Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!

EZt én is megfigyeltem, ahány intézmény annyi féle kezelés, eljárás. Szerintem nincs rá recept, mi a jó, fogalmuk sincs róla sajnos.

A pécsi klinikán pl. 2-3 hét kötelező szigorú fekvést javasolnak ET után. Itt a kaáliban meg azt mondják ugyebár, hogy ET napján fekvés, utána csak kímélő életmód. Hát a fene sem tudja mi a jó.

Igen a genetikát is ott csináltatjuk, ahhoz a vérvételre pénteken megyünk. Jól emlékszem, hogy nektek valami iszonyat mennyiségű vért vettek le? Mert itt csak egy pici ampullányit vesznek.

tiko

Tiko!
A genetikához csak egy kis ampulla kellett mindkettőnktől a sok véres akció az immunológiai vizsgálat volt.

Jó az hogy az et után hazamész és mennyit fekszel megoszlanak a vélemények oké, de azért az durva hogy más inétzetekben 1-2 óra felvás vam az et után itt meg 20 perc után fel lehet kellni azért ez nagy különbség nem?

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Persze, nagy különbség, nem tudom mi lehet az oka.

Az immunológia mit mutat ki? MIre jó?

tiko

Sziasztok!

Szerintetek ez a durva mellfájás meddig tart?
Nálatok mikor kezdett enyhülni? Ma vagyok az et utáni 3. napon.
crys74

Tiko!
Az immulógián nézik meg hogy kettőtöknek lehet-e gyereke együtt. Akkor megnézik mindkettőtök vércsoportáját és nálad hogy trombozisra van-e hajlamod, illetve hogy termel-e a szervezeted esetleg olyan ellenanyagot amitől nem esel teherbe. Ennek viszont hat hét az ideje és beutaló kell hozzá. Szintén a Szabolcs utcában végezték el ezt a vizsgálatot nekünk.

:roll:

Tiko, Boris!
A ma esti vicces képem a következő.

Kép

Nekem már tök gyors a babanet még a csatolás is még a végén megszeretem az új formát, bár az archiv rész nagyon hiányzik.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Köszi,már értem. :)

Naggyon jó a mai képed is.

Igen, épp akartam is mondani, hogy most tök gyors, remélem így is marad. Nekem eddig is teccett, csak a lassúság idegesített nagyon.

tiko

Tiko!

Én voltam immunológiai vizsgálaton, mondjuk Debrecenben.
Nekem ott derült ki a Leiden mutáció (trombózis hajlam), amire már szúrom 2 hete a Fraxiparint. (Talán te kérdeztél rá egyszer, hogy mire van ez?)
Hát, most kiderül, hogy tényleg csak ennyi- e az oka a korai kidobódásnak.
Szerin
tem érdemes elmenned, csupán egy vérvétel! :))

Szoríts nekünk! Puszi!!!
crys74

Köszi mindenkinek a drukkokat, holnap a kukucson minden kiderül mindkettőnknek (Kis* + Lois) :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois, Kiscsillag!

Holnapra nagy-nagy drukkkk!

Crys!

Köszi az infót. Naná, hogy drukkolok!!! :)

Borsi, Alinkat, Bandika!

Babaragacs +++++++++++++++++++++

tiko

Sziasztok!

Bocsi hogy így ismeretlenül írok nektek.Nagyon régóta olvasom ezt a topikot és szurkolok mindannyiotoknak :lol:

Ne foglalkozzatok az rosszindulatu hozzászólásokkal!!!

Tiko!
Nekem igaz már van két lánykám, 3 és 4.5 évesek,de nem volt egyszerű idáig eljutni!Két vetélésem volt előtte ami lelkileg nagyon megviselt :( .Én is hasonló képpen éreztem ha terhes nőt vagy babakocsit tologató anyukát láttam.Nehezen tudtam a veszteségem feldolgozni és sokáig utcára sem tudtam menni.Én szülésznőként dolgozom és még a munkámat is abba kelett hagynom mert, nem tudtam nap mint nap szüléseket levezetni úgy hogy utánna ne kaptam volna sírógörcsöt :( Szerencsére az élet kárpótólt a sok fájdalomért,és most boldog vagyok a lányokkal.

Kívánom nektek hogy hamarosan csak egy rossz álom legyen amikor még nem volt babátok.Mindenkinek sok kitartást és erőt kívánok és nem utolsó sorban sok kis pocaklakót!!

Sziasztok:Anna
nusy

Anna!
Köszönjük a bíztató szavakat. Hiszem és tudom hogy előbb utóbb mindenki eléri a célját és boldog lesz, csak addig kell valahogy kibírni.

