Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok :!: :D
Ki van itt :?: :?: :?: Ne mondjátok,hogy senki,mert többet SOHA nem irok :( :( :( :( :( :( :( :!:

Kép
bea27

Szia!

Én itt vagyok,voltam!
Megyünk locsipocsizni.Máté aludni.Anya meg tanulni :( :( :(

Én csak reggel meg este fogok tudni jönni,most egy darabig. :( Muszály tanulnom...
Minden rendben van veled?

málna2162

NEM,NEM,NEM!!Már úgy örültem,hogy nincs semmi bajom/Émelygés,hányinger/Erre ma olyan szarul voltam! :( :( A szagokra hányingerem lett,és ráadásul fájt a fejem is!!Lányok!!Tudom,hogy ez durván hangzik,de ha ilyen a terhesség,köszönöm többet nem kérek belőle!! :? Ez van :evil: :evil: :evil: :!: :!:

Kép
bea27

Naaaaaaaaaaaaaa.
Még itt vagy?

málna2162

Tudsz nekem nézni korongot meg józsikát?!

málna2162

Sziasztok!

Bea,
nézd a jó oldalát :!: :!: , lesz egy gyönyürű kisbabád :lol:
Most azért "idegesít" ennyire, mert csak ilyen jeleket küld Neked.
Hidd el mikor megmozdul minden addigi "sérelmét" egyből el fogod felejteni :)
Én is émelyegtem mind a kettővel, meg Krisztiánnal ahogy dolgoztam az elején mire hazaértem a busszal állandóan majd elaludtam :lol: :lol:
Nem mertem egyedül ülni, mert akkor bealszok :D
Mikor émelyegsz próbálj Háztartási kekszet eszegetni, és ha van rá lehetőséged állj ki egy kicsit a friss levegőre, lélegezz jó mélyeket, nekem sokat segített. :)

Többiek bocsi, később még írok, de készíteni kell Adrikát a suliba:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meg vagyok lepődve, tegnap délelőtt óta, milyen gyors a
Babanet :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Szép napot mindenkinek! Kép

Tanulok. :idea: Hátha megvilágosodok.
Megpróbálok távol maradni a géptől :( :oops:
Majd este benézek!

málna2162

Málna :!: :D Ha megadod az utolsó mensid első napját,meg a születési év,hó napodat szivesen megnézem :!: :!:
Sajnos tegnap,a zuhanyzás közben iszonyatos hányinger kapott el :( :( :!: Nagyon szar érzés volt :( Jött is ki valami,de csak ilyen sav,vagy slejm szerű :( Utálok hányni :( Ez tartott vagy 10 percig :( Úgy sszehúzta a gyomromat :( Eszembe is jutott a végén,hogy szegény Óriáska,ha ezt érzi...................... :!: :x Viszont bennem van a kétség is,mert az egyik lánynak 9 hetesen ment el a babája,és neki is volt ilyen iszonyatos /mondjuk neki hányása!/Ha holnap nem mennék Dokihoz tuti,hogy megkattannék :!: :!:
Lányok!!Mi van azokkal akik pozitivat teszteltek :?: Doki :?: :?:
Plútó :) Kedves vagy,hogy nyugtatgatsz :!: Jól esik :!: :lol:

Kép
bea27

Jó reggelt!
Málna: jó tanulást neked, mikor lsznek a vizsgák, meddig kell nélkülöznünk téged? :o
Plútó: semmi vasalás? Mi történt? Élvezitek ezt a szép időt igaz? :lol:
Bea: nem próbáltál ki még pl. gyömbért enni, állítólag az segít csillapítani az émelygést. Meg a hideg fagyi pl. jó a gyomornak :roll: Sajnálom, mert biztosan szar érzés lehet, de már nem tart sokáig ez az időszak. Tényleg mikor is mész legközelebb dokihoz kukkolni? Sok a munka, olyan ritkán jelentkezel, hogy oldjátok meg Apával a munkát, most vagytok ketten, igaz? :shock: Lesz valami pihenős időszak mostanában? 8)
Meli: ilyen nevelési elvekkel nálunk is operálnak, rossz nézni milyen szemtelen a szüleivel az a gyerek!
Puszi mindenkinek és tessék írni, kevés a termés! :!:

Andi
candi

Sziasztok,Bea drága ne keseredjel,minden rendben lesz....én is utálok hányni,egyébként én is félek emiatt....de ott van benned a pici Óriáskád és ez a lényeg....olyan erős,határozott lánynak tűnsz,ez ne rontsa el az örömöd!!!

