Új privát üzeneted érkezett!

Na hat gyerekek en nem erem, valami nem stimmel. Nem tudok irni, mert nem jon fel alul az ablak ahova irni lehet. Most megprobalok az "idezet"-hez irni.

Mirama!
Nekem az jon fel, hogy az album ures. :(

Eszti!
Tok jo a lakasotok, nagyon szep!

Vero!
Mondtam en, hogy meg tul is fogod hordani Ivant! :) Egyebkent ez most mar a vegleges nev?

Na nem irok sokat, mert lehet, hogy el sem megy.
agi

Na ugy nezem elment, es most itt van a szoveg ablak alul. Tiszta hulyeseg ez az uj formatum. Egyebkent minden nap be kell jelentkezni? Ehhez a bejelentkezeshez nekem ma a tarsalgo fooldalarol kellett indulni. Ezenkivul bejeloltem a soproni topicot kedvencnek, es mindig az az oldal jon fel ahol akkor tartott a topic amikor meg lett jelolve. Ja, es tok lassu is. Hrrr. :x

Most csak nagyon nagyvonalakban futottam at az irasokat, azt latom, hogy mindenki hasonlok miatt mergelodik.

Reni!
Nagyon aranyos Lara!

Itt tiszta kanikula van, kinnt voltunk az udvaron egesz nap, keritest pacoltam, jol le is egtem.

Holnaptol igyekszem kovetni a topicot, most hogy rajottem mikre kell figyelni. :D
agi

Sziasztok!Köszönjük a szülinapi jó kívánságokat!Este én se tudtam,hogy hova kell írni ,tök ideges lettem.Mért változtaták meg az egészet?Tegnap rendessen megtartottuk a Virág szülinapját.Nagyon örült az ajándékoknak.Bringát ,ruhákat,könyveket kapott.
kola2

[quote="Ági"]T írta:Ágiiszta hulyeseg ez az uj formatum. Egyebkent minden nap be kell jelentkezni? Ehhez a bejelentkezeshez nekem ma a tarsalgo fooldalarol kellett indulni. Ezenkivul bejeloltem a soproni topicot kedvencnek, es mindig az az oldal jon fel ahol akkor tartott a topic amikor meg lett jelolve. Ja, es tok lassu is. Hrrr. Mad

Ugyanez. Utálom, mindig hatszáz lépésben és lassssan jutok el idáig...

Név: Biztos. Végleges név Bertha Iván Dániel
(Áronnal kisírtuk a második nevet) :lol: :lol: :lol:

Túlhordás: Ma kéne megszületnie... :lol: :lol:
Nagyon csipném, ha megúsznám az amnioszkópiát, valahogy nincs sok kedvem hozzá.

Mindenesetre nem hittem el, hogy túlhorhatnám, több okból:
-Áron egy héttel előbb jött, teljesen panaszmentes terhesség után
-Most viszont: 9 hetesen vérzés, 30. héttől görcsök, 36-tól fájdalmas jóslók, 37-től két ujjnyira nyitott méhszáj.

Ezekből gondoltam jóóóóóó, ha 38-ig kihúzzuk. Láss csodát! :P :P

Igazából nem zavar, csak egy dolog miatt: nem kellemesek a jóslók, ma éjjel például kétszer ébredtem fel rá, annyira kellemetlen volt.
Különben nem vagyok türelmetlen, és csak egyszer pityeregtem, akkor is azért mert éppen sütött a nap, nekem meg már ruhám sincsen...
Vendég

url=h[ttp://lilypie.com]Kép[/url]
hajnus

Sziasztok!
Zsanett,de örülök,hogy Virág végre meggyogyult!Sokat szenvedhetett szegény! Kép 1148279447.44.jpg
Katus még ma irok egy e-mailt!
Olyan szép mindenkinek a háza/lakása!Vero,a tiétek nagyon hasonlit a miénkre! :lol: :lol: :lol: Nem gondoltam volna,hogy idáig kihúzod.De most már noszogasd azt a legényt! :wink:
Később még jövök,most megyek boltba,aztán megnézzük az uj játszoteret,Istinek ma nincs suli
hajnus

Kép
hajnus

Jó reggelt!

katus78

Szia Hajni!Köszönjük.Isti melyik suliba fog járni?Hol van új játszótér?
kola2

Vero, ma már én is elmentem nyári ruhát nézni... :roll:
Mire lesz a méretemben megszülök :lol:

Lassú nekem is ez az új net, ma már 20-adszorra jövök, alig bírom kivárni, na talán majd este!

