxutcába is, meg a kocsikhoz, nem csak nézni. Általában a szezon első és utolsó versenye. De hidd el iszonyú hangosak, főleg a boxban állva. Emma 10 hónaposan még élvezte, de aztán 1 éves kora után már nem. A tv-ben ő is elnézi, bár különösebben nem érdekli, d enem is zavarja, de élőben...egy ideig méga bukósisaktól is félt, azt már kinőtte, majd jövőre újra próbálkozom, muszáj megszoknia, ha az apja nem akar váltani :roll:

KépKép
manó

Egerben mi itt voltunk: http://villacitadella.hu/ Nagyon szupi volt, nyáron lehet grillezni is a kertben. nem túl nagy, inkább családias, közel a vár, Dobó tér.

mentem oviba, pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Szép, jó estét! :lol:

Reklám van a BK-ban.

Láttátok tegnap az Áll az alkut?? Megnyerték az 50 millát!!! :P

Gumicukor
A Lush-ra gondoltam!

Manó
Szólnál ha ingyen progi van a ringen vagy a közelben?? Férjem is szereti, bár főleg off road rajongó. Most is készül Somogybabodra, az off road talira Pünkösdkor. Férjed mivel foglalkozik konkrétan?

Banyóci
Nem, nem vagy elmaradva. :lol: Csak annyit írtam eddig, hogy szervezem, de részleteket ide nem írnék. Már befizettünk egy 10 napos útra Korfura, ami tuti jó lesz! :lol: 2001-ben a nászúton voltunk utóljára külföldön, szintén görög szigeten, Paroson. Görög fun vagyok, bár már ott is egyre inkább a manira mennek, de hol nem?

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kepek a mai Anyak Napjarol.Szoban majd bovebben holnap, mert faradt vagyok,de nagyon.. :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi
kata

Kép
Kép
kataa

Helló!

Ilke!
Köszönöm szépen kérdésed, megvagyunk. Kicsit kemények a napjaink, de még bírom cérnával, néha ugyan elszakad, de összekötöm :)
Geri szinte egész nap cicin lóg(na). Ha épp dolgom van akkor van, hogy 20 percet várnia kell a sorára. Ugye a Dani is éhes, szomjas, néha pelenkacserére is szorul és még a többi. Gabi sok vizet nem zavar, totál rákattant a számítógépezésre. Néha netezik is. Eleinte vicces volt, hogy nin, apja fia, de most már nem olyan vicces, nem hittem ,hogy így bejön neki. Amint hazajön az oviból, úgy ahogy van ül a gép elé és nekiáll játszani. na mennem kell, mert a Geri sír, már megint. Remélem hamar túl leszünk ezen a 6 hetes éhen akarok halni 1-2 óra múlva mizzérián...

Kép
sasha

Sasha,
Hát nálatok aztán lehet élet :)
Egy időben Solymi is folyton számítózni akar, de szerencsére már elfelejtette...
Csongi is állandóan a cicimen lógna, és nyúlkál a pólómba, pedig már nem nagyon van anyag, de ő azért jól elszórakozik.

Kataa,
Nagyon szépek vagytok! Nekünk az angol csoport bemutatója lesz hétfőn, nagyon kíváncsi vagyok.

Nyuszi,
Hajrá, cipőbolt!

Zit
parazita

Hali!

Kataa!
Nagyon jók a képek, hogy mekkora fiú már Alex is!:)

Képzeléjet, úgy néz ki, hogy június közepén megyünk a vén Itáliába! Hihetetlen! Na ez úgy néz ki, hogy sógornőm Bibionéban dolgozik egy utazási irodánál... Nem is kell tovább mondjam mi? Na ő találta meg nekünk az apartmant és mivel a főszezon előtt megyünk is majdnem féláron van. Anyósék is jönnek és még ő is odaköltözik arra az 1 hétre, úgyhogy a gyerkőcök majd eloszlanak remélem:) De ez még egy dolgon múlik. Hogy sikerül-e a csere... Tranzit vs Transporter... A Transporter Multivan 7 személyes és így egybe ki tudnánk menni, így a benya is ólcsóbb lenne, mert anyósék ugye állnák a felét, meg miegymás. Szóval kéretik szurkolni (ha néha eszetekbe jutok), hogy sikerüljön az autócsere, mert ezen múlik az utazás. Atyavilág, utoljára (és életemben először) 2000-ben voltam olaszban és nagyon tetszett, igaz akkor 3 hónapig tartott és hátizsákos vonatos utazás volt szállásunk,meg a hálózsákunk volt épp ahol voltunk, úgyhogy ez most kicsit más lesz. Nagyon izgulok, hogy milyen lesz 3 gyerekkel, már csak az utazás is, hiszen majd' 1 napig fog tartani. Na megyek főzök egy kávét apának mielőtt felébredne...

pusza

Kép
sasha

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem,a kik vettek karácsony körül azokat a lábbal hajthatós autókat, hogy jött be? És mi is volt a honlap címe? Emma mosta zért nyafog, tetszik neki, de nem vagyok meggyőződve róla hogy szeretné.

