Új privát üzeneted érkezett!

Én vagyok, de nincs türelmem írni. A háttérből szorítok akinek köll. :)

j.
Vendég

Kép

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést most itt tartok.
gizmixxx

Bocsi, most esett le, hogy tegnap mit írtam a hőmről. De az előző hozzászolásom az korrekt. Még reménykedjek?????? :?
gizmixxx

Ez nagyon lassú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

HOL VANNAK A TÖBBIEK, MOST ILYEN LASSÚ A RENDSZER VAGY MINDEKI KINT VAN A KERTBEN?????????????? :roll:
gizmixxx

Sziasztok!!! :D :D
Látom megújult a babanet!HURRÁ!!!

Gizmixxx nagy drukk,ígéretes a görbéd!
Most ennyi mert a gyerek már üvölt! :evil: :evil: :evil:

Pusszantás!

KépKép

KépKép
okr

Éhes vagyok, szomjas vagyok segítsetek vuknak a kis rókának.
Itt ülök az irodában és a férjemet várom, aki ki tudja mikor jön, mert valami nagyon fontos megbeszélés, a kolegákkal. Én meg csak várhatok. :(

Gizmi!
Hány naposak a ciklusaid? Érzel-é valamit? Szedsz-é valamit?
Én egy kicsit alacsonnak tartom a hődet, de sok minden függ a válaszodtól.

Ildi!
Jó hogy benéztél. Örülök a változásnak és irigyellek is. Én sajnos direkte nem tudom már jólérezni magam.

Kriszta!
De hogy sikerült a vizsga?

Tonti!
Úgy látom boszorkányságod jelen pillanatban más terepen gyakorolod. :D
Sztem nem kell otthagyni a dokit. Ennyi az anyukáknak is jár. :)

Zsazsó!
Azt hittem te kéred a szünetet. Nem baj, sztem jófej a doki, hogy szüneteltet.

Angyalom!
Azért Kaáli ide-vagy oda, azért iparkodtok! Talán félidő környékén lehetsz.

Én most teljesen bebeszéltem magamnak, hogy emiatt a méhrendellenesség miatt nem lehet babám. Fejembe vettem, hogy augusztusban én is megkörnyékezem a Kaálit.

j.
Vendég

Junko!

Az utolsó 3 hónapban 31 napos volt a ciklusom. Szedni nem szedek semmit csak vitamint (elevit). Érezni sem érzek semmi különöset. Én is alacsonynak tartom a hőmet. Bár azt tapasztaltam, hogyha reggel 6 kor mérem, mindig alacsonyabb, mint mondjuk ha reggel 8-kor mérem.
De ha most is 31 napos a ciklusom, akkor holnap kell megjönnie. :?:
gizmixxx

Szia Junko!
A vizsgám nem lett valami fényes. :( Max 75 pontom lehet a 100-ból.A 75 is nagyon jókiszeműen.
Aztán meg a szóbelire még készülnöm kell,maxigőzzel :x

Augusztus jó cél!Addigra tuti beköszönt a gólya!Drukk+++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Gizmi!

Akkor a holnap reggeli hő, sok mindent elárulhat majd.
De nem tudom, ha tünetek sincsenek akkor lehet hogy a köv. hónap lesz az igazi.
Kérlek ne haragudj, hogy ezt írom, azért várjuk meg a holnapot.

j.
Vendég

Junko!

Nem haragszom, ugyanezen a véleményen vagyok én is.
Meddig leszel még bent a melóhelyeden?
gizmixxx

Nagyon eltüntek az emberek, nem gondolod??
gizmixxx

Gizmixxx
Én nagyon ígéretesnek látom a görbédet :)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Kriszti orulok hogy jelentkeztel!Drukk a szobelihez is!
Hogy tudjatok betenni alairasnak a szalagot?Nekem nem sikerul! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Köszike! :D
A profilod aláírás részébe bemásolod a vonalzód URL kódját,majd elküld gomb.