Zsanett, Janka kezd berzenkedni az éjjeli pelustól, örülnék ha lemondana róla teljesen :wink:

Hajni, jók a te szalagjaid is :P
Iskola?
amica

Amica!Képzeld a kórházba minden éjjel száraz volt a pelus.Pénteken mikor hazajöttünk magától ráült a bilire és belepisilt.Teljessen ledöbbentem :wink: .Úgylátszik zavarja a pelus.
Janka is biztos teljessen leszokik róla.Nemsokára lesz a névnapja,az enyém is akkor van.
Nagyon jók ezek a szalagok! :P
kola2

Sziasztok!

Nagyon belejöttetek az új Babanetbe! :D

Eszti! Szép a lakásotok, nekem a fekete-fehér fürdötök nagyon tetszik. Amit én lefényképéztem az nem felújított, illetve olyan 4 éve csináltuk. Amit most újítunk fel az a lenti fürö meg konyha, azt most nem is fotóztam, majd ha kész lesz. :)

A Megasztárt én is néztem! Teljesen megérdemelt volt a gyözelem. Az a jó Magdiba, hogy mindent eltud éneleni. Nekem az a pár adással ezelötti szerb szám jött be nagyon, futkosott a hideg a hátamon.

Zsani! Szegény Virág! Nagyon rossz lehetett, jó, hogy túlvagytok rajta. Remélem mi nem mostanába kerülünk ilyen helyzetbe. Bár gondolom ha Mira majd ovis lesz jobban jön a baj.
BOLDOG SZÜLINAPOT VIRÁGNAK!!!
Hajrá Virágtesó!! :lol:
mirama

Kis csibész.
Kép
mirama

Kriszti!
Nekem is a fürdőnk tetszik a legjobban.Én is imádom a fekete-fehér összeállítást.Eleinte vonakodtam a natúr színektől de beláttam,hogy azok melegséget sugároznak és emiatt lett Szonja szobája és a nappali natúr-narancs.
Mire készül el a lenti fürdőtök és a konyha?Küldj majd fotókat róla.
Jól látom,hogy Mira terád,Noel pedig a párodra hasonlít?Nagyon szép gyerekek. :D

Zsani!
Gratulálok Virág száraz pelusaihoz.Azóta is pelus nélkül alszik? :D

Amica!
Tiszta ideg vagyok ettől a tetű Babanettől.13.00-15.00-ig nem tudtam feljönni. :evil: :evil: :evil:
Töltök egy Mártonos,Jankás,Szonjás,Szecsős,Mírás képet:
Kép
eszti76

Szia Eszti! :wink:
Majd remélem nyáron is összehozzuk ezt a felállást!
Most gyorsan pötyögök is, mert megy :roll:

Zsanett, de jó!!!!!!!!!!
Képzeld két napja Janka is használja kakilni is a bilit :wink:
Örülök neki! nem erőltettem én sem, de már itt az ideje.
Főleg, hogy a kistesó miatt gondolom elkezd majd kicsit babásodni, hát akkor hiába is kezdenék hozzá.

Kriszta!
Láttam az albumot, végre beengedett :D
Csatlakozom a többiekhez, szép lakásotok van, nekem a kert hiányzik nagyon, én rengeteg virágot szeretnék!
amica

De helyesek!

Nekem sem volt babanet délelőtt!

Ti mit láttok a szalagomból?

Mert én csak a képet!
Vendég

Na két kórházi sztorim:
viziten megállapították, hogy használ a tabletta, amit meg kell jegyezzek nem kaptam!
Egyik nap a diétás kajám nyers tojás volt!!!!!!!!! Főzzem is meg???????????

