Tényleg nagyon cukik!!!!!
Állatkertbe szívesen mennék, de nem lenne jobb hétköznap? (Akkor kevesebben vannak...)
Röviden a 2 napról: nagyon jól viseli!!!
Amúgy is nyugodt gyerek. Segített a szemtakaróhoz kapott mese-füzet, most õ is kalózmaci, mint Peddy mackó!
Az autójeleket kb. 30 centirõl ismeri fel. Nem sokat láthat a világból, de szerintem még nem fogta fel. Nyugodtan rohangál ismeretlen terepen is - még nem esett, csak párszor.
Kiderült, hogy fizikai képtelenség lett volna elõbb elkezdeni a takarást - a kicsi tavaly ilyenkor még csak másfél éves volt! Most már aranyosan segít, figyel, tegnap elõttig õ volt az, akinek mindig rendesen fogtam a kezét, mostantól az õ oldalára került a zacskó, stb.
Délelõtt elmentünk (tegnap Mammut, ma Campona, holnap valszeg természettud. múzeum lesz), így lekötöm a figyelmét, van miért mozgatni a szemét.
Délután gyúrmázunk, rajzolunk, szín-dominózunk.
Sokszor csak ül, fekszik és néz maga elé. Nem tudom, hogy ábrándozik, vagy eddig sem látott semmit, vagy csak még nem jutott eszébe lázadni? 1 hónapig csináljuk, most ezt tervezem vele - ígyhát vége lesz/lesz vége.
OFF
Ma a kicsi a Camponában, a Tropikáriumban (tényleg drága, de 4 éves korig ingyenes) majdnem bebújt a krokodilhoz. Késõbb szóltam a jegyárusítónak, de mikor már azt kezdte volna, hogy biztos olyan helyre tettem a gyereket, lezártam a vitát: az én gyerekem túlélte, csak szóltam.
Aztán a jegyszedõ sráccal visszamentünk, megmutattam neki, hol dugta be a lábát. Hát - a fejéhez kapott. Tényleg simán befért ott egy gyerek, ha meg belép, leesik, a krokóhoz.
Még jó, hogy figyelek rájuk, a kicsinek ez amúgy is sokadik húzása, egyszer majdnem kimászott az ablakon, a múlt héten meg kirohant az úttestre. Ma megmondtam neki, hogy csoda lesz, ha megéri a 3 éves korát!
Lehet, hogy a nagyobbik azért annyira nyugodt, mert be van/volt határolva a látóköre?
ON
A Sényi KAtalin telefonszáma "elhangzott" már korábban? Hétfõn kérek idõpontot mindkét helyre. A Pálfia magánrendelõi számát megtudhatom tõled, Norcsi?
Sziasztok!
Ilon