Bea!

Konkrétan gépészmérnök, de mindíg is ennél a versenycsapatnál dolgozott, konrét szervezett nyílt nap legközelebb szepte,ber végén lesz, ahol lesznek koncertek is meg programok, de csak úgy szimplán bemenni megnézni a versenyt szerintem bármelyikre be tud menni, ha érdekli. Ez sima gyorsasági autóverseny, pályaverseny a ringen. majd írom ha lesz és ha van kedve kimenni akkor szóltok és mehet. Azt hiszem egyébként a következő június 17-18, mennek opel astrák, kis túra kocsik, nagy túra kocsik, forma autók, ők porschékkal versenyeznek. De vannak hegyi versenyek is nekik, most pl hétvégén Pécsen lesznek, ott úgy mennek mint a rallysok, egymás után fel ahegyen, d ecsak egy rövid szakaszon, július 1-2 meg Parádsasvár, az jó szokott lenni pl, ott is szokott koncert is lenni meg programok, azon még én is gondolkozom hogy megkockáztatom Emmával :lol: Az off-road biztos sokkal érdekesebb: :D

KépKép
manó

Sasha!

Olaszország nagyon jól hangzik, drukkolok az autóhoz!

Számítógép: Emma is egy időben állandóan mini manó játékkal alkart jástzani, de ráunt. Biztos gabi is abab fogja hagyni. Mondjuk Emma inkább télen csinálta, amikor nem volt más. Mondjuk arra jó volt hogy megtanulta az egeret kezelni, már jól megy neki, tud lenyomott egér gombbal húzni is, az ment nehezebben a játékoknál, nem a sima rákattintás.

KépKép
manó

Hali

Gergőt tegnap már gyógyultnak nyilvánították, hurrá:)
Tegnap megvolt az első 2 vizsga, remélem meg lesz, eredmény csak egy hét múlva.
Holnap meg utazunk végra nagyszülőzni.
Tegnap anyu vigyázott a kölykökre, elmentem vásárolgatni végre, vettem bikinit, meg az anyu szülinapjára ajándékot.

Láttom nagy vihart kavart a Hungarorinügy :lol: :lol: részleteket nem tudok, mert apa volt a szülőin, de tényleg egy apuka szervezi. Állítólag lesznek gyerekprogramok is. Én is csodálkoztam egyébként a dolgon :shock:

Az óvónő azért jött be, mert itt laknik a szomszédban Tárnokon és apa hazafuvarozta :lol: :lol: és akkor már baiktatta, hogy megnéz minket.

Apa is alvállata szülői munkaközösségesdit. évzáróra akkor hogy szokás? egyénileg vagy közösen ajándékozni?

Kataa
nagyon jók a képek:) csini vagy:)
Alex felvesz inget? G nem akar.
Jaj, de az a nyakkendős cucc mellette :roll: gonosz vagyok, de nekem nem tecc..mondjuk Gergőre rá sem lehetne imádkozni.

pusza
juti
juti

Sasha,
Jó nyaralást! :)

Juti,
Jó, hogy túl vagy a vizsgákon. Biztosan sikerültek is.

ÁLLÁSAJÁNLAT apukáknak!!!! Tibimék grafikai stúdiója diplomás grafikust kerest belvárosi munkahelyre. Akit érdekel, írjon privit!

Zit
parazita

Sziasztok
Vegre sut a nap is :P
Az unnepseg nagyon szep volt.Anyukaknak ki volt rakva kulon szek sorban es ott vartuk a vonatozva bejovo gyerekeket.Na ahogy meglattam,a hirtelen nagynak tuno kisfiamat,mar jottek is a konnyek :roll: .Biztos a babassag is belejatszott :oops: De lelirhatatlan erzes volt ahogy beleelessel szerepelt,mondta a verseket,enekelt es mindig a kozeppontban volt :lol: (Persze tudom ,tudjatok mirol beszelek :D )A 19 gyerkoc kozul csak 4-en vetek reszt aktivan(ahogy ez egyik kepen is latszik ),es O volt azegyik :)
Utanan kaptunk viragot meg az ajandekot (egy keznyomat ),meg a nagymamak egy szep lapot :)

Utana jottek a noveremek :) A fiuk nagyon orultek egymasnak,jatszottak ezerrel :P A kicsi hirtelennagyot nott,fura nekem hogy mar beszel,bar tobbnyire angolul nyomja,de gondolom par nap es atall a magyarra O is.
Kaptam szep kismami felsoket ajiba,Alex meg temerdek jatekot ,ruhat szokas szerint :lol:

Nyuszi
Varjuk a linket :!:
Kire gondoltad hagyni a gyerekeket? Rokonokra?Mert erdekes,de en anyuek es Evi nenin kivul senkire sem mernem.Baratnom,keresztanyam mar tobbszor ajanlotta (egyszer szuksegbol kellett is,mert vacsim volt es apa nem leven otthon , Ot kertem meg vigyazasra,amikor meg Evi neni nem volt a szinen ),de valahogy nem visz ra a lelek.Mert bar O nem egy heberencs tipus, de nem ismerik hogy neha mi lehet neki veszelyes,stb....
Pedig ellenne O barhol,nem egy felos alkat, de megis.