Olyan jó, hogy itthon vagyok, már csak 3 percesekkel szeretnék mégegyszer bemenni.
Végülis annyi jó volt a rosszban, hogy gennyes volt a vizeletem és azt kikezelték, legalább a gyulladás nem terjed ki és nem okoz problémát, mert tényleg pocsék dolog a koraszülés.
Remélem úgy járok mint Vero, hogy keményedések meg jóslók ellenére mégis kihúzom a végéig :!:
amica

Vero, én látom a krokit is!!!!!!!!!!! :wink:
amica

Úgy akarsz járni mint éééééén?

Na jó, igaz hogy a koraszülésnél jobb!!

Nyers tojás: :evil:
Gyógyszer: :evil:

De a gennyes pisi kikezelés legalább jó hír! :P :P
Vendég

Kép
Vendég

Na végre itt van alul ahová írni kell.Tegnap este nem tudtam sehoví írni mint ahogy látom mások sem.Kezdem unni.

Katus milyen volt a film?Kár,hogy anyudék nem tudtak tovább maradni.Mikor mentek haza megint?

Vero!Talán most már lassan meggondolja magát Ivánka baba és kibújik.Neke a Dániel nagyon tetszik.

Mirama!Noel iszonyúan apukája nagyon aranyos.Igazi kis csibész pofi! :D :D

Eszti!Jó a kép édesek így öten.Szonja milyen kis letört! :(

Ja képzeljétek jövő héten megyünk tütüt venni. Kép képek
Úgy örülök neki,mert ennek a tragacsnak már nincs zöldkártyája.
Dacia Logant veszünk apa úgy döntött amit én nem is bánok,mert ebben sokkal nagyobb a hely.
Na most repülök felébredt a husikám.
Vendég

Amica!Húzd csak ki.Én is azt hittem,hogy a 36-nál nem húzom tovább és a 39-ig kihúztam.Te is kifogd.
Vendég

Vero, meséltem a kórházben, hogy nem látják mi lesz?
Még egy uh volt a hazajövetel előtt és nem!!!!!!!!!!!!!!!!
Még a végén fiunk lesz?

Pedig már kerestem néhány nevet, de a fiúnevek csak olyan komolytalanok :wink:
Bár lánynév sincs ám igazi, felírtam párat, de nem nézte még meg a férjem. Janka 3napig tartó hisztije nem csinált neki kedvet a névválasztáshoz :P :D :lol:
amica

Gabó, akkor megvolt a hagyatéki?
Örülök, hogy sikerül kocsit vennetek! Biztosan könnyebben kimozdulsz a hegyről ha menni kell.
Nekem sincs jogsim, arra tervezem ha már a kiskölyöktől kicsit kitudok mozdulni :D

Húúúúúúúúú ha ez ilyen jó marad! :P :P :P

Nici, bementem az utalványért. Még nem olvastam el, hogy mire válthatom be, de köszönöm az infót!

Reni, Lara szép nagylány már és tényleg olyan apukája :wink:

Viol, remélem jobban telnek az éjszakáitok! Dorkának szép álmokat! :wink:
amica

Amica!Köszi!A jogsinek még csa júniusba fogok nekiállni,de le akarom pörgetni egy másfél hónap alatt végre maglesz rá a zseton.Már ideje kezdheten újra átnézni a kreszt.
Akkor lehet,hogy meglepi lesz a baba neme?Te szeretnéd tudni v. mindegy?
Vendég

helloka

bocsesz, megint csak egy kezem van...

vero,
hűűű az ask-tól én is paráztam aztán végül csak aznap csinálták meg amikor szültem. azt mondják amikor már nyitva van valamennyire az ember lánya, akkor nem fáj annyira. én attól a hosszú izétől tartottam, amit feltesz, aztán végül nem is éreztem ahhoz képest, amikor kiskezével :evil: matatott... jó, gondolom betettek a fájások is közben...
csütörtökön megyünk csípőszűrésre, tessék addig lebabáznííí :!: :!: :D :D

zsani és amica
gratula virág és janka pelus-bili ügyéhez :D :D ezek olyan jó dolgok lehetnek... már én is izgulok pedig még hol vagyunk... :D :D

mirama,
húúú noel nagyon aranyos tényleg olyan kis csibész :!: :D :D

eszti,
mikor volt ez a gyerekbanzáj? :D a képen lévő dátum szerint február... mi volt akkor? csak úgy összeröffentetek?