Nagyon sok godogságot kívánok nektek.

Louis, Kiscsillag!
Holnapra nagy durkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Anna!

Köszi, hogy megosztottad velünk a történetedet. Örülök, hogy jól alakultak a dolgaitok és van két szép gyerkőcötök. :)

És külön köszönöm, hogy nekem címezted a hozzászólásodat, nagyon sokan megerősítettek engem, hogy nem velem van a baj!

Mindenkinek köszönöm! :)

tiko

Borsi, Bandika, Alinkat!
Ismét eltelt egy nap és közelebb kerültök a boldog célhoz. Drukk hegyek mennek.

Tiko!
Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Borsi!
Köszi az aláírást. Én a win paint-ben vágtam le róla szöveget és átálítottam átlátszó háttére, de mégse müködött, de így már OK. Köszi!

Zsebi!
Nekem nagyon tetszik a zebrád! És a vicces képen is jót röhögtem :lol:

Crys!
Nekem kb. a 6. napon múlt el a cicifájás, de előtte sem volt olyan borzasztó, csak érzékeny volt.

Tiko!
Nálatok jól felpörögtek ismét az események, 100% gőzzel mentek előre! Nagyon helyes, csak semmi cicó! :lol:

Lányok!
Már akartam korábban is kérdezni, de mindig elfelejtem: nektek a stimu alatt voltak vérvételek? Nekem nem volt egyszer sem, a lányoknak, akikkel az ET-n voltam pedig rendszeresen nézték a hormonokat.

Kép
bandika

Zsebike!

Pusssssz, jó éjt! :)

Bandika!

Semmi cicó :):)

Abban reménykedek, hogy ha bekukucs és találnak vmit,vagy ha nem akkor is, hátha spontán összejön. Mert ugye nekünk elméletileg semmi bajunk.

Nálam sem néztek hormonokat, én utoljára akkor voltam,amikor elkezdtem a kaáliba járni. Pedig megnézhetnék igazán, azóta már eltelt 1 év, akármi is lehet.

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

tiko

Kép Lois-Kiscsillag Egységfront!

NAgyon drukkolok, hogy szép nagy tüszikéket mutasson ma az UH! Várom a híreket!

Zsebi :)
Nekem is csak egy fél órát kellett feküdnöm az őrzőben az ET után. Furcsa, hogy ilyen nagy különbségek vannak még a Kaáli intézetek gyakorlata között is. Ráadásul nem ez az egyetlen fontos különbség!
Tuti jó a kép, jöhet minden nap egy hasonlóan humoros! (Már ha van időd! :) )

BAndika :)
Nekem sem volt vérvétel az első lombik kezdése óta. Szerintem ez is orrvos- és esetfüggő.

Anna :)
Nagyon sok erőt ad az, amit leírtál! Jó hallani sikeres történeteket, segít kibírni a várakozást!
NAgyon boldog életet kívánok az egész családnak! :)

Alinkat, Bandika :) :)
Mennek a drukkok ám folyamatosan nektek!Mutassatok jó példát nekem! :D

Crys :)
Nekem ma reggelre már kicsit csillapodott a cicifájás. MA vagyok az ET utáni 8. napon. Kicsit meg is ijesztett, hogy akkor ez most biztos negatívat jelent. Hiába, igazi paragyáros vagyok! :mrgreen:

Tiko :)
Remélem ennyi pozitív visszajelzés után már meg sem fordul a fejedben, hogy neked kéne itthagyni a topikot.
Napok óta az jár a fejemben, ha nem sikerül nekünk most, akkor nagy feladatot fogsz kapni, mint kabalám. :D Meg akarom tanulni tőled így kezelni a sikertelenséget. Ez most komoly, nem hízelegni akarok neked. Tiszteletreméltó, ahogy mentek előre!!!! :roll:

Borsi
borsókás

Lois, Kiscsilag!

Jó hírekkel gyertek ám!!!! Drukkolok nagyon.

Alinkat, Bandika, Borsi!

Sok sok zebrát szeretnék látni!!! :)

Borsi!

MÁr lenyugodtam, annyi szépet és kedveset írtatok azzal kapcsolatban, hogy :NINCS SZERENCSÉTEK, MARADOK. :lol: :lol:

Először is:SIKERÜLNI FOG!!!
A többiről ráérünk gondolkozni. Amúgy nem tudom megmagyarázni. Lehet, hogy benne van az is, hogy nekünk spontán is össze jöhet esetleg és ilyenkor mindig ebben bízom.
Most is az van bennem, hogy a hisztero után hátha több az esélyünk. Mondjuk ez nem biztos, de erre gondolok.