KépKép

KépKép
okr

KOSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Mar mindent bemasoltam csak ezt nem :oops: !

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Csajok!

Kriszti honnan tudod hogy nem lett jo a vizsgad? Erzed vagy tudod?

Gizmixx: szerintem nagyon is szep ez a gorbe es minden megvan rajta aminek lennie kell, en nagyon bizok benned! Reggel 6-kor meg nekem is alacsony lenne a hom, nyugi. :D

Junko: teljesen megertelek, en egesz nap az uramra varok. :( Hogy ezek egyfolytaban dolgoznak bennunket meg megvaratnak hat csodalkoznak hogy a kis feleseg csinos dokikra kacsintgat?! :lol:
Ugye, ugye verbeli boszi vagyok! :mrgreen:

Es kepzeljetek az elso honap hogy nem torom a fejem a babateman es erre az en kis parom meggondoltalanul hanyagolja a vedekezest, ugy latszik lassan megerik a gondolat benne is. :D
Amugy mielott belem beszelnetek a babat egyaltalan nem hiszem hogy terhes vagyok! :lol:

Ez az egyszem fiam is megorjit hogy tepem a hajam. :x Rug, tep, karmol, harap kiabal, sikit, dobalja magat es szetszedi a lakast, ja es mindezt betegen. :evil: Na ki akar ezek utan babat? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!
Ha jol sejtem tudogyulladasa van Ratenak!??Szegenykem hogy viseli? :(
Lehet valami dilis idoszakukat elik a gyerekek!Marci is az oruletbe kerget!En is eljutottam vegre odaig hogy valtoztattam a dolgokon mert mar egy idegroncs voltam es szornyen viselkedtem a gyerekkel!Tehat mar jo uton haladtam es sokkal nyugodtabb voltam vele,erre bedilizett!Probaljon az ember higgadt maradni amikor tancolnak az idegein!Na de mindegy!Meg nem adom fel es birom a megprobaltatasokat! :D
Nem beszelem beled a babat,csak drukkolok hogy sikeres legyen ez a honapotok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Ez a mai !:?: :?: :?: :?:

Megyek a gyárba.:( :(

Kép [/img]
gizmixxx

Üdv!

Junko,
Ne beszélj be magadnak semmit, Drága, mert úgy lesz! Komolyan!
Lehet, hogy nem lesz szükség megkörnyékezni a Kaálit :wink: , de ha addig semmi, akkor jól teszed! :)

Nahát, bizony pé körül vagyok! De esélytelen... :roll: Tegnap voltam dokinál, és beszéltünk a múltkori hsg-ről, és meg lettem erősítve, hogy két oldalról el vagyok záródva.
Ettől függetlenül persze élünk szexuális életet! :mrgreen:

Krisztaaa! :D
De jó, hogy benéztél! :)
A 75 nem jó pontszám? :shock:
Drukk drukk a szóbelihez!!!

Tontica,
Szegény Rate, és szegény Te!
És igenis, hogy akarok ilyet! :wink: Aztán majd ha itt tartok majd módosítom a véleményemet! :mrgreen:

Ancsa :)
Ott van az a szalag! :)

Gizmix,
Eddig okés a görbe! Drukk! :wink:
angel37

Gizmi!

Na csak így tovább. Lehet később volt a pé-d. Kezd izgi lenni. Elnézést tegnap köszönés nélkül elhagytam a terepet. Szólt a férj és én már pattantam is. De otthon nem kaptam érte cserébe semmit. :evil:

Angyal!
Még így is szexeltek. Na ne már. :)

Jó volna már együttesen átvonulni egy olyan topikba hogy "az idegeimre megy a gyerek-kinek rosszabb a kölke". De jó is volna.

