Új privát üzeneted érkezett!

Borsi! Én a CD-t kb 7 éve vettem. Sztem manapság is lehet kapni.
alinkat

Alinkat!

Felhívtam a Kaálit, de nem tudtam beszélni a dokrotnővel, viszont az asszisztens azt mondta, hogy szedjem szájon át.
Én úgy gondolom, hogy csak éjszakára fogok bedugni kettőt, a többit napközben szájon át veszem be.
Én nagyon viszketek, piros...stb, nem részletezem :(

Tuti sikerült neked!
Jelentkezz a teszttel!!!

Addig is szorítok értetek!!!
crys74

Alinkat!
Tényleg jól kitaláltad! Pénteken már teljesen nyugodtan mehetsz vizsgázni, zsebedben a kétcsíkos teszttel!
A zebráért nagyon, a vizsgáért annál kevésbbé foglak irígyelni! :D :D :D
Holnap reggel írd majd meg az eredményt, bár én valahogy biztos vagyok benne!!! :wink:

Most pedig indulás tanulni :!:

Borsi
borsókás

Alinkat!

Nagyon izgulok és drukkolok, de már látom a II tesztedet a szemem előtt. :)
Megértelek, hogy nem tudsz tanulni, engem sem kötött le semmi.
A tanulás meg ugye nem is tartozik a kellemes időtöltések közé.

Borsi, Bandika!

Kitartás, nemsokára ti is tesztelhettek ill. mehettek vérvételre és utána már meg is kapjátok a zebrátokat. :)

Lányok!

A délután további részében nélkülöznötök kel a társaságomat. Ugyanis kötelező mérlegképes könyvelői tanfolyamra megyek hamarosan Kedvem annyi, mint amennyi a HCG szintem volt.

De este jövök és ezt fenyegetésnek is vehetitek! :lol:

írjatok jó sokat.

Puszi mindenkinek

tiko

Tiko :D
Nagyon jó szórakozást!!!! Élvezd ki minden pillanatát! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Borsi
borsókás

Borsi!

Megverlek, hihi. :lol: :lol:

tiko

Üdv Néktek!
Köszi az érdeklődést mindenkinek, de nem lakik-dolgozik mindenki a Kaáli mellett, hogy rögtön szaladhat helyzetjelentést írni :mrgreen: :lol: Még haza is kellett érnem.
Szóval nálam elég vegyes lett a szórás, van petém 5 is, de csak egy méretes, a többi kicsike. Szóval kér Menopur szuri, egyiket már meg is kaptam rögvest. Csütörtökön a másik, szombaton tüszőrepesztés, HÉTFŐN inszemináció. Szóval nálam kicsit csúszik a program, pedig reméltem, hogy Kiscsillaggal ott is talizunk, úgyis olyan uncsi ott egyedül feküdni az őrzőben:D
Leginkább a dokival, már az inszem utáni időkről beszéltünk, hogy legyen tovább. Ezután nem lesz több, nincs értelme. De azért lássuk előbb mi lesz ebből...
Kis*!
Én is örültem, hogy találkoztunk, azt hittem lekéslek. Kár, hogy csak pár szót tudtunk trécselni, mondanám, hogy remélem, még találkozunk, de inkább nem, mert az azt jelentené, hogy még sokáig járunk ide.
Minden hamarosan tesztelőnek sok TÜRELMET kívánok!!!!
Tiko, neked meg együttérzésem. Nincs jobb dolgod egy ilyen szép nyári napon, mint számvitelt hallgatni :?: Én megyek ki a kertbe napozni inkább :D :D (NA jó ez szemétség volt mindenkivel szemben aki a melóhelyén ül :wink: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiko

nem kérdeztem semmit, hanem a laparról irogattam csak neked, de már aktualitását vesztette, hisz azt írtad, hogy a hysterot külön megcsináltatod a kaáliban. gondolom a kaáliban csak ezt csinálják, a lapart nem.
amugy mostmár vissza tudod keresni, ha elfelejted, hgoy ki mit írt neked, ha a "profil"-ra rámész és az illető összes hozzászólását megnézed.
milyen tanfolyamra mész? valami továbbképzés?
zsuzsi73