Többiek,merre vagytok???!!!??!!
Mennem kell nagykerbe áruért,délután még jövök!!Bea fel a fejjel!!
Málna,jó tanulást,szopogass szőlőcukrot,igazi agytágító!!!Igazán felnézek rád,gyerek,férj,munka....és van erőd tanulni!!!!
Mindenkinek szép napot...allergiások..felkerekedett a szél...nekem ez már iszony...ez van!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Heló!!Gyorsan irok még!!Sietnem kell,mert itt ülök vizes hajjal!
Candi :) Nem próbáltam még a gyömbért!Senkinek sem kivánom ezt az időszakot!!Még az ellenségemnek sem!Bár olyan nincs is! :)
Meli!Veled mi van??Hogy vagy?Valahol azt olvastam,hogy nem jó a kismamának sem a fagyi,sem a virsli,sem a feta sajt,sem a mozarella!Ja!!És még annyit,hogy Anyós DRÁGa még dolgozik,de egy-két hét múlva nem fog!!Na akkor fogom beadni az unalmast!!Vagyis akkor dobom fel a témát,hogy jön a baba!!Térjen már magához a vén k.........!
Málna!!Vártalak!!De nem vagy itt!!Még bekapcsolva hagyom a gépet,amig megmosom a hajam,és indulnom kell!!

Kép
bea27

Bea!
Itt vagyok!

május 21.1976.02.26 12.05
Kérjél képet az orvostól,meg kérdezed meg,hogy hány hetes vagy.Csakhogy betudjalak írni a táblába :D

málna2162

Candi

Május 26.(2 vizsga)
június 2-3
június 9 (2 vizsga)
június 16

Ja és van egy házidolgozat leadás is... :? :roll:

Meli
Köszönöm az elismerést.Még nagyobb elismerésben részesülnék ha emelett még férjem is lenne.
Van egy sosem hallot közmondás:
:lol: Fogságban nem szaporodom :lol:

málna2162

Málna!!Nem vagy férjnél???
Ezt én sem tudtam!!Megnézem az adataid alapján a "dolgokat" :shock: :shock:

Kép
bea27

Sőt megkeresztelve sem vagyok...

Csak egy eltartott pogány nő :lol:

málna2162

Sziasztok Lányok!

Nagyon el vagyok havazva mostanában. Remélem mindenki jól van!!!???
Vendég

Na!!Itt vagyok!! :) Szóval!A korong:máj.30-jún.8-ig jelöli. A Jónás pedig:május 21-24ig.Viszont megnéztem még a jövő hónapot is:Jún.19-22-ig jelöli!Neked már jött úgy ki a Jónás,hogy a mensire jelölte??Mert ez úgy néz ki nagyon!!Mármint ez a hónap! :shock:

Kép
bea27

Málna: szóval ilyen vadul éltek? Micsoda erkölcsök :lol: :oops:
Akkor még jó sokáig tágítod a fejecskédet, péntekre előre egy nagy kalappal!
Bea: ne szidd már azt a drága asszonyt, meg fogja enni a fene, ha elárulod, hogy babát vársz! Rájöttem, hogy holnap mész dokihoz, igaz? Ügyi vagyok, várom a képeket, ha lesznek! :roll: :lol:
Cosmo: reméljük te is jól vagy a rohanásban! :)
Meli: átérzem a helyzetet, nekem olyan ma az orrom, mint aki bepiált, és már nagyon unom, hogy hetek óta nem lehet még kicsit sem kifesteni a szememet, pedig rámférne a tuning!
Lányok ti értetek a hőmérőzős oldalakhoz? Hogy jelöli be a tüszőrepit? Nekem nem csinál semmit! :evil:
Na megyek kleine reggelire!