pár alkalommal nekem is úgy jött be a topik, hogy nem volt itt az oldal alján az ablak ahova írhatunk. és ráadásul nem is a friss oldal jött be - hiába frissítettem - hanem mindig az, ami akkor volt aktuális, amikor elmentettem a topikot a kedvencek közé. ott volt az oldal alján a lapozási lehetőség, és akkor tudtam idejutni. szóval most csak a lakóhely szerinti részt mentem el a kedvencekbe, onnan meg már csak egy klikk..

nadine81

Amica!
Én is remélem,hogy összejövünk így páran.Lehet,hogy már a pocaklakó is a képen lesz legközelebb. :D
Melyek azok a lánynevek amiket apa elé kell még terjesztened :?:

Viol!
Ha jól emlékszem februárban volt a buli amikor a dátum mutatja.Akkor költöztek Amicával közös barátaink Budapestre és ez egy búcsúparti szerűség volt. :)

Gabóca!
Kp-ra vesziteka kocsit?Jól tejelt a hagyaték?Házat már néztetek? :)

Kép

Az imént néztem egy Riky Martin klippet,hát ez a fiú olyan szép!
Kép

szerintem!
eszti76

Na, most letettem a lánykát, nemtom meddig tart, hogy jó ott neki... :) Ma megvettük a harmadik gyogyót is, ez most a Gripe Water. Valaki ezt is isteníti, nemtom mi lesz, én már nem bízok ebben sem. Ha ez sem jó, jön a homeopátia...
Most úgy vagyunk, hogy minden kaja után van 10 perc nézegetés, aztán jönnek a csikarások, és kb háromnegyed óra vagy egy óra sírás. Hol iszonyat módon, hol kevésbé... Aztán egy pici alvás. De így sajnos két szopi között nem sokat alszik, sok törődést igényel. Ami persze nem gond, hisz a babám, csak nem sok mindenre jut így mellette idő. Persze itt van anyu, segít, hiszen vigasztalni ő is tudja, de hát mégiscsak ÉN akarom... :) Szóval így mennek a nappalok, az éjszakák talán most nyugisabbak. Igaz viszonylag sokáig, úgy kb fél tíz tízig fent vagyunk (ebben már bent van a többszöri sírás-elalvás-ébredés-sírás-elalvás-ébredés... is). Szóval úgy tíz tájban végleg beájul, és akkor kb kettőig alszik. Ez van, hogy egy óra kb, attól függően, hogy mikor aludt el. És akkor azután van még egy hajnali, kb öt vagy hat órai kaja. Utána meg már a reggeli-délelőtti.
Na, ennyi volt az alvás... Nyüsszög...

nadine81

Eszti,
és ki a jobb :?: :?: :?:
Ricky vagy Vin :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Húúú, és a Szecső becenév vagy így hívják? Nem is hallottam még...

nadine81

Sziasztok.
Amica,mikor én nyáron benn voltam csak 3. nap kaptam gyógyszert,mert elfogyott.A zárójelentésen pedig olyan kezelés is volt,amit nem is csináltak.A szobatársamnak meg összecserélték a papírjait és elküldték az idegre,ahol ki is kérdezték.
Isti iskolájával kapcsolatban még bizonytalanok vagyunk.Nem tudom jól döntünk-e,ha az Orsolyába iratjuk.
Zsanett,nem új a játszótér,csak végre felújították,"uniósították" azt ami a Híd utca és Rákosi út sarkán van.
Viol,én az első 2 ask-nál zárva voltam,fájt is.Az 5.,6. már nem :) A csípőszűrésnél legyél pofátlan,tolakodj,különben nem egyhamar juttok be :D
Gabó,én majdnem a 42.-ig bírtam :D :D :D
hajnus

Viol!Szegény pici Dorka!Így bántja az a csúnya hascsikaráS? :( :(
Amit először írtál az egy picit sem használt neki.Van valami Infakol is ha jól tudom így hívják sógornőméknél mindkét gyerkőcnek csak ez segített.Ezt még nem próbáltátok?

