Vera! Köszi szépen a segítséget. Akkor várom a további infókat. Egyébként a weben találtam egy magánklinikát, ahol köldöksérv műtéttel is foglalkoznak, szerintem elvisszük oda is és megmutatjuk, biztos ami biztos.
Alone, én egyágyas szobában voltam 7000 ft/éj az ára, volt benne wc, zuhanyzó, tv és hűtő. Abszolút nem bántam meg, igaz én a baba nélkül voltam, mert ő a koraszülött osztályon volt, de így is annyi cuccom volt, hogy így legalább nyugodtan tudtam fejni, pihenni, tévézni, vagy amit akarok. Naponta takarították, úgyhogy úgy éreztem magam mint egy szállodában
. Ha teheted szerintem menjél te is ilyenbe, ha kell segítség és szólsz mindenki nagyon kedves úgyhogy segítenek, nem fogsz magadra maradni, attól ne félj. Én biztos nem bírtam volna elviselni a látogatók tömkelegét - merthogy bármikor be lehet menni - szoptatás közben, vagy amikor éppen kínlódva leszállok az ágyról. Másrészt a normál szobákban bazi magas az ágy, úgyhogy oda felugrani az kész rémálom szülés után, ebben viszont alacsonyabb volt, nem beszélve arról, hogy a többágyasban a hűtő sem működött, tehát csak közös hűtő volt...
Reni, mi 8-9 körül fürdetjük a picit, utána eszik, merthogy napközben 3 óránként kap enni. Szóval pancsi, utána rögtön kaja, aztán 3 óra múlva megint kaja, az 11 ill. 12. utána pedig leteszem alukálni, a következő kaja reggel 6-kor van, én ezt mostmár másfél hete csinálom így, előtte mindig 3 óránként etettem. Zsombi 2 hónapos elmúlt, és semmi gond nem volt az átszoktatással, igazából már nagyon nehéz volt éjszaka 3-kor kelteni és ébren tartani szopi közben, úgyhogy ez így adta is magát, hogy mostmár hagyjam alukálni
J