Andi
candi

És akkor nektek is a gyerek miatt kellett ilyen elismervényt csináltatni Apával,hogy az övé a baba??Mert nekünk sincs szándékunkban összeházasodni! :( :? És nem is akartok sosem??Vagy csak most nem tervezitek eggyenlőre??Na avass csak be a dolgo rejtelmeibe!! :shock: :shock: :shock:
Nem megyek dolgozni,csak 13:00 ra :!: Viszont délben tényleg indulnom kell :(
HOLNAP MEGYEK UH-RA :!: :!: :!: :!: :P

Kép
bea27

Candi!!Nekem is dobj valami reggelit :lol: :lol: :lol:
Azthiszem gyorsan meglátogatom a hűtöt!Már ettem egy tál epret!!Alig várom már,hogy málnát ehessek :!: :lol: :lol:

Kép
bea27

Hihi, Málna, Nahát :lol: :lol: :lol:

Nálam semmi újság, piroskával randizgatok csendesen...

Bea, jégkocka szopogatást próbáltál már? Vannak kismamik - köztük a barátnőm is - akiknek bejött. Csak akkor nehéz megvalósítani, ha éppen úton vagy valahol - mondjuk nyáron - honnan szedsz kockát... Akkor marad a zacskó :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

sziasztok!
Candi
most semmi vasalás (tegnap volt), most kapácskára váltottam :) a fiam meg lelegeli azu összes epret, míg én itt dekkolok, ugyhogy később jövök

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea: nutellás kenyér jó lesz? Csak a fogyókúra jegyében! :lol:
Szia Muszkuru, nem akarod hanyagolni az ilyen partnert? Jövő hónapban szerintem dobd őt! Semmi randi :wink:
Nekemm, ha hányingerem van / elég gyakori sajna /, egy pohár hideg cola segít, pedig nem is szeretem!

Andi
candi

Plútó: a kapa sem rossz legalább válogatott tornagyakorlatokat végzel! Fini az eper? :wink:

Andi
candi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon jó heteket kívánok, jó vizsgázást, jó babásodást, jó növekedést:)
Én holnap férjhez megyek, úgyhogy szabadságon leszek majdnem egész három hétig.
Szombaton lesz a templom, holnap a polgári.
Vigyázzatok magatokra, puszillok mindenkit, és köszönöm a sok segítséget!

Kép
Kép
nektarin

Nektarin, nagyon sok boldogságot kívánok, és kívánom, hogy élvezd az esküvő(k) minden percét!

Andi, nekem sem szimpi a csaj, megpróbálom mielőbb lerázni :lol:

Cosmo, holnap megyek a fogasokhoz, te már voltál, mi történt? Magvannak még a fogaid? Fehérek? Ragyognak? :wink:

Gabi, ha esetleg maradna egy kis eper... 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Nektarin

Gratulálok és sok boldogságot.Pihenjetek is a nászúton.Gyertek haza egy kis potyautassal :)

Bea

Igen,kellett apasági nyilatkozat.Összefogunk csak még nem tudjuk mikor.Lehet,hogy holnap?!Mi már nem fogunk nagy lagzit csinálni.Egyszer csak elsétálunk polghivba és kérünk egy időpontot.
Remélem a második gyereknél már a nevére vesz engem is :lol:

Kép

Andi,Muszkuru

Mire megértettem milyen csajról beszéltek... :oops: Már azt hittem lemaradtam valamiről.
Ja azt a kis csajt én is utálom.Nem megbizható,jön megy nem tudja mit akar.Jó lenne ha egy időre hanyagolna minket. :D

málna2162

Én sem értettem elsőre,de aztán rájöttem,hogy a PIROSKÁRÓL van szó!! :x
Na csajok!!Mégiscsak 11:30ra megyek :!: :( :(
Ezért búcsúzom tőletek!! :(
Utálom a nutellát!Helyette ettem egy kis tányér ecsót!!Nem mertem többet!Nem nagyon szeretem az édességet :!: :x
Mindenkinek szép napot!
Este lehet,hogy jövök :!: :!: Ha nem akkor holnap reggel TUTI,hogy nem,mert rá leszek izgulva nagyon a Dokira!Félre ne értsétek :!: :!: 8) De küldöm sms-en az infót a Málnának,és ha lesz olyan kedves majd értesit Titeket,hogy mi volt! :shock:
UGYE MÁLNA???

