Szia Timi!
Most napközben csak olvasgattam , mert a párom töltött valamit, és nem nagyon akartam irogatni. Viszont elolvastam neki amit Bérről írtál, és neki is nagyon tetszett, ugyhogy hátha mi is lejutunk minnél előbb
Adrikáék voltak strandon. Nem is hallottam róla, hogy fel fogják újjítani a pásztói strandot, nekem ez uj volt
Viszont szerencsére jó volt rájuk az idő. Azt mondja, hogy a víz sem volt hideg
Msn-ed, v. Skypod nincs? Mert azzal könnyebb lenne "beszélgetni". Az ugye jelzi, ha be vagy lépve. Ha van majd a mi címünket megírom pü-be , oké?
Visszatérve az iskolai dolgokra, pont az a baj ezzel a rendszerrel, hogy nem ösztönzi rendesen a gyerekeket
Most ugye elsős követelményből indulok ki, pl. a felméréseknél max. 40 pontot lehet elérni, akkor 30 pontig kiváló. Ez elég nagy intervallum. A régi rendszer szerint ilyenkor már kapott a gyerek erős 5-öst, 5-öst, 5 alát v. még belefért a 4/5 is. Itt azért volt különbség. Ezért is írtam azt, hogy nagy meglepetéseket okozhat majd az osztályozás 5. osztályban.
Meg ugye most nem lehet megbuktatni a gyerekeket.
Mindegy majd jövőre már okosabb leszek, és többet tudok róla mondani
Viszont nálunk ténylegesen nincs házi-feladat
csak olvasás gyakorlás. valahol pedagógusfüggő is az, hogy a gyerek szeret majd tanulni, és ezt az alapot már ovónők is leteszik.Nálunk velük elég komoly probléma volt, mert nem tanultak oviban szinte semmit a gyerekek.
nagycsoportban még azokat a mondókákat, verseket mondták amit kiscsoportban megtanultak
Nálatok meddig mennek oviba a gyerekek? Vagy nem is akarod a nyáron hordani a fiadat?
Nekünk is medencét kell még beszerezni, mert ami volt már szétment, abban elég jól elvannak
Viszont mind a ketten már teljesen lehorzsolták a térdüket. A kicsim állandóan szalad, és a betonos udvaron lehet ám nagyokat esni.
Adrinál erre nem emlékszem, hogy ennyit szaladgált volna
Most homokozót rendeltem a páromtól, mert azt megszüntettük, de a gyerekek imádják. Fából szeretnék, olyat aminek a szélére le lehet ülni. Mondjuk az ács-vér előjött a férjecskémből, mert azt mondta, hogy tetőt is csinál rá
Na, most bepótoltam a mai napot
, kicsit hosszúra sikeredett
Gabi