Sziasztok!
Gabi!
Drukkolok, hogy mindkettőnknél, sőt az egész csapatnál minél később kezdődjön a vizesedés. Érdekes nekem Marcinál a kezem vizesedett inkább, a lábam nem volt túl vészes.
A nyári időelőrejelzés tetszik, viszont az augusztusi hőség egy kissé elkeserít.
Melba!
Babamocorgás
Marci mellett nekem nagyon leredukálódik a "mocorgásfigyelő" időm, de a pihenési időszakokban én is próbálok minél többet Ketteskére koncentrálni
Köszönöm a nyugtatást a hosszú várakozási idővel kapcsolatban. Már én is túltettem magamat rajta, pláne hogy most Marci tünetmentes
Sz_Kata!
Derékmasszírozással nem tesztek semmi rosszat
Mi úgy csináljuk, hogy az oldalamra fekszem és Gáborom masszírozza a keresztcsontomat (nekem az szokott fájni), már pár perc után javulást érzek
Vigyázz a tetőteres pakolással, biztos hogy az nem tesz jót. Nálam is a hétvégi nagyobb takarítások után lesz rosszabb.
Manka!
Szerintem mindenképp kezdj el valami vaspótlást, mert én Marcinál az utolsó vérvételnél (36. hét) már vashiányos voltam, pedig a félidőtől szedtem a vasat. A Pöttömök ilyenkor jól leamortizálnak minket
Kata!
Marcival végül Törökbálintra megyünk június 13-án, a Madarász utcai időpontot visszamondom.
Persze hogy találkozunk még a szülésig!!!
Annyira klassz, hogy ennyire érzed merre is helyezkednek el a Leányzók
Ügyes ez a joghurtfagyis ötlet
Tűzmanó!
Gratulálok a Kislányotokhoz
Annyira helyes a képen, olyan mintha copfja lenne
Sajnos az Elevit vasnál tuti nem elég. Sajnos nincs már meg a Maltoferes papírom, de legközelebbi doboznál megnézem mennyi vasat tartalmaz. Mankának már írtam, hogy én még a Maltofer mellett is vashiányos lettem az első terhességem vége felé (Marci mondjuk 4 kiló feletti súllyal született). A Babaneten a Rendelő részben is írja a doki, hogy a hazai viszonyok mellett sajnos a táplálékkal bevitt vas nem elegendő a terhesség alatt.
A vashiányt a teljes vérkép során nézik. A hemoglobin, vörösvérsejt alacsony szint mutat vashiányt.
Rolex!
Szerintem 20-22. hét környékén is érdemes 4D-t csinálni
A Tündérkéket bármikor jó látni
A várakozási idő 2-3 hét általában, de bármikor lehet üresedés, amikor esetleg be tudnak írni.
Mamy!
Praxisban is adnak saját borítót, a videókazihoz és a CD-hez biztosan, de gondolom a DVD-hez is
Távirányító mocorogtatás
Dorka!
Légzésfigyelőügyben sajnos a jobbak közül ez tűnt még elviselhető árúnak még számunkra is. A Madarász utcai Kórházas Baby Sense 50eFt körül mozgott már 2 éve is
Esetleg nézz utána, hogy a bérlés mennyibe került, az lehet, hogy megérné. A babócák 1 éves koráig ajánlatos használni a figyelőt.
www.babycontrol.hu
Aranyérrel kapcsolatban nem tudok segítséget adni. Sajnálom és jobbulást Neked!
Suezika!
Jó hallani Rólatok
Sajnálom, hogy sok a munka, de már tényleg visszafelé számolsz. Vigyázz Magatokra!
A
www.lilypie.com oldalon tudsz ilyen "vonalzót" kreálni
Kriszkrosz!
Jobbulást a kezednek!
A Babócának is pihennie kell, ne tessék szomorkodni
Erika!
Lépcsőzés
A front miatt én is nagyon szédelegtem a hétvégén, ez normális, hisz a front egyébként is megzavarhatja az embert, pláne pocakosan.
Mennyit dekkoltál a védőnőcinél?
Drukkolok a holnap Praxisra, hogy a Babóca megmutassa, hogy ki is Ő!
Köszönöm, Marci már jól van! Kop-kop!!! És remélem így is marad, mondjuk örökre
Timota!
Gratulálok a babamocorgáshoz!
Az biztos, hogy nem unatkozol (meló, államvizsga stb.), de várunk majd!
Most kisleányzó lesz vagy sem? Mert az írtad, hogy rugdos a kislányod, de a levél végén meg, hogy nem tudjátok kislány-e vagy kisfiú.
Zenehallgatás: én Eros Ramazottit és Kenny G-t hallgattam gyakran Marcival és amikor egész pici volt és bekapcsoltam őket, láthatóan tetszett Neki
Sajna Ketteskével zenehallgatásig még nem jutottam, de ami késik nem múlik...
Már megint jó hosszúra sikeredett a levelem.
Én jól vagyok, most mindjárt vízszintesbe dobom magamat és "beszélgetek" egyet Ketteskével
Mindenkinek szép napot és vigyázzatok ebben a nagy melegben!
Puszi: Melinda (27+4)