Kép
bea27

Nektarin!!NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK NEKTEK!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
bea27

ugye

málna2162

Málna, köszi nagyon finom volt :P

Bea, nyugi, nem értjük félre, bár ha jóképű... :oops:

Musz

KépKép
muszkuru

Málna: ezt a málnát nem kellett volna, már nincs a mélyhűtőmben és most olyan kívánós lettem! :oops: Nem rád! :oops: Bocsi
Milyen rejtett mondatokban írok, mi, nem is értitek, de legalább én képben vagyok! :wink:
Bea: jó munkát! Gyere hlnap reggel, én máskor nem találkozom veled! :lol: Reggelire lecsó, lehet, hogy javul a gyomrod?! Irigyellek, hogy nem szereted az édességet, én nagyon sajnos! :roll:

Andi
candi

Bea27!
Remélem kapunk egy részletes beszámolót mi volt a dokinál.
Kitartást a tünetekhez.

Nálam nagyon semmi jel:
cici fáj egy kis émelygés., hangulatingadozás, én nem vagyok hangulat ember, s ez furcsa.

Holnapután megyek dokihoz. Már nagyon várom. Nehezen alszom ez miatt jó lenne biztosat tudni.

Candi!
én szeretem a nutellás kenyeret nekem jó lesz. Éhen halok úgyis.
Sok a melóm, így majd csak dél után megyek kajálni.

Málna!
Jó tanulást!
nika04

Nika: küldöm fénypostával, miért nem viszel magaddal legalább egy kis keskszet be? A végén jó kis savaid lesznek, aztán szenvedhetsz, mint a Bea :)
Én is kíváncsi vagyok mi lesz csütörtökön a dokidnál, majd kérünk beszámolót! :roll:
Jó munkát

Andi
candi

Na, ha jóllaktattok azzal a sok szép eperrel akkor most szieszta. Én meg se kóstoltam :( csak a kicsi fiam ette.

Te Candi, gyanus vagy Te nekem :twisted: , na tessék csak még mesélni ezekről a rosszullétekről :!:
Lehetséges, hogy :?: , vagy még korai :?:

Már megint itt kell hagynom titeket, mert mennem kell főzni :evil: , mostanában be vagyok havazva. Esténként se vagyok, mert megint dolgozom :)
Azért még megpróbálok jönni.

A lényeg
NEKTERIN SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!! Kép
Ilyen sikeres nászutat!!!!
Na jó elég ilyen szép babóból egy is egyszerre

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plútó: nem vagyok gyanús, csak sok a front mostanában és erre érzéken a gyomrom! Kapunk finom ebédet? :wink: :? :?

Andi
candi

Ha végre felemelem a nagy kufferomat, és nekikezdek a kajának, akkor talán el is készül :twisted:
Amúgy mustáros húst csinálok sült krumplival.
Pont aktuális, aki ennei készül, annak JÓ ÉTVÁGYAT!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Tegnap voltunk a Czeizelnél, és volt ott egy kislány, 3 éves volt és az egész bal karja hiányzott. Te úgy teljes egészében. :( Borzalmas látvány volt :(

Az anyuka bárányhimlőt kapott terhesen és ezért lett fogyatékos a kislány!

Igaz, hogy most 3 hónapot várni kell, de nagyon jól tettük, hogy beadattuk nekem áprilisban a bárányhimlő és rubeola elleni oltást. (egyébként most éppen bárányhimlő járvány van az országban :( )
Vendég

Sziasztok!

Bea! Így tudod megcsinálni őket:

"Hello!

Na megpróbálom leírni, remélem el is küldi.

Van a www.tickerfactory.com

itt rögtön ki lehet választani, hogy mlyen szalag legyen, menstruációs, terhes, stb.
Rákattintani, pl pregnancy, kiválasztani egy szalagot, next, majd egy jelölőfigurát, next, ezután beírni a szülés időpontját, alulra a mai dátumot, időt, next. Majd kimásolni a bbcode alatt lévő linket, ami így kezdődik, hogy [img]http://tickers.... stb .

Babaneten profil, és itt az aláírásba bemásolni.

Ugyanígy működik a www.baby-gaga.com kiválasztani a tickerst, azon belül a pregnancy, beírni a szülés idejét, kiválasztani azt a vonalzót ami tetszik, megnyomni a yes, i now... feliratot, majd a bbcode alatti linket bemásolni az aláírásba.