Tényleg Bali merre vagyol?

j.
Vendég

Junko,
csak füllentettem! :wink:

A szex kizárólag gyereknemzésre való, nem másra! Fúj! :roll: :mrgreen:
angel37

Akkor jó, mert nekem lassan már a fülemen jön ki. Ha most sikerül, akkor legközelebb 2 év múlva...
:mrgreen:
j.
Vendég

Hm, nekem másutt szokott kijönni :shock: :mrgreen:

Igen, igen, ez a helyes beszéd! Ennél sűrűbben ne is! :roll:
angel37

Kijön? Hát lehet hogy ez a baj!!! :)
Vendég

Jaj lanyok!

Most lebuktam mi is csak egyszer szexeltunk amikor a fiunkat csinaltuk. :lol:
Most mar nem artana megegyszer. Amugy van ilyen szekta (nem akarom leirni melyik) ahol csak akkor szabad ha gyereket akarnak, gondolom minden evben egy gyerek. :lol:

Gizmixx: hat ez nagyon biztato, csak igy tovabb, nemsokara Te is itt fogsz sirni hogy az idegeiden ugral a gyerek.

Kepzeljetek azt almodtam hogy a Rate hozzamvagott egy kisautot hogy be kellett vinni a korhazba es ott azt mondtak hogy verrog van a labamban a sok idegeskedes miatt. :D :wink:
Nem vagyok kicsit hule??? :lol:

A parom meg hogy szuletett egy lanyunk es raadasul nem is voltam vele terhes csak ugy lett. Jo, mi? Ja, es azon aggodott hogy mibol fogjuk fizetni a pelusokat?! :D

Ancsa: bronchitisze van. Kitartas en is csak ezt hajtogatom magamnak, kellene keresned valami elfoglaltsagot (gyerek nelkul) ami erdekel es kikapcsol mert a gyereknek nyugodt anyuka kell, es anyuka is megerdemli hogy boldog legyen!!! En kezdem az angol tanfolyamot juniusban.

Angyal: mar csak par nap!!! :D
Es Te kis parazna!!! :lol:
Akkor kivanok Neked 3-4-es ikreket, persze fiukat es olyanokat mint az ikrek a Szuletett felesegekben. :D :twisted:

Junko: Neked ugyszinten rosszcsontokat, majd kiteped a hajad! :lol:
Amugy pont most volt szo a gyermekagyi depressziorol hogy az anyat a szulesre keszitik fol pedig nem azon van a fo hangsuly hanem azon ami utana kovetkezik, nem a szulestol kell felni mert az csak legrosszabb esetben is ket nap hanem fel kell keszulni ra lelkileg hogy 360 fokban megvaltozik az eleted egy pillanat alatt es mar sosem lesz ugyanolyan. Ezt tapasztalabol mondom hogy igaz!

KépKép
KépKép
tontica

Junko,
hááát, erre próbáltam célozni!

Tontica,
Akkor lehet, hogy a havi egy jól eltalált szex a nyerő? :D
Az álmod! :lol:
Nana, azért az a négyesiker így túlzás! :wink: Elég lesz egy olyan ördögfiók, mint Rate! Vagy nunival is jöhet! :mrgreen:
angel37

Sziasztok Lányok!

Gizmix .... :lol: szurkolás hegyek .....

Képzeljétek, tegnap végre nem volt hányingerem a Clostitól, ez már nagy eredmény. Eddig amíg szedtem elég gyakran elkapott a hányinger, de tegnap már nem :)
kokusz

Sziasztok!

Nemtom mi történt a Babanettel, de mikor belépek a HŐMÉRŐZÉS topikba, akkor az utolsó utolsó hozzászólásnak a 2006. februárit hozza fel. Így aztán nem tudok visszaolvasni :twisted: :twisted:

Junkon keresztül jutottam be ide. :lol:

VAn babásunk??? :)

Nem tudom kivel, mi történt, így aztán magamról: 5 nap barnázás után megjött a mikulás :P Bizti megijedt a szervezetem, mert megígértem, hogy 50. cn után jön a Norcolut. Erre ma (50 cn-n) hát megjött :lol:

Remélem később megjavult a Babanet rendszere!

