Csajok!
Most jöttem kozmetikustól
Gyönyörű vagyok
Kincsecske!
Spontán menszi. Ez igen!!!! Fantasztikus!!!
Legközelebb már meg se jöjjön!!!
:)
Csakegy!
Ha tényleg kullancsod van.. ami ezek után egyáltalán nem biztos, olvasd el ezt!!!
http://www.fsz.bme.hu/mtsz/szakmai/lymekor.htm
Csilla!
Valóban nehéz dolog a megtermékenyülés, de eléggé elszaporodott az emberiség
néhány milliárdan vagyunk már a FÖLDÖN!!! Úgyhogy nem olyan nehéz ez
Nekünk PCOsoknak egy kissé sajátos az egész. Ne nem reménytelen.
Az egyik ismerősöm (28,29 napos ciklussal) január óta próbálkoznak babagyártással. És még mindig semmi. Akkor kezdték, amikor mi. Én nekem meg PCOm van. Nekem még PÉm sincs (eddig még nem volt), neki meg UH által bizonyítottan van PÉje. És mégsem terhes. A pasijának már van gyereke, elvileg mindketten rendben vannak. Tehát...
NE TÜRELMETLENKEDJEK ÉN SEM!!!!!
Ma este megyek nődokihoz, UHra
Norka! Ginuska!
Valóban, a 8-9 napon még semmit sem lehet látni. Igazából az elős nap, amikor kontrollra kellene menni 10-11 nap. Előtte nem. Teljesen fölösleges.
Én azért mentem, mert nagyon éreztem a petefészkeimet és mivel már egy Clostys ciklusban lett cisztám, nem szerettem voltna, hogy esetleg.... a mai (12 cn.) UH sokkal informatívabb lesz. Bár... lehet, hogy még ez is túl korán van
De még csütörtökön tudok menni egy mííítingre
esetleg péntek kora de. Aztán egy hétig semmi.
Nóra!
Egyáltalán nem bíztos ez a PCO!!! Adja az ég, hogy gyorsan babásodj be.
Még akartam valakinek írni, de elfelejtettem, hogy kinek és mit
Lányok!
Itt lassan mindenkit összekap az M! Én nekem még mindig nincs spontán mensim. Most meglátjuk, hogy mi lesz Clostyval. Ha semmi, akkor ráérek töprengeni, hogy hogyan tovább. A M-et mindenképpen emelni fogom 3x850mgra, ha most ebben a ciklusban semmi sem történik.
De élj a mának és ne töprengj a holnapon.
A Webbes példája nyugtat. Neki sem volt egyáltlán spontán mensije. Csak Norcoluttal, aztán egyszer csak azon kapta magát, hogy babás:)
Csók lányok.
Megyek tanulni.
Aztán este írok. Remélem addig már UH leletem is lesz, sőt merem remélni, sőt BIZTOSAN LESZ!!!!
:):):):):)
Kavics
(12 cn.)