Lois :)
Gratula!! Azt a pár napot már kibírod. Én az örzőben is mindig találok valakit trécselni. :) Hiába, ilyen vagyok na! :) Neked fájt a menopur? Csütörtökön te adod be magadnak? Még egy hasonlóság, ezt már nem hiszem el!!!! Nekünk is ez lesz az utolsó inszem. :) Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Lois :)
Az öt tüszőcske nagyon szép szám, már csak növeszteni kell rajtuk kicsit. Ne szomorkodj, hogy csúszik a dolog, lényeg hogy szép érett petikéid legyenek! :) Mennek továbbra is a tüszinövesztő energiák!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Még nem is mondtam milyen édes babócát töltöttél fel avatarnak!Szép fotó! :)

Kiscsillag!
Befejezitek? Nektek is lombik következik már, ha ez sem sikerülne?
Azért én nagyon szorítok, hogy azt már ne kelljen kipróbálnotok! :)

Tiko :)
Inkább meghúzom magam, csak kegyelmezzzzz!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Borsi
borsókás

Kiscsillag!
Hát nem volt valami kellemes, ahogy beadta ott ez egyik asszisztensnő, eléggé be is kékült. Nem is oda adta, ahol érzéketlen a has, hanem az alá. Sebaj a nővérke-barátném, aki majd beadja a következőt gyengédebb lesz... Ezt a napszak szerint mindig ugyanígy kell beadni? Magamnak nem is tudnám, mert nem kaptam hozzá fecskendőt sem. Azt gyógyszertárban lehet venni? Bár mindegy, mert még nem készültem fel, hogy magamon kísérletezzek vele :oops:
Borsi!
Nem vagyok, szomorú, akkor lennék az, ha valamiért nem menne a dolog. Most lelkesen növesztem a petéimet!!! Szerintem is nagyon édes a baba-avatarom, ahogy kis morcosan benéz ránk :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Lehet venni fecskendőt a gyógyiba. Örülök azért hogy alakulsz durkk helgyek mennek neked!

*!
Ez igen gyönyörű eredmények nagyon drukkolok neked!

Niki!
persze hogy beszerkesztem csak most ideengedem a párom mert már jönne nagyon (mindig én bitorlom a gépet).

Alinkat!
Nem is csodálom hogy nem tudsz tanulni nekemis nehezen menne, de drukk hegyek mennek neked!!!!!!!!

Kép

Borsi!
Hát én biztos nem bírnám ki hétfőig minden elismerésem a tiéd.Ilyen türelemmel csak zebra lehet a háttérben. :) :)

Bandika! Crys!
Drukkolok nektek is nagyon!!!!!!!

Negyek mert jön a párom!
Este még benézek!

Ja azért a mai poénos kép!

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!!! :oops:

Az előbb kb. 15 percig folyamatosan úgy éreztem, mintha egy tűvel szurkálnák a méhemet!

Mil lehet ez???
crys74

Sziasztok!

Úgy tűnik a miku bá' elfújta a jókedvem! :( :( :(

Alinkat, Borsi, Crys!
Nektek drukkolok tovább! Mutassátok meg, hogy hogy kell ezt csinálni!

Kép
bandika

Bandika!

Ne már! :oops:
Mennyire???
crys74

Crys!

Hát egyelőre barnázok, de hát ígyszokott kezdődni... :cry:

Kép
bandika

Bandi!

jesszus, ne máááár! Neked utánam kéne tesztelned.
Nagyon sajnálom, ha ez most nem sikerült :cry:

Azért csinálj tesztet, hátha.
alinkat

BAndika!
NAgyon sajnálom! :( Ez valóban így szokott kezdődni. De azért teljesen még nem szabad feladni. Elvileg a barnázás még nem feltétlen jelent rosszat, csak ha már pirosas a dolog.
Igyál egy pohár vörösbort, és pihizz!!!

Azt, hogy én meg fogom-e mutatni, hogyan kell ezt csinálni, nem tartom valószínűnek pillanatnyilag. Órák óta olyan mensi-előtti érzése van a hasamnak. :(

ZSebi :)
A mai kép is nagyon jóóóó! :)
Legyen igazad türelem-ügyben! :)

Borsi
borsókás

Lááányok!

Eltűnök pár órára és erre jövök vissza? Nemáááááááááár. :(

Bandika!

Hányadik napon is vagy ET óta? Mennyire? Nagyon?

Crys!

Jobb a hasad?

Borsi, Alinkat!

Nálatok mi a helyzet???

Lois!

Nőni fognak azok a tüsszencsek, ne aggódj.

Zsebi!

Állat képeket teszel fel mindig. :)

tiko

Zsuzsi!

Lehet, ne haragudj kérlek. :(
A Kaáliban nem csinálnak lapart, csak kórházban.