Puszi!

Bee
beebeey

Sziasztok!
Most nyugtattak meg a PCO-s ban,hogy a 75 pont nem rossz.Éljen!!!!Remélem tényleg annyi lesz,és nem kevesebb :D

Gizmixxx
NAGYON bíztató görbécske!!!!!!
Mikor is akarsz tesztelni???????

Tontica
Jobbulást kicsi fiadnak!!!!!Ma mondta egy anyuka,hogy 2 gyerekkel könyebb,mint eggyel! :D Hajrá!!!

Ancsa
Sikerült a vonalzó!Ügyi vagy! :)

Angyal
Hááááááááát,mi most egész hónapban alig sexeltünk :oops: :oops:

Junko
Az én párom is nagyon diktatorikus tud lenni,ha számítógép átadásról,ill. tanulásról van szó! :twisted:
Azért nagyon szeretem! :D

Bee
Előző hsz-ben van a tegnapi.
Én sem tudtam :oops:

KépKép

KépKép
okr

Kriszta :D

Na, látod, jó lesz az a 75! :wink:

Drága, csak biztatásképpen: egy szex is elég lehet! :wink:

Bee,
hurrá, hogy végre megjött! :) Jó kerek!
Az új ciklus hozhat valami szépet! :wink:
angel37

Okriszti! Hát akkor gratula! Szóbeli még ezután, ahhoz meg kitartás! :)
Gondold el, hogy néztem én az Előző-t is, de akkor meg 2004.január adta ki. :P
Mindegy, láttam hogy Junko itt van, rákattantam, aztán rákattantam a hsz-aira, és idejutottam! :P

Angel! Mindjárt itt a te napod!
Jártam tegnap endrokin dokinéninél. Felrakjam a véreredményeimet? Ennek hatására felemelte az Adimetet 3 x 500-ra.

Bee
beebeey

Bizony, 1 hét+2 nap! :roll:

Hú, miket néztek? A női hormonokhoz tudok esetleg hozzászagolni, meg egy két másik adathoz! De rakd föl, biztos jön vki okosabb nálam! :wink:
angel37

Sziasztok

Gizmix, Okrisz! Szurkolás hegyeket küldök!

Pé közelieknek jó akicóóóóót! :lol:

Kokusz! Gratula a mensuhoz. Hát engem is kikészít ha nem jön meg időre! De mostmár minden rendben lesz.

Anel! Látom már be vagy sózva!!

Tegnap voltam dokinál :( . Teljesen lehúzta az estémet. Pedig reggel olyan jó hirre ébredtem, amit már régóta áhítottam.
Az lh-fsh-m csodálatos. úgyh. nem vagyok pco-s. Hát! Ha az lennék legalább tudnánk mit kell gyógyítani. Mindegy. Volt egy tüszi, meg satnya 7-es nyálkahártya és kaptam repiszurit. De sztm tök felesleges ilyen pénzeket az ablakon kidobálni. Ja erre még meg is büntettek a déli patikánál, mert nem volt parkolójegy. Aszittem nem fizetős :x . ja és júliusban átjárhatósági. Addig remélem már csak egyszer kell dokihoz mennem, mert már elegem van a szövegből, hogy" jaj de szép, megy milyen jók az esélyek meg most bizti összejön, meg volt a héten két ilyen kismamim". Akkor inkább ne kukkoljunk minden hónapban mert ez így gáz! El is feledkeztem a dolgokról és hiába kapok jó hírt már azt sem tudom ezzel az üggyel kapcsolatban pozitívan felfogni. Mindegy most amíg nem lesz dokihoz menetel addig legalább nem húzom fel magam. Gondolom most sokak érzését fejeztem ki.
Holnap vizsgázom kérek drukkokat!!

Pusza
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bíztatást.

Okr!