Hasadat érzed még?

Mikor is akarsz vérvételre menni?

tiko

Mindenkinek: (ha sikerül) :)

Kép

tiko

Tiko :D
Még ebben sincs szerencsénk!!! :D :D :D Na jó, majd csak kibírjuk valahogyan! :lol: :lol: :lol:

Hivatalosan hétfőn leszek a 14. napon, akkor kellene tesztelnem. De félek tőle. Most úgy gondolom, hogy ha a mikubá addig nem futna be, kibírom hétfőig, és akkor megyek be vérvételre. HA megérkezne a 10. nap körül, mint legutóbb, akkor már pénteken megcsináltatom.
A hasfájásom egyébként 1-2 napja teljesen elmúlt. Már csak néha olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne. Tegnap például a színházban a második felvonás alatt már szinte csak erre tudtam koncentrálni.
NAgyon aranyos a kép!

Én nem tudom ki és mit csinált, de tényleg villámgyors lett a babanet! Köszönjük!!!!

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát ez van, nem tudtok innen még egy vontatóval sem elráncigálni. :lol: :lol: :lol:

Gondoltam, hogy gyorsabb lesz, csak ki kell várni.

Mindenki adja a tanácsokat, hogy kösd le magad, olvass, nézz filmet... Nme tudják megérteni, hogy nem lehet. Hiába csinál az ember lánya akármit, az agya csak itt jár.

Hétfő még elég messze van. :( De ha miku nem megy addig, az nagyon-nagyon jó jel szerintem.

tiko

Mindig panaszkodom a páromnak én is, hogy rossz a várakozás. Ő is azt mondja, hogy mért nem járom a várost, sétálok sokat.
De nekem ez sem segít. Teljesen mindegy hol vagyok, mit csinálok, ugyanaz jár a fejemben.

Igen, a hétfőre még majdnem egy hetet kell várni. Addig meg minden wc-re menés egy nagy stressz! :lol: :lol: :lol:

Borsi
borsókás

Lányok! :)
Az illetőhöz szólni sem szeretnék, mert nem alacsonyodom hozzá.
Csak nektek szertném elmondani a gondolatomat arról, hogy sajnos az értelmi képességeket, a gonoszságot és a hasonló tulajdonságokat még a természetes szelekció sem képes kiszűrni. :wink:
Azt hiszem, ha a természet ésszel tudna válogatni, akkor az olyanokat választaná inkább, akik még kismamaként is velejéig gonoszak maradnak, és nem tudják olyan módon átélni áldott állapotukat, hogy ezt az örömet ne kívánnák másnak is.

Nekünk igenis ezen az úton kell járnunk, és ki kell tartanunk egymás mellett. Mostanában csak a háttérből tudok nektek időm híján drukkolni. De azért olvasgatlak Titeket, s most sajnos még a gyomrom is liftezni kezdett azon bizonyos sorok olvastán, s nem bírtam megállni szó nélkül. :roll:

Szeretettel puszilok mindenkit!

Csajok, Tiko! :D
Kitartááás!!!

Borsi! :)
Az aláírást feltétlen ki kellett próbálnom. De majd próbálkozom, hogy a hátterét eltüntessem.
seszi

Seszi!
Szívesen megcsinálom neked is! Szeretnéd?

Borsi
borsókás

Sziasztok !

Alin : elhiszem, hogy kezdesz megzizzenni, az utolsó pár nap kegyetlenül lassú és nehéz :? Kitartás !!!

Crys : jó esetben ez az erős cicifájás még vagy 8-9 hónapig + szoptatás alatt is megmarad :mrgreen: :lol:

Zsebi : a fektetés dolgot én sem értettem, anno a BMC-ben az inszem után 30 percet még feküdni kellett a vizsgálóasztalon, majd felkeltettek és miután átgyalogoltál az "örzőbe", ott még 1 órán keresztül feküdtél. De nem értem, hogy minek fektetnek vissza, ha már egyszer függőlegesbe kerülsz ?!

Bandika : a bpi Kaáliban általában nem néznek hormont a stimu alatt. Hiába, ahány ház, annyi szokás :x

mniki

Borsi!

Ez a wc dolog úgy látszik mindnekinél így van, az a mumus. Én azt hittem csak én nézegetem állandóan, nem is mondtam nektek, nehogy hülyének nézzetek.
Új foglalkozásod van: aláírásgyártó. :wink:

Beszéltem a drnővel, szerdán fél 9-kor hisztero. :)

Seszi! :D :D

tiko

Ez most melyik szerda akar lenni? Ugye még nem a holnapi?
Pénteken jössz vérvételre?

