Na, sziasztok, hú, de király ez a babanet, már amikor bejön...
Majd csinosítom én is a profilomat, látom, lilypie-t is lehet betölteni, végre-végre!!! De most csak gyorsan pár sort írok:
Szóval megvagyunk mi is, Marci jól van, de tegnap egy kicsit megijedtem, mert reggel mindent kihányt, még a KOlpingban
, aztán az ebéd (tea) sem maradt benne, csak este sikerült pár deci teát meg egy fél tálka rizst benne tartani... Ma hálistennek már jól van, eszik-iszik, még azért diétásan, a dokinéni csak annyit mondott a telefonban, hogy "Ja, Kolping? Sok gyerek, játszóház?" Hát akkor ne csodálkozzak...
Valszeg vmi vírust kapott be, persze az is lehet, hogy a megasztár alatti ropi-csoki-szőlő-parti nem tetszett neki... Úgyhogy mi asszem, egy időre hanyagoljuk ezeket a tömeges bababarát szállásokat, pedig most a vízbe be sem mentünk (!!!), nehogy elkapjon vmit, mint a múltkor Várgesztesen, aztán tessék...
Kár, hoyg az idő is ilyen béna volt, ma bezzeg itt a nyár
, úgyhogy lehet, hogy nekem emiatt sem tetszett aaannyira ez a Kolping, mint amilyen jó híre van, meg mint amennyire drága...
Persze a mi társaságunk szuper volt
, de a hotelben jó nagy tömeg volt (pl. több busznyi német nyugdíjas
), meg a szobák sem mind voltak olyan csúcsak, én végig fáztam, a fürdőszobánk büdi volt, pedig a honlap alapján nagy luxusra számítottam... A gyermekmegőrzőt mi is kipróbáltuk, hát egy cseppet sem hiányoztunk Marcinak...
Én is jártam kozmetikusnál szépülni
, meg mentem volna tornázni, de mivel ebben a marha nagy szállodában senki nem jött el rajtam kívül az aerobic-ra (?!), az edzőcsajszi tartott nekem egy személyes edzést mindenféle rémes kondigépeken, még most is sajog minden izmom...
Az esti játszóbulik tényleg szuperek voltak, a gyerekek is rettentően élvezték!
Sajna nekünk fényképeink nincsenek, mert itthon hagytuk az aksit, iylen ügyesek vagyunk...
Megyek, visszaolvasok kicsit, aztán majd még jelentkezem.
Szép napot!
Juc