Sziasztok lányok!
Mi is megjöttünk még tegnap délután Zamárdiból! Jól éreztük magunkat, bár az időjárás sajnos nem kedvezett nekünk.
De azért így is egész elviselhető volt, mert ki tudtunk menni a levegőre a csajokkal, mert csak pénteken esett az eső. A fiúk nem igazán tudtak pecázni, mert nagyon nagy szél volt, így inkább ittak!
Voltunk Siófokon sétálni egy nagyot, ettünk hekket, Aisa kenguruban nyomatta végig a sétálóutcát, nagyon tetszett neki, végig kurjongatott, mindenki őt bámulta, és mosolygott rajta!
Ami nagy élmény volt neki is meg nekem is, hogy együtt fürödhettünk fürdőkádban!
Nálunk itthon csak zuhanyzó van, így ez igazán kuriózum volt nekünk! Nagyon élvezte a pancsikolást, végig hahótázta mindig. Amikor meg kivettük a kádból nekiállt kiabálni, hogy mééééééééééééééég!
A többi babával egészen jól elvolt, egy nap volt amikor hiper-szuper érzékeny volt, de akkor annyira, hogy egy picit hangosabban „szólt” az egyik baba, akkor elkezdett ordítani Aisa.
Mentünk sétálni és így szinte végigsírta az utat szegényke.
Valószínűleg azért volt ez, mert nagyon fáradt is volt – és nem tudott a „ricsajban” elaludni – no, meg éhes is! De másnap ő volt a legjobb kedvű baba, végig kacarászott, és egyáltalán nem zavarta, ha a többiek hangoskodtak. Még az egyéves kislány jól fejbeverte szegény egy műanyag kisautóval, aztán meg megkarmolta az arcát, és Aisa szinte észre sem vette!
Én már kaptam fel, hogy könnyebben megvígasztalódjon nálam, aztán csak nézett rám nagy szemekkel, hogy most miért vettem fel, mert ő olyan jól elvolt Blanka babával! Szóval voltak érdekes dolgok!
Ja, a másik! Az én legkisebb gyerekem evett a legtöbbet! Mindenki csak ámult ott! Egyik uzsira megevett egy egész almát lereszelve, hozzákevertem egy fél üveg vilmoskörte desszertet, aztán amikor ezt bepuszilta, még nyitotta a száját, hogy ő még éhes! Kibontottam egy másik üveg gyümit, és annak még a felét megette! Ez így összesen kb. 300 gramm volt!
Nem semmi.... Hazajöttünk, megmértük és mégsem hízott egy dekát sem!!!!
Szilpa örülök, hogy nektek is jól telt a kiruccanás! Tök jó, hogy kezd így ragaszkodni az apjához is, lehet hogy ez tényleg gondolkodtatóba ejti majd apát!
Gratula a forduláshoz Kendének!
Nagyon bátor vagy, hogy megvédted apát a verekedéstől!
Ezt a játszófészket a Bécsi úti Kenguru Goldban vették. Nem olcsó, 17000 ft körül van sajna!
De most lent Balatonon is nagy sikert aratott, mindegyik gyerek ebben ücsörgött egyfolytában (persze nem egyszerre), még az egyévesnek is nagyon tetszett, úgyhogy most már tényleg bebizonyosodott, hogy sokáig tudjuk majd használni! Csak néha el kell majd tenni, hogy ne legyen unalmas neki!
Zseppy, pihenni nem nagyon tudtam a Balatonon. Jobban lefáradtam a több gyerektől, meg azért mi főzőcskéztünk, mosogattunk stb. No, meg esténként azért lent maradtunk a fiúkkal, ittunk kis borocskát, meg kártyáztunk stb., így éjfél előtt szinte soha nem kerültünk ágyba! Hazajöttünk, este kb. Fél 10-kor elaludtam a tv előtt, éjfélkor bevonszoltam magam az ágyba és reggel ¾ 9-ig szunyáltunk! De így most már kicsit jobban érzem magam!
Kati mi van veletek, nagyon-nagyon régen írtál!
Otyka nálatok javult a hiszti helyzet???