Mikor tudod meg a vizsga eredményedet???
Tesztelni majd csak 42. napnál szeretnék, ha elérem, mert eddig az volt a legtöbb cn-napom.
Rádaásul tünet hiányában nem akarom beleélni magam.
Pár napja nagyon fáj a vádlim. (nem vagyok sportember :lol: :lol: )
Nem tudjátok, hogy mitől lehet???
gizmixxx

tlidi: ez tök jó... mármint, hogy nem PCO...

Én speciel hülyét kapnék, ha egy doki kukkolná minden hónapban, hogy van-e PÉ-m és, hogy milyen a mnyh-m. Mármint ha nem lombikról lenne szó...

Nálam szeptemberre van beütemezve az átjárhatósági... ha addig minden ciklus PÉ-s és az összeset ki is használjuk és mégsem jön össze... de szerintem össze fog :) Ott lesz a jó kis nyaralás a pihivel... az tuti, hogy nagyot dob majd a helyzeten :)

Ja... 11. cn. A párom meg holnap-holnapután nem lesz itthon... mehet a szurok, hogy kivárja a PÉ a visszajövetelét... (úgy tűnik, ki fogja várni... a nyákom legalábbis erre utal...)
Vendég

Kókusz!

Én tegnap elött éjjel 3 szor is felébredtem, hogy hányingerem van. Ilyen még sose volt. Lehet, hogy valamivel elcsaptam a gyomrom, és éjjel jelzett a szervezetem, pedig nagyon jó alvokám van.
gizmixxx

Angel!

És mit mondott az ovos az elzárodásra, hogyan kezelik????
gizmixxx

Sziasztok!

Tlidi

Ja mér az is valami hogy időben megjön a mensi :) az ember ilyen dolgoknak is hogy tud örülni ..... Az az érzésem hogy az én érzéseimet is tolmácsoltad az általad leírtakkal. Én is gondolkodom a hsg-n erősen .... de még nem tudom meddig várjak vele.

Gizmixx

nem tudom mitől lehet hányingered .... nekem egyértelműen a Closti csinálja .... bár még ma nem járt erre a rókakoma és remélem nem is fog. Az a baj hogy mellé még a Bromocriptint is szednem kell .... és szerintem a kettő együtt ilyen ütős.

Na akinek szurkolni kell annak szurkoláshegyek PÉ-hez és zebrához :)
kokusz

Jó reggelt!!!!! :D

Angyal
Mi lesz 1 hét,és 1 nap múlva?Konzultáció,vagy vmi ütősebb dolog?

Gizmixxx
Sztem már a 14 DPO-n tesztelhetsz :D A hányinger nagyon gyanús :idea:

Bee
Rakd föl az eredményt!Kérjük-kérjük!! :lol:

Ildi
Köszi a drukkot,én visszadrukk mára+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon jó,hogy nincs PCO-d! :)
Sztem sokat stresszelsz,azért nemjö még a baba.Az átjárhatósági után biztosan megnyugszol,és jön a gólya! :lol:

Kokusz
Nekem már a bromos üveg látványától hányingerem van. :x Este,mikor bevesz,le kell gyűrni,nehogy visszajöjjön :roll: Már nem is szedem,csak kétnaponta,mert a Pavlov kutyája effektus szörnyű :wink:

Mindenkinek köszönöm a drukkot!Ma estétől újra tanulás nagy gőzzel,így aztán ritkán leszek netközelben. :( De estig még itt vagyok :twisted:
Két görbém: (az egyik kijavítva,a kb. 7 órás értkekre)

Kép Kép [/img]

KépKép

KépKép
okr

Üdv Mindenkinek! :)

Tlidi,
Hurrá! Szuper, hogy nincs PCO! :wink:
Szóval júliusban hsg! Drukk hozzá!
És a vizsgához is! Talán még nem késtem le egy nagy kalappal! :lol:

Gizmix,
a petevezető elzáródást mivel kezelik? Nálam speciel lombikkal! :roll:
De bizonyos esetekben laparoszkópos műtéttel meg lehet nyitni!