Borsi
borsókás

Lányok, asszonyok :mrgreen: :mrgreen:

Nagyon, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat!! Megvolt a kukucska, holnap repesztés és pénteken inszemi :)
Kép

Lois :)
Örülök, hogy találkoztunk! Nagyon szimpatikus lány vagy! :) Sajnálom, hogy nem tudtalak megvárni, de drukkoltam nagyon és remélem meglett az eredménye és pénteken megint talizunk!! :) Gyere és mesélj!!!

Mniki :)
Nekem az inszem után, egyből át kellett másznom egy gurulós ágyikóra, azzal együtt betoltak az örzőbe és ott kellett feküdnöm kb. fél órát még. Szóval én nem kerültem függőlegesbe addig.

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Kép
NAgyon örülök neked!!!! Tudtam, hogy ezúttal minden jól fog alakulni. :D Drukkolok továbbra is!

Borsi
borsókás

Ezt elfelejtettem :

Kép

Zsebikém, ugye beszerkeszted a táblicskuba ? Köszi !

mniki

A fele hsz-em elszállt :twisted:

Tiko : a hiszterot ilyen gyorsan meg is csinálják ? Szupi !

Kiscsillag : nagyon ügyes tüszikéid vannak ! Drukkolok szerdára !

mniki

Elfelejtetted???????
Lehet ilyet elfelejteni????? :D :D :D :D Na jó, fogjuk a hormonokra! :D :D :D :D :D
Gyönyörű a fotó!Még én is látom, amit kell!Pedig ez nem sűrűn fordul elő! :D
Mekkora most az apróságod? Mikor mész újra UH-ra?

Borsi
borsókás

Borsikám :)
Köszönöm szépen!! :) Pénteken Te jössz a kaáliba??

Kép
Kép
kiscsillag

Mniki!

Én is látom, gartulálok! :)

Borsi!

Nem most szerda, jövő szerda.
Igen, jövő pénteken megyünk vérvételre, reggel. Miért?

Kiscsillag!

NAgyon jó hírekkel jöttél!!! Hurrrááááá. :)

tiko

mniki :)
Köszi szépen én is drukkolok neked és küldök egy kis babanövesztőt!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Tényleg nagyon jó a kép! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! :)
Ez a rosszabbik forgatókönyv. Remélem, nem megyek. De ha addig befutna a miku, akkor elmagyek vérvételre. HA nem jönne, akkor csak hétfőn.
Te hányra mész?

Borsi
borsókás

Mniki!

Gratulálok! Látom, amit látni kell a fotón, ugyanis ilyenre vágyom én is! :)) Vigyázz magatokra!! Köszi a tájékoztatást, és még ma is fáj rendesen!!! :D

Alinkat, Borsi, Bandika! Nekem minden hasi problémám megszűnt, csak a cicifájás van, de ugyanolyan erősen. 4. napon vagyok az ET után, még nagyon sok időm van a tesztelésig.
Lenne egy kérdésem hozzátok: Az utrogesztán nem okoz nektek viszketési problémát? Hú, nekem irtó rossz! :oops:

Csütörtökön már megyek dolgozni, mert lassan itt a tanév vége! :wink:

Szorítok mindenkinek továbbra is! Lazítsatok!!!
crys74

Azt hittem, ezen a pénteken jöttök! HA esetleg vérvételre megyek, találkozhattunk volna. De így akkor nem!
(Remélem én sem megyek! :) )

Borsi
borsókás

Borsi :)
Akkor inkább azt kívánom, hogy ne kelljen jönnöd!!! Jó?? :lol: :lol: Tikokám most pénteken jön vérvételre! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Crys :)
Én nem viszketek tőle. De Tiko megkérdezte, és azt mondták a KAáliban, hogy kimarhatja az ember lányát.
Szerintem telefonálj be a dokidnak, és kérdezz rá, nehogy bajt okozzon!

Borsi
borsókás

Borsi!

Félreértés van közöttünk.

Vérvétel: most péntek, hisztero: jövő szerda

De remélem nem talizunk!!!

Crys!

Kérdezz rá mindenképp, nekem mindenféle bajom szokott tőle lenni. MOndjuk viszketés mostanában nem, inkább fájdalom, lehet, hogy a viszektés mástól van. Lehet a doki azt mondja ne dugdosd akkor, vedd be.

tiko

Lois :)
Mizujs odabenn? ???

Borsi
borsókás

Zsebi

én is a szegedi Kaáliba járok és az ET után kb. 2 órát feküdtem.
zsuzsi73

Sziasztok!