A kötelező mérlegképes továbbképzésen voltam. Jók ezek a tanfolyamok, semmi újat nem mondtak.

tiko

Tiko!
Látod, nem kellett volna itthagyni minket!!!
Nekem is azóta van ilyen miku előtti érzése a hasamnak, mióta elmentél tanfolyásra! Tessék munkába lendülni kedves kis kabalám. :lol:
Megyek, iszok egy pohár bort. :) Kép

Borsi
borsókás

Borsi!

Hidd el, szívesen lettem volna veletek, főleg ha ezen múlna.

A miku előtti érzésre nekem azt mondták, hogy akár jó is lehet.
Persze rossz is sajna, de erre ne is gondoljunk.Mértékkel azzal a borral. :)

Tesztelés előtt álló lányok: ugye nem fogtok eltűnni a fórumról, ha netelántán nem sikerült?? De tuti fog,csak előre meg kell kérdeznem, mert aztán eccer csak eltűntök.

Tessék rólam példát venni, folyamatosan itt vagyok azóta.

tiko

Tiko!
Persze, nem ezen múlik, csak vicc volt.
Egy deci vörösborocskát iszok csak, annyi még biztos nem árthat, ha ott is van a manócskánk! 8)
Remélem, hogy nem lépek tovább, már a miku-érzés is elég elszomorító! de mé azért nem adom fel, hátha elmúlik!

Ugye nem engem kérdeztél? Én eddig is mindig itt voltam, ezután is jövök, legyen bármi is a lombik kimenetele! :D

Borsi
borsókás

Borsi!

Nem igazán rád, de nem tudom kihogy reagál és nem szeretném ha mindenki eltűnne!!!
Téged úgyis megtalállak, hihi. :lol:

Én is remélem nem lépsz tovább!!! Megfenyegessem a mikut? :)

tiko

Értettem, hogy miért kérdezted! Most olyan nagy élet van a topikon napközben és esténként is! Jó lenne, ha ez így maradna! :)

Egyszer már megbeszéltük, hogy jól megverjük az öreget! Hát most, hogy hozzád is hívatlanul ment, Bandikát is kerülgeti, nem ártana ha ráijesztenénk egy kicsit! :lol: :lol: :lol:

Borsi
borsókás

Borsi!

Igen, azért.MOst tök nagy élet van és teccik. :)

Na akkor elő a boksz kesztyűkkel. :)

Mára nem volt semmi program?

tiko

Tőlem indulhatunk, bár mintha most épp nem érezném mikubá' közeledtét! Azért nem árt edzésben lenni, ki tudja mi történik még hétfőig! :lol:
Kép
Mára sajnos nem volt program, ma csak egyedül sétálgattam. De holnapra tervezek egy kis shoppingolást! Biztos jobban telik majd az idő! :lol: :lol: :lol:

Most sajnos el kell köszönnöm, mert a párom si szeretne kicsit netezni, aztán meg már valszeg jön az utro-time! :D

Jó éjszakát mindenkinek!Kép

Borsi
borsókás

Jó éjt mindenkinek!!!

tiko

Sziasztok!
A BMC-s topikról vagyok, csak beleolvasgattam itt nálatok a történésekbe, és örömmel olvasom, hogy Kiscsillag készül az inszemre, ugyanis már régen hallottam felőle.
Visszaolvasgattam itt pár dolgot, hát elszomorító, hogy milyen emberek vannak, de látom már lekopott.
Tudjátok, nekem az egyik ismerősöm mindig azt mondja ha nem sikerül az inszemünk, hogy sajnálja, meg minden, majd legközelebb. Aztán rájött, hogy gyereket szeretne, és megkérdezte, hogy mikor van a peteérés, lazán azt hitte, hogy 1 hétig. Fogalma sincs arról mi az az inszem, meg lombik. Nem beszélve a többi ismerősről aki állandóan megkérdezi, hogy mi is az az inszem??? Van akinek már harmadszorra mondom el. Na, én ezektől fáradok le, de nagyon!
Bocsi, ha hosszú voltam, csak szerettem volna megosztani veletek a gondolataimat.
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!
esperanza

Tiko! Teljesen elmúlt a szúrás a méhemben, csak 15 percig tartott! Nagyon csodállak és becsüllek, tudod??? :)

Borsi! Ne beszélj semmiféle menziről!!! Nem lesz!Vért, csak 9 hónap múlva fogsz látni! :)

Bandika! Szerintem sem kell feladni, a barnázás még nem gond! Tesztelni kellene! :)

LÁNYOK! Bevettem az utrot! Lehet, hogy attól szédelegtem az előbb 20 percig???