Hasonló oldal még a www.lilypie.com is.

Ha nem megy, segítek!

Cic"

Üdv. És mindenkinek kellemes babásodást!
cicmerák

Muszkuru: Nem voltam fogfehérítésen, mert nagyon rosszul voltam pénteken. De be fogom pótolni.

Nektarin: Kérünk majd képeket a hajadról, kiváncsi vagyok Barbi mit "alkot" rajtad! SOK BOLDOGSÁGOT! :) És szép időt szombatra! :)
Vendég

Lányok, segítsetek légyszi!!!!!

Megyünk júliusban egy nagyon nagy "puccos" esküvőre és kinéztem 2 ruhát. Ti melyiket vennétek meg?

1.

Kép Kép

2.

Kép Kép

Igazándiból ezen kívül még van vagy 30 db meseszép ruha ami tetszik és fel tudnám tölteni ide a fotóját, csak nem akarlak fárasztani Benneteket.

Köszi a segítséget Lányok! :P
Vendég

Hol vagytok lánykák?
Cosmo: én sem tudnék választani a helyedben, de nekem a 2. a nyerő, nekem az elegánsabbnak tűnik, bár a másik is csodaszép, de én esküvőre inkább a fehéret vemmém! :lol:
Hol találtad ezeket a szépségeket?
Próbálkozom az útmutatások alapján feltölteni a vonalzót, de én már ott elakadok, hogy kell kimásolni ezt a kódot? :oops:
Számítógéphez analfabéta vagyok! Kép

Andi
candi

Szia Cosmo, remélem nincs komoly bajod, és gyorsan meggyógyulsz.
Ami a ruhákat illeti, én egyiket sem választanám (bocsánat :roll: )

Én úgy vagyok vele, hogy egy csomó mindenről lemondok, hogy vékony maradjak, ahogy az esküvői képeteken láttam, neked sincs semmi takargatnivalód, akkor minek bújjunk lepelbe?

Az elsőnek olyan mély a kivágása, hogy szerintem minden mozdulatodra figyelned kell majd.

A másodiknak a lepelszerűsége nem jön be, ha a csajszi elengedi, lehet, hogy nem is mutat semmit, te meg nem rohangálhatsz állandóan a ruhád sarkát markolászva...

A cipőknél csak arra vigyázz, hogy a lábadnál ne legyenek közvetlenül kövek, én megjártam már egy ilyennel - egyszer volt csak rajtam, mert a kő nem rugalmas, rommá zúzta a lábamat, mivel magassarkúban a lábfejed első részén van a teljes súly, én már azon törtem a fejemet, hogy mezítláb leszek, csak ahhoz túl hideg volt a padló

Musz

KépKép
muszkuru

Ha előbb találom meg ezt a honlapot akkor megvettem volna az esküvőmre ezt a ruhát és ez lett volna az esküvői ruhám:

Kép

Carabella ruhák
Vendég

Szia Andi, én itt vagyok.
Vonalzót nem tudom, hogy kell feltölteni, de olvastam cicmerák levelében, hogy akár ciklusra is lehet (gyerek hiányában...)
Így lehet, hogy megpróbálom, aztán majd beszámolok

Musz

KépKép
muszkuru

Hát én ezek szerint sokkal kritikusabb vagyok, mint Andi ... 8)

Cosmo, a harmadik ruha gyönyörű, én is elfogadtam volna az esküvőmre

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: :(

én a hangsúlyt mindig a dokoltázsomra helyezem öltözködésban az szép, és eltakarom a combomat ami förmedvény sajnos. :( :( :( :( :( ez a két ruha illene az egyéniségemhez.

A cipőkkel kapcsolatban ne félts, ezeknél még magasabb sarkú van most éppen a lábamon. :) :) :) Mivel törpének születtem (160 cm mély :) ) és 187 cm magas a férjem, ezárt nálam a cipő 10 cm-es saroknál kezdődik :wink:
Vendég

Ráadásul a 3. ruha mindössze csak 35.000 Ft. (az én menyasszonyi ruhámnak meg csak a kölcsönzési díja volt 140.000 Ft :twisted: és még csak nem is nézett olyan jól ki, mint ez!)
Vendég

Hurrá, sikerült! :D
És találtam nyuszit :D

Musz

KépKép
muszkuru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?