Bea
En nem szoktam nezni ezt a musort,de most pont lattam.A pasi nagyon megerdemelte,nekem szimpi volt a higgadtsaga,ja es van egy kicsi gyereke is,pedig nem mai gyerek mar :lol: :lol:
Korfu szupi lesz ,mert kicsi a sziget ,a latnivalok nem elsz sok pancsinak sem,konnyen bejarhato autoval is az egesz.En anno nagyon elveztem 8) :lol:

Sasha
Latom mem unatkoztok. :D
Alex nagy ritkan ul a gep el csak az egyszervolt.hu-n az enekeket hallgatja.Gondolom Gabi kicsit igy vezeti most le a tesot es majdcsak leszokik errol is.
Drukk a nyaralashoz,megerdemled :!:

Mano
Azt hiszem Csics meg Agi vett ilyen autot.
Honapjuk van a www.pedalosauto.hu

Judy
Vizsga csak meg lesz,ugyi vagy te:)
Nalunk kozos ajandek volt,egyenileg is lattam vinni viragot,de nekem nem juott eszembe.Majd talan jovore ham ar jobban ismerjuk oket.
Alex inge egy kulon story :) Tudo meseltem hogy nem vesz fel semmi gombosat,na nem is volt neki pont ezert.Ezt a darabot a baratnom hozta neki ajcsiba USA-bol,de eddig hallani sem akart rola.Aztan hogy hallotta az oviban hogy uneploben kell menni,megkerdezte neki melyik az unneplo ruhaaja.Mondtam hogy a szep inge.Na erre lass csodal felporbalta otthon es az oviban fel is vette :!: :!: Megjegyezte:-Anya,most mar szeretem a gombos ruhat! :lol: :lol:
Hat a nyakkendos fiu Zsülien nevre hallgat es mar most tobb ful van mint foga...tudom gonoszka vagyok,de hogy lehet hagyni egy 3 eves gyerek fogait is elfeketedni,letoredezni....Anyukaja meg kulon szam....
ja es tegnap rajottem hogy van egy felig Indiai kislany is a csoportban,ugyhogy van keveredes boven. :wink:

Ja igen, en is akartam irni,hogy ha valaki kulker tapasztalattal ,angol/nemet nyelvtudassal allast keres,azt szivesen beteszem ide a helyemre 2 evre.Most ragaszkodnak a hatarozott ideju tavolmaradasomhoz...persze most meg en nem eroltetem...majd meglatjuk mi lesz meg....

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa!
Tényleg ne gonoszkodj:) Nem biztos ám, hogy az anyukán múlik a fekete fog. Nekem két barátnőm gyerkőcei (1-1 a gyermetegek száma) fekete foggal rendelkezik. A hülye homokozó betonszéle, vagy csak egyszerűen beleharapott az aszfaltba . (szopik a geri bocs) Ebből származhat a letörés,DE!!! Hiába szaladtak azonnal a fogorvoshoz, mert a fogdoki feketíti be a fogacskákat. Többhetes ecsetelésre jártak mindkét gyerkőccel és a doki meg is mondta, hogy a foguk nem fog tőle szuvasodásnak indulni, csak fekete lesz, hát köszi. A maradandó fogak már szépek lesznek

pusza

Kép
sasha

Sasha
Persze tudom en hogy van ilyen, meg Mano is irta hogy Emmanal az esestol lett egy foga szurke.DE,itt konkretan anyuka meselte, (az ovis fogorvos kerdesere) hogy tudja hogy a gyerek fogai rosszak,de mit csinaljon ha igy szereti a cukrot meg a colat :!: :!: Ja es arra a kerdesre hogy hanyszor mosnak fogat, az volt a valasz: Hat hetente nehanyszor ha eszukbe jut...... :wink: De tenyleg ,en meg ilyet nem lattam hogy ketto foga van osszesen felul ami egesz meg de az is fekete, a tobbi csak csonk. :cry:
Viszont eleg neveletlen emelett ami azert jobban zavar mindenkit a csoportban....

Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Köszui a honlap címet! Várom a tapasztalatokat. :lol:

Én már láttam ilyen fogú gyereket, enm is eggyet, pl a férjem fogai is ilyenek voltak kicsi korában :oops: , láttam a fényképeken, mondja is hogy gyönyörű fogai voltak :oops: , hozzáteszem sose mosták neki, ott nem volt szokás. De a csontfogai szebbek lettek mint az enyém. ettől persze még nem jó, hog yilyen volt neki, csak mondom. Emmáé nem fekete hanem szürke lett egyébként, nem sötétült be szerencsére, de azért látszik a különbség. Sajnos ő is szerti a csokit és a kólát is szertné, ezért már nem is veszek otthonra, pedig mi is szeretjük. Ha viszont nincs kóla akkor vizet iszik :shock: , ki érti ezeket a gyerkőcöket, a gyümölcslét nem szereti. Mondjuk ez végülis nem baj, a víz jó, csak furcsállom.

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?