Puszi Mindenkinek! Szép álmokat!!! :D
crys74

Sziasztok!

Jól kibőgtem magam Apának, most már egy fokkal jobban vagyok, csak a fejem fáj iszonyatosan. :( Olyan felfoghatatlan, hogy nincs egy tuti módszer, amivel babásodhatnánk! Mindenre van gyógszer és nyomják is belénk rendesen, mi meg mindent előírás szerint csinálunk, de ez sem segít. Annyira bíztam a lombikban, hiszen már ott voltak a "kész" embriók és hát szépen meg volt ágyazva Nekik, évek óta várjuk, hogy jöjjenek, de nem......miért? Persze tudom, hogy türelmesnek kell lenni, de olyan nehéz éveken át csak várni. Bocs, hogy itt nyafogok Nektek, de úgy érzem, hogy ez is segít, most még egy fokkal jobb. Mindannyian túl vagyunk már egy pár csalódáson, és senkinek nem ismertlen ez az érzés, de mégis minden egyes alkalommal fáj, erre nem lehet edzeni.

Tiko!
Én nem fogok eltűnni, persze, majd ha dolgozom, akkor megint csak ritkán tudok jönni. Egyébként ma volt a 10. napom, Neked is ez szokott a vízválasztó lenni, nem?

Crys!
Csináltam egy tesztet ma este, persze csak egycsíkos :(
Majd csütörtökön azért még felmegyek a Kaáliba egy vérvételre.
Továbbra is drukkhegyek!

Alinkat!
Neked tuti, zebrás lesz, a "forgatókönyv" szerint már megjött volna, ha nem. Szóval várjuk a jó híreket!

Borsi!
Csak semmi jósolgatás, hamarosan megtudjuk a tutit és nagyon remélem, hogy zebra lesz a vége!

Kép
bandika

II
alinkat

Akinkat!
HHHUUURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :D :D :D :D :D :D
Kép
Tudtam, hogy így lesz!!! Szívből gratulálok nektek!
Vigyázz nagyon magatokra! NAgyon-nagyon szorítok, hogy továbbra is minden ilyen fantasztikusan folytatódjon!

Borsi
borsókás

Bandika!
Igen, sajnos a lombik sem 100%-os módszer. De egy olyan módszer, amivel előbb, vagy utóbb nekünk is lehet majd babónk. Tudjuk ezt, ezért csináljuk. De mégis rettenetes érzés a kudarc. Főként, hogy valszeg sosem fogjuk megtudni, mit kellene másképp csinálni legközelebb ahhoz, hogy megérkezzen a mi kis csodánk!
Mégis hinni kell benne, mert másképp nem lehet. Most ki kell sírni magad, ha az segít. Ide is nyugodtan írhatod amit érzel, mindannyiunknak ismerősek már ezek a gondolatok. Ezért (is) vagyunk itt! Fel kell ezt dolgozni ahhoz, hogy fel tudj állni, és újra harcolni tudj.
Puszillak!Kép

Crys :)
Jó lenne, ha belőled is a jós szólna, mármint miku ügyben! :lol:
Én még sosem vettem be szájon át az utrot, de nem hinném hogy attól lehet szédelegni. Bár, ki tudja.....

Borsi
borsókás

Alinkati! :D
GRATULÁLOK!!! A kedvedért néztem be ma reggel, és most nagyon feldobódtam!!!

Bandika!
Ami téged illet, még ne add fel! Amíg még nem biztos egyik vagy másik - én továbbra is szorítok nektek!
seszi

Borsi, Seszi! Köszi a gratulát! :D

Jaj lányok, most aztán parázok ezerrel, hogy minden rendben legyen. Jó jelnek tekintem, hogy nincs vérzés, mint az előző két babánál, de még nem merek igazán örülni. Vajon azt mikor lehet???
alinkat

Alinkat!
MAjd a szülőágyon, 9 hónap múlva lehet örülni! Addig -ismerve az itt lévőket- folyamatos para lesz az egész! :D De a helyedben én már most is örülnék titkon egy kicsit!
De ha nem mersz, sebaj. Én már most örülök helyetted!
Kép
Neked az előző alkalmakkor még a 2 hét alatt megjött? Jól értem?

Borsi
borsókás

ALINKAT!