Eszti!A házat még nem adták el csak felszabadul az OTP számla és abból tudjuk befizetni a kezdő lóvét a többi részletre megy.Megvehetnénk majd kp-ra is,de kell majd a házra.Amíg nincs pénz addig nem akarunk hátha találunk olyat ami megfelelne és mire lenne pénz már nem lenne meg.Ezt nem akarom.
HMMM a Riky is jó fiú,de a Vin jobb.

Hajnus!42-uram isten!!!!
Vendég

Viol!
Azért én maradok Vinnél.Ő férfiasabb! :oops:
A Szecső egy férfi keresztnév.Régi magyar és nagyon ritka.
Remélem találtok megoldást a picitek hascsikarására!
eszti76

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni.
A lakásalbumot megcsináltam, ha kiváncsiak vagytok rá.

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9666

Szép estét! :D

katus78

Jó regelt!:wink:

Katus, szép a ti lakásotok is!
Látom sikerült petúniákat ültetni. Tegnap fejeztem be én is az erkélyt, olyan szépen meggyökeresedtek a palántáim amiket már magam ültettem. :D
amica

Jó reggelt!

Annyit írtatok hogy alíg bírtam átfutni!

Amica! Szivesen!
Vero! Azt hittem már megszültél! :O
Reni! Nagyon tündéri a lányod! Szerintem azért rád is hasonlít!
Viol! Sajnálom a pocifájást, nekünk 2,5 hónapos koráig tartott és semmi sem használt!

Na megyek mert sír Szinti!
nicika

Szerintem is nagyon szép Katusék lakása én mikor megláttam el voltam hülve.Hát a lift meg!Ilyen érintőset én még nem láttam.
Vendég

Nicika, azért az már jó, hogy legalább elmúlt Szinti hasfájása.
Lehet, hogy azért volt olyan sírós és nélküled nem elalvós :cry: :)

Zsanett, ma éjjel kipróbáltuk :wink:
Ok volt minden, nem pisilt be!

Vero, biztos nst-n vagy!
amica

Sziasztok!Éjjelre én se adtam rá és száraz volt reggelre.Utána ment a wc-re,hogy pisi lesz és oda pisilt.Tök örültem neki :wink: .Remélem igy is marad.Jankának gratulálok!
kola2

Sziasztok!
Rengeget írttok, nem is tudom mindet visszaolvasni.
:roll:

Viol, remélem hamar elmúlik ez a sírós, hasfájós korszak. :cry:

Veró, látod mégis hogy kihúztad!!! :D Szorítok ám neked.

Nekünk megvolt a keresztelő, jól sikerült. Alíz végig a papot bámulta, le nem vette róla a szemét. :lol: Akkor is csak nagy szemekkel nézett, mikor leöntötték. :shock:
Ma megyünk csípőszűrésre.
Utána meg elmegyek a nőgyógyászhoz, mert már nem bírom. :x

Erika
nercsi

Nekünk meg megvolt a 3 hós szuri tegnap! Estére volt egy kis hőemelkedése meg nyügi is volt. A nyügösség még ma is tart. Most éppen sikogat a forgó zenélő játékának! Szóval labilis a hangulata! :)
nicika

SZIASZTOK!

Lara tenyleg a papajara hasonlit nagyon, a minap kaptam egy fotot a Dieterröl amin 7 honapos, hat siman beragaszthatnam Lara fotoalbumaba olyan hihetetlen a hasonlosag! Csak talan a papinak kicsit kevesebb haja volt. :lol: Es lehet most se több mint Laranak! :lol:

Nercsi!

Mi volt a nödokinal? Remelem minden rendben! Verzel meg? Es mi volt a csipöszüresen? Hanyszor van otthon a csipöszüres? Vagy csak azert kell mennetek, mert valami gond volt az elejen?

Eszti, Kriszta, Katus!

Nagyon jo a lakasotok! Majd ha mi is kesz leszünk teszek fel kepeket! Pontositva küldök kepeket Violnak es ö majd felteszi nekem. Elöre is köszike! :D

Viol!
Köszi a ket kepet amit feltettel!
Letezik valami viz babaknak ami hasfajasra valo. Probaltad? A baratnöm esküdött ra, naluk bejött. A nevet nem tudom, de mar valaki irt rola itt a forumba.

Vero!
Mi volt NST-n?

Mindenkinek szep napot!