Kriszta :)
Ez még csak konzultáció, de egy kis meglepi lehet a csomagban! :mrgreen:
A görbécskéd szépen emelkedik, látom eksön is volt a zöld sávban! :wink:
angel37

Na jó... én is benyomok egy görbét...

Kép

Még sehol semmi... (nyák szintjén sincs)

Az viszont marha jó, hogy az átlagom 36,2 körül van a korábbi 36 helyett:)
Vendég

Sziasztok!

Okriszti! Egyik szebb, mint a másik! :wink: Hajrá!

Tildi! Drukk a vizsgához, lehet hogy még nem késő! :) Férfihormont néztek nálad?

Angel! Okriszti! Aztán tessék csak az őszintét mondani! :wink:
Tudom, hogy nem a legjobb eredmények. Dokinéni csak ennyit mondott: katasztrófa! A vérvétel 24. cn.en történt, és még az Adimet szedése előtt! Azóta lett havim az Adimettől! :lol:

Eredmények: Tesztoszteron 4,0 nmol/l (0,9 - 2,8)
SHBG 29 nmol/l (25,0-65,0)
Tesztoszteron/SHBG 13,8 (2,0-7,0)
Progeszteron 2,9 nmol/l (10,0 - 63,6)
Androszténdion (4Dion) 12 nmol/l (1,9-8,9)
DHEA 23,4 nmol/l (7,9-24,8)
FSH 5,3 IU/l (1,2-9,0)
LH 14,4 IU/l (2,4-13,0)
hPRL 333 mIU(99-530)

További szép napot!

Bee
beebeey

Csakegy!

Ez mintha nem lenne annyira cakkos! Jól látom?
beebeey

Bee:

PÉ-d ezek szerint nem volt (progeszteronszint).... az LH/FSH arány meg nem mérvadó, mert nem 3. napi volt a vérvétel. A tesztoszteron is tipikusan PCO-s, bár nem tudom, hogy a 24. nap milyennek kellene lennie...

Kíváncsian várom az Adimet utáni vérvételed eredményét:)))) Eddigi tapasztalataim alapján a tesztoszteronod valszeg határértéken belül lesz és az LH/FSH arányod is az 1 felé fog közelíteni... aztán egyszer csak normális lesz:)

Ja a görbém: igen, nekem is úgy tűnik, hogy egyre kevésbé ingadozik:) A két kiugrás meg ... a 36,5 nehezen magyarázható (bár fájt a torkom), a 36,1 viszont egy legmélyebb álmomból ébredés után volt, úgyhogy valszeg az is 36,2 lenne igazából... gyógyulok :)
Vendég

Bee,
gondolom azt te is látod, hogy melyik van a referenciatartományban, ami okosságot mondani tudtam volna azzal Csakegy beelőzött! :wink:
angel37

Én egyébként csak azt nem értrem, mi a fenének elemeznek 24. napi vérvételeket a dokik... most komolyan... egyszerűen semmi értelme.... (max. a progeszteronszintnek...). Nem véletlenül találták ki a 3. napi vérvételt :shock: :D
Vendég

Igen, a ciklus második felében a progi a mérvadó, abból látják volt-e pé. Esetleg még az LH lehet érdekes, mert ha magas, akkor asszem pco-ra utal.

Aztán persze ki tudja, a dokik mi mindent látnak! :D Nekem ösztrogént is néztek ciklus második felében! :shock:
angel37

Angel: azt nálam is... de az LH/FSH arány a 3. napon mérvadó...

Mondjuk azért is jó a 3. napi, mert így könnyű összehasonlítani két leletet... :D

Fú... most ám engem is érdekelnének az ucsó leleteim... de valszeg jövő hét előtt nem tudok értül elmenni....
Vendég

Ja, az arány igen!

Miért csak jövő héten? Akkorra lesz kész?
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?