HURRRRRÁÁÁÁÁÁ. De jó, gratulálok!!!! Tudom, hogy már 100x kérdeztem, de ma hányadik napon vagy? Erős volt mindkét csík?
Holnap vérvétel? De jóóóó. :D :D :D

Bandika!

NEkem is a 10. nap körül szokott kezdődni, de ez nem jelent semmit. Én nem mondom, hogy ne aggódj, ez jót is jelenthet, mert nekem is mindenki mondta, de én tudtam, hogy sajna nálam nem.
Én azt mondom, amíg nem kezd piros lenni, addig jó.

Borsi, Crys!

Druuukkkkkk.

Crys!

Simán lehet az utro-tól szédülés,én egész nap aludtam tőle annó.

Esperanza!

Üdv közöttünk! :)
Teljesen igazad van abban, amit mondasz, engem is szokott idegesíteni. Csak a kettő között az a különbség, hogy az egyik rossz indulatú és bántó, a másik, akikről te beszéltél, ők csak nem értik, nem figyelnek oda, de nem rossz indulatból.

tiko

Borsi! Épp most mondta a férjem is, hogy mindig lesz miért aggódni.

Nekem ezelőtt 3 ET-m volt. Mind a háromnál a 8.! napon elkezdtem vérezni, és ebből kettőnél volt pozitív tesztem. De mindkettő a vérzés miatt a 17-18. napon elment, mert megjött.
alinkat

Tiko!
Ma még csak a 12. napon vagyok. A második csík kb fele olyan erős mint a kontroll csík. Az most rossz?
alinkat

Alinkat! :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Alinkat!
"A második csík kb fele olyan erős mint a kontroll csík. Az most rossz?"----igazi paramamavagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HA határozottan látszik a csík a 12. napon, akkor szerintem ott a baba. (Mondom én, aki még életében nem látott kétcsíkos tesztet! :lol: :lol: :lol:)
Kérlek, hidd el végre: Kép

Borsi
borsókás

Borsi, Cry :)
Mennek a drukkok továbbra is!! :)
Borsi azért ez jó jel akkor, hogy még nem jött meg. Nem??? :D

Bandika :(
Sajnálom nagyon!!! :( Ismerjük sajnos az érzést!! Erre és ez ellen nincs orvosság..... :cry:

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Holnap leszek még csak a 10. napon, legutóbb akkor indult a barnázás. Tehát még korai az öröm. bár most nem érzem a "jöna miku"-érzést. :)

Borsi
borsókás

Borsi azért ne felejtsük el, hogy pl. nekem is volt 2 teljesen vastag csíkos tesztem a múltkor. :( Alinkat nem ijeszgetni akarlak!! Neked biztos ott a babó!!!!!!!! :) Csak sajnos van ilyen is. :( Én mindig azt mondom a vérvétel a biztos!!! Az a tutti. :lol:

Kép
Kép
kiscsillag

Jaj lányok olyan aranyosak vagytok!! Itt pityogok.
Köszönöm a gratulációkat!
alinkat

Alinkat!

Szerintem az tök jóóóó. Nekem nagyon halvány volt a múltkor, azért kérdeztem. Nyugi-nyugi, minden rendben lesz. :D

Borsi!

Bírod még a várakozást? Én dolgozom 1000-el, mint kabalád, tudod?

tiko

MOst teljesen azt érzem, hogy nem sikerült. Elmúlt a cicifájásom szinte teljesen, és szerintem ez rosszat jelent. :?
Úgyhogy most az esélytelenek nyugalmával várom a sorsomat!

Borsi
borsókás

Borsi!

Megértelek teljesen, a 10. nap körül már én is így éreztem magam. Valószínűleg én is el lennék keseredve, mert elmúlt a cici fájásom, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez azért nem jelenti azt, hogy nem sikerült. AZt sem mondom, hogy igen.

Fel a fejjel,valahogy ki kell bírni még ezt a pár napot!!!!!
Nekem akár folyamatosan is írhatod a félelmeidet, gondolataidat, megbeszéljük, ha te jobban érzed magad, akkor akár egész nap itt ülök veled és beszélgetek. :)

DE tényleg, használd ki a soha vissza nem térő alkalmat. :lol:

tiko

Egyelőre még megpróbálom kibírni panaszkodás nélkül, hiszen még csak parázok, kézzel fogható jele nincs annak, hogy elment volna a hajó! De mindenesetre nagyon nehezen viselem már ezeket az utolsó napokat! :(

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?