RENI
reni76

Szia Reni!
Ma még kevesen vagyunk :lol:

Talán Veronak benn kellett maradnia :?:
amica

Megint csak futolag jovok, mert a Balint ebredezik.

Vero!
Merre vagy? Micsoda izgalom, csak nem most jon kifele Ivan? :)

Mirama!
Sikerult megnezni a kepeidet.Nagyon szep a lakasotok! Latom szereted az IKEA-t. Nekem is sokminden van onnan. En a regi hazunkban eltem ki a szines fal maniamat, ott minden helyseg mas szinu volt. (fahej, mustar, sarga, khaki) :) Azok a hosszunyaku zsirafok a lepcson igazi afrikai szobrok? Kivancsi vagyok a konyhatokra is!

Katus!
A ti lakasotok is nagyon szep! Mikor epult ez a haz? Jopofa a boltiv a konyhan, ahogy leszukul az alja. A viragok is szepek!

NIcika!
Meg egy hete akartam irni (amikor szarakodni kezdett a babanet), hogy nagyon hasonlit rad Szinti. En mar a szuletesekor is azt mondtam. OLyan edi, ahogy szenden nez a kepeken. :)

Erika!
Mit mondott a doki?

Zsani!
Gratulalok Viragnak! Ezek a dolgok olyan pillanatok alatt tortennek, hogy kesobb visszagondolva nem is emlekszik az ember, hogy "hogy is lett a gyerek szobatszita?"

Na a Balitnt mar bog, majd kesobb jovok.
agi

Na megjöttünk a városból.Bassza kutya alig bírtam magam felvonszolni a dombon.Mire felértünk a házhoz azt hittem összeesek.
Rohadt meleg van ott kint alig lehet megmaradni.
Olyan jó sapit turkáltam a husinak 100ft-ért meg magamnak egy szupi Adidas kapucnis felsőt egy ezresért.Feltenném,de nem tudok képet felrakni még mindíg.Olyan kis helyes benne.

Nercsi!Várjuk a beszámolókat.Fényképeket csináltatok?Teszel fel?l

Kola,amica!Gratulálok a száraz pelusokhoz ügyesek vagytok!! :D :D

Reni!én nem tudom,de belőled én többet látok.Lehet,hogy kancal vagyok?

Vero!Merre vagy?Csak nem?
Vendég

Ti is kaptatok Emilt a Babanettől?

Remélem azt is olvassák,hogy sokunknak nem tetszik ez az új rendszer.
Van egy topik ami el is tünt az atya úr istennek se találom sehol. :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Nektek van web-címetek?Mert nekünk nincs és lehet,hogy ezért nem engedi a képeket feltenni.
Vendég

Na Reninek fehérrel írtam aztán lópikula se látszik belőle!

Akkor most leírom megint.Lehet,hogy én kancsal vagyok,de szerintem rád jobban hasonlít.Vagy valami hasonlót írtam.
Vendég

helloka!

hajnus,
de ha időpontunk van csípőszűrésre, akkor is tolakodni kell?? :?

Gabi,
az infacol volt, amit másodszorra próbáltunk, nem igazán jött be, de gondolom ahány baba annyiféle módszer ami bejön... nekik legalább azzal bejött! :)

Katus,
a ti lakásotok is tök szép!! Az ott az étkezőnél jól látom, hogy egy bicaj volt?? :)

Erika,
várjuk ám a képeket a kesresztelőről!! :) Biztos jóképű volt a papbácsi, azért sasolta annyira... :)
Nektek van időpontotok csípőszűrésre? Hogy megy ez? Nekünk fél kettőre van, akkor nem is nagyon fogunk akkor bekerülni??
Mi volt nőgyógyinál?

Reni,
azt hiszem a Gripe Water-re gondolsz, legalábbis erről hallottam, hogy babavíznek is mondják... Most ezt használjuk másfél napja, eddig egész jó. Meglátjuk milyen lesz az éjszaka, mert az előző jó volt, nem sírt, ma is nyugodt volt napközben... :)

Köszi mindenkinek a biztatást! :) :) :)

nadine81

HAJNUS, BOCS A KISBETŰÉRT :!: :!: :!: :D :D :D

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?