Crys!
Én nem viszketek tőle. Hívd fel a dokidat, hogy áttérhetsz-e szájon át való szedésre. Gondolom igen, ha ilyen kellemetlen tüneteid vannak.

Borsi!
Milyen volt a színház? Legalább az első felvnást tudtad élvezni?

Tiko!
Teljesen érthető a gyorsaságotok. Így akár két héten belül is lehet spontán babó, ha ő is felveszi az iramot! :lol: Histero alatt tudnak kisebb korrekciót csinálni vagy az csak egy alapos szemrevételezés?

Kiscsillag!
:D :D Gratulálok! Akkor pénteken akció!

Niki!
Nagyon jó a fotó, Pötyike már most gyönyörű!

Képzeljétek, van egy budi nótám! :lol: "No miku, no cry..." Remélem, még énekelgethetem egy darabig. :lol:

Kép
bandika

Bandika!

Örülük, hogy ilyen jó kedved van! :lol: És énekeld csak bátran jó sokáig. :)

Kisebb korrekciókat tudnak csinálni, pl. ha polip van, vagy sövény kiveszik, vagy ha összenövések vannak azt is szét tudják szedni.

Zsuzsi!

Egyik éjjel nem tudtam aludni és eszembe jutott, hogy kérdezteél vmit kb 1 hete és nem válaszoltam. Viszont most már arra sem emlékszem mit kérdeztél. :( Te igen?
Bocsiiiiiiiiiiiiiiiiii

tiko

Bandika :)
Na te sem vagy semmi!Jó a nótád, én is felveszem a repertáromba, ha megengeded!!! :mrgreen: :mrgreen:
Kívánom, hogy még vagy 8 hónapig ezt énekelgethesd!:mrgreen:

A Padlást néztük meg, nagyon szeretem, most is tetszett. Kb. úgy 10-12 éve láttam már egyszer Egerben, azóta a dalait kívülről fújom. :)
De a fő célja az volt a dolognak inkább, hogy elterelje a figyelmemet a baby-projektről. Az első "félidőben" ez még össze is jött.

Hogy ma milyen meleg van!!!Elmentem kicsit sétálni, és szabályosan folyt rólam a víz! :D

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkot!

Crys! Nekem is viszket és csíp az utrotól. A doki szerint szedjem szájon, de én inkább nem. Lassan kezd enyhülni ez az egész.

Fekvés: a második ET-nél kb 15 percet feküdtem és mivel én voltam az utolsó, meg egyébként is kértem, hogy mehessek. Most utoljára is kb. 20 percet feküdtem csak. Szerintem ez az egész nem ezen múlik! De most,hogy bennt voltam infúzión, akkor is mondta a nővérke, hogy nem a fekvésen, sokkal inkább a hozzáálláson múlik az egész.

Crys! Nekem még mindig fáj a cicim, és remélem még vagy 9 hónapig fog is :lol:

Borsi! A mindjárt megjön érzés nekem is van, de nem állandóan, csak hullámokban, reméljük ez jót jelent.

Jelentem holnap reggel tesztelek :!:

Lányok! Nekem pénteken egy nagyon nehéz vizsgám lenne, de egyszerűen képtelen vagyok tanulni, képtelen. Nem is tudom, hogy most mi lesz. De a gondolataim, csak a gyerek körül járnak, és képtelen vagyok még a kezembe is venni a könyvet. Szóval egyetértek az elöttem szólókkal, hogy tényleg nem lehet semmit sem csinálni.

Bandi, Borsi, Crys! Nagyon drukkolok nektek!
alinkat

Borsi! A padlást imádom :!: Mindjárt be is teszem a CD-t. :D
alinkat

Alinkat :)
Már holnap tesztelsz???? Huuuuu ha!!!! Hogy repül az idő... :shock: Nagyon, de nagyon drukkolok Neked és szívből kívánom, hogy zebrás legyen a teszted!! :D :D Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Alinkat!
Nekem eltűnt a kazettám, pontosabban kölcsönadtam, de már nem is tudom kinek! :?
Lehet ezt a CD-t most is kapni?

Holnap már tesztelsz? Ez már a 14. nap lesz? És mikunak semmi nyoma, csak az érzés? :D
Itt tutira zebrácska lesz holnap!!!! :D :D :D

Borsi
borsókás

Borsi!
Még csak a 12. nap lesz, de nekem egyébként is csütörtököt mondott a doki, hogy tesztelhetek és akkor pénteken menjek hozzá. De mivel pénteken egész nap vizsgázom, így tesztelek holnap és csütörtökön megyek hozzá. Ezt jó kitaláltam